Κάτοχος και εγω, περιπου 5000km μέχρι στιγμής, μερικές εντυπώσεις που ίσως βοηθήσουν όσους ψάχνονται για το αυτοκίνητο. Έχω το δικίνητο, GT Plus.
-Ας ξεκινήσουμε το θέμα των χώρων, το αυτοκίνητο δεν είναι μικρό, αλλά δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα περισσότερα μοντέλα C-SUV, όπως X1, Kuga, 3008 κλπ. Αυτό αφορά κυρίως τον χώρο τον αποσκευών, στα πίσω καθίσματα αν και δεν παίζεις μπάλα, δεν νομίζω να αντιμετωπίσει πρόβλημα μια μέση οικογένεια. Θα έλεγα ότι είναι κάπου ενδιάμεσα μεταξύ B SUV και C SUV.
-Ο κινητήρας είναι καλός, χωρίς να είναι κάτι το απίστευτο κατά την γνώμη μου. Έχει δύναμη και μάλιστα αρκετή, αρκεί να κατεβάσεις ταχύτητες την ώρα του προσπέρασματος. Αναλογα τα χιλιομετρα, προσπερναω μονο με 3η ή 4η.
-Εχει πολυ καλη καταναλωση, μέχρι στιγμής είμαι στα 7/100, Αττικη, με περιπου 1000κμ να ειναι σε εθνική.
-Το δυνατό του σημειο ειναι το η αισθηση που σου βγαζει στην καθημερινη οδηγηση, το εσωτερικο του ειναι ξεκαθαρα επιπεδου premium (είχα bmw f20 πριν, είδα την Χ1 και το Q3, δεν νομιζω οτι χανει το mazda) και ο φουλ εξοπλισμος του βοηθαει στην συνολικη εμπειρια.
-Το infotainment για μένα ηταν απο τα δυνατα του σημεια, οτι καλυτερο μετα το συστημα της BMW. Ειδικά για οσους κανουν αρκετα τηλεφωνα οσο οδηγανε, μπορεις να παρεις αμεσα αγαπημενες επαφες χωρις να παρεις τα ματια σου απο το δρομο.