Ήρθε χθες και πήγα να το δω.Δεν παρέλαβα φυσικά, κατέθεσα τις εξουσιοδοτήσεις και σε μια βδομάδα μου είπαν θα το έχω!!!!
Best posts made by gpip
-
RE: Toyota Corolla 2019
Latest posts made by gpip
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Μια ερώτηση.
Το έχω φουλαρει 2 φορές και πήρε 35 λίτρα μόνο. Υπάρχει εξήγηση;Καλησπέρα μιλάτε για το COROLLA HYBRID SEDAN?
-
Καλησπέρα σας.Εχω αποκτήσει πριν δύο μήνες τo COROLLA HYBRID SEDAN.Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 43λιτρα . Παίρνει 43λιτρα η λιγότερο? Εγώ όσες φορές γέμισα πήρε 36 λίτρα με τον υπολογιστή ταξιδιού να μου γράφει ότι έχω ακόμη 1 χιλιόμετρο για το βενζινάδικο.Ειναι ακριβής ο υπολογιστής ταξιδιού η μπορείς να κάνεις και άλλα χιλιόμετρα.Το άφησα να πάει μέχρι 1 χιλιόμετρο πριν το βενζινάδικο για να δω αν πάρει όσα λίτρα γράφει ο κατασκευαστής.Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.Αυριο θα πάρω και την αντιπροσωπεία τηλέφωνο,να ρωτήσω.
-
Ήρθε χθες και πήγα να το δω.Δεν παρέλαβα φυσικά, κατέθεσα τις εξουσιοδοτήσεις και σε μια βδομάδα μου είπαν θα το έχω!!!!
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Σε ερώτηση που έκανα την μέρα που το έκλεισα μου είπε ότι έχει υφασμάτινα με κέντημα Corolla τα ίδια είχαν και στα εκθεσιακά και στο τέστ ντραιβ.
Έτσι ακριβώς όπως τα λες.Εχει υφασμάτινα πατάκια με λογότυπο Corolla.Απλα μου είπαν ότι τα πατάκια είναι δώρο.Τους λέω, υπάρχει περίπτωση να μου δώσετε το αμάξι χωρίς πατάκια? Ούτε να το σκέφτεσαι, οπότε μην μου το αναφέρετε σαν δώρο.Οποτε σαν δώρα πήρα 1) TOYOTA PROTECT (περιλαμβάνει ένα υλικό που το βάζουν μάλλον πάνω από το σαλόνι με αποτέλεσμα να είναι αδιάβροχο και μια αλοιφή για κερωμα και προστασία του χρώματος) .Το έχει πάρει κάποιος? Αξίζει? 2)Στα μαρσπιε του αυτοκινήτου το λογότυπο Corolla 3)Το πλαστικό προστασίας στο πορτ μπαγκαζ.Και θα κοιτάξω μήπως πάρω και κάτι ακόμη.
-
Τι εννοείς,δεν θα έχεις ρεζέρβα για να έχεις περισσότερο χώρο? Προσπάθησε να πάρεις και κανένα ακόμη δωράκι.Πατακια σου δίνουν? Γιατί εμένα τα έχουν σαν δώρο.χαχααχαχα.
-
Καλημέρα σας.Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας τι λάστιχα φοράει το Corolla Hybrid Sedan?Το περιμένω από μέρα σε μέρα.Και τι δωράκια έχετε πάρει από αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ , Θεσσαλονίκης
-
Έχουμε και λέμε παιδιά.Το παρήγγειλα το Sedan μέσα Ιουνίου και μου είχαν δώσει ημερομηνία 10/11/21 και την προηγούμενη βδομάδα που πέρασα από εκεί είδαμε μαζί στο σύστημα μέσα ότι έρχεται 5/11/21.Τωρα από δώρα πήρα.1) Πατάκια υφασμάτινα (αυτοί τα θεωρούν δώρο) 2)Το βαλιτσακι ΤΟΥΟΤΑ PROTECT, έχει μέσα ειδική αλοιφή για προστασία του χρώματος και ένα υλικό που περνιέται στο σαλόνι με αποτέλεσμα να γίνεται αδιάβροχο!!! 3) Στα πλευρικά μαρσπιε σε όλες τις πόρτες το λογότυπο COROLLA 4) Πλαστικό προστασίας πίσω στο πορτ μπαγκαζ. Θα προσπαθήσω μήπως και πάρω κάτι ακόμη.
-
Πότε σου είχαν πει ότι θα έρθει το αμάξι και σε πήγαν ένα μήνα πίσω? Εγώ πέρασα την προηγούμενη βδομάδα από την αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ POLIS ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ Ανατολικά και μου είπαν δεν έχω καθυστέρηση και το σύστημα το δείχνει ότι έρχεται και 5μερς πιο νωρίς.Οσο για τον συναγερμό δεν μου το πρότειναν για δώρο, πήρα άλλα δωράκια που τα διάλεξα εγώ, είμαι και εγώ λίγο επιφυλακτικός μ'αυτα που ακούω εδώ μέσα.Ο συναγερμός που βάζουν είναι ο απλός?Μου είπαν ότι στοιχίζει 200-250€
-
Καλησπέρα σε όλους της παρέας.Περιμενω την πρώτη βδομάδα του Νοεμβρίου για να παραλάβω το αμάξι, Corolla Hybrid Sedan ,Active . Ξέρει κάποιος να μου πει τι λάστιχα φοράει?Και θα ήθελα ν'ακουσω γνώμες ως προς τον συναγερμό!!!!Αν έβαλε κάποιος,η σκέφτεται να βάλει!!!!Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα βάλω!!!! Ευχαριστώ
-
terryp 117 Υπάρχει περίπτωση να μην σου δώσουν φαρμακείο, τρίγωνο και πυροσβεστήρα? Είναι υποχρεωμένοι να σου τα δώσουν με το αυτοκίνητο? Περιμένω να παραλάβω πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου, Corolla Hybrid Sedan