-
Ποιός σώας τας φρένας άνθρωπας παίρνει το καινούργιο του αμάξι για να πάει Σύνταγμα...
-
@mastoras78 said in Toyota Corolla 2019:
Ποιός σώας τας φρένας άνθρωπας παίρνει το καινούργιο του αμάξι για να πάει Σύνταγμα...
Πονεμένη ιστορία!
-
Αχαχαχα....γιατί? Πως αλλιώς να πάω με την οικογένεια? Πήγα κύριος σε 20', πάρκαρα στο πάρκινγκ, έφαγα το φαγητάκι μου και γύρισα. Μια χαρά τελειότητα. Ειδικά με κορόνα, έχω να μπω 2 χρόνια+ σε ΜΜΜ.
ΥΓ: Ξέρω, για τον παγωμένο τα γράφεις...αχαχαχα!!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Αχαχαχα....γιατί? Πως αλλιώς να πάω με την οικογένεια? Πήγα κύριος σε 20', πάρκαρα στο πάρκινγκ, έφαγα το φαγητάκι μου και γύρισα. Μια χαρά τελειότητα. Ειδικά με κορόνα, έχω να μπω 2 χρόνια+ σε ΜΜΜ.
ΥΓ: Ξέρω, για τον παγωμένο τα γράφεις...αχαχαχα!!
Σε "πάρκινγκ" στο Σύνταγμα, σα να το παρατάς σε στενό στην Κυψέλλη, το ίδιο πράγμα είναι..
Να πάρεις την οικογένεια και να πάς αλλού !
Κορόνα-Corolla το ίδιο και το αυτό
Υπάρχουν και τα ταξί αν είσαι τόσο μαζόχας!
Μάκια
-
Σε "πάρκινγκ" στο Σύνταγμα, σα να το παρατάς σε στενό στην Κυψέλλη, το ίδιο πράγμα είναι..
Μάκια- Σιγά....μια χαρά είναι, εαν ξέρεις σε ποιο να πάς. Ποιο πολλές γρατσουνιές έχει κάνει η σύζυγος από τα πάρκινγκ...αχαχα!
- Ήθελα χλιδάτο μέρος, ένεκα εορτής μου
- Κορόλα γ@μει λέμε....
- Ταξί δεν μπαίνω, εκτός από όταν πάω αεροδρόμιο με το Mercedes Taxi Club που τα πληρώνει η εταιρεία.
- Φιλούθια...!!
-
Μάκια- Σιγά....μια χαρά είναι, εαν ξέρεις σε ποιο να πάς. Ποιο πολλές γρατσουνιές έχει κάνει η σύζυγος από τα πάρκινγκ...αχαχα!
- Ήθελα χλιδάτο μέρος, ένεκα εορτής μου
- Κορόλα γ@μει λέμε....
- Ταξί δεν μπαίνω, εκτός από όταν πάω αεροδρόμιο με το Mercedes Taxi Club που τα πληρώνει η εταιρεία.
- Φιλούθια...!!
-
Ετοιμάσου, έχει αλοιφαδόρο σύντομα....να βγάλεις πολλές γρατσουνιές!
-
Ετοιμάσου, έχει αλοιφαδόρο σύντομα....να βγάλεις πολλές γρατσουνιές!
Ετοιμάσου να κάνεις τον βοηθό...
-
Ετοιμάσου να κάνεις τον βοηθό...
Εννοείται!! Βασικά εντολές θα δίνεις και εγώ θα τρίβω...μετά απλά θα το πάω για βάψιμο και τέλος!
-
Με την ευκαιρία του σημερινού καιρού να ρωτησω πόσο επηρεάζεται το υβριδικό σύστημα από το κρύο κατά την διάρκεια του χειμώνα και πόσο επηρεάζεται από την κίνηση σε πολύ κοντινές αποστάσεις πριν προλάβει να ζεσταθεί η ΜΕΚ;
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Με την ευκαιρία του σημερινού καιρού να ρωτησω πόσο επηρεάζεται το υβριδικό σύστημα από το κρύο κατά την διάρκεια του χειμώνα και πόσο επηρεάζεται από την κίνηση σε πολύ κοντινές αποστάσεις πριν προλάβει να ζεσταθεί η ΜΕΚ;
Αρκετά, εαν εννοείς την κατανάλωση. Με το κρύο καταρχάς θα πάρει αμέσως μπροστά ο βενζινοκινητήρας (ενώ με σχετικά καλό καιρό θα πάρει μπροστά όταν χρειαστεί). Επίσης, σε κοντινές αποστάσεις θα κάψει αρκετά. Δηλαδή μου έχει τύχει απόσταση που κάνω φουλ ηλεκτρικά ή με ελάχιστο θερμικό (π.χ 2-2.5χλμ) τώρα χειμώνα που δουλέυει συνέχεια ο θερμικός να καίω 8-9λτ/100χλμ.
Εαν το ρωτάς από θέμα φθοράς, ζεστάινεται σχεδόν αμέσως γιατί έχει ηελκτρική on-demand αντλία νερού και έτσι δεν λειτουργεί μέχρι να ζεσταθεί το μοτέρ, οπότε καταλαβαίνεις ότι ζεσταίνεται αμέσως!
-
Καλησπέρα σας.Εχω αποκτήσει πριν δύο μήνες τo COROLLA HYBRID SEDAN.Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 43λιτρα . Παίρνει 43λιτρα η λιγότερο? Εγώ όσες φορές γέμισα πήρε 36 λίτρα με τον υπολογιστή ταξιδιού να μου γράφει ότι έχω ακόμη 1 χιλιόμετρο για το βενζινάδικο.Ειναι ακριβής ο υπολογιστής ταξιδιού η μπορείς να κάνεις και άλλα χιλιόμετρα.Το άφησα να πάει μέχρι 1 χιλιόμετρο πριν το βενζινάδικο για να δω αν πάρει όσα λίτρα γράφει ο κατασκευαστής.Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.Αυριο θα πάρω και την αντιπροσωπεία τηλέφωνο,να ρωτήσω.
-
σας αναβει και εσας συχνα το φωτακι για τις πιεσεις των ελαστικων?εννοειται οτι ειναι οκ τα λαστιχα
το (μηδενιζω), αλλα μετα απο λιγο παλι αναβει.
εχω παρατηρησει οτι το κανει οταν εχει αρκετο κρυο, οπως αυτες τις μερες..αλλα και παλι δεν ειναι λογικο -
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
σας αναβει και εσας συχνα το φωτακι για τις πιεσεις των ελαστικων?εννοειται οτι ειναι οκ τα λαστιχα
εχω παρατηρησει οτι το κανει οταν εχει αρκετο κρυο, οπως αυτες τις μερες..αλλα και παλι δεν ειναι λογικοΜε το κρύο ο αέρας μεσα στα ελαστικά συστέλλεται, οπότε αν ειναι πολύ ευαίσθητος ο αισθητήρας, ειναι πιθανό να δείχνει πτώση πίεσης.
-
εχω παρατηρησει οτι το κανει οταν εχει αρκετο κρυο, οπως αυτες τις μερες..αλλα και παλι δεν ειναι λογικοΔεν μου ανάβει όχι (μια φορά έχει ανάψει από τον Ιούλιο που την έχω), αλλά είναι λογικό λόγω κρύου. Η πίεση μεταβάλλεται αρκετά με την αλλαγή θερμοκρασίας.
-
εχω παρατηρησει οτι το κανει οταν εχει αρκετο κρυο, οπως αυτες τις μερες..αλλα και παλι δεν ειναι λογικοΔεν μου ανάβει όχι (μια φορά έχει ανάψει από τον Ιούλιο που την έχω), αλλά είναι λογικό λόγω κρύου. Η πίεση μεταβάλλεται αρκετά με την αλλαγή θερμοκρασίας.
το καταλαβαινω οτι εχει να κανει με τη θερμοκρασια, αλλα να αναβει καθε φορα που κανει κρυο, ε δεν ειναι και πολυ λογικο.
θα παω εξαλλου σε λιγες μερες για το 1ο service, θα ζητησω τη γνωμη τους, αλλα ετσι οπως ειναι τωρα, δεν μου αρεσει να συμβαινει.
-
δειχνει και τιμη στην πιεση των ελαστικων ή μονο προειδοποιηση;
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
δειχνει και τιμη στην πιεση των ελαστικων ή μονο προειδοποιηση;
μονο ειδοποιηση
-
@gpip said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα σας.Εχω αποκτήσει πριν δύο μήνες τo COROLLA HYBRID SEDAN.Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 43λιτρα . Παίρνει 43λιτρα η λιγότερο? Εγώ όσες φορές γέμισα πήρε 36 λίτρα με τον υπολογιστή ταξιδιού να μου γράφει ότι έχω ακόμη 1 χιλιόμετρο για το βενζινάδικο.Ειναι ακριβής ο υπολογιστής ταξιδιού η μπορείς να κάνεις και άλλα χιλιόμετρα.Το άφησα να πάει μέχρι 1 χιλιόμετρο πριν το βενζινάδικο για να δω αν πάρει όσα λίτρα γράφει ο κατασκευαστής.Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.Αυριο θα πάρω και την αντιπροσωπεία τηλέφωνο,να ρωτήσω.
Τα ρεζερβουάρ έχουν μια ελάχιστη στάθμη που "απαγορεύεται" να τη φτάσει υπό κανονικές συνθήκες ένα αυτοκίνητο, για προστασία όλου του κυκλώματος τροφοδοσίας του αυτοκινήτου (να υπάρχει μια ελάχιστη πίεση στην αναρρόφηση της αντλίας καυσίμου, να ψύχεται η αντλία, να μην περάσει αέρας στο κύκλωμα και λοιπά). Πάνω απ' αυτή τη στάθμη, υπάρχει πρόβλεψη και για τη στάθμη της λεγόμενης "Ρεζέρβας" στην οποία ανάβει λαμπάκι ειδοποίησης. Και ό,τι σφάλμα μέτρησης κάνει το όργανο, κι αυτό το έχουν ρυθμίσει να δείχνει λιγότερο κι όχι περισσότερο. Οπότε είναι λογικό να γεμίζει με 36 περίπου λίτρα, ένα ρεζερβουάρ που έχει ονομαστική χωρητικότητα 43.
Και για την καλή μακροχρόνια λειτουργία, μην το αφήνεις να φτάνει τόσο χαμηλά, όταν αδειάσουν τα 3/4 γέμισέ το. Μην ψάχνετε τα "όρια ασφαλείας" γιατί δεν υπάρχουν, όταν φτάνει να ανάβει λαμπάκι, είναι ήδη στο "ασφαλές" όριο η στάθμη, μπορεί να μην μένεις από καύσιμο αλλά η λειτουργία του συστήματος δεν είναι η ιδανική από κείνη τη στιγμή. -
μαλλον δεν ημουν κατανοητος, την ιδια μερα, μεσα σε ιδια ωρα που ειχα παρει το αμαξι, να το το κανω reset 5+ φορες και να ξαναβγαινει, αυτο λεω δεν ειναι λογικο.
Toyota Corolla 2019