-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
Ερώτηση.
Παίζει απο πωλητή να βολεύει άλλο κόσμο και την δική σου παραγγελία να την πηγαίνει πιο πίσω? Υπάρχει αυτό το σενάριο ή απλά δεν γίνεται?Φυσικά και παίζει να κάνει την κουτσουκέλα. Αλλά και εσύ μπορείς να το μάθεις εαν απαιτήσεις να δεις στο σύστημα με τον αριθμό παραγγελίας σου (που τον έχεις όταν παράγγειλες αρα εαν έχει αλλάξει παραγγελία θα το δεις) την εκτιμώμενη ημερομηνία. Εμένα σε κάθε αλλαγή, μου την έδειχνε στο σύστημα.
Θα το κανω γιατι πολυ μου τα μασαει.
Σε ευχαριστώ πολύ. -
Ερώτηση.
Παίζει απο πωλητή να βολεύει άλλο κόσμο και την δική σου παραγγελία να την πηγαίνει πιο πίσω? Υπάρχει αυτό το σενάριο ή απλά δεν γίνεται?
Έχω παραγγείλει απο τελη Ιουλίου και ο έμπορος από Ιανουάριο , κάθε φορά που παίρνω να μάθω , προσθέτει έναν μήνα και έχουμε φτάσει Απρίλιο τώρα.
Γνωρίζω τον χαμό που γίνεται με τις καθυστερήσεις και ότι όλα είναι ρευστά αλλά είναι στο χέρι του πωλητή ή δεν έχει την δυνατότητα?Πάντως ο χρόνος παράδοσης εμένα μου φαίνεται νορμαλ. Η δικιά μου παραγγελία καταχωρήθηκε τέλος Αυγούστου, με αρχική παράδοση τον Φεβρουάριο, και πλέον θα πάει για Μαιο (9 μηνες δηλαδή όπως και στην περίπτωση σου).
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Ερώτηση.
Παίζει απο πωλητή να βολεύει άλλο κόσμο και την δική σου παραγγελία να την πηγαίνει πιο πίσω? Υπάρχει αυτό το σενάριο ή απλά δεν γίνεται?
Έχω παραγγείλει απο τελη Ιουλίου και ο έμπορος από Ιανουάριο , κάθε φορά που παίρνω να μάθω , προσθέτει έναν μήνα και έχουμε φτάσει Απρίλιο τώρα.
Γνωρίζω τον χαμό που γίνεται με τις καθυστερήσεις και ότι όλα είναι ρευστά αλλά είναι στο χέρι του πωλητή ή δεν έχει την δυνατότητα?Πάντος ο χρόνος παράδοσης εμένα μου φαίνεται νορμαλ. Η δικιά μου παραγγελία καταχωρήθηκε τέλος Αυγούστου, με αρχική παράδοση τον Φεβρουάριο, και πλέον θα πάει για Μαιο (9μηνες όπως και στην περίπτωση σου).
Ναι μαλλον νορμαλ είναι , ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί.
Ο τρόπος του με έχει κανει και πονηρεύομαι. Μου τα μασαει συνέχεια λεγοντας παντα ένα μήνα που το βλεπει και καλά στο σύστημα και μετα .......... κατσε κατσε να δω , και μου λεει τον αμεσως επόμενο μήνα.
Τρια τηλέφωνα , τρεις φορες ακριβώς το ίδιο πράγμα. -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Η διαφορά απλής και 100άρας φαινόταν ακόμα και σε δίλιτρο πεντακύλινδρο αλλα ευτυχώς είχα 70άρι ρεζερβουάρ και με έφτανε να περιμένω μέρες προσφοράς ,4πλών πόντων κλπ
Στα χιλιαρια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
Ας δεχτούμε ότι σε μικρα τρικύλινδρα turbo μπορεί να δεις μια μικρή διαφορά με βενζίνη 97-100 οκτανίων. Ότι είναι όμως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, δε γίνεται να το δεχτούμε, γιατί βρε αδελφέ διαβάζουμε και αυτό το fucking manual του κατασκευαστή και ξέρουμε ότι ρυθμίζει τον κινητήρα για 95 οκτάνια.
Είπαμε να υπερασπιζόμαστε τις επιλογές μας (diesel και υβριδικά στην περίπτωση σου) αλλά όχι με ανεδαφικά επιχειρήματα και αερολογίες...
-
Ερώτηση.
Γνωρίζω τον χαμό που γίνεται με τις καθυστερήσεις και ότι όλα είναι ρευστά αλλά είναι στο χέρι του πωλητή ή δεν έχει την δυνατότητα?Ναι παίζει το έχω πάθει εγώ
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Ερώτηση.
Γνωρίζω τον χαμό που γίνεται με τις καθυστερήσεις και ότι όλα είναι ρευστά αλλά είναι στο χέρι του πωλητή ή δεν έχει την δυνατότητα?Ναι παίζει το έχω πάθει εγώ
Οπότε απαιτείς να το τσεκάρεις ο ίδιος?
Τι άλλες επιλογές υπάρχουν? -
για να επανέλθουμε στο cross νατες οι ζάντες ,εντάξει παρόμοιες δείχνουν, εχουν το σωστό καρε ,τα αλλα (δακτυλίδια μπουλόνια κλπ) βρίσκονται ...
https://www.car.gr/parts/view/315642719-anastasiadis-4x4-wheels-16-zantes
Βασικά ήταν από αυτήν την εταιρεία: https://www.force-wheels.jp/
Το βάζω γιατί δεν νομίζω να στέλνουν καν Ευρώπη. Γύρω στα 48 χιλιάδες γιεν το κομμάτι είναι κοντά σε κόστος με καλές αγωνιστικές της OZ.@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Ελατήρια ψήλωματος εχω την απορια θα μπαίνουν η θα εχει κανα θεμα με τίποτα αισθητήρες ;
Όλα γίνονται απλώς ακόμα είναι νωρίς και δεν έχουν ασχοληθεί πολλοί. Οι περισσότεροι από εκείνην την μεριά του κόσμου έχουν βάλει 16άρες με μπαλονέ λάστιχο που τα καταφέρνει μια χαρά σε βόλτες σε βατά μονοπάτια. Προσωπικά δεν νομίζω ότι το ύψος θα είναι τόσο περιοριστικός παράγοντας, αλλά η γεωμετρία της ανάρτησης.
-
Η διαφορά απλής και 100άρας φαινόταν ακόμα και σε δίλιτρο πεντακύλινδρο αλλα ευτυχώς είχα 70άρι ρεζερβουάρ και με έφτανε να περιμένω μέρες προσφοράς ,4πλών πόντων κλπ
Στα χιλιαρια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
Ότι να'ναι!
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Ελατήρια ψήλωματος εχω την απορια θα μπαίνουν η θα εχει κανα θεμα με τίποτα αισθητήρες ;
Όλα γίνονται απλώς ακόμα είναι νωρίς και δεν έχουν ασχοληθεί πολλοί. Οι περισσότεροι από εκείνην την μεριά του κόσμου έχουν βάλει 16άρες με μπαλονέ λάστιχο που τα καταφέρνει μια χαρά σε βόλτες σε βατά μονοπάτια. Προσωπικά δεν νομίζω ότι το ύψος θα είναι τόσο περιοριστικός παράγοντας, αλλά η γεωμετρία της ανάρτησης.
Τι εννοείς η γεωμετρία της ανάρτησης ;
-
Καλησπέρα σας!! Παρέλαβα την Πέμπτη το πολυαγαπημένο μου πλέον αμάξι και είμαι μες στην τρελή χαρά!! Έκδοση active hybrid bronze η πιο απλή! Δωρο της αντιπροσωπείας ο συναγερμός του! Θα ηθελα να ρωτησω τους ήδη κατοχους το εξής: όταν το κλειδώνω και μπαίνει κ ο συναγερμός, αναβοσβήνει μόνιμα στην οθόνη του οδηγού ένα κόκκινο λαμπάκι με εικόνα ένα αυτοκίνητο και ένα λουκέτο. Την πρώτη φορά νόμιζα ότι έχω αφήσει πόρτα ανοιχτή. Άνοιξα έκλεισα άνοιξα ξανά έκλεισα ξανά τίποτα! Ούτε όμως μου κάνει κάποιο θόρυβο. Και αναβοσβήνει σταθερά μέχρι να ξανά βάλω το κλειδί. Πήρα την αντιπροσωπεία και μου είπε ότι έτσι κάνει. Θα ηθελα όμως να σιγουρευτώ και από κάποιον άλλο κάτοχο..
-
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
αναβοσβήνει μόνιμα στην οθόνη του οδηγού ένα κόκκινο λαμπάκι με εικόνα ένα αυτοκίνητο και ένα λουκέτο.
Καλοτάξιδο καταρχάς να το χαρείς με Υγεία.
Έτσι είναι σε όλα τα Τογιότα, μην ανησυχείς. Είναι είναι η ένδειξη ότι έχει ενεργοποιηθεί το immobilizer. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης και θα σου λυθούν όλες οι απορίες...τα εξηγεί όλα αναλυτικά.
-
-
Με 3 πόντους ψήλωμα θα ειναι πολυ πιο ωραιο
Δες το δεύτερο αυτοκίνητο, το λευκό, αυτό είναι ψηλωμένο
-
Καλά εντάξει....του πάει πολύ
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
αναβοσβήνει μόνιμα στην οθόνη του οδηγού ένα κόκκινο λαμπάκι με εικόνα ένα αυτοκίνητο και ένα λουκέτο.
Καλοτάξιδο καταρχάς να το χαρείς με Υγεία.
Έτσι είναι σε όλα τα Τογιότα, μην ανησυχείς. Είναι είναι η ένδειξη ότι έχει ενεργοποιηθεί το immobilizer. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης και θα σου λυθούν όλες οι απορίες...τα εξηγεί όλα αναλυτικά.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Έχω ξεκινήσει το διάβασμα αλλά είναι πολλές οι σελίδες! Θέλω αρκετές μέρες ακόμα.. Ειδικά επειδή προέρχομαι από fiat 500 του 2008 μου ειναι όλα πρωτόγνωρα!
-
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
Με 3 πόντους ψήλωμα θα ειναι πολυ πιο ωραιο
Δες το δεύτερο αυτοκίνητο, το λευκό, αυτό είναι ψηλωμένο
Πολυ πιο ωραιο ειδικα όσοι έχουν 4 κίνηση πιστεύω οτι επιβάλλεται ενα ψήλωμα 3 πόντων
-
Για ασφάλιση όσοι παραλάβατε έχετε να προτείνετε κάποια? Είναι η πρώτη φορά που θα ασφαλίσω δικό μου όχημα γι' αυτό ρωτάω. Προφανώς και θα πάω σε πακέτο κλοπής/πυρός.
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Ερώτηση.
Οπότε απαιτείς να το τσεκάρεις ο ίδιος?
Τι άλλες επιλογές υπάρχουν?Φιλε μου Δυστηχως δεν μπορώ να σε βοηθήσω ούτε να πω περισσότερα. Απλά το έμαθα από κάπου το διασταύρωσα από κάπου αλλού, νευρίασα, ακύρωσα.
-
Ο.κ., ξέρω autotriti, αλλά έκαναν κάποιες μετρήσεις:
Youtube VideoΥ.Γ. 5,87" επιτάχυνση 80-120km/h.Πως το κατάφεραν; συνήθως γύρω στο 7'5" έχω δει μετρήσεις..
-
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Ο.κ., ξέρω autotriti, αλλά έκαναν κάποιες μετρήσεις:
Youtube VideoΥ.Γ. 5,87" επιτάχυνση 80-120km/h.Πως το κατάφεραν; συνήθως γύρω στο 7'5" έχω δει μετρήσεις..
Γιατρέ, αν παγώσεις το βίντεο στο 3'23'', δείχνει ότι για 80-120 χρειάζεται 7,91 αν και οι παρουσιαστές λένε 5,87...
Κάτι βλέπω λάθος?
Toyota Yaris Cross