-
@harisma23 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ειναι προφανες οτι καποιοι απολαμβανουν αυτο που μπαινει εντος των μαλακων μοριων τους καθημερινα σκασμενοι να βρουν δουλεια, να πληρωθουν για αυτη ενα φιλοδωρημα και να πληρωσουν οτι προλαβαινουν. αλλα οταν ξαπλωνουν σκεφτονται οτι στη κουβα λεει θα τους πηδουσαν τη κορη. τωρα βεβαια ειναι προστατευμενη. μεχρι να ψαξει για δουλεια. να ειναι καθημερινα σκασμενη να πληρωθει για ενα φιλοδωρημα και να πληρωσει οτι λογαριασμους προλαβαινει. φαινεται του γκομενου το πουλι μυριζει ωραια, θα μας το πει ο πρωτοκλαστε και ο καμπουρακης αλλωστε.
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στο μυαλό του Δεξιού παίζουν πολύ αυτές οι σεξουαλικες φοβίες-εχεμυθοι πόθοι.
Πως θα πάει με μια σακούλα ψώνια και "θα τσ' γαμήσ' ουλνούς" απ λέμε και στο Πήλιο...Πως θα έρθουν οι κομμουνισταί και θα τους πάρουν τα σπίτια, τις εκκλησίες και θα τους πηδηξουν τις γυναίκες, ενίοτε και τις κόρες... "και τη γιαγιά, και τη γιαγιά" που λέει και μια φωνή στο βάθος...
Λέτε και οι δύο χαζομάρες! Ο γάτος εξισώνει τη βεβαιότητα της καθημερινής εκπόρνευσης της κόρης για μια χούφτα δολάρια στην εξαθλιωμένη Κούβα με την πιθανότητα της εργασιακής εκμετάλλευσης. Ο δε Πηλιορείτης προσπαθεί να μας κατατάξει ομαδικώς στους δεξιούς, επειδή δεν συμφωνούμε μαζί του. Δηλαδή τί περιμένει; Να συμφωνήσουμε μαζί του ότι η δύσμοιρη Κούβα αποτελεί προτιμότερο τόπο ζωής και εργασίας από την Ελλάδα; Τρικυμία εν κρανίω...
Πες μας εσύ αγαπητέ που έχεις μπουνάτσα, τη σοφή και ώριμη κουβέντα σου για την βεβαιότητα της καθημερινής εκπόρνευσης και των πατεράδων που είναι νταβατζήδες για τις κόρες τους...
Τουλάχιστον χαρτί υγείας έχουν στη Κούβα,
να σκουπίζουν τα ζουμιά;Αν εσείς είστε οι σοβαροί και λογικοί, εγώ είμαι περήφανος Καραγκιόζης.
Χατζιαβάτης όμως, δεν θα γίνω. -
ειναι προφανες οτι καποιοι απολαμβανουν αυτο που μπαινει εντος των μαλακων μοριων τους καθημερινα σκασμενοι να βρουν δουλεια, να πληρωθουν για αυτη ενα φιλοδωρημα και να πληρωσουν οτι προλαβαινουν. αλλα οταν ξαπλωνουν σκεφτονται οτι στη κουβα λεει θα τους πηδουσαν τη κορη. τωρα βεβαια ειναι προστατευμενη. μεχρι να ψαξει για δουλεια. να ειναι καθημερινα σκασμενη να πληρωθει για ενα φιλοδωρημα και να πληρωσει οτι λογαριασμους προλαβαινει. φαινεται του γκομενου το πουλι μυριζει ωραια, θα μας το πει ο πρωτοκλαστε και ο καμπουρακης αλλωστε.
Πως θα πάει με μια σακούλα ψώνια και "θα τσ' γαμήσ' ουλνούς" απ λέμε και στο Πήλιο...Πως θα έρθουν οι κομμουνισταί και θα τους πάρουν τα σπίτια, τις εκκλησίες και θα τους πηδηξουν τις γυναίκες, ενίοτε και τις κόρες... "και τη γιαγιά, και τη γιαγιά" που λέει και μια φωνή στο βάθος...
Λέτε και οι δύο χαζομάρες! Ο γάτος εξισώνει τη βεβαιότητα της καθημερινής εκπόρνευσης της κόρης για μια χούφτα δολάρια στην εξαθλιωμένη Κούβα με την πιθανότητα της εργασιακής εκμετάλλευσης. Ο δε Πηλιορείτης προσπαθεί να μας κατατάξει ομαδικώς στους δεξιούς, επειδή δεν συμφωνούμε μαζί του. Δηλαδή τί περιμένει; Να συμφωνήσουμε μαζί του ότι η δύσμοιρη Κούβα αποτελεί προτιμότερο τόπο ζωής και εργασίας από την Ελλάδα; Τρικυμία εν κρανίω...
Πες μας εσύ αγαπητέ που έχεις μπουνάτσα, τη σοφή και ώριμη κουβέντα σου για την βεβαιότητα της καθημερινής εκπόρνευσης και των πατεράδων που είναι νταβατζήδες για τις κόρες τους...
να σκουπίζουν τα ζουμιά;Αν εσείς είστε οι σοβαροί και λογικοί, εγώ είμαι περήφανος Καραγκιόζης.
Χατζιαβάτης όμως, δεν θα γίνω.Εγώ Κούβα δεν έχω πάει. Όσοι φίλοι μου όμως πέρασαν από το νησί, όλοι τα ίδια μου είπαν. Οι πατεράδες εκπόρνευαν τις κόρες τους για μια χούφτα δολάρια. Και το έκαναν με ευχαρίστηση και κατά συρροή. Αν αυτό δεν είναι θλιβερή εξαθλίωση, τί είναι;
Εσύ βεβαίως που δεν το βλέπεις έτσι, μπορείς ως περήφανος Καραγκιόζης (κατά δήλωση σου - δεν είναι δικά μου τα λόγια) στο επόμενο επαγγελματικό σου ταξίδι, αντί για τα δολάρια της Αραπιάς να προτιμήσεις τα κουβανέζικα πέσος...
Και γιατί όχι, να μην μετοικήσεις μόνιμα στην εξωτική Κούβα, αντί να μένεις στην κόλαση της Ελλαδίτσας ή να ξενιτεύεσαι σε χώρες αφιλόξενες σαν της Αραπιάς; Αφού θεωρείς τη ζωή καλύτερη στην Κούβα, έτσι δεν είναι;
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
O Μητσοτάκης "δεν ήξερε" περί της έκθεσης όσο "δεν ήξερε" και ο Τσιπρας για τους νεκρούς στο Μάτι.
Δούλεμα ατέλειωτο.
Τώρα επί της ουσίας της έκθεσης λίγα σχόλια ως μη ειδικός.
Προφανώς και εκτος ΜΕΘ είναι χειρότερα, αυτό ήταν χαζομάρα εξ αρχής.
Προφανώς και ο κόσμος στις επαρχιακές ΜΕΘ πεθαίνει σε μεγαλύτερα ποσοστά από την Αθήνα και αυτό το είχαμε γράψει πριν από καιρό ως απορία. Γιατί; Υπάρχει εξήγηση αλλά καλό θα ήταν να ακουστεί και η επίσημη.
Αναρωτιέμαι ως προς τον αριθμό των ΜΕΘ. Ο Βασιλακόπουλος το πρωί έλεγε ότι δεν υπάρχει εντατικολόγος (ακόμη και στην έναρξη της ειδικότητας) που να μην έχει προσληφθεί και ότι το πρόβλημα δεν είναι τα κρεβάτια αλλά η έλλειψη σχετικών γιατρών. Είπε όμως ότι είναι πρόβλημα η έλλειψη ανάλογων νοσηλευτών (τέτοιους θα μπορούσε να είχε προσλάβει η κυβέρνηση και άλλους). Εν ολίγης κατάλαβα ότι έχουμε κρεβάτια παραπάνω από τους γιατρούς που μπορούν να τα υποστηρίξουν. Αλλά είναι όντως έτσι; Δλδ σε τέτοιες συνθήκες μόνο γιατροί με ειδικότητα εντατικολόγου μπαίνουν σε ΜΕΘ; Ή θα μπορούσαν να υπάρχουν επικουρικά και "απλοί" πνευμονολόγοι κλπ;Τώρα ως προς την όψιμη "ανησυχία" της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον "κόσμο που πεθαίνει εκτός ΜΕΘ", ας κάνει έναν κόπο να θυμηθεί πόσος κόσμος ήταν στην αναμονή ΜΕΘ π.χ. το '18 και πόσος κόσμος πέθαινε τότε έξω από ΜΕΘ.
Για κάτσε ρε φίλε,
(αν μου επιτρέπεις το "ρε" φιλικά).
Εσύ δεν είσαι της άποψης ότι περισσότερες μεθ είναι πεταμένα λεφτά "και γιατί να μην είχαμε 10 χιλιάδες" και τι θα τις κάνουμε μετά;Τώρα λες, όπως όντως ήταν, πως και πριν πέθαινε ο κόσμος εκτός ΜΕΘ και όπως ξέρουμε χρειαζόταν τηλέφωνο υπουργού;
Δε βλέπεις κάποια αντίφαση;
Τον Τσίπρα τον σούταρε ο κόσμος επειδή ήταν μια απ τα ίδια. Να υπενθυμίσω πως και πριν τον άχρηστο Τσίπρα, οι ίδιοι κυβερνουσαν για μισό αιώνα.
