-
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μήπως είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο? Γιατί ο κουμπάρος μου που το είχε (1.6 ντήζελ) μου μίλαγε με διθυραμβικά σχόλια και αλλάζει αυτοκίνητα κάθε 6-12 μήνες (τώρα έχει Κούγκα phev).
παντα αχρηστα παιρνει αφου.
-
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
παντα αχρηστα παιρνει αφου.
Απλά ζηλεύεις....!!
τι ακριβως ζηλευω?
κουγκα φεβ? κουγκα? πιο βαρετο απο πιτσος του 97. Και το πιτσος ειναι τουλαχιστον διπορτο. Με μεγαλη καταψυξη. χαχαχαχ.... -
Sharp τηλεόρασεις δεν βγάζει;
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Sharp τηλεόρασεις δεν βγάζει;
δεν ημουν αρκετα περιγραφικος. οποτε αλλαξε. ποτε προλαβες? παντως βγαζει και εξαιρετικα ψυγεια. δημιουργουν τοσες συγκινησεις οσο ενα κουγκα φεβ.
-
Γράφω όπως σκέφτομαι....
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
τι ακριβως ζηλευω?
Που αλλάζει αμάξια κάθε 3-4-10 μήνες και που θα πάρει Βιτάρα Σ και θα το παρκάρει κάτω από το γραφείο σου....αχαχαχα!!!
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εδώ αγοράζουν ami για 6-7000 ευρω. Το Ρενώ είναι διαστημόπλοιο για τα 16.000 ευρώ
Καινούργιο όμως και με πρίζα...
-
Δεν το έχω οδηγήσει το kadjar αλλά μου κάνει εντύπωση πόσα πολλά έχω δει να πωλούνται....
-
Μήπως είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο? Γιατί ο κουμπάρος μου που το είχε (1.6 ντήζελ) μου μίλαγε με διθυραμβικά σχόλια και αλλάζει αυτοκίνητα κάθε 6-12 μήνες (τώρα έχει Κούγκα phev).
Δεν ξέρω ρε man. Αυτό που οδηγησα ήταν πένα…. πρώτο χέρι με λίγα χιλιόμετρα απο γερο καθηγητή σε γερο καθηγητή πανεπιστημίου. Όποτε καταλαβαίνεις μιλάμε για χρήση απλά τα βασικά. Σίγουρα θα παίζει ρόλο και η μεγάλη μουρατη ζάντα….. νομίζω 17αρες. Αλλά πλέον όλα 17αρες και πάνω έχουν….
Εδώ κουδούνιζε στην παραμικρή ανωμαλία σε ένα υπαίθριο parking. Και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πιο σφιχτό στήσιμο. Πάνε να το παίξουν η Ford της Γαλλίας ; Και πάλι ούτε κατά διάνοια δεν πλησιάζει σε πληροφόρηση τα Ford. Τέτοιο χαλί σε ποιότητα κύλησης δεν έχω δει στα focus/puma….. ούτε καν στο fiesta. Και η δεύτερη ξενερα ήταν η ποιότητα των πλαστικών…… μέρα με τη νύχτα με το nissan qashqai.
-
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν το έχω οδηγήσει το kadjar αλλά μου κάνει εντύπωση πόσα πολλά έχω δει να πωλούνται....
- χώροι
- τιμή
- κινητήρας διαμάντι
Πριν ξεκινήσουν οι καθυστερήσεις (ένα χρονο πριν) τα diesel έπαιζαν στα 13-16 χιλιάρικα ανάλογα τα χιλιόμετρα. Τώρα θες 15.500 μέχρι 19…… όταν για το nissan qashqai θες αλλά 2-3 χιλιάρικα παραπάνω και όταν στο πλασάρουν ότι είναι το αδελφάκι του μηχανολογικά προφανώς και ο καταναλωτής θα το προτιμήσει.
-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν ξέρω ρε man. Αυτό που οδηγησα ήταν πένα…. πρώτο χέρι με λίγα χιλιόμετρα απο γερο καθηγητή σε γερο καθηγητή πανεπιστημίου. Όποτε καταλαβαίνεις μιλάμε για χρήση απλά τα βασικά. Σίγουρα θα παίζει ρόλο και η μεγάλη μουρατη ζάντα….. νομίζω 17αρες. Αλλά πλέον όλα 17αρες και πάνω έχουν….
Εδώ κουδούνιζε στην παραμικρή ανωμαλία σε ένα υπαίθριο parking. Και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πιο σφιχτό στήσιμο. Πάνε να το παίξουν η Ford της Γαλλίας ; Και πάλι ούτε κατά διάνοια δεν πλησιάζει σε πληροφόρηση τα Ford. Τέτοιο χαλί σε ποιότητα κύλησης δεν έχω δει στα focus/puma….. ούτε καν στο fiesta. Και η δεύτερη ξενερα ήταν η ποιότητα των πλαστικών…… μέρα με τη νύχτα με το nissan qashqai.
Όπως το γράφεις (χαλί) σημαίνει κάτι πολύ θετικό...
Υποθέτω από τα συμφραζόμενα εννοείς χάλι...
Προσοχή στους τόνους...αλλάζουν τελείως το νόημα...
-
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
- χώροι
- τιμή
- κινητήρας διαμάντι
Πριν ξεκινήσουν οι καθυστερήσεις (ένα χρονο πριν) τα diesel έπαιζαν στα 13-16 χιλιάρικα ανάλογα τα χιλιόμετρα. Τώρα θες 15.500 μέχρι 19…… όταν για το nissan qashqai θες αλλά 2-3 χιλιάρικα παραπάνω και όταν στο πλασάρουν ότι είναι το αδελφάκι του μηχανολογικά προφανώς και ο καταναλωτής θα το προτιμήσει.
Μάλλον δεν το έγραψα κατανοητά...
Αρνητικά το αναφέρω.... πολλοί το πουλάνε σχετικά νωρίς - καινούριο.. μάλλον δεν τους ικανοποίησε.
-
Εκανα το λαθος και περνώντας απ τον αντιπροσωπο ρωτησα μηπως εχει κανα νεο γιατι προ 2μηνου υποτιθεται Αυγουστο θα μπαιναμε παραγωγη. Φευ!
Ανευ αρ. Πλαισιου ακομα και εχει ο θεος. Κοινως παμε για Νοεμβρη και γεματο 11μηνο αναμονης. Κι αυτο ειναι το αισιοδοξο σεναριο...
-
Μπορεί να μην έχω το αυτοκίνητο αλλά αγόρασα μερικα αξεσουάρ για το 2050 που θα μου παραδοθεί. Ωραίο site με πολλά επίσημα πραγματάκια. Ρίξτε μια ματια:
https://i.postimg.cc/RVyGjXvt/75-B18-FD3-2-B00-4-B76-9-D66-DD2-D195-C9-A32.jpg
Όταν έρθει το αυτοκίνητο θα πάρω και τα επίσημα καλύμματα:
https://citroen-shop.eu/gb/interior-accessories/2755-set-of-seat-covers-minorque-citroen-c4-c41.html
-
Ευτυχώς δεν είμαι μόνο εγώ "βλαμμένος". Έχω παραγγείλει τους λασπωτήρες, τα αλουμινένια πεντάλ και το σκληρό σκαφάκι για το πορτμπαγκάζ. Πολύ καλό μαγαζί. Είχα παραγγείλει και παλαιότερα αντίστοιχα αξεσουάρ για το 208 της μάνας μου.
-
Όταν έρθει το αυτοκίνητο θα πάρω και τα επίσημα καλύμματα:
https://citroen-shop.eu/gb/interior-accessories/2755-set-of-seat-covers-minorque-citroen-c4-c41.html
Θα δώσεις δηλαδή πάνω από 300 Ευρώ για να μην χαρείς ποτέ τις εργοστασιακές ταπετσαρίες και να δώσεις αυτή την ευχαρίστηση στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου; Ψυχαναγκαστικό μου φαίνεται...
-
Τα οποία καλύμματα θα επιτρέπουν έτσι κι αλλιώς τόση σκόνη να συσσωρεύεται με τα χρόνια, που θα χρειαστεί ετσι κι αλλιώς ένας βιολογικός καθαρισμός όταν αφαιρεθούν.
-
Όντως τα καλύμματα κι εγώ τα βρίσκω ψιλοάστοχη επιλογή εκτός κι αν παίζουν εποχικά πάνω στο αμάξι. Υπάρχουν τρόποι προστασίας τους χωρίς να πρέπει να μπει από πάνω κάτι έξτρα. Επίσης είναι κάπως ρηχά τα καθίσματα του C4 οπότε προσθέτοντας το κάλυμμα το κάνεις ακόμα χειρότερο όσο καλή εφαρμογή και να έχουν.
-
Για πες τρόπους προστασίας. Έχει ενδιαφέρον
CITROEN C4 III mod 2021