-
Είναι τα turbo τετρακίνητα στα 7,8? To δικίνητο 500Χ 1,3 βρίσκεται στα 9,4 αυτή τη στιγμή...
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Είναι τα turbo τετρακίνητα στα 7,8? To δικίνητο 500Χ 1,3 βρίσκεται στα 9,4 αυτή τη στιγμή...
μονο το βιτ ειναι εκει που ζυγαει 1200 κιλα, ολα τα αλλα με αναλογες επιδοσεις του mazda ειναι ναχαμε να λεγαμε. τιγκ ας πουμε πουχα με 130 10, 3008 φευ 9, κομπας φεβ 11
οτι ναναι λεει ο καθενας να μην του πει ο μπατζανακης του τι μαλακια αγορασε, ολονων καινε λιγο και πανε με 1000. χαχαχ -
Αν δεν διατυπώθηκε σωστά, αυτό που ήθελα να γράψω είναι πως οι καινούριοι skyactive να κάψουν το πολύ όσο ένας μικρότερος τούρμπο, σαν πλεονέκτημα οικονομίας το έγραψα.
Με τον πρώτο δίλιτρο skyactive από το 2014-2015 είχα μακροχρόνιο μέσο όρο κατανάλωσης τα 7,4λτ σε πολύ αντίξοες συνθήκες, στο αυτόματο Mazda 6, με οδήγηση σβέλτη αλλά όχι υπερβολικές ταχύτητες. Όπως έχω ξαναγράψει, περιμένω η κατανάλωση των τελευταίων δίλιτρων Skyactive να κυμαίνεται από κει και κάτω και να έχουν οροφή κατανάλωσης όσο ένας μικρότερος τούρμπο. -
Οκ απλά εδώ μιλάμε για τετρακίνητο και μάλιστα με αυξημένο υψος όχημα....
Επίσης είναι τόσο ήσυχο και ευχάριστο στις υψηλές ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου που πας πολύ εύκολα και αβίαστα για αφαίρεση διπλώματος κάτι που στα ψηλωμένα επιβαρύνει δυσανάλογα τη κατανάλωση και όμως στο CX30 δε τη επιβαρύνει τόσο. -
Καλησπέρα
Έχει επιχειρήσει κανείς να κάνει ενημέρωση τους νέους χάρτες μέσω του Mazda Update Toolbox?
Ευχαριστώ για την όποια απάντηση.
-
Ναι, είναι εύκολη διαδικασία
-
Σήμερα μόλις παρέλαβα το welcome package.Περιλαμβάνει 2 όμορφες κούπες σε μια πολυτελή συσκευασία .
Απλές και όμορφες κινήσεις που κάνουν την διαφορά.
Thank you Mazda. -
Κάτοχος και εγω, περιπου 5000km μέχρι στιγμής, μερικές εντυπώσεις που ίσως βοηθήσουν όσους ψάχνονται για το αυτοκίνητο. Έχω το δικίνητο, GT Plus.
-Ας ξεκινήσουμε το θέμα των χώρων, το αυτοκίνητο δεν είναι μικρό, αλλά δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα περισσότερα μοντέλα C-SUV, όπως X1, Kuga, 3008 κλπ. Αυτό αφορά κυρίως τον χώρο τον αποσκευών, στα πίσω καθίσματα αν και δεν παίζεις μπάλα, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα μια μέση οικογένεια. Θα έλεγα ότι είναι κάπου ενδιάμεσα μεταξύ B SUV και C SUV.
-Ο κινητήρας είναι καλός, χωρίς να είναι κάτι το απίστευτο κατά την γνώμη μου. Έχει δύναμη και μάλιστα αρκετή, αρκεί να κατεβάσεις ταχύτητες την ώρα του προσπέρασματος. Αναλογα τα χιλιομετρα, προσπερναω μονο με 3η ή 4η.
-Εχει πολυ καλη καταναλωση, μέχρι στιγμής είμαι στα 7/100, Αττικη, με περιπου 1000κμ να ειναι σε εθνική.
-Το δυνατό του σημειο ειναι το η αισθηση που σου βγαζει στην καθημερινη οδηγηση, το εσωτερικο του ειναι ξεκαθαρα επιπεδου premium (είχα bmw f20 πριν, είδα την Χ1 και το Q3, δεν νομιζω οτι χανει το mazda) και ο φουλ εξοπλισμος του βοηθαει στην συνολικη εμπειρια.
-Το infotainment για μένα ηταν απο τα δυνατα του σημεια, οτι καλυτερο μετα το συστημα της BMW. Ειδικά για οσους κανουν αρκετα τηλεφωνα οσο οδηγανε, μπορεις να παρεις αμεσα αγαπημενες επαφες χωρις να παρεις τα ματια σου απο το δρομο.
-
Εγώ πάντως έχω τρελαθεί με το κράτημα και το τιμόνι.Ελάχιστες κλίσεις και ούτε υποψία υποστροφής...
Ανέβαινα απο Δελφούς το ΣΚ και ζωγράφιζε. -
Μετά από 4000 km, διαπιστώνω ότι η κατανάλωση έχει βελτιωθεί . Πλέον βλέπω 6.5 - 6.8 στις γύρω από την Θεσσαλονίκη εξορμήσεις.
Από την άλλη τα έχουμε ξαναπεί. Άψογο σε όλα με πολύ καλό τιμόνι.
Την άλλη εβδομάδα σκέφτομαι δωράκι πλυσιματάκι και κεραμική επίστρωση για να δέσει το γλυκό.
Τελικά ξέρουμε πόσοι είμαστε με cx30 ?
Αλήθεια τα ετοιμοπαράδοτα στο on line store που εξαφανίστηκαν? Με το νεο έτος δεν βλέπω κανένα. -
Χθές το απόγευμα κατά τις 6 ήμουν στο πλυντήριο επί της Λ. Αμφιθέας, απέναντι από το Σκλαβενίτη και πέρασε ένα CX-30 edition με μπάρες οροφής και βάση σκι. Ήταν φίλος από εδώ;
-
Εγώ πάντως έχω τρελαθεί με το κράτημα και το τιμόνι.Ελάχιστες κλίσεις και ούτε υποψία υποστροφής...
Ανέβαινα απο Δελφούς το ΣΚ και ζωγράφιζε.Ισχυει, ξεχασα να το αναφερω. Εξαιρετικο setup, σαφως σπορ προσανατολισμος, χωρις ομως να ειναι κουραστικη η αναρτηση,
-
@wael said in Mazda CX-30:
Ανέβαινα απο Δελφούς το ΣΚ και ζωγράφιζε.Ισχυει, ξεχασα να το αναφερω. Εξαιρετικο setup, σαφως σπορ προσανατολισμος, χωρις ομως να ειναι κουραστικη η αναρτηση,
Σε προκαλεί να το οδηγήσεις!
Προχθές παρήγγειλε φίλος κόκκινο eskyactivX awd χειροκίνητο ετοιμοπαράδοτο
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Πόσο βγήκε αυτός ο συνδυασμός; Όσο λέει ο κατάλογος ή πιο κάτω;
-
@dimitriscsd said in Mazda CX-30:
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Πόσο βγήκε αυτός ο συνδυασμός; Όσο λέει ο κατάλογος ή πιο κάτω;
Στα 35Κ
-
@panos-volcan said in Mazda CX-30:
Σήμερα μόλις παρέλαβα το welcome package.Περιλαμβάνει 2 όμορφες κούπες σε μια πολυτελή συσκευασία .
Απλές και όμορφες κινήσεις που κάνουν την διαφορά.
Thank you Mazda.Καλημέρα. Σου το έστειλαν από τη mazda δώρο;
κατάλαβα καλά;
Το ήξερες; Σε είχαν ενημερώσει η ήταν έκπληξη;
Από που αγόρασες το αυτοκίνητο; -
@panos-volcan said in Mazda CX-30:
Μετά από 4000 km, διαπιστώνω ότι η κατανάλωση έχει βελτιωθεί . Πλέον βλέπω 6.5 - 6.8 στις γύρω από την Θεσσαλονίκη εξορμήσεις.
Από την άλλη τα έχουμε ξαναπεί. Άψογο σε όλα με πολύ καλό τιμόνι.
Την άλλη εβδομάδα σκέφτομαι δωράκι πλυσιματάκι και κεραμική επίστρωση για να δέσει το γλυκό.
Τελικά ξέρουμε πόσοι είμαστε με cx30 ?
Αλήθεια τα ετοιμοπαράδοτα στο on line store που εξαφανίστηκαν? Με το νεο έτος δεν βλέπω κανένα.Αν τελικά το αποφασίσεις δώσε μας κάποια πληροφορία για τιμή και εντυπώσεις από την κεραμική.
-
Το δικό μου cx 30 ήταν χωρίς ρεζέρβα.
Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να προμηθευτώ μια ρεζέρβα που να την έχω απλά μαζί μου στο χώρο αποσκευών και να είναι η μικρότερη δυνατή διάσταση.
Δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το Πορτ μπαγκαζ γιατί έχω το ηχοσύστημα bose και το smart cargo. -
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να προμηθευτώ μια ρεζέρβα που να την έχω απλά μαζί μου στο χώρο αποσκευών και να είναι η μικρότερη δυνατή διάσταση.
Δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το Πορτ μπαγκαζ γιατί έχω το ηχοσύστημα bose και το smart cargo.Δυστυχώς όλα έρχονται χωρίς ρεζέρβα.
Η εδώ αντιπροσωπία μου είπε ότι κοστίζει κοντά στα 800€.
Ο Γερμανικός κατάλογος την έχει 503€
Αδικαιολόγητα πολλά χρήματα.Είμαι και γω σε αναζήτηση κάποιας μεταχειρισμένης.
Για διευκόλυνση σου οι διαστάσεις της ρεζέρβας είναι:
135/80D17 με καρέ 5 x 114,3 & τρύπα CB:67,1 -
@ivank said in Mazda CX-30:
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το Πορτ μπαγκαζ γιατί έχω το ηχοσύστημα bose και το smart cargo.Δυστυχώς όλα έρχονται χωρίς ρεζέρβα.
Η εδώ αντιπροσωπία μου είπε ότι κοστίζει κοντά στα 800€.
Ο Γερμανικός κατάλογος την έχει 503€
Αδικαιολόγητα πολλά χρήματα.Είμαι και γω σε αναζήτηση κάποιας μεταχειρισμένης.
Για διευκόλυνση σου οι διαστάσεις της ρεζέρβας είναι:
135/80D17 με καρέ 5 x 114,3 & τρύπα CB:67,1Εκτός ότι κοστίζει 800, πρέπει να βγεί και το σμαρτ κάργκο.Να υπάρχουν τρύπες στο χώρο αποσκευών.
Όταν λες είσαι σε αναζήτηση, έχεις βρει κάτι ; Ή δυσκολεύεσαι και να βρεις;
Mazda CX-30