-
This post is deleted! -
Άλλο ήταν το πόστ , ήταν χιουμοριστικό. Τεσπα.
-
Μάλλον το κόβουμε για ΔΕΗ φέτος, στον Ηρων δεν καταλαβαίνω την λογική του παγίου λογικά θα το ξεκαθαρίσουν μέσα στο τριήμερο
Έτσι πάμε Δεούλα αγαπημένη πλέον.
Watt n Wolt με το Zero δεν έχω πέσει με τίποτα κάτω από 100 μηνιαίως σε σπίτι και γραφείο!
Η γυναίκα με ΔΕΗ στο μαγαζί δεν παραπονέθηκε καθόλου όλο το προηγούμενο διάστημα. -
@piliourits said in Περί ΔΕΗ:
Ρεύμα: Αυτές είναι οι νέες χρεώσεις των προμηθευτών – Στα 0,486 το τιμολόγιο της ΔΕΗ
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Πήραμε 93€ επιστροφή Πάουερ Πας και χτες πλήρωσα τον λογαριασμό που εκκαθαριζε Μάη μέχρι 13 Ιουλίου και χρέωσε ρήτρα 350€.Πάμε για 300αρα μηνιαίως ρεύμα μια μέση οικογένεια;
Πόσο θα βγαίνει τώρα η φόρτιση του ηλεκτρικού;Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η σύγκριση τιμών σε ένα άρθρο πίνακα λόγω της απαίτησης για μηνιαία ανακοίνωση των τιμών!
Για να δούμε, θα οδηγήσει σε ανταγωνιστικές προσφορές και τιμές μεταξύ τους ή θα έχουμε για άλλη μια φορά πρακτικές καρτέλ ,πχ κάποιοι θα πέσουν λίγο , η ΔΕΗ θα ανέβει λιγουλακι και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι -
Μέχρι πότε θα μπορούμε να αλλάξουμε πάροχο χωρίς πρόστιμο;
-
Η μεγάλη πλάκα θα ειναι να θέλουν να γυρίσουν όλοι στη ΔΕΗ. Χαχαχαχα ε ρε γλέντια.
-
Αν οι διαφορές είναι στα cents τότε όλοι στην ΔΕΗ, ας πάρουν τα λεφτά οι ΔΥ της καρδιάς μας και όχι οι οικογένειες της πλουτοκρατίας!!! Γκουχ - Γκουχ
-
Ότι θα πηγαίνουν βαριεστημένα στις εργασίες τους οι ΔΥ και θα τους εντοπίζουν τα πλήθη των καταναλωτων και θα τους σηκώνουν στους ώμους από την χαρά τους, δεν θα το περίμενε κανεις.
-
Έχει υπολογίσει κανείς αν συμφέρει το σταθερό της ΔΕΗ (my home online/enter) στα 0.24 ευρώ/KWh χωρίς ρήτρα και χωρίς επιδότηση σε σχέση με το κυμαινόμενο στην τιμή που ανακοινώθηκε που όμως έχει επιδότηση;
-
Μας βλέπω να φτιάχνουμε excel με ρήτρες-πάγια - min/max κατανάλωση - €/kwh κτλ.
-
Κανονικά πρέπει να το κάνω εγώ ως λογιστής αλλά σκύλοβαριέμαι. Αυτό νομίζω το παθαίνουν ολοι οι επαγγελματίες με τον εαυτό τους. Χτες μου έλεγε ο καρδιολόγος ότι πρέπει να προσέχω την διατροφή μου και να κάνω γυμναστική, ενώ στο ένα χέρι κράταγε τσιγάρο και στο άλλο ζαμπονοτυροπιτα.
-
-
Κανονικά πρέπει να το κάνω εγώ ως λογιστής αλλά σκύλοβαριέμαι. Αυτό νομίζω το παθαίνουν ολοι οι επαγγελματίες με τον εαυτό τους. Χτες μου έλεγε ο καρδιολόγος ότι πρέπει να προσέχω την διατροφή μου και να κάνω γυμναστική, ενώ στο ένα χέρι κράταγε τσιγάρο και στο άλλο ζαμπονοτυροπιτα.
Χαχαχαχα ετσι είναι. Σε όλα τα επαγγέλματα.
-
Όπως έλεγε ο γείτονας γιατρός που μου θύμιζε συνεχώς να αδυνατίσω (παρότι ήταν πιο χοντρός από μένα):
Κάνε ότι λέω, όχι ότι κάνω. -
Έχει υπολογίσει κανείς αν συμφέρει το σταθερό της ΔΕΗ (my home online/enter) στα 0.24 ευρώ/KWh χωρίς ρήτρα και χωρίς επιδότηση σε σχέση με το κυμαινόμενο στην τιμή που ανακοινώθηκε που όμως έχει επιδότηση;
Πόσο θα είναι η επιδότηση στο κυμαινόμενο και πως θα βγαίνει, ξέρει κανείς;
Λογικά θα συμφέρει το σταθερό φαντάζομαι.
Εγώ το πρόλαβα τον Γενάρη στα 0,17€/KWh με 0,13€/KWh το νυχτερινό. -
@katafractos17 said in Περί ΔΕΗ:
Πόσο θα είναι η επιδότηση στο κυμαινόμενο και πως θα βγαίνει, ξέρει κανείς;
Λογικά θα συμφέρει το σταθερό φαντάζομαι.
Εγώ το πρόλαβα τον Γενάρη στα 0,17€/KWh με 0,13€/KWh το νυχτερινό.αυτη ειναι ουσιαστικα η ερωτηση που μας τρωει...
και φυσικα αποδειχθηκε το απλον.
δεη και το παλιν δεη
ναι μεν οι δεκοτζηδες χρυσα πηρουνια, εθελουσιες κλπ αλλα συγνωμμη για τα αποδελοιπα γιοχαν. ειλικρινα. -
Μπορει κάποιος πιο δαβασμένος από μενα να με βοηθήσει να βγάλω άκρη με την χρέωση της ΔΕΗ που ήρθε στο χωριό, 286€ για 884Kwh ?
Παραθέτω τον περσινό εξοφλημένο εκκαθαριστικό λογαριασμό:
Και τον τωρινό του Αυγούστου:
Στα χωριά γίνεται καταμέτρηση μια φορά τον χρόνο.
Ενδιάμεσα στείλανε ένα λογαριασμό έναντι που χρέωνε 170€ για πραγματική μηδενική κατανάλωση (κλειστό σπίτι) τον οποίο διόρθωσα με δική μου καταχώρηση μέτρησης αρχές Ιουλίου και πλήρωσα τότε άλλα 23€. -
Ο πρώτος εκκαθαριστικός είναι για 8 μήνες και ο δεύτερος για 4 μήνες.
Μα πολύ μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση δεν έχεις; Μπας και σε κλέβουν ή ξέχασες το θερμοσίφωνα ανοιχτό;
Με την τρέχουσα κατάσταση μάλλον πρέπει όλοι να δίνουμε μέτρηση κάθε μήνα, αλλιώς τρέχα-γύρευε πώς θα βρίσκουμε τι μας χρεώνουν... -
Tα 884 τα σπασανε αναλογικα σε πριν και μετα 1/8 (818 και 66)
Τα 196€ για χρεωσεις προ 1/8 δεν καταλαβαινω τι είναι. Η επιπλέον ρήτρα απο τα 0.11057 που χρεωνουν πιο κατω (και -112 η επιδοτηση ) ?
Βεβαια και το μετα 1/8 δεν βλεπω να εχει την επιδοτηση για να παει στο 0,16 και είναι 048.
Στα εξοχικά δεν ισχύει η νέα επιδότηση ?
-
Αν και αργοπορημένα............. είχες πάει σίγουρα σε καρδιολόγο;;;;γκαραντι;;;;;μήπως ήταν σε άλλο όροφο,πόρτα,γραφείο;;;;;
Περί ΔΕΗ