-
Από Παρασκευή θα πάρω τηλέφωνο να δω αν έχουν σπάσει το συμβόλαιο που εχω στον Ηρων με 0.11 ημέρας και μείον 40% έκπτωση συνέπειας!
@piliourits δεν βρίσκω στην ΔΕΗ για μηνιαίο πάγιο, ο Ηρων ζητάει από 10€ έως 25+ ΑΝΆ ΜΉΝΑ αν ξεπερνάς κάποιες Κwh στο τετράμηνο είμαι κοντά στα 25€, δηλαδή +100€ πάγιο το τετράμηνο? Χαχαχαχ και μπούτι και κωλαράκι και στοματικό... Triple pen Θα ειναι ο χειμώνας -
Και εγώ με PROTERGIA θα ετοιμάσω να πουλήσω το νεφρό μου, μία σπαλομπριζόλα και ότι μείνει... Πωωω....
-
Από Παρασκευή θα πάρω τηλέφωνο να δω αν έχουν σπάσει το συμβόλαιο που εχω στον Ηρων με 0.11 ημέρας και μείον 40% έκπτωση συνέπειας!
@piliourits δεν βρίσκω στην ΔΕΗ για μηνιαίο πάγιο, ο Ηρων ζητάει από 10€ έως 25+ ΑΝΆ ΜΉΝΑ αν ξεπερνάς κάποιες Κwh στο τετράμηνο είμαι κοντά στα 25€, δηλαδή +100€ πάγιο το τετράμηνο? Χαχαχαχ και μπούτι και κωλαράκι και στοματικό... Triple pen Θα ειναι ο χειμώναςΠαραπάνω έχει και τα πάγια.
3.5€ το μήνα η Δεη.
Άλλοι πολύ περισσότερα, καθώς τώρα φαίνεται ξεχωριστά το κέρδος που πρέπει να εξασφαλίσουν μεταπουλώντας ρεύμα.
Να δούμε αν αυτά που γράφουν για τελική τιμή ισχύουν, όπως και αν πλέον στην πράξη υπάρχει "νυχτερινό" που έχει χαθεί η μπάλα και με τις ώρες.Υπενθυμίζεται πως μπορείτε να αλλάξετε πάροχό χωρίς ποινή για ένα διάστημα.
-
Με ποια μεγέθη να κλείσουν τιμες στις διεθνεις αγορές οι μικροτεροι παραγωγοί;. Μόνο κολοσσοί μπορούν να μειώσουν το κόστος ανά μονάδα.
Ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε εξ αρχής η ΔΕΗ ήταν και αυτός.
-
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Μάλλον το κόβουμε για ΔΕΗ φέτος, στον Ηρων δεν καταλαβαίνω την λογική του παγίου λογικά θα το ξεκαθαρίσουν μέσα στο τριήμερο
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Παιδιά μη μαλώνετε. Υπάρχουν και αυτοί που εχουν ηλεκτρικό χωρίς να είναι πλούσιοι, οπως εγω που πηρα το ID4 με δόσεις. Και εννοείται οτι κάνω και αιτήσεις για επιδόματα ρευματος, ηλεκτρικών σύσκευων και ο,τιδήποτε επίδομα υπάρχει ξεροντας οτι θα κοπω λογω κριτηρίων απλά για να βρίσω αυτον.. ξερετε, μη λέμε ονόματα
-
This post is deleted! -
Εγώ με το φουκαριάρικο ντίζελ, έπρεπε να χρεωθώ στις 13 Ιουλίου που εκκαθαρίστηκε ο λογαριασμός Μαΐου και μετά, 350€ ρήτρα αναπροσαρμογής; Δεν υποτίθεται πως καταργήθηκε και επιδοτηθήκαμε για όσα είχαμε πληρώσει;
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted!
Περί ΔΕΗ