Καποια στιγμη, εκει στη σελιδα 153 νομιζω πως από off-road (διαδρομες Ευρητανιας και ATTART), το νημα εγινε off-topic.
Περνω το ‘θαρρος’ να το αναφερω, αφου παλιωσα και εγω λιγο και εχει ερθει και σειρα απαλλαγης μου. Και γιατι οχι να γινω και εγω λιγο, μα λιγο off-topic... Με τα λιγα που εχω μαθει, διαβασει και ζησει...
Οσον αφορα λοιπον τα σχολια που διαβασα θα ηθελα να σας αναφερω και οτι θα συμφωνουσα με @fanis75.
Ειμαστε εδω (δεν αναφερομαι στο forum) για να απολαμβανουμε και να δημιουργουμε, να κανουμε πραξη τη (πρωτη μας) σκεψη, οχι να για να καταφερουμε τη μεγιστη αποταμιευση (σιγουρα παν μετρον αριστον, οπως λεγανε και οι προγονοι μας που ηταν και φωτισμενοι και πιο καθαρα μυαλα). Δυστηχως ολοι μας κατα καποιον τροπο 'αποταμιευουμε' (δεν εννοω απαραιτητα τα χρηματα μονο) και αυτο ειναι αποτελεσμα φοβου, φοβου για το μελλον, το οποιο ουτως η αλλως ειναι αγνωστο, αρα θεωρια... Οχι πραξη...
Για παραδειγμα... Για δειτε τον Προεδρο που ζει το παρον * ... Και το CROSS STYLE AWD πηρε και είναι και eco-friendly και save energy & money @ σελιδα 155 
Και αυτό είναι το μυστικο… Πρεπει να ειμαστε με τη ροη των πραγματων, να ζουμε και να απολαμβανουμε το τωρα και να περνουμε όλα τα καλα στοιχεια από το περιβαλλον (μας) η πχ aυτους τους 3 διαφορετικους χρηστες του forum, χωρις να φτανουμε στα ακρα κυριοι… Μονο ετσι θα εχουμε ένα καλυτερο αυριο…
Τελικα δεν ειναι τυχαιο @a65 που ψηφιζω για προεδρο!
Στρατος (θητεια) το forum, μαθαινω πολλα, δε θελω να σταματησω να διαβαζω, οπως στο στρατο, δεν ηθελα να φυγω απο τον Εβρο...
Και καταφερα να το διαβασω παλι ολο και να φτασω στη τελευταια σελιδα…
Εν κατακλειδι να σας ενημερωσω οτι 'δουλευω' πανω Yaris Cross ACTIVE PLUS feedback (part 3) αλλα ειμαι τοσο busy που hybridηγω μονο ΠΣΚ για να σας αναπτυξω και αλλα πολλα απο αυτα που εχω παρατηρησει...
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους σας.
Και κατι καινουργιο https://starcreatureuniversalvibrations.com/album/the-midas-touch για αυτους που θα εχουν εσωτερικο φωτισμο και τους ιδιοκτητες ADVENTURE και PREMIER που εχουν παραλαβει ηδη.