-
Ο αριθμός των ΜΕΘ είναι ένα θέμα…ξεχνάμε όμως ότι και πριν τις αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών δεν υπήρχε επαρκές προσωπικό να επανδρώσει τις υφιστάμενες. Και άλλες χίλιες να φτιάξουμε δεν έχουμε έμπειρο προσωπικό να τις επανδρώσει. Σήμερα διάβαζα ότι ανάλογο πρόβλημα έχει και η Γερμανία…
-
Για αυτό έβγαιναν οι ζαιοι και έλεγαν πως δεν πρέπει να βγουν σε αργία οι ανεμνβολιαστοι υγειονομικοί και να συνεχιζπυν να εργάζονται με τεστς. Κάποιοι από αυτούς ήταν στις ΜΕΘ.
Αλλά έβγαιναν τρόλς και έλεγαν πως φάσκουν και αντιφάσκουν οι Ζαιοι και στηρίζουν τους ανεμβολιαστες
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι νοσοκομειακοί όντως ήταν ηλίθιοι αλλά ο ανώτατος σκοπός ήταν να λειτουργούν οι ΜΕΘ,
Η φάση ήταν "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"
Σας έχω πει είμαστε στο έλεος των ηλίθιων.
Αν με ρωτάς και εγώ θα τους έβγαζα σε αργία αλλά από την άλλη όντως έχουν δίκιο ότι ο ανώτατος σκοπός είναι να σωθεί οποίος σώζεται.
Οποιος ηγείται πρέπει να ξέρει πότε να κάνει πίσω σε κάτι που είναι προς όφελος των πολλών. -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
O Μητσοτάκης "δεν ήξερε" περί της έκθεσης όσο "δεν ήξερε" και ο Τσιπρας για τους νεκρούς στο Μάτι.
Δούλεμα ατέλειωτο.
Τώρα επί της ουσίας της έκθεσης λίγα σχόλια ως μη ειδικός.
Προφανώς και εκτος ΜΕΘ είναι χειρότερα, αυτό ήταν χαζομάρα εξ αρχής.
Προφανώς και ο κόσμος στις επαρχιακές ΜΕΘ πεθαίνει σε μεγαλύτερα ποσοστά από την Αθήνα και αυτό το είχαμε γράψει πριν από καιρό ως απορία. Γιατί; Υπάρχει εξήγηση αλλά καλό θα ήταν να ακουστεί και η επίσημη.
Αναρωτιέμαι ως προς τον αριθμό των ΜΕΘ. Ο Βασιλακόπουλος το πρωί έλεγε ότι δεν υπάρχει εντατικολόγος (ακόμη και στην έναρξη της ειδικότητας) που να μην έχει προσληφθεί και ότι το πρόβλημα δεν είναι τα κρεβάτια αλλά η έλλειψη σχετικών γιατρών. Είπε όμως ότι είναι πρόβλημα η έλλειψη ανάλογων νοσηλευτών (τέτοιους θα μπορούσε να είχε προσλάβει η κυβέρνηση και άλλους). Εν ολίγης κατάλαβα ότι έχουμε κρεβάτια παραπάνω από τους γιατρούς που μπορούν να τα υποστηρίξουν. Αλλά είναι όντως έτσι; Δλδ σε τέτοιες συνθήκες μόνο γιατροί με ειδικότητα εντατικολόγου μπαίνουν σε ΜΕΘ; Ή θα μπορούσαν να υπάρχουν επικουρικά και "απλοί" πνευμονολόγοι κλπ;Τώρα ως προς την όψιμη "ανησυχία" της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον "κόσμο που πεθαίνει εκτός ΜΕΘ", ας κάνει έναν κόπο να θυμηθεί πόσος κόσμος ήταν στην αναμονή ΜΕΘ π.χ. το '18 και πόσος κόσμος πέθαινε τότε έξω από ΜΕΘ.
Για κάτσε ρε φίλε,
(αν μου επιτρέπεις το "ρε" φιλικά).
Εσύ δεν είσαι της άποψης ότι περισσότερες μεθ είναι πεταμένα λεφτά "και γιατί να μην είχαμε 10 χιλιάδες" και τι θα τις κάνουμε μετά;Τώρα λες, όπως όντως ήταν, πως και πριν πέθαινε ο κόσμος εκτός ΜΕΘ και όπως ξέρουμε χρειαζόταν τηλέφωνο υπουργού;
Δε βλέπεις κάποια αντίφαση;
Τον Τσίπρα τον σούταρε ο κόσμος επειδή ήταν μια απ τα ίδια. Να υπενθυμίσω πως και πριν τον άχρηστο Τσίπρα, οι ίδιοι κυβερνουσαν για μισό αιώνα.
Κι όμως, ακόμη αυτή την άποψη έχω. Οι μεθ έχουν σχεδόν διπλασιαστεί. Και εκεί περίπου είναι και το όριο της χώρας. Στο έγραψα καθαρά, μπορεί να φτιαξεις κρεβάτια, δεν θα έχεις γιατρούς. Αν υπάρχει λύση, δεν είναι να φτιαχτούν μεθ, είναι να παραχωρηθουν έτροιμες μεθ και γιατροί από τον ιδιωτικό τομέα.
Πλέον όμως υπάρχει και το εμβόλιο. Και το συμπέρασμα όλων των γιατρών που μιλάνε είναι ότι το θέμα είναι να μην φτάσεις στην μεθ, γιατί όσες μεθ και να έχεις δεν θα είναι αρκετές αν δεν έχεις εκτεταμένο εμβολιασμό -
Εγώ έχω καταλάβει ότι ΔΕΝ λειτουργούν όλες οι μεθ. Κάποιοι μένουν εκτος δεν είναι λίγοι.
Αυτό γιατί συμβαίνει; -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ έχω καταλάβει ότι ΔΕΝ λειτουργούν όλες οι μεθ. Κάποιοι μένουν εκτος δεν είναι λίγοι.
Αυτό γιατί συμβαίνει;Εγώ έχω αρχίσει και καταλαβαίνω ότι τα 1200-1300-1400-1500 κλπ που δηλώνει η κυβέρνηση είναι "κρεβάτια" χωρίς support από το ασνάλογο προσωπικό, οπότε η πραγματικότητα των "operational" είναι μικρότερος αριθμός
-
Μα πολύ μικρότερος. Κάπου 530. Να ο Γύρος που ήρθε στα νερά "μου" και κατάλαβε ΚΑΙ αυτός ότι αν οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοί ήταν στο σύστημα (με τις στολές τους) ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΖΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. (Και τώρα Κούλη υπάρχει έρευνα, του ήρωα του πρώτου κύματος)
Κατά τα άλλα μια απορία:
Θα παίξει κάνα ΕΣΠΑ για fuckup...εεε...startup; Κριμας είναι να πάει χαμένη τέτοια δυνατότητα.
Εναλλακτικά μπορεί να υπάρξει μια λίστα Δόμνας, Νόνης, Αφροδίτης κτλΓια μερακλήδες (BDSM κτλ) εκεί η λίστα πάει (με απευθείας ανάθεση φυσικά) στο έμπειρο κορίτσι μας:
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μα πολύ μικρότερος. Κάπου 530. Να ο Γύρος που ήρθε στα νερά "μου" και κατάλαβε ΚΑΙ αυτός ότι αν οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοί ήταν στο σύστημα (με τις στολές τους) ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΖΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. (Και τώρα Κούλη υπάρχει έρευνα, του ήρωα του πρώτου κύματος)
Συμφωνώ, αυτό λέει η λογική. Η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό είχε στηριχτεί σε άλλα δεδομένα. "Ελευθερία" κλπ, "κάνεις το εμβόλιο και δεν αρρωσταίνεις/μεταδίδεις" κλπ. Δεν θα ήταν παράλογο να παρθεί η απόφαση πίσω, τουλάχιστον για όσους έχουν ειδικότητα στις ΜΕΘ (αν και η άποψή μου είναι ότι να έχει κάποιος σχέση με ΜΕΘ αυτή την εποχή και να μην κάνει το εμβόλιο πρέπει να είναι σπάνιο)
-
Χατζιαβάτης όμως, δεν θα γίνω.Εγώ Κούβα δεν έχω πάει. Όσοι φίλοι μου όμως πέρασαν από το νησί, όλοι τα ίδια μου είπαν. Οι πατεράδες εκπόρνευαν τις κόρες τους για μια χούφτα δολάρια. Και το έκαναν με ευχαρίστηση και κατά συρροή. Αν αυτό δεν είναι θλιβερή εξαθλίωση, τί είναι;
Εσύ βεβαίως που δεν το βλέπεις έτσι, μπορείς ως περήφανος Καραγκιόζης (κατά δήλωση σου - δεν είναι δικά μου τα λόγια) στο επόμενο επαγγελματικό σου ταξίδι, αντί για τα δολάρια της Αραπιάς να προτιμήσεις τα κουβανέζικα πέσος...
Και γιατί όχι, να μην μετοικήσεις μόνιμα στην εξωτική Κούβα, αντί να μένεις στην κόλαση της Ελλαδίτσας ή να ξενιτεύεσαι σε χώρες αφιλόξενες σαν της Αραπιάς; Αφού θεωρείς τη ζωή καλύτερη στην Κούβα, έτσι δεν είναι;
Εμένα πάντως το "τούτο" σου προς μπάρμπα Γιώργο μου κάνει Χάρημ...
πλάαααααφφφ όι μανούλαμ
-
οι αμερικανοι σκοτωνονται να πάρουν πρασινη καρτα:
Το κόστος αγοράς της Ροζ Κάρτας είναι αρκετά μεγαλύτερο από το αντίστοιχο κόστος αγοράς της Πράσινης για προφανείς λόγους (απευθύνεται κυρίως σε Αμερικανούς πολίτες).
πηγη:https://www.realtimetraveller.com/el/ti-xreiazomai-gia-na-taxidepsw-stin-kouva/
εχει και ροζ
-
Εμ έτσι είναι για, αφού εδώ τα χετε καβατζώσει τα πόστα οι δεξιοί, οι αντιφρονούντες να φύγουν να πάνε αλλού.
Αν πάω Κούβα, θα ιδρυσω μια Ελληνορθόδοξη Ιεραποστολή "Τάξις & Ηθική" να καταπολεμήσω αυτή την Ηθική κατάπτωση για την οποία ευθύνεται ο Κομμουνισμός. Ας ήταν καπιταλισταί να είναι απ τη μεριά που γ@μουνε, όπως εμείς οι Έλληνες.
-
Εμ έτσι είναι για, αφού εδώ τα χετε καβατζώσει τα πόστα οι δεξιοί, οι αντιφρονούντες να φύγουν να πάνε αλλού
αν ειχες καβατζωσει πόστο δηλαδη δεν θα σε πειραζε ο καπιταλισμος;
-
Αν ήξερα άπταιστα Κουβανέζικα και αν η Κουβανέζικη κυβέρνηση μου εξασφάλιζε σπίτι και ένα μόνιμο μισθό να ζω καλά τότε έφευγα χθες για Κούβα.
Να ζω καλά σημαίνει, καλή ζωή σε καλή περιοχή, με ελεύθερες ώρες, με γκομενάκια, με χαλαρή εργασία, χωρίς λαθρό, Ρομά, με καλούς δρόμους, να μην φοβάμαι να βγω όξω το βράδυ. Όλα να είναι καλά ρε παιδί μου. Καλή ζωή. Άνετη ζωή. Να γουστάρω που ζω.
Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά; Α, ναι, έτσι ζούσα στην Φλόριντα και στην Γερμανία και μετά γύρισα ξανά πίσω στην Κούβα των Βαλκανίων.
Όχι δεν είμαι δεξιός. Τους δεξιούς στην Ελλάδα τους θεωρώ κεντρώους.
-
στορμ μην πιστευεις τα συστημικα μεσα λενε ψεματα για την κουβα
τους συφορουμιτες εδω που μας ανοιγουν τα ματια για το ποσο καλα ειναι στην κουβα να πιστευεις
παρε πρασινη καρτα και φυγε και τους ευχαριστεις όταν φτασεις μη χανεις χρονο
ΚΑΛΑ ΗΣΟΥΝΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΟΥΒΑ???? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! -
Αληθεύει ότι ο μπαρμπαΣτάθης Παναγιωτόπουλος ήταν βαμμένος Συριζαίος και αρθρογραφούσε για τον Σύριζα;
Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν κρυφτεί οι Συριζαίοι και δεν ουρλιάζουν για τα πεπραγμένα του μπαρμπαΣτάθη;
-
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
στορμ μην πιστευεις τα συστημικα μεσα λενε ψεματα για την κουβα
τους συφορουμιτες εδω που μας ανοιγουν τα ματια για το ποσο καλα ειναι στην κουβα να πιστευεις
παρε πρασινη καρτα και φυγε και τους ευχαριστεις όταν φτασεις μη χανεις χρονο
ΚΑΛΑ ΗΣΟΥΝΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΚΟΥΒΑ???? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Προτίμησα εξορμήσεις στο Palm Beach, στην Ocean Drive και σε πολλά άλλα μαγευτικά μέρη. Εμπειρία ