-
Αν αυτές είναι οι τιμές Ελλάδος είναι πράγματι μια χαρά. Αυτό που λέει ο φίλος επάνω για το κόμπλεξ που βγάζει ο Έλληνας απέναντι στο ΚΙΑ γενικότερα δυστυχώς είναι αλήθεια. Γιατί μπορεί να είμαστε για κλοτσιες και να χρωστάμε σε όποιον έχει αντίχειρες αλλά το μπρελόκ αν δεν είναι "μπέμπα" δεν γ@μ@με....
Επί προσωπικού στο απευκταίο σενάριο κατά το οποίο δεν θα χρειάζομαι ικανό χώρο αποσκευών όταν θα έρθει η ώρα να αγοράσω 1ο οικογενειακό όχημα θα το έχω "στα μετάλλια" των επιλογών μου. Τέλος να πω ότι αν αγόραζα ένα ΚΙΑ θα χαιρομουν ιδιαίτερα που ο κόσμος δεν το γουστάρει για να αποφύγω και το κακό το μάτι καθώς είμαι ολίγον τι προληπτικός ενώ παράλληλα ο πολύς ο κόσμος είναι ολίγον τι μ@λ@κ@ς σε θέματα φθόνου...
-
Σας το έγραψα και πιο πάνω όταν το πήρα και βγήκα στο χωριό για καφε όλοι λέγανε ουαου τι αμάξι είναι κτλ κτλ όταν τους έλεγα την μάρκα κάποιοι ξινιζαν ειδικά όταν άκουγαν τιμες(βέβαια έχουν όλοι αυτοκίνητο 20ετιας), όσοι όμως ήρθαν από Γερμανία όλοι μα όλοι ακόμα και κάποιοι με bmw καινουργια μοντέλα το εκθειαζαν και έλεγαν πως στη Γερμανία την έχουν πολύ ψηλά. Είπαμε εδώ είναι πως θα πάρω iPhone αλλά να μην έχω κάρτα να βαλω
-
Ρε συ εδώ παιδάκια με 600 ευρώ ψάχνουν μεταχειρισμένες mercedes των 50.000 ευρώ, σκέψου να εμφανιστείς εσύ με 30.000 ευρώ kia. Που πας;
Θα σε κοροϊδεύουν όταν θα σε σκέφτονται στο 10 τμ παιδικό δωμάτιο τους.
Θα λένε πως πιάστηκες κορόιδο και δεν ξέρεις από καλή ζωή. Μετά θα τους φωνάζει η μάνα τους να χαμηλώσουν τη μουσική γιατί κοιμούνται. -
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Ρε συ εδώ παιδάκια με 600 ευρώ ψάχνουν μεταχειρισμένες mercedes των 50.000 ευρώ, σκέψου να εμφανιστείς εσύ με 30.000 ευρώ kia. Που πας;
Θα σε κοροϊδεύουν όταν θα σε σκέφτονται στο 10 τμ παιδικό δωμάτιο τους.
Θα λένε πως πιάστηκες κορόιδο και δεν ξέρεις από καλή ζωή. Μετά θα τους φωνάζει η μάνα τους να χαμηλώσουν τη μουσική γιατί κοιμούνται.Αχαχαχαχα σωστοοοοςςς
-
Να τονίσω πως δεν έχω πρόβλημα ούτε με bmw ούτε vag ούτε με καμμια εταιρεία ο καθένας ζυγίζει και παίρνει αυτό που θέλει. Απλά μην προσπαθείς (γενικά) να μου βγεις από πάνω εκεί θα έχουμε πρόβλημα 99%ευγενικη αντιμετώπιση, 1%κλεινεις εισητηριο χωρίς επιστροφή και χωρίς τα μπουκαλάκια των 100ml που λέει και ο Χρήστος.
Υ. Γ ούτε με τα iPhone έχω κανένα θέμα και γω θα θελα.
-
-
Πω πω. Αμαξαρα. Πολύ ωραίο facelift
-
-
Εγώ πάντως ενώ πριν μια 10ετία ελεγα HUYNDAI και KIA και τα κορόιδευα. Ελεγα και τότε ότι ήταν αξιόπιστα και VFM αλλά μέχρι εκεί. σχεδιασμό, συμπεριφορά στο δρόμο, πλαστικά κτλ κτλ τα είχα για τα σκουπίδια.
ΟΜΩΣ.......
Αναθεώρησα ΑΡΔΗΝ την αποψη μου.
Μιλάμε η άνθρωποι έχουν κανει ΣΠΟΥΔΑΙΑ βηματα μπροστά.
Ενταξει σε σχεδίαση κάποια μου αρέσουν κάποια όχι (αν και σε σχέση με τα παλιά είναι όμορφα όλα)
Αλλα σε τεχνολογία και στα πάντα είναι μπροστά πλέον. Και σε σπορ μοντέλα (N) και σε οδηγική συμπεριφορά και σε hybrid και σε ηλεκτρικα και στα πάντα, ασχολουνται με όλα
Οποιον τα κοροιδεύει πλέον τον θεωρώ αυτόν άσχετο οπότε δεν με πολυενδιαφέρει και η γνώμη του.
-
Θέλω να το δω από κοντά γιατί στο βίντεο υπάρχουν πράγματα που δεν μου αρέσουν (οπτικά μιλάω πάντα). Δεν μου αρέσουν τα φώτα έτσι τα μπροστά όπως τα έκαναν μάλλον όχι δεν μου αρέσει απλά έχασε την ταυτότητα των ice cube. Δεν μου αρέσει ο πίσω προφυλακτήρα που έχει το χρώμα του αμαξώματος τέρμα κάτω ενώ το τωρινό είχε το ασημί γκρι που σε μαύρο του πάει πολύ και τρίτων πείτε με ανώμαλο δεν μου αρέσουν τα πίσω κυψελοειδη φανάρια μου θυμίζει κάτι peugeot 2006 που χαλούσε το πίσω φανάρι και φαινόταν κάπως έτσι. Μου αρέσουν, η μάσκα μπροστά που έγινε λίγο πιο λεπτή απ ότι κατάλαβα, οι αεραγωγοί μπροστά, οι ζάντες, το νέο καντράν αν δεν ήταν μόνο για το phev και πάλι όμως λέω πως πρέπει να το δω από κοντα
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
και τρίτων πείτε με ανώμαλο δεν μου αρέσουν τα
Υποβρύχιο; Φουσεκης;
-
Εξωτερικά το τωρινό μοντέλο μου αρέσει περισσοτερο.
Παραφορτωμένο μου φαίνεται. -
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
και τρίτων πείτε με ανώμαλο δεν μου αρέσουν τα
Υποβρύχιο; Φουσεκης;
Δεν φταίω εγώ το t9 και η ραγισμένη οθόνη
-
@gtsartsal said in Kia XCeed - crossover:
Εξωτερικά το τωρινό μοντέλο μου αρέσει περισσοτερο.
Παραφορτωμένο μου φαίνεται.Είπαμε γούστα είναι αυτά, δεν είπα πως σε γενικό σύνολο δεν είναι ωραίο και σίγουρα το FL θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Οπότε ΑΜΑΞΑΡΑ το προηγούμενο ΑΑΑΑΜΑΞΑΡΑ το FL
-
Ωραίο το GT Line μέσα, αυτό που δείχνει βέβαια έχει πολλά έξτρα, καθίσματα με σουεντ, οροφή, JBL ηχεία που ίσως να μην τα δούμε Ελλαδα:
-
Έτσι πιστεύω και γω είπαμε ωραίο είναι και ναι το τιμόνι όλα τα λεφτά, αλλά τα πίσω φώτα στο gt line δεν μου αρέσουν καθόλου μου θυμίζουν αυτο
-
Και εμένα τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω στο gt line δεν μου αρέσουν.
Η μάσκα έχει διαφορά εμπρός ίσως να είναι λίγο πιο δυναμική η σχεδίαση , ο προφυλακτήρας εμπρός από τα φώτα και κάτω δεν μου αρέσει πολύ.
Οι ζάντες επίσης δεν μου αρέσουν καθόλου, οι προηγούμενες ήταν πολύ πιο όμορφες και του ταιριάζουν περισσότερο.
Εσωτερικά δεν βλέπω την παραμικρή αλλαγή.
Μηχανικά είναι το ίδιο ακριβώς έτσι;
Ανούσιες αλλαγές στα όρια του καγκουρεματος , το pre facelift παραμένει πιο όμορφο - αποδεκτό στα μάτια μου. -
@vagkirk said in Kia XCeed - crossover:
Και εμένα τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω στο gt line δεν μου αρέσουν.
Η μάσκα έχει διαφορά εμπρός ίσως να είναι λίγο πιο δυναμική η σχεδίαση , ο προφυλακτήρας εμπρός από τα φώτα και κάτω δεν μου αρέσει πολύ.
Οι ζάντες επίσης δεν μου αρέσουν καθόλου, οι προηγούμενες ήταν πολύ πιο όμορφες και του ταιριάζουν περισσότερο.
Εσωτερικά δεν βλέπω την παραμικρή αλλαγή.
Μηχανικά είναι το ίδιο ακριβώς έτσι;
Ανούσιες αλλαγές στα όρια του καγκουρεματος , το pre facelift παραμένει πιο όμορφο - αποδεκτό στα μάτια μου.Ακριβώς την ίδια άποψη έχω απλά τα είπες λίγο καλύτερα. Αλλά ας το δούμε από κοντά για να καταλήξουμε, εσωτερικά μόνο το τιμόνι ζήλεψα.
-
Ολιγον puma St ζαντα ...και χρωμα κερμιτ ομοιως.... -
@anergos13 said in Kia XCeed - crossover:
Ολιγον puma St ζαντα ...και χρωμα κερμιτ ομοιως....Χαχα... Κερμιτ... Που τον θυμήθηκες ρε φίλε χαχα
Kia XCeed - crossover