@ken11 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Eχω αρχισει μια μικρη ερευνα για νεα 4αδα ελαστικων μετα το καλοκαιρι,16 ιντσων ζαντα,αρχικη διασταση εργοστασιου 195/50/16,ακριβη και δυσκολη στην αγορα που σημαινει αυξημενο κοστος για ενα επωνυμο ελαστικο,περιπου στα 500 ευρω.
Michelin Primacy 4
Bridgestone Turanza T005
Goodyear Efficient Grip Perfomance 2
Uniroyal Rainsport 5
Nokian Powerproof
Pirelli P7 C2 Cinturato
Aπο θυγατρικες και ποιο οικονομικες δεν εχω δει κατι ακομη.Οποιος εχει γνωμη για τα παραπανω ελαστικα,ας πει 2 πραγματα.
Φοραω τα Τ005 εδω και καμια τριετια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μια χαρα κρατημα σε στεγνο και βρεγμενο και χαμηλη αντισταση κυλισης για περισσοτερη οικονομια. Στα αρνητικα οτι κανουν περισσοτερο θορυβο απ'το μεσο ορο (οχι κατι τρελο ομως) και ειναι λιγο ασαφη στο τιμονι, κατι που διορθωνω σε καποιο βαθμο βαζοντας κανα 2 psi παραπανω απ'οσο προτεινει ο κατασκευαστης. Πολυ ευχαριστημενος γενικα, ενω βγαζουν και πολλα χιλιομετρα.
Απ'οσα ανεφερες θα πηγαινα ειτε σ'αυτα, ειτε στα p7. Δες μηπως βγαινουν και τελευταια premium contact στη διασταση σου που ειναι κορυφαιο ελαστικο. Σε 15αρα ζαντα που φοραω εγω δε βγαινουν αλλιως θα ηταν πρωτη μου επιλογη.