-
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ναι τραγικοί. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα η μη χρήση μάσκας και να μπουζουριάζει η αστυνομία τους παραβάτες για να είναι καλός ο Μητσοτάκης και να του δώσουν εύσημα οι Αντιμητσοτακούλιδες.
Θα έπρεπε να τηρούνται τα μέτρα και την τουριστική περίοδο και όχι να αναστέλλονται για 4 μήνες. ή έχουμε κορόνα ή όχι...δεν γίνεται να μην έχουμε για 4 μήνες και μετά να ξαναέχουμε...είναι παράλογο και τραγικό. Προσωπικά είμαι υπερ όλων να έιναι ελεύθερα και ό,τι γίνει.
Εγώ θέλω αυτά που θέλουν οι Αντιμητσοτακούλιδες...
-
Συμφωνώ ότι είναι αστείο να αναστέλονται τα μέτρα για το καλοκαίρι. Λέτε να πάει και ο covid διακοπές?
Αναφέρω όμως, ότι προ ημερών μου ανέφερε φίλος που ζει Ιταλία ότι κάτι αντίστοιχο έκαναν κι εκεί. Καλώς ή κακώς, τα φράγκα δεν περισσεύουν στη χώρα. Ούτε και στις άλλες χώρες απ' ότι φαίνεται. Και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.
Παρ' ότι έχω περάσει covid και δεν ήταν κάτι δραματικό (εμβολιασμένος βέβαια), νομίζω ότι όλοι πρέπει να προσέχουμε όσο μπορούμε μόνοι μας, φαίνεται ότι και στη συνδρομή από τα κράτη υπάρχουν όρια. -
@andya3 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Συμφωνώ ότι είναι αστείο να αναστέλονται τα μέτρα για το καλοκαίρι. Λέτε να πάει και ο covid διακοπές?
Αναφέρω όμως, ότι προ ημερών μου ανέφερε φίλος που ζει Ιταλία ότι κάτι αντίστοιχο έκαναν κι εκεί. Καλώς ή κακώς, τα φράγκα δεν περισσεύουν στη χώρα. Ούτε και στις άλλες χώρες απ' ότι φαίνεται. Και μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.
Παρ' ότι έχω περάσει covid και δεν ήταν κάτι δραματικό (εμβολιασμένος βέβαια), νομίζω ότι όλοι πρέπει να προσέχουμε όσο μπορούμε μόνοι μας, φαίνεται ότι και στη συνδρομή από τα κράτη υπάρχουν όρια.Ακριβώς...είναι θέμα χρημάτων...αλλά μην μας δουλεύουν...δλδ σήμερα μου ζήτησαν πιστοποιητικό, αλλά από Δευτέρα δεν θα χρειάζομαι...είναι τραγελαφικό!!
Και ναι δεν είναι αστείο ο covid, ο γιός μου νοσηλεύθηκε (με πνευμονία και αρκετά σοβαρά) για 5 ημέρες.
-
Απλά τα πράγματα, λεφτά για να αντιμετωπιστούν δύο κρίσεις ταυτόχρονα (τυχόν περιορισμοί λόγω covid και ανάγκη στήριξης επιχειρήσεων και ακρίβεια/επιδοτησεις λόγω του πολεμου) δεν υπάρχουν.
Και όχι μόνο για εμάς. Ήμουνα Λονδίνο αρχές Απρίλη, δεν υπάρχει covid λέμε... Μάσκες πουθενά, συνωστισμός παντού. Και να πεις ότι δεν πεθαίνει κόσμος εκει... Απλά εμείς δυστυχώς ξεκινήσαμε στην αρχή δίνοντας μια κάποια προτεραιότητα στην υγεία έναντι της οικονομίας, δυστυχώς ολισθησαμε κι εμείς προς το αγγλοσαξωνικό μοντέλο. Όλα ανοιχτά κι όποιος ζήσει, έζησε. -
@fiverg said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Απλά τα πράγματα, λεφτά για να αντιμετωπιστούν δύο κρίσεις ταυτόχρονα (τυχόν περιορισμοί λόγω covid και ανάγκη στήριξης επιχειρήσεων και ακρίβεια/επιδοτησεις λόγω του πολεμου) δεν υπάρχουν.
Και όχι μόνο για εμάς. Ήμουνα Λονδίνο αρχές Απρίλη, δεν υπάρχει covid λέμε... Μάσκες πουθενά, συνωστισμός παντού. Και να πεις ότι δεν πεθαίνει κόσμος εκει... Απλά εμείς δυστυχώς ξεκινήσαμε στην αρχή δίνοντας μια κάποια προτεραιότητα στην υγεία έναντι της οικονομίας, δυστυχώς ολισθησαμε κι εμείς προς το αγγλοσαξωνικό μοντέλο. Όλα ανοιχτά κι όποιος ζήσει, έζησε.Δεν μπορεί!
Εδώ κάνουν κουμάντο οι Επίστημονες! -
-
Πρέπει να έληξε οριστικά ο εφιάλτης του κορονοιού όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο.
-
-
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Πάμε γι άλλες Πολιτείες, ερωτικές...
Την κάτσαμε.... Γεμάτοι με πιθήκια είμαστε erectus παντού στους δρόμους - στα πεζοδρόμια - στα μαγαζιά.... Βοήθεια μας
-
-
Ταινιάρα
-
Καλά ρε, ποιος μ@@@@ς πήγε με πίθηκο; Άι στα δι@λα πια!!!!
-
Τώρα που θα καταργηθεί η μάσκα εντελώς περιμένω να δω αν την φόραγαν πέρσι για προστασία από τον κορονοιό ή για το πρόστιμο του Μητσοτάκη.
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Τώρα που θα καταργηθεί η μάσκα εντελώς περιμένω να δω αν την φόραγαν πέρσι για προστασία από τον κορονοιό ή για το πρόστιμο του Μητσοτάκη.
Πάντως Λονδίνο που έχουν καταργηθεί όλα (λες και δεν υπάρχει covid, ΟΛΑ χύμα...γίνεται χαμός), εγώ τον τσίμπησα. Και ας φόραγα σχεδόν πάντα μάσκα (εκτός από όταν έτρωγα).
-
Το ότι ίσως να σώθηκαν ζωές έχει κάποια σημασία ή όχι;
-
Ποιες ζωές σώθηκαν, η Ελλάδα είχε τους περισσότερους θανάτους.
-
Σκέψου που θα ήταν αν σε άκουγαν και δεν έβαζαν μάσκα. Ευτυχώς που δεν έγινες υπουργός υγείας.
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Σκέψου που θα ήταν αν σε άκουγαν και δεν έβαζαν μάσκα. Ευτυχώς που δεν έγινες υπουργός υγείας.
Τώρα δεν φοράει κανένας άρα λογικά τελείωσε.
-
Τα στατιστικά δείχνουν πως η επιδημία κινείται σε κύματα. Τα τελευταία δύο έτη προς το καλοκαίρι πέφτει αισθητά η μετάδοση του ιού οπότε χαλαρώνουν τα μέτρα.
Προσωπικά αν με ρωτάς δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε. Όλοι μας πλέον έχουμε χαλαρώσει είναι η αλήθεια.
-
Αναφέρομαι στην τάση του κόσμου που την φόραγε μόνο για το πρόστιμο, τώρα αν προστατεύει ή όχι είναι άλλο θέμα, δεν διαφωνώ ότι προστατεύει.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες