-
Το Leon 1.5TSI έχω πάρει. Ο Βασιλάκης (Βελμάρ/Τεχνοκάρ) έχει την SEAT.
Για το service θα γράψω στο σχετικό νήμα στα τεχνικά θέματα κάποια στιγμή.
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Είναι μια c class...
Σκεφτείτε πριν 10 έτη πως ήταν μια c class και πως είναι σήμερα!!!Ομολογώ πως η Μερκ και όλοι με τα κρυφα λεντ, πιασαν καλά το ταργκετ γκρουπ. Δηλαδή βγαινεις από το Ίδρυμα, μπαινεις στο "αμάξι", "βανεις" μπρος, αναβουν τα λεντ και η εμπειρία συνεχίζεται μέχρι το σπίτι.
-
-
Καλά, αυτά είναι οι πιο προβληματικές έρευνες. Ρωτάς "σου έχει βγει καλό"; Ε, όχι δεν μου έχει βγει, τρίζει η καπελιέρα.
Θέλουμε νούμερα βλαβών συνολικά, βλαβών που σε άφησαν στον δρόμο, κόστος επισκευών ανά αυτοκινητοχιλιόμετρο... Έχει κανένας κάνει μια τέτοιου επιπέδου έρευνα; -
Καλά αν μετρούσαν στις βλάβες τους τριγμούς, τελευταία θα έβγαινε η Suzuki.
Ακραίο παράδειγμα η καπελιερα, στατιστικά ο κόσμος δεν θα αναφέρει κουφά περιστατικά αλλά πραγματικες βλάβες, κάποιοι μπορεί να αναφέρουν ως βλάβες την καπελιερα αλλά πόσοι να είναι αυτοί;
-
Πελοπόννησο όμορφη. Πόσο όμορφα ήταν. Περάσαμε τέλεια. Όπως και με προηγούμενες διακοπές- Καρπενήσι- Βόλος- χαλάλι τα διόδια. Απόλαυση να οδηγάς. Μου έκανε εντύπωση το υψόμετρο της εθνικής οδού. Πρέπει να ρίχνει πολύ χιόνι και θα πρέπει να είναι τρομερά δύσκολο να κρατηθεί ανοικτή μια τόσο μεγάλη οδός σε βαρύ χειμώνα.
Πανέμορφο το Ναύπλιο, ίσως και ακριβούτσικο. Το " γεράκι της Μάλτας" είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι αυτή τη στιγμή. Κάντε ένα Google να το δείτε αξίζει, έπαθα ζημιά όσο το κοίταζα. Ποιοί κερατάδες άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν από μέσα αυτή τη χλιδή?
Ήπιαμε καφέ στην πλατεία της Σπάρτης είδαμε το άγαλμα του Αχιλλέα στο στάδιο.
Ήπιαμε καφέ και στην πλατεία της Τρίπολης φωτογραφησαμε το άλλο άγαλμα του Κολοκοτρώνη όπου φυλάσσονται τα οστά του. Ένιωσα δέος με αυτά που πέρασε αυτός ο άνθρωπος, ειδικά με τη φυλάκιση του στο κάστρο του Ναυπλίου. Ευτυχώς τα κόκκαλα του βρήκαν έναν μέρος να ξεκουραστούν αιώνια. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Κολοκοτρώνης είχε θαφτεί στο πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών αλλά το 1993 μεταφέρθηκαν κάτω από το άγαλμα της πλατείας της Τρίπολης.
Το κάστρο βέβαια του Ναυπλίου... Καλά, απίστευτα πράγματα. Απίστευτη κατασκευή. Ολόκληρη πόλη. Φυσούσε παρά πολύ εκεί πάνω όταν πήγαμε. Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του Κολοκοτρώνη και όσων ζούσαν εκεί. Πώς άντεχαν τόσο κρύο εκεί πάνω?
Λίγα λόγια για το Βιβάρι που μείναμε. Πανέμορφο μέρος με τη λιμνοθάλασσα του. Πραγματικό... Ξεκουραστήριο. Αδειάζει ο νους. Στο διπλανό Δρεπάνι οργασμός από κάμπινγκ και μάλιστα γεμάτα. Οργασμός από τροχόσπιτα.
Και του χρόνου να είμαστε καλά να πάμε πιο δυτικά... -
Μπράβο @megane98hp , περάσατε υπέροχα και φαίνεται από τον τρόπο που τα περιγράφεις ! Να είστε καλά με υγεία και αγάπη και να πάτε και του χρόνου και να περάστε ακόμα πιο όμορφα .
-
@megane98hp Το γεράκι της Μάλτας έχει επιλέξει την πόλη μας για ξεχειμωνιάσει φέτος...είναι από τον Οκτώβριο δεμένο στην ίδια θέση... ενημερωτικά 500000 ευρώ η εβδομάδα είναι η τιμή ενοικίασης τού στη high-season...
-
@dgrgtc said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@megane98hp Το γεράκι της Μάλτας έχει επιλέξει την πόλη μας για ξεχειμωνιάσει φέτος...είναι από τον Οκτώβριο δεμένο στην ίδια θέση... ενημερωτικά 500000 ευρώ η εβδομάδα είναι η τιμή ενοικίασης τού στη high-season...
Μόνο?
-
@megane98hp said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@dgrgtc said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Μόνο?
Όταν ξαναέρθεις το κλείνουμε για 2 βδομάδες???
-
Ο ΝΕΟΣ ΚΟΚ
-
-
https://www.lifo.gr/now/world/giati-o-oyranos-tis-eyropis-ehei-hiliades-shedon-adeia-aeroplana
Τόσο περιβαλλοντικά ευαίσθητοι είναι οι ιθύνοντες οι οποίοι σκίζονται να περιορίσουν τις εκπομπές αερίων.
-
-
Πολύ σημαντική εξέλιξη. Στηρίζουμε.
-
Βασικά πρέπει να κάνουμε υποχρεωτικές τις dash cam , και εικόνα έχεις και ήχο από καμπίνα και ταχύτητα (μέσω gps) και εκεί φαίνεται ποιος πέρασε με κόκκινο ή αν στο προπορευόμενο όχημα που καρφώθηκες μέσα στα μαύρα σκοτάδια άναβαν τα πορείας & stop κτλ . Μακράν πιο χρήσιμο . Νομίζω οι ασφαλιστικές στην Ρωσία το έχουν κάνει υποχρεωτικό ?
-
@yem said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Βασικά πρέπει να κάνουμε υποχρεωτικές τις dash cam , και εικόνα έχεις και ήχο από καμπίνα και ταχύτητα (μέσω gps) και εκεί φαίνεται ποιος πέρασε με κόκκινο ή αν στο προπορευόμενο όχημα που καρφώθηκες μέσα στα μαύρα σκοτάδια άναβαν τα πορείας & stop κτλ . Μακράν πιο χρήσιμο . Νομίζω οι ασφαλιστικές στην Ρωσία το έχουν κάνει υποχρεωτικό ?
Ναι στην Ρωσία λόγω μέθης και πολλών ελαφρών μυαλών σε θέμα οδήγησης και για να καλύψουν και τις ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κάνει υποχρεωτική την χρήση dash cam.
Νομίζω και στην Αμερική, αλλά εκεί πρέπει να είναι προαιρετικό.
Μόνο στην Ελλαδίτσα δεν δέχονται το θέμα dash cam.... -
Είδα καλά? Mitsubishi L200 της πολιτικής προστασίας αντί τροχών είχε ερπιστριες?
-
@megane98hp said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Είδα καλά? Mitsubishi L200 της πολιτικής προστασίας αντί τροχών είχε ερπιστριες?
οχι
ειναι μια πατεντα, 10-12000 εχει.
Youtube Video...θα τα ειχα παρει αλλα δεν μεταφερονται, ειναι τεραστια, πρεπει να τα εχεις ας πουμε σε σταθμο εκχιονισμου και να τις φορας γιατι δεν χωρανε πουθενα ομως, πουθενα,
-
Ε άρα σωστά είδε γάτε μου, ερπύστριες είχε.
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!