-
-
Μάλλον έχεις δίκιο, παρασύρθηκα, μόνο για την PHEV αναφέρονται οι πολλαπλοί.
-
Νομίζω ότι μετά από τις τελευταίες αυξήσεις σε Peugeot και Citroen, δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε για τις τιμές του νέου Astra. Μπαίνουμε στο γερμανικό site και τις βλέπουμε με απόκλιση +-200€.
-
Ιδέα μου έδωσες. Στο Γερμανικό διαμορφωτή της Opel, γύρω στα 28k, με το μικρό μοτέρ, χειροκίνητο, μεταλλικό χρώμα και 17άρες. Άρα Ελλάδα θα είναι γύρω στα 25k. Ίδια τιμή, ίσως και λίγο ακριβότερο από το αντίστοιχο golf.
Πάντως κάτι δεν πάει καλά με την psa. Το golf, 1.0tsi, mild hybrid, με dsg 30k στη Γερμανία. Και λανσάρουν το πιο απλό Astra από τα 28k.
Ή έχει γίνει φθηνή τελικά η vw ή οι psa-άδες έχουν χάσει τη μπάλα με τα κόστη και δεν μπορούν να τα μαζέψουν. -
Αυτό που έγραψα πάντως παραπάνω, είναι πως αν η Opel ακολουθήσει την τακτική Peugeot και Citroen, η έκδοση του Astra που έχει 28k στη Γερμανία, θα έχει την ιδια τιμή και στην Ελλάδα και όχι 25k.
-
28K είναι παρα πολλά λεφτά αν μιλάμε για μια βασική έκδοση με μικρό μοτέρ. Αν είναι έτσι, θα πάει άπατο. Αλλά λογικά δεν μπορεί να είναι ακριβότερο από το 308, που δεν σε καμία περίπτωση δεν φτάνει σε αυτά τα λεφτά. To 308 σε active plus με 130 Hdi χειροκίνητο είναι κάπου στα 25-26Κ.
-
308 hdi active plus εδώ και λίγες μέρες στα 28.300 από 24.300.
-
Χαχα χωρίς acc και αυτόματο κιβώτιο σχεδόν 30.000 ευρώ αν βάλεις μέσα και pdi.
Ε ρε τρέλα!!!!
-
Όντως, ξαναέτρεξα τον configurator και το είδα!
Ήμαρτον!
Πλέον σε μια "φαγώσιμη" τιμή στα 26.5Κ είναι μόνο η βενζίνη 130 χειροκίνητο.
Ρε που φτάσαμε, σχεδόν 27Κ για ένα οικογενειακό hatchback! -
Και χωρίς τίποτα από εξοπλισμό.
Σκέψου ότι τα adas στις χαμηλές εκδόσεις δεν λειτουργούν τη νύχτα παρά μόνο την ημέρα.Τελείωσε, θα γυρίσουμε στα μικρά αυτοκίνητα όπως τη δεκαετία του 80.
Πλέον η dacia θα είναι η πιο λογική επιλογή. Που φτάσαμε.
-
ανακοινωθηκε τιμοκαταλογος , απο 23900 η πρωτη εκδοση με τον 1.2
-
@doom1983 said in Opel Astra 2021/22:
Υπάρχει κάπου αναρτημένος, γιατί δεν βρίσκω κάτι...
Αν πάντως είναι όντως αυτή η αρχική τιμή, όσοι πρόλαβαν και έκλεισαν το 308 με την προωθητική τιμή, έκαναν εξαιρετικό deal!! -
@christosvvs said in Opel Astra 2021/22:
@doom1983 said in Opel Astra 2021/22:
Υπάρχει κάπου αναρτημένος, γιατί δεν βρίσκω κάτι...
Αν πάντως είναι όντως αυτή η αρχική τιμή, όσοι πρόλαβαν και έκλεισαν το 308 με την προωθητική τιμή, έκαναν εξαιρετικό deal!!ενα γρηγορο τηλ σε αντιπροσωπεια εκανα, δεν ξερω αν βαζουν δωρεαν το opel more , θα περασω μεσα στη βδομαδα να παρω προσφορα
-
Βάση αυτών που έχω δει τον τελευταίο καιρό, αν με ενδιέφερε πραγματικά, εγώ θα έτρεχα να κλείσω 1...
Θεωρητικά, λόγω λανσαρίσματος θα υπάρχουν κάποια μοντέλα που έρχονται, πιθανώς και σε καλύτερες τιμές. Όποιος παραγγείλει σε 2-3 μήνες θα παραπονιέται για το χρόνο παράδοσης. -
Εδώ όλα τα στοιχεία για το νέο Astra:
https://cartalk.gr/ekdoseis-kai-times-gia-neo-opel-astra-apo/
-
Σε μια φάση φοβήθηκα ότι θα είναι ακριβό…
-
Μάλιστα από €29.000 το βενζίνη και 30.500 το ντήζελ....καλά θα πάει και αυτό...αχαχαχα!!
ΥΓ: Μιλάω για αυτόματο, το χειροκίνητο για εμένα σε τέτοιο αμάξι και εν έτη 2022, απλά δεν υφίσταται...είναι ως ΜΗ γενόμενο!!
-
Τι 24 χιλιάρικα για βασικό Astra, πάτε καλά ρε;;;
-
https://www.4troxoi.gr/agora/poso-kostizei-to-neo-opel-astra-stin-ellada/
Κάπου 4000 επιπλέον σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, δεν τα λες και λίγα.
-
Πόσο πιο φθηνό ειναι από το 308; Δείτε και τα προγράμματα opel more
Opel Astra L (2021)