-
Ένα τέτοιο καλό φαίνεται.
Youtube Video -
Λονδίνο, βαρέθηκα να βλέπω ηλεκτρικά (και phev). Ειδικά Τέσλα, εβλεπα συνεχεια…4-5 στο ιδιο τετράγωνο (και οχι στις ακριβες περιοχες). Ολα τα uber ηταν υβριδια τογιοτα και χιουνται (δεν τα εχουμε εδω δυστυχως).
Και ο δημος φροντίζει για φορτιση γιατι ως γνωστον κλειστα πάρκινγκ στο Λονδίνο εχουν 1 στα 100 σπίτια (και πολλά λέω!)
Siemens
-
Μπράβο τους, αυτό που βλέπουμε όμως είναι να έχουν βάλει μια απλή πρίζα 230V στο καπάκι της κολώνας ηλεκτροφωτισμου (παρόμοιες κολώνες έχουμε και δω).
Δημοσία δαπάνη χαμηλής ταχύτητας φόρτιση.
(Ωχ έχει και qr code δεν είναι τζάμπα...) -
Με 25.000€ που θα βγει λιανική εδώ, θα είναι ενδιαφέρον...
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μπράβο τους, αυτό που βλέπουμε όμως είναι να έχουν βάλει μια απλή πρίζα 230V στο καπάκι της κολώνας ηλεκτροφωτισμου (παρόμοιες κολώνες έχουμε και δω).
Δημοσία δαπάνη χαμηλής ταχύτητας φόρτιση.
(Ωχ έχει και qr code δεν είναι τζάμπα...)Δεν ειπα οτι εβαλαν τχυφορτιστη, ενας siemens ειναι -μαλλον ομως 11αρης τριφασικος- ελυσαν ομως με απλο και οικονομικό τρόπο το θεμα φορτισης στον δρομο χωρις να πετα μπαλαντεζες απο μπαλκόνια. Για τωρα φυσικα…στο μελλον με πολλαπλασια ηλεχτρικα θα δουμε τι θα γίνει.
-
Ήρθαν νωρίς φέτο οι εκπτώσεις. Πρόταση από γερμανία σε εε, να επιτρέψει την πώληση ιχ με κέκ και μετά το 2035, εφόσον αυτά καίνε αποκλειστικά κλιματικώς ουδέτερα καύσιμα. Οι υπουργοί Περιβάλλοντος της εε υιοθέτησαν την πρόταση.
Κούκου τσά!
Αν υπάρχει ακόμη κάποιος που πίστευε ότι το 2035 θα πάμε φουλ ηλεκτροκίνηση, ας αλλάξει πλευρό, προλαβαίνει. Οι υπουργοί ζήτησαν επίσης από την εε να λάβει υπόψη και τη σημασία της παραμέτρου του κόστους και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Ήτοι, μεθερμηνευόμενο σε ελεύθερη μετάφραση: που πάτε ρε μαλάκες, ούτε ο κοσμάκης έχει λεφτά για ηλεκτρικά, ούτε γκαράζ να τα φορτίζει, άσε που τα εργοστάσια μια χαρά δις βγάζουν με τα κεκ, γιατί πάτε με το στανιό να τους κόψετε το μάμαλο ; -
Μαζευτούμε να κάνουμε σταρταπ τα τηγανόλαδα ντηζελακι σπιτικό "παραγωγής μας".
-
Θα επαναλάβω την πρόβλεψή μου: μέχρι το 2035, θα ακολουθήσουν πολλά ανάλογα επεισόδια στο σήριαλ. Να θυμίσουμε στο κοινό ότι έχουν προηγηθεί κσι άλλες οπερέτες, πχ η απόφαση την εε, με μπροστάρη τον μητσοτακουλίνο, να καταργήσει τους λιγνίτες, για να επακολουθήσει προτού αλέκτωρ λαλήσει μεγαλοπρεπέστατο διπλό άλμα τόλουπ με περιστροφή με την επαναφορά τους.
Στέι τιούνεντ. -
@dstou said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ήρθαν νωρίς φέτο οι εκπτώσεις. Πρόταση από γερμανία σε εε, να επιτρέψει την πώληση ιχ με κέκ και μετά το 2035, εφόσον αυτά καίνε αποκλειστικά κλιματικώς ουδέτερα καύσιμα. Οι υπουργοί Περιβάλλοντος της εε υιοθέτησαν την πρόταση.
