-
@tkin73 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Το να μην εμφανίζει πλέον πιθανή ημερομηνία παραγωγής μάλλον δεν είναι ενθαρρυντικό. Αν είχε μπει προς παραγωγη θα είχε αλλάξει το μνμ φυσικά αυτοί πρέπει να σου απαντήσουν που μπαίνουν στην βάση δεδομένων. Τους ρώτησες τι σημαίνει αυτό;
Εγώ σε ενημερωση που είχα για διαθεσιμότητα μου είπαν από 11 μήνες και πάνω ....Μου είπε πως σε αντίστοιχη περίπτωση -για ένα C5 βέβαια- μετά από λίγες ημέρες η κατάσταση άλλαξε σε : ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ και μετά από λίγες εβδομάδες , το αυτοκίνητο εστάλη στον ιδιοκτήτη του.
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Το να μην εμφανίζει πλέον πιθανή ημερομηνία παραγωγής μάλλον δεν είναι ενθαρρυντικό. Αν είχε μπει προς παραγωγη θα είχε αλλάξει το μνμ φυσικά αυτοί πρέπει να σου απαντήσουν που μπαίνουν στην βάση δεδομένων. Τους ρώτησες τι σημαίνει αυτό;
Εγώ σε ενημερωση που είχα για διαθεσιμότητα μου είπαν από 11 μήνες και πάνω ....Μου είπε πως σε αντίστοιχη περίπτωση -για ένα C5 βέβαια- μετά από λίγες ημέρες η κατάσταση άλλαξε σε : ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ και μετά από λίγες εβδομάδες , το αυτοκίνητο εστάλη στον ιδιοκτήτη του.
Αυτοί ξέρουν πως λειτουργεί το σύστημα τους. Παρτους σε λίγες βδομάδες συνεπώς να δεις αν άλλαξε το στάτους. Αν σου πουν δεν βλέπουμε τπτ απλά κερδίζουν χρόνο για να γίνει πιο εύπεπτη η νέα καθυστέρηση...
-
Σε επικοινωνία που είχα με την Aiglon, μου είπαν ότι οι παραγγελίες Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου που είχαν για λευκά έκδοσης shine, θα μπουν σε παραγωγή Ιούλιο ή Αύγουστο.
Άρα, υπολογίστε παράδοση ανάλογα με το πότε έκανε κανείς παραγγελία.
Αν μιλάμε για άλλο χρώμα, δεν γνωρίζω για παραγωγή καθώς αυτό που μου ανέφεραν είναι ότι η εκτίμηση αυτή αφορά μόνο το συγκεκριμένο χρώμα. -
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σε επικοινωνία που είχα με την Aiglon, μου είπαν ότι οι παραγγελίες Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου που είχαν για λευκά έκδοσης shine, θα μπουν σε παραγωγή Ιούλιο ή Αύγουστο.
Άρα, υπολογίστε παράδοση ανάλογα με το πότε έκανε κανείς παραγγελία.
Αν μιλάμε για άλλο χρώμα, δεν γνωρίζω για παραγωγή καθώς αυτό που μου ανέφεραν είναι ότι η εκτίμηση αυτή αφορά μόνο το συγκεκριμένο χρώμα.Δλδ μιλάμε για 1 χρόνο αναμονή! Αν μπει Αύγουστο παραγωγη μέχρι να παραδώσει καλό Οκτώβριο...μετά θα αρχίσουμε να διαβαζουμε άρθρα για το fl...τραγικοί χρόνοι ...
-
Αν μπει Αύγουστο παραγωγη μέχρι να παραδώσει καλό Οκτώβριο...
Σε 1 μήνα το πολύ από την ημέρα παραγωγής είναι εδώ και παραδωμένο, συνήθως θέλει 15 μέρες.
-
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αν μπει Αύγουστο παραγωγη μέχρι να παραδώσει καλό Οκτώβριο...
Σε 1 μήνα το πολύ από την ημέρα παραγωγής είναι εδώ και παραδωμένο, συνήθως θέλει 15 μέρες.
Με την ανακατωσουρα που υπάρχει στις μεταφορές δεν υπάρχει περίπτωση
-
Μόλις γύρισα από αντιπροσωπεία.
Μου είπαν παράδοση σε 8 με 10 μήνες. (Φαντάζομαι ότι δεν θα βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά).
Το gris acier που είδα, του πάει πολύ. Δεν είναι τελειως γκρι. Έχει μια πολύ ελαφρια μπλε απόχρωση που γίνεται πιο χαρακτηριστική από το μπλε του ουρανού. Επίσης, σε αυτήν την απόχρωση ταιριάζουν πολύ και τα μπορντό-μεταλλικα (δεν είναι κόκκινα) διακοσμητικά στα φώτα ομίχλης και χαμηλά στις πόρτες. Γενικώς νομίζω ότι αυτή η απόχρωση αδικείται από τις φωτογραφίες.
Είδα και το C-hr. Καλό αλλά μάλλον δεν είναι για το οδηγικό μου προφίλ όπως παρατήρησε και ο φίλος tkin73.
Δεν οδήγησα κανένα και ούτε πρόκειται. Μετά από 400.000κμ πίσω από το τιμόνι του xara Picasso, και τα δύο θα μου φανούν premium
Έχουμε 2 μέρες να αποφασίσουμε... -
Ξεκάθαρα c4 diesel. Αν σε παίρνει με το eat8. Αν σε παίρνει με acc (θα με πίνεις νερό στο όνομα του). Αν σε παίρνει πορτοκάλι ή το γκρι που είδες.
Αν σε παίρνει βάλε και καμιά ηλιοροφή. -
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ξεκάθαρα c4 diesel. Αν σε παίρνει με το eat8. Αν σε παίρνει με acc (θα με πίνεις νερό στο όνομα του). Αν σε παίρνει πορτοκάλι ή το γκρι που είδες.
Αν σε παίρνει βάλε και καμιά ηλιοροφή.Έπιασες τα 32κ χαλαρά. Μήπως σε αυτά τα λεφτά να έβλεπε και τίποτα άλλο;...
-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μου είπαν παράδοση σε 8 με 10 μήνες. (Φαντάζομαι ότι δεν θα βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά).
Το gris acier που είδα, του πάει πολύ. Δεν είναι τελειως γκρι. Έχει μια πολύ ελαφρια μπλε απόχρωση που γίνεται πιο χαρακτηριστική από το μπλε του ουρανού. Επίσης, σε αυτήν την απόχρωση ταιριάζουν πολύ και τα μπορντό-μεταλλικα (δεν είναι κόκκινα) διακοσμητικά στα φώτα ομίχλης και χαμηλά στις πόρτες. Γενικώς νομίζω ότι αυτή η απόχρωση αδικείται από τις φωτογραφίες.
Είδα και το C-hr. Καλό αλλά μάλλον δεν είναι για το οδηγικό μου προφίλ όπως παρατήρησε και ο φίλος tkin73.
Δεν οδήγησα κανένα και ούτε πρόκειται. Μετά από 400.000κμ πίσω από το τιμόνι του xara Picasso, και τα δύο θα μου φανούν premium
Έχουμε 2 μέρες να αποφασίσουμε...αν βοηθαει...
παρελαβα προσφατα στην εταιρεια δυο σε τεσσερο εατ 8 και 5 σι ειτζ αρ.
ε, καποια αποψη σχηματισα...
λοιπον το σε τεσσερα φαινεται καλυτερο αμαξι αλλα το τουοτα δειχνει καλυτερη συσκευη
γενικα απο εξοπλισμο τα σπανε και τα δυο, τουλαχιστον στις λεγομενες μπιζνες εκδοσεις τους.
τραγικο το σασμαν του τουοτα και τραγικο το ινφοτειμεντ του σε τεσσερο.
καλυτερο το στριψιμο του τουοτα, πιο ευρυχωρο το σε τεσσερο.
καλυτερα γκαζια το σε τεσσερο και πιο οικονομικο σε ταξιδια. αλλα με θεμα σε ολα τα πιεςέι τεραστιο το αντ μπλου που δεν εχει διορθωθει και ουτε προκειται. και τραγικη η ιδεα με το μινι καντραν, αφαιρει πολλα απο αισθηση.
για μεταπωληση, η συσκευη σι ειτζ αρ προφανως θα κρατησει καλυτερα αξια.
εγω θα επαιρνα κατι αλλο, αλλα γουστα ο καθενας εχει διαφορετικα. αναμεσα στα δυο, σε τεσσερο. -
-
@sabas_thess said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αν σε παίρνει βάλε και καμιά ηλιοροφή.Έπιασες τα 32κ χαλαρά. Μήπως σε αυτά τα λεφτά να έβλεπε και τίποτα άλλο;...
Μπορεί και παραπάνω με αυτά που λέει ο lap. Πολλά λεφτά παίρνεις μεγαλύτερο.
-
Αν σε παίρνει βάλε και καμιά ηλιοροφή.Καλό το acc,αλλά πρέπει να πάω σε αυτόματο το οποίο δεν μου χρειάζεται. Θα ανέβαζε πολύ το κόστος. Έχω διαβάσει επανειλημμένως τις προτάσεις για eat8 ακόμη και αν χρειαστεί να κόψει κάποιος από εξοπλισμό, αλλά πραγματικά το αυτόματο δεν με συγκινεί με τη χρήση που κάνω.
Για ηλιοροφή, υπό προϋποθέσεις, θα το σκεφτόμουν αλλά λίγο χλωμό. Παρεμπιπτόντως, η ηχομόνωση ήταν εκπληκτική. Μήπως με την ηλιοροφή χάνει το αυτοκίνητο σε ηχομόνωση (ίσως και θερμομόνωση); -
Σίγουρα χάνει κάτι. Δεν ανοίγει είναι σταθερή αλλά το φως που μπαίνει σου φτιάχνει τη διάθεση.
Νομίζω δεν χρειάζεται απαραίτητα το eat8 για το acc. Και με χειροκίνητο έχεις το acc.
Το acc είναι must ιδιαίτερα για ανοιχτούς δρόμους που πας στην εργασία σου το πρωί και το απόγευμα όταν γυρίζεις.
Νιώθεις ότι οδηγείς την επόμενη γενιά αυτοκινήτων.
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχουμε 2 μέρες να αποφασίσουμε...αν βοηθαει...
παρελαβα προσφατα στην εταιρεια δυο σε τεσσερο εατ 8 και 5 σι ειτζ αρ.
ε, καποια αποψη σχηματισα...
λοιπον το σε τεσσερα φαινεται καλυτερο αμαξι αλλα το τουοτα δειχνει καλυτερη συσκευη
γενικα απο εξοπλισμο τα σπανε και τα δυο, τουλαχιστον στις λεγομενες μπιζνες εκδοσεις τους.
τραγικο το σασμαν του τουοτα και τραγικο το ινφοτειμεντ του σε τεσσερο.
καλυτερο το στριψιμο του τουοτα, πιο ευρυχωρο το σε τεσσερο.
καλυτερα γκαζια το σε τεσσερο και πιο οικονομικο σε ταξιδια. αλλα με θεμα σε ολα τα πιεςέι τεραστιο το αντ μπλου που δεν εχει διορθωθει και ουτε προκειται. και τραγικη η ιδεα με το μινι καντραν, αφαιρει πολλα απο αισθηση.
για μεταπωληση, η συσκευη σι ειτζ αρ προφανως θα κρατησει καλυτερα αξια.
εγω θα επαιρνα κατι αλλο, αλλα γουστα ο καθενας εχει διαφορετικα. αναμεσα στα δυο, σε τεσσερο.Gatoz, πολύτιμη η άποψη σου. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ότι και να πάρω θα έχει την τύχη του Picasso. Πολλά χιλιόμετρα, συνεπώς μηδενική μεταπωλητικη αξία...
Σχετικά με το πρόβλημα με το adblue κάτι έχει πάρει το μάτι μου σε άλλα θέματα. Νομίζω πως αναφέρθηκε κάπου ότι έχει ξεπεραστεί. Συνεχίζει να υπάρχει και στα νέα μοντέλα; Είναι κάτι σύνηθες και δαπανηρό;
Και κάτι ακόμη σχετικά με το καύσιμο. Επειδή πολλά ακούγονται για τα πετρέλαια στην Ελλάδα, η χρήση v-power diesel εξασφαλίζει σωστή λειτουργία του κινητήρα; -
Σίγουρα χάνει κάτι. Δεν ανοίγει είναι σταθερή αλλά το φως που μπαίνει σου φτιάχνει τη διάθεση.
Νομίζω δεν χρειάζεται απαραίτητα το eat8 για το acc. Και με χειροκίνητο έχεις το acc.
Το acc είναι must ιδιαίτερα για ανοιχτούς δρόμους που πας στην εργασία σου το πρωί και το απόγευμα όταν γυρίζεις.
Νιώθεις ότι οδηγείς την επόμενη γενιά αυτοκινήτων.
Το acc πάει πακέτο με το αυτόματο κιβώτιο και μόνο. Είναι από τα μεγάλα μείον του μοντέλου, όπως και η απαράδεκτα φτωχή οθόνη "οργάνων".
Την ηλιοροφή δεν την είδα από κοντά αλλά από reviews ξέρω ότι ανοίγει. Έχει οντως τη χάρη της. -
Μουφα το vpower diesel υπάρχουν καλύτερα καύσιμα , εκο , ελιν, ετζιαν, αβιν....αν κινείσαι σε ανοικτούς δρόμους και όχι πορείες 2-3 χλμ κρύο και σβήσιμο δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα με το φίλτρο αρκεί να μην βάζεις από τον κάθε τυχαρπαστο που δεν ξέρεις καύσιμο( το ίδιο θα σου έλεγα και για βενζίνη).
-
Μουφα το vpower diesel υπάρχουν καλύτερα καύσιμα , εκο , ελιν, ετζιαν, αβιν....αν κινείσαι σε ανοικτούς δρόμους και όχι πορείες 2-3 χλμ κρύο και σβήσιμο δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα με το φίλτρο αρκεί να μην βάζεις από τον κάθε τυχαρπαστο που δεν ξέρεις καύσιμο( το ίδιο θα σου έλεγα και για βενζίνη).
Δηλαδή οτιδήποτε άλλο εκτός από v-power!?!? -
Δηλαδή οτιδήποτε άλλο εκτός από v-power!?!?Ναι εγώ τους έχω κόψει χρόνια. Είχα τα περισσότερα κροταλισματα με το καύσιμο τους.
-
Μουφα το vpower diesel υπάρχουν καλύτερα καύσιμα , εκο , ελιν, ετζιαν, αβιν....
Έχεις κάποια στοιχεία γι' αυτό που λες;
CITROEN C4 III mod 2021