Καλησπέρα σας αν και λείπω καιρό από το φόρουμ λόγω υποχρεωσεων
Μ αρέσει καμια φορα όταν έχω χρόνο και συνήθως βρέχει να παω να δοκιμάζω αυτοκίνητα. Έτσι και σήμερα αφού τον χρόνο τον βρηκα κι αφού μπόρεσα να κλείσω ραντεβού πηγα και δοκίμασα το Arcana.
Για τους Θεσσαλονικείς το βρίσκεις στην ΤΕΟΡΕΝ στην μουδανιών
Η έκδοση ήταν η expression δεν μπορώ να πω ότι είχε λίγα και με το κλειδί στο χέρι στο μπλε σκουρο μεταλλικό(zanzibar) κοστίζει 27 χιλιάρικα. Για όσους ενδιαφέρονται για χρηματοδότηση το επιτοκιο ειναι 6.5 %.
από αυτά που ρώτησα τον πωλητη με ένα 500αρικο βάζεις κ blind spot κ rear cross traffic alert.
Οδηγικα με εξέπληξε ένιωθα ότι παρα το υψος του αυτοκινήτου δεν έχει ιδιαίτερες κλισεις, το τιμόνι του είχε καλή και βαριά αίσθηση, ενώ το αυτόματο edc (εκανα τεστ ντραιβ τον 1.3 με τα 140 άλογα) μου άρεσε αρκετά αν και όταν θέλησα να κάνω προσπέραση και βυθισα το γκάζι καθυστέρησε πολυ το αμάξι να με ακουσει.δεν ξέρω από αυτόματα, εχω πειστει ότι το επόμενο αυτοκινητο μου θα είναι σίγουρα τέτοιο, ήταν η δευτερη φορα που οδηγουσα με τέτοιο κιβώτιο αλλά να πω την αλήθεια αυτό με ξενισε λίγο. Ο πωλητης μου είπε ότι γι αυτό υπάρχουν κ τα puddles. Τι να πω δεν γνωρίζω αν και η άνεση του αυτόματου είναι ζηλευτή για μένα πλέον (γερνάω).
Τα φρένα του αυτοκινήτου μου φάνηκαν πολυ καλα και με διαφορετική κ πιο απαλη αισθηση από ότι έχω συνηθίσει.ηχομόνωση πολυ καλη,κυλιση επίσης,λακούβες ανωμαλίες δρόμου δεν πολυκαταλαβα με τις 17αρες,γενικά ένα ευχάριστο td με ένα καλό αυτοκινητο.
Από χώρους το περιμενα μεγαλυτερο, σαφώς ειναι κ σε φαρδος και σε μήκος στο εσωτερικό από το 2008 αλλά δεν νομίζω ότι δικαιολογούνται 27 πόντοι διαφορά στο μήκος του αμαξώματος για αυτους τους χωρους.αυτή ήταν η αίσθηση μου.
Εργονομικα όχι κάτι το ιδιαίτερο, τα πλαστικα κατώτερα του 2008 σε αφη, την συναρμογη δεν μπορώ να την καταλάβω, δεν ειδα όμως κάτι ψευτικο και γενικότερα έβγαινε μια αισθηση ότι βρίσκομαι σε ένα καλό εσωτερικό αυτοκινήτου πανω απο τον μ.ο.
Πολυ καλη εντυπωση μου έκανε επισης η θέση οδήγησης και το κάθισμα.
Η κατανάλωση στην κλασική διαδρομή ανέβα κατέβα την Καρδια ήταν 7.9 και πηγαινα όπως παω παντα η όπως θα πηγαινα το ντιζελακι μου(γι αυτό κυρίως επέλεξα ντίζελ για να αισθάνομαι ότι μπορώ να οδηγάω μέχρι εκεί που μπορώ χωρίς να αγχώνομαι για το ποσο εκαψα στον αυτοκινητόδρομο από την στιγμή που κάνω συχνά ταξίδια.αυτη η κουβεντα ειναι για άλλου βέβαια αλλά είναι απωθημένο με όσα έχω διαβάσει στα αντίστοιχα τοπικ...)
Να πω βέβαια ότι ο κινητήρας δεν υστέρησε πουθενά και δεν έχασε καθολου σε δυναμη στην ανηφόρα
Για να τελειώσω το ριπόρτ, πολυ ωραίο αμάξι θα το έβαζα σε επίπεδο xceed(το θεωρουσα το καλυτερο από όσα έχω οδηγήσει)μόνο που είναι κ ψηλότερο και μεγαλυτερο και πιο ευρύχωρο από το kia, οδηγικα δεν ήταν κατώτερο για μένα,ενώ σε τιμή και με αυτόματο ειναι στα ίδια. Μπορεί κ φθηνότερο