-
ναι καλα ηθοποιοι ειναι αυτοι ολα στημενα
οι μονοι που ζουν καλα ειναι αυτοι που εχουν συγγενεις στη αβάνα και τους στελνουν πεσος -
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
στορμ μην πιστευεις τα συστημικα μεσα λενε ψεματα για την κουβα
τους συφορουμιτες εδω που μας ανοιγουν τα ματια για το ποσο καλα ειναι στην κουβα να πιστευεις
παρε πρασινη καρτα και φυγε και τους ευχαριστεις όταν φτασεις μη χανεις χρονο
ΚΑΛΑ ΗΣΟΥΝΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΟΥΒΑ???? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Δεν έβρισκε βάρκα για να περάσει απέναντι….
-
ας πηγαινε κολυμπωντας τετοια ευκαιρια δεν χανεται
-
Ναι. Ώρες-ώρες σκέφτομαι να βάλω φωτό από το σπίτι που έμενα στο Palm Beach, αλλά άστο καλύτερα, γιατί θα πέσει κλάμα.
Άνοιγα τα παράθυρα και είχα μπροστά μου μία λίμνη τεράστια με πάπιες και κύκνους, δέντρα και παντού σκιουράκια.
Κάθε απόγευμα τρέξιμο στη λίμνη. Φυσικά όχι μόνος. Εκεί το τρέξιμο είναι εθνικό σπορ...Στην Φλόριντα έχασα 17 κιλά και έτρωγα και σαν ιπποπόταμος.
Ζωάρα... Όχι σαν το Χαλάντρι που κλάνει ο διπλανός και η μπόχα έρχεται στο δικό μου διαμέρισμα...
υ.γ. το έσκισα το θέμα. Σόρυ. Πάω να κοιμηθώ. Αύριο κουπί πάλι...
-
-
Εϊχα πάει το 2008 για διακοπές στον ξάδερφο...πήγα και Key West, τέλεια είναι Φλόριντα! Γιατί γύρισες!?!?!
-
Γκετζμαν βαζεις ανετα υποψηφιοτητα να παρεις εκπομπη στη θεση των Αρβυλα! Εχω λυθει στα γελια ρε μαγκα!
-
χαίρομαι που σε κανω να γελας φιλε μου
αλλα η φαση με την κουβα ειναι αστεια από μονη της ετσι κι αλλιως -
Πολλη δουλεια σημερα. Τωρα εμαθα τα του Κουρουμπλη. Σωστη η επεμβαση Τσιπρα. Η πρωτη μετα απο χρονια.
-
τωρα διαβασα κι εγω για κουρουπλη
κριμα γιατι ηταν γενικα συμπαθης και δε θυμαμαι να ελεγε παραλογα ή ακραια πραγματαειπε μια π@π@ρια ο κουρουπλης και τον διεγραψε αμεσως κι ο πολακης που χει καμια κατοσταρια πολύ μεγαλυτερες ουτε παρατηρηση δεν του χει κανει τόσα χρονια
τον βλεπω να επιστρεφει πασοκ (αν δεν παει κουβα )
-
Μέγα φάουλ να λέγονται τέτοια πράγματα αυτήν την στιγμή. Η χώρα είναι σε μια δύσκολη φάση και μια τέτοια ρητορική θα φέρει ανούσια κρίση στην πολιτική ζωη και αποπροσανατολισμό της συζήτησης.
Στο τέλος της πανδημίας θα αξιολογηθούν στις εκλογές από τον λαό.Πάντως θα πρέπει να σταματήσει η επικοινωνιακή πολιτική των "χιλιάδων ΜΕΘ". Να μπει στις σωστές της διαστάσεις η πραγματικότητα, ώστε να μπορεί και ο πολιτικής και η αντιπολίτευση να κρίνει.
Ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς πόσες μεθ υπάρχουν και κατά πόσο είναι λειτουργικές αλλά και σε ποιους νομούς και ποια νοσοκομεία βρίσκονται. Ένα ακριβές νούμερο δεν υπάρχει να γνωρίζει ο απλός πολίτης.
-
ο κουρουπλης ηταν, ειναι και θα ειναι μπασοκ. γνησιο, βαθυ.
καποτες που ηταν στο υπουργειο υγειας, μιλα μου ζαιικα, ειχε μαζωξει ολα τα πρασινολαμογια απο βαλτο, αγρινιο και μποχωρογαλατα να παριστανουν τους συμβουλοι. θυμαμαι ενοιωσα σαν σε ομιλια του αντρεα το 81, γκαβλωσα με μπατριωτιΖμο, τοσο που δεν ξαναπηγα. ειχε λογο κοπια κουτσογιωργα, θα σας μησουμε, θα σας σκισουμε και θα κανουμε εργο. επι της ουσιας σκεφτειτε ενα αδειο γραφειο και ενα τυπο να καθεται να σηκωνει τηλεφωνα και να κανονιζει μεζεδοπωλεια. ηταν ακριβως βεβαια αντιθετος με την ξανθο και τον πολακη που διεφεραν καθως δεν κανονιζαν μεζεδοπωλεια, ο πολακης κανονιζε τραπεζωμα σε σπιτια.
και μετα ηρθαν οι μελισσες. του γκομενου. θα φανε σε γκουρμε, οποτε μαζευουν απο τα ταμεια τωρα. απο αυτα, για τις μεθ. -
Ωραίο το ποπ κόρν...
-
Ο ΠΘ δήλωσε πριν λίγες μέρες στις κατηγορίες πως άνθρωποι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ σε κρεβάτια διασωληνωμενοι , ότι δεν υπάρχει καμία σχετική έρευνα που να δείχνει πως είναι μεγαλύτερη η θνητότητα εκτός ΜΕΘ.
(Τραβαγανε τις πουτσοτριχες τους όλοι οι εντατικολογοι στο άκουσμα)
Βγαίνει τελικά είδηση πως
έρευνα Τσιοδρα-Λυτρα που είχε κοινοποιηθεί σε ΠΘ μήνες πριν έδινε συγκεκριμένα ποσοστά μεγαλύτερου κινδύνου για τους εκτός διασωληνωμενους και παρόλαυτά επέλεξαν να μην επενδύσουν σε ΜΕΘ αλλά να παίξουν με την τύχη και τις ζωές κάποιων ανθρώπων οι οποίοι όμως είναι κατώτερου θεού εξ ού και το " πανδημία των ανεμβολιαστων"
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. -
Μάιστα, μάιστα. Καλημερα σας.
-
Καταδικάζουμε τον γκαβό που τους είπε δολοφόνους. Δολοφόνοι ήταν η Δούρου, οι γνωστοί άγνωστοι της Μαρφιν κι αυτοί που φάγανε τα δύο παλικάρια στο Ν. Ηράκλειο.
Αυτοί τώρα απλά είναι Νεοδημοκράτες. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καταδικάζουμε τον γκαβό που τους είπε δολοφόνους. Δολοφόνοι ήταν η Δούρου, οι γνωστοί άγνωστοι της Μαρφιν κι αυτοί που φάγανε τα δύο παλικάρια στο Ν. Ηράκλειο.
Αυτοί τώρα απλά είναι Νεοδημοκράτες.Απο τις πιο ξεφτιλισμενες αναρτησεις. Συγχαρητηρια!
-
Υπάρχουν τρόποι να ξέρει κανείς αν βρίσκεται σε σωστό δρόμο.
Το να τον κατακρίνουν κομματόσκυλα και φανατικοί, είναι μια σαφής ένδειξη. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καταδικάζουμε τον γκαβό
Οποιες και να είναι οι απόψεις σου ΑΥΤΟ είναι απαράδεκτο.
Και στο γράφω πολύ φιλικά. Νομίζω ότι πρέπει να το διαγράψεις αλήθεια
Νομίζω ότι είσαι έξυπνος άνθρωπος και θα καταλάβεις γιατί
-
Ποπ κορν το πρωί δεν έχει...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2