Κούκου τσά!
Αν υπάρχει ακόμη κάποιος που πίστευε ότι το 2035 θα πάμε φουλ ηλεκτροκίνηση, ας αλλάξει πλευρό, προλαβαίνει. Οι υπουργοί ζήτησαν επίσης από την εε να λάβει υπόψη και τη σημασία της παραμέτρου του κόστους και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Ήτοι, μεθερμηνευόμενο σε ελεύθερη μετάφραση: που πάτε ρε μαλάκες, ούτε ο κοσμάκης έχει λεφτά για ηλεκτρικά, ούτε γκαράζ να τα φορτίζει, άσε που τα εργοστάσια μια χαρά δις βγάζουν με τα κεκ, γιατί πάτε με το στανιό να τους κόψετε το μάμαλο ;Αφού ρε παιδιά γίνονται μεγάλες επενδύσεις στα βιοκαύσιμα, τι δηλαδη με ορίζοντα 15 ετίας θα γινόταν;
Δεν θα έβγαινε ο λογαριασμός.
Απλό ατμοσφαιρικο μοτέρακι με δυνατό mild hybridγια τον λαό ή υβριδικό για τον λιγο πιο άνετο από τον λαό
Phev ως απώτερος σκοπός για οταν πέσουν οι τιμές των μπαταριών.
Και έχει ο Θεός.
Τα λέγε ο λαπ -
Αυστρία ανοίγει παλιά εργοστάσια ρεύματος με κάρβουνο, Ολλανδία ανοίγει παλιά εργοστάσια ρεύματος με κάρβουνο, Γερμανία ανοίγει παλιά εργοστάσια ρεύματος με κάρβουνο, Ελλάδα κλείνει παλιά εργοστάσια ρεύματος με κάρβουνο γιατί έτσι και αλλιώς το ρεύμα των πολιτικών εμείς το πληρώνουμε οπότε τι να τους ενδιαφέρει πόσο έρχεται;
-
Εντωμεταξυ ποσο co2 παράγει η Ελλάδα ως χώρα; Νομίζω το 1% της Ευρώπης;
Κάπου εκεί νομίζω.Είμαστε το στατιστικό λάθος.
-
Ναι αλλά στην Ελλάδα είναι 4 οικογένειες που κονομανε απ το ρεύμα του αερίου, δεν παίζεις με αυτά...
-
https://www.capital.gr/forum/thread/7520974
To λυνξ που δεν μπήκε πιο πάνω, για τα ιχ με κεκ μετά την 'απαγόρευση του 2035'.
-
Λοιπόν το 2,4% της ευρωπαϊκής Ένωσης σε co2. Παράγει η Ελλάδα.
Αναπνέετε λίγο πιο αργά....
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Λοιπόν το 2,4% της ευρωπαϊκής Ένωσης σε co2. Παράγει η Ελλάδα.
Αναπνέετε λίγο πιο αργά....
Ή αγοράστε ντιζελάκια!
-
Θα το βάλω και στο δικό μου θέμα, αλλά νομίζω ότι αξίζει να μπει κι εδώ: η VW έπαθε Πηλιουρίτιδα.
https://cartalk.gr/vw-pou-tha-vroume-mpataries-gia-tosa-ilektrika-aftokinita/
-
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Θα το βάλω και στο δικό μου θέμα, αλλά νομίζω ότι αξίζει να μπει κι εδώ: η VW έπαθε Πηλιουρίτιδα.
https://cartalk.gr/vw-pou-tha-vroume-mpataries-gia-tosa-ilektrika-aftokinita/
Έλα ρε; Υπάρχουν και στη Γερμανία άνθρωποι που ξέρουν βασικά μαθηματικά δημοτικού;
-
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ή αγοράστε ντιζελάκια!
Ναι Για να σπέρνουμε καρκίνο αβέρτα! Τα ντηζελ πρεπει να απογορευτουν ΑΜΕΣΑ…να τελειωνουμε με αυτα επιτέλους.
-
Θα συμφωνήσω με έναν όρο όμως….ταυτόχρονα να απαγορευτεί κάθε σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο…δίκαιο δεν είναι?
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης