-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για αυτά τα τομάρια που σκότωσαν το παιδί, μόνο μια τιμωρία τους αξίζει….σε έναν εντός έδρας αγώνα του Άρη, στο ημίχρονο να τους πάνε στο κέντρο του γηπέδου και να ανοίξουν την πόρτα στη θύρα 3….να μην μείνει ούτε λωρίδα τους…problem solved.
Οπαδοί φανατισμένοι....όλοι σε ένα υποβρύχιο και βούλιαγμα...τίποτε άλλο!
-
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ότι ένας Αλβανός θεωρητικά αλλοδαπός έκανε το έγκλημα για λογαριασμό μιας Ελληνικής ομάδας του ΠΑΟΚ και απέναντι οπαδού μιας άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας που ανήκε επίσης στην ίδια πόλη είναι από τα άγραφα.
Γιατί είναι περίεργο;
Τα παιδιά μεγάλωσαν στην Ελλάδα και έμαθαν να ασχολούνται με τις ομάδες της χώρας που ζούνε.
Ο κύριος όγκος των ανθρώπων από Αλβανία ήρθε τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '90 με Μητσοτάκη/Σαμαρά. Πριν 32 χρόνια.
Δεν είναι θέμα εθνικότητας. Είναι καθαρά θέμα προβλήματος που υπάρχει στη χώρα και αφορά τον γενικό πληθυσμό.
Άλλωστε πολλοί με εθνικότητα από Αλβανία ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να "ξεβρωμίσει ο τόπος" από άλλες εθνικότητες.
Η Ελλάδα έχει γίνει Χονγκ Κονγκ από τις αρχές του 2000.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ως προς την εγκληματικότητα πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος , τα Εξάρχεια καθάρισαν από τους αναρχικούς , και αυτό μετράει. ( Αν τώρα επανήλθαν οι έμποροι ναρκωτικών και τα πρεζακια είναι άλλο θέμα) .
Άσχετο, αλλά νομίζω ότι πάντα έτσι ήταν τα Εξάρχεια.
Το 1991 ήμουν στο πάνω μέρος της πλατείας, περίμενα το αίσθημα και κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι με παρακολουθούσαν. Έκανα μερικές βόλτες στην πλατεία και τρεις τύποι συνέχισαν να παραμένουν σχετικά κοντά μου.
Και ξαφνικά μου την έπεσαν. Κανονική ενέδρα.
Αστυνομικοί με πολιτικά.
Με μπουζούριασαν και με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Έψαχναν κάποιο βαποράκι.Μερικές μέρες μετά, στα Εξάρχεια μου έσπασαν το αυτοκίνητο.
-
Μην πιστεύετε ότι τα κίνητρα ήταν οπαδικα,όπως τα παρουσιάζουν τα κανάλια. Κάτι διάβασα για ένα "παιχνίδι"όπου σκοπό έχει να σκοτώνεις και να ξεφεύγεις απο τη σύλληψη,πηγαίνοντας στο επόμενο θύμα!
Δείτε τον ξυλοδαρμό ενός 14χρονου,επίσης στην Θεσσαλονίκη απο ομάδα 10 ατόμων. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ότι ένας Αλβανός θεωρητικά αλλοδαπός έκανε το έγκλημα για λογαριασμό μιας Ελληνικής ομάδας του ΠΑΟΚ και απέναντι οπαδού μιας άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας που ανήκε επίσης στην ίδια πόλη είναι από τα άγραφα.
Γιατί είναι περίεργο;
Τα παιδιά μεγάλωσαν στην Ελλάδα και έμαθαν να ασχολούνται με τις ομάδες της χώρας που ζούνε.
Ο κύριος όγκος των ανθρώπων από Αλβανία ήρθε τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '90 με Μητσοτάκη/Σαμαρά. Πριν 32 χρόνια.
Δεν είναι θέμα εθνικότητας. Είναι καθαρά θέμα προβλήματος που υπάρχει στη χώρα και αφορά τον γενικό πληθυσμό.
Άλλωστε πολλοί με εθνικότητα από Αλβανία ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να "ξεβρωμίσει ο τόπος" από άλλες εθνικότητες.
Η Ελλάδα έχει γίνει Χονγκ Κονγκ από τις αρχές του 2000.
Ακόμα και έτσι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα Μικρασιατών, καμιά σχέση με Αλβανία.
-
Δεν νομίζω ότι έχουν κάποια σχέση οι ιστορίες των αθλητικών συλλόγων με την σημερινή κατάσταση στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.
-
Να ήταν μόνο αυτό; Τους πιανουν και αυτοί ξαναβγαίνουν. Έχω φίλο αστυνομικό που μου έχει πει πως διαφορά μπουμπούκια τα πιάνουν και τον ίδιο άνθρωπο συνεχώς τον ξαναβλέπουν έξω. Μάλιστα έχουν θράσος και ειρωνεύονται τους αστυνομικούς.
Κάτι δεν πάει σωστά.
-
Γιατί είναι περίεργο;
Η Ελλάδα έχει γίνει Χονγκ Κονγκ από τις αρχές του 2000.Ακόμα και έτσι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα Μικρασιατών, καμιά σχέση με Αλβανία.
Είναι γνωστό ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούσαν πάντα εντάσεις και με τον Άρη πολύ περισσότερο με τον Ολυμπιακό μπορούσαν να φτάσουν σε ώρα αγώνα ακόμα και στον φόνο αλλά αυτά είναι παλιά πλέον, ο συγκεκριμένος φόνος ειδικά στον δρόμο δεν έγινε για το ποδόσφαιρο.
-
Ο κ. Σκρέκας τοποθετείται πρόεδρος του Δ.Σ. της ΛΑΡΚΟ στις 22/2/2008 με αμοιβή 7.000 ευρώ μηνιαίως, η οποία αναπροσαρμόστηκε αμέσως μετά στα 9.000 ευρώ με αναδρομική ισχύ.Στις 2/6/2008, προσλαμβάνει τη νύφη του, δηλαδή τη γυναίκα του κ. Σκρέκα, κ. Ειρήνη Kαραγκούνη-Σκρέκα. Η κ. Σκρέκα προσελήφθη αμέσως ως υποδιευθύντρια παρακάμπτοντας την ιεραρχία με τακτικές υποδοχές ύψους 4.219,35 ευρώ, ξεπερνώντας τους παλαιότερους διπλωματούχους μηχανικούς.Ο κ. Σκρέκας στις 13/3/2008 προσλαμβάνει και τον συμπέθερό του, τον πατέρα της κ. Καραγκούνη-Σκρέκα, ως διευθυντή Aσφαλείας στο εργοστάσιο της Λάρυμνας με μισθό 2.700 ευρώ, ο οποίος ήταν απόστρατος ταξίαρχος της Χωροφυλακής.Την ίδια περίοδο προσλαμβάνεται και η κόρη του υφυπουργού Τουρισμού κ. Λιάσκου, βουλευτή Ευβοίας, με σκοπό τη συγγραφή της ιστορίας της ΛΑΡΚΟ, η οποία και δεν γράφτηκε ποτέ.Την περίοδο 2013-2014, όταν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ήταν ο βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, 132 εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ παίρνουν προαγωγή και γίνονται και 252 προσλήψεις.
Οπότε τώρα ήρθε ο γιος Σκρέκας να βάλει το λουκέτο.
ΒΖΙΙΙΙΝ! -
Είναι γνωστό ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούσαν πάντα εντάσεις και με τον Άρη πολύ περισσότερο με τον Ολυμπιακό μπορούσαν να φτάσουν σε ώρα αγώνα ακόμα και στον φόνο αλλά αυτά είναι παλιά πλέον, ο συγκεκριμένος φόνος ειδικά στον δρόμο δεν έγινε για το ποδόσφαιρο.
Δεν ξέρω γιατί έγινε ο φόνος. Διαβάζω για ποδοσφαιρικές ομάδες και χούλιγκανς.
Θα αναλάβει η δικαιοσύνη το θέμα. Τα υπόλοιπα εφόσον δεν είναι επίσημα, θεωρούνται εικασίες, σενάρια και υποθέσεις. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα αναλάβει η δικαιοσύνη το θέμα. Τα υπόλοιπα εφόσον δεν είναι επίσημα, θεωρούνται εικασίες, σενάρια και υποθέσεις.
Δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος, ακολούθησε και άλλος σήμερα παρά λίγο φόνος σε 14χρονο πάλι για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ υποτίθεται και επιπλέον δεν ήταν ένας ο δολοφόνος του 19χρονου ήταν πάνω από 10.
-
Τίποτα από όλα αυτά δεν μου κάνει εντύπωση. Όταν πριν πολλά χρόνια έγραφα στο φόρουμ ότι η χώρα έχει καταντήσει ένα γκέτο με έλεγαν φασίστα, ακροδεξιό και αυγό του φιδιού.
ok. Τέτοια χώρα θέλει το πλήθος, τέτοια χώρα θα έχει.
-
Πηλιε, δε νιώθουμε. Να στο πω θεσμικά..."στα αρχεία μας", αμφιβάλλεις;
-
Το πλήθος θέλει να κάνει κάποιος άλλος τη δουλειά γι' αυτό, να μην το ενοχλούν, να του λύνουν τα προβλήματα και να ζει όμορφα. Αν δεν του ζητάνε και λεφτά κιόλας, το τέλειο.
Ήμουν διαχειριστής στην πολυκατοικία για πολύ καιρό, γιατί δεν ήθελε να αναλάβει κανένας. Κάποια εποχή είχα βαρεθεί και έδωσα τη διαχείριση σε εταιρεία. Πήγε το δάγκωμα σύννεφο και μετά από 2 χρόνια την πήρα πίσω. Εντωμεταξύ δεν με ρωτούσε κανείς τι γινόταν με τη διαχείριση, ούτε που ενδιαφερόντουσαν, ότι ήθελα έκανα, αρκεί να μην υπάρχουν προβλήματα και να μην τους ενοχλώ.
Κάποτε μείναμε 2 μέρες χωρίς πετρέλαιο, είχα μπλέξει με τη δουλειά και ξεχάστηκα. Το τι μπινελίκι άκουσα δε λέγεται. Μόνο παλιάνθρωπο δε με είπαν, που άφηνα τα παιδιά τους να κρυώνουν και δε ντρέπομαι κλπ.
Εννοείται ότι δεν ξανασχολήθηκα με τη διαχείριση, για την οποία δεν πληρωνόμουν έτσι κι αλλιώς. Ε, μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και η πολυκατοικία. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πηλιε, δε νιώθουμε. Να στο πω θεσμικά..."στα αρχεία μας", αμφιβάλλεις;
Εγώ πάντως δεν έχω να νιώσω κάτι.
Κάνει copy-paste την ομιλία του Σταθάκη (ΣΥΡΙΖΑ) στην Βουλή το 2017, δεν βάζει πηγή και πετά το Link του capital.
Προφανώς προσπαθεί (για άλλη μία φορά) να προκαλέσει εντυπώσεις (κατά της ΝΔ).
Ας γράψει τις απόψεις του για το θέμα της ΛΑΡΚΟ. Αν έχει.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το πλήθος θέλει να κάνει κάποιος άλλος τη δουλειά γι' αυτό, να μην το ενοχλούν, να του λύνουν τα προβλήματα και να ζει όμορφα. Αν δεν του ζητάνε και λεφτά κιόλας, το τέλειο.
Ήμουν διαχειριστής στην πολυκατοικία για πολύ καιρό, γιατί δεν ήθελε να αναλάβει κανένας. Κάποια εποχή είχα βαρεθεί και έδωσα τη διαχείριση σε εταιρεία. Πήγε το δάγκωμα σύννεφο και μετά από 2 χρόνια την πήρα πίσω. Εντωμεταξύ δεν με ρωτούσε κανείς τι γινόταν με τη διαχείριση, ούτε που ενδιαφερόντουσαν, ότι ήθελα έκανα, αρκεί να μην υπάρχουν προβλήματα και να μην τους ενοχλώ.
Κάποτε μείναμε 2 μέρες χωρίς πετρέλαιο, είχα μπλέξει με τη δουλειά και ξεχάστηκα. Το τι μπινελίκι άκουσα δε λέγεται. Μόνο παλιάνθρωπο δε με είπαν, που άφηνα τα παιδιά τους να κρυώνουν και δε ντρέπομαι κλπ.
Εννοείται ότι δεν ξανασχολήθηκα με τη διαχείριση, για την οποία δεν πληρωνόμουν έτσι κι αλλιώς. Ε, μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και η πολυκατοικία.Διαχείριση πολυκατοικίας; Βασανιστήριο από τα λίγα...
-
Ένα τέτοιο είδος διαχείρισης δεν είναι και η πολιτική? Ότι θέλουν κάνουν οι πολιτικοί και δεν νοιάζει κανέναν. Διορίζουν, μασουλάνε κάνουν ότι θέλουν και κανείς δεν ασχολείται. Μέχρι να βάλουν κανένα φόρο ή να πιάσει κανένας χιονιάς και να χαλάσει η βολή μας. Τότε τη "βάψανε"...
-
Άτοπο το παράδειγμα , οι πολιτικοί εκλέγονται για να ασκήσουν ένα δημοκρατικό λειτούργημα για την πατρίδα τους και με μια γενναία χρηματική αλλά και υλική και ηθική αποζημίωση. Με την σύγκριση με διαχείριση πολυκατοικιών είναι σαν να λες πως μας κάνουν τη χάρη που αναλαμβάνουν τέτοια καθήκοντα και δικαιολογημένα βάζουν το χέρι στο μέλι για να αντισταθμίσουν κινδύνους και αυξημένες υποχρεώσεις.
Εγώ από την άλλη βλέπω πως η πλειοψηφία επενδύει τεράστια ποσά προεκλογικά - είτε ίδια κεφάλαια είτε επιχειρηματιών χορηγών - για να εκλεγούν και μετά υπερασπίζονται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα , διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα χωρίς τον σωστό έλεγχο και στο τέλος καταλήγουν με τεράστιες περιουσίες μέχρι και τα δισέγγονα τους .
Φυσικά με τρόπο που δεν μπορούν νομικά να πιαστούν με τίποτα , μέσω άτυπων μεριδίων σε επιχειρήσεις , ξενοδοχεία , offshore, ακίνητα και εισοδήματα που δεν καταγράφονται μεσω τρίτων εταιρειών καθώς είναι δαιδαλώδης η διαδρομή εύρεσης του πραγματικού δικαιούχου.
Δηλαδή ρε παιδιά η αμύθητη περιουσία των οικογενειακών τζακιών δικαιολογείται κάπως από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες;
Μήπως δηλαδή λέμε ότι ξέρουμε αλλά αφού και εμείς είμαστε βολεμενοι κάνουμε τα στραβά μάτια;
Αυτό εννοείτε; -
Έθεσα την οπτική γωνία της πλειοψηφίας του κόσμου, "μην με ενοχλείτε". Είδες κανέναν να βγαίνει στα κανάλια ή αλλού και να διαμαρτύρεται για κακοδιαχείριση, διορισμούς κλπ? Όταν μπήκε ο ΕΝΦΙΑ ή ακρίβυνε το ηλ ρεύμα έγινε και γίνεται κακός χαμός.
Εκτός αν για όλα φταίει το σύστημα και οι δημοσιογράφοι, οπότε τι να κάνουμε εμείς οι κακομοίρηδες? Πάλι θύματα κάποιου άλλου είμαστε, δεν φταίμε εμείς... -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο κ. Σκρέκας τοποθετείται πρόεδρος του Δ.Σ. της ΛΑΡΚΟ στις 22/2/2008 με αμοιβή 7.000 ευρώ μηνιαίως, η οποία αναπροσαρμόστηκε αμέσως μετά στα 9.000 ευρώ με αναδρομική ισχύ.Στις 2/6/2008, προσλαμβάνει τη νύφη του, δηλαδή τη γυναίκα του κ. Σκρέκα, κ. Ειρήνη Kαραγκούνη-Σκρέκα. Η κ. Σκρέκα προσελήφθη αμέσως ως υποδιευθύντρια παρακάμπτοντας την ιεραρχία με τακτικές υποδοχές ύψους 4.219,35 ευρώ, ξεπερνώντας τους παλαιότερους διπλωματούχους μηχανικούς.Ο κ. Σκρέκας στις 13/3/2008 προσλαμβάνει και τον συμπέθερό του, τον πατέρα της κ. Καραγκούνη-Σκρέκα, ως διευθυντή Aσφαλείας στο εργοστάσιο της Λάρυμνας με μισθό 2.700 ευρώ, ο οποίος ήταν απόστρατος ταξίαρχος της Χωροφυλακής.Την ίδια περίοδο προσλαμβάνεται και η κόρη του υφυπουργού Τουρισμού κ. Λιάσκου, βουλευτή Ευβοίας, με σκοπό τη συγγραφή της ιστορίας της ΛΑΡΚΟ, η οποία και δεν γράφτηκε ποτέ.Την περίοδο 2013-2014, όταν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ήταν ο βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, 132 εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ παίρνουν προαγωγή και γίνονται και 252 προσλήψεις.
Οπότε τώρα ήρθε ο γιος Σκρέκας να βάλει το λουκέτο.
ΒΖΙΙΙΙΝ!Τώρα άμα πω 1 Σκρεκας = 100 Πολακηδες θα είμαι λάθος;
Αλλά κατά τα άλλα φταιει το τσιγάρο του Πολακη και η γιδογαμικη αισθητική του.
(Εξαιρώντας φυσικά την στάση του στους εμβολιασμούς έτσι; Μην παρεξηγηθω κιόλας)
«Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες».
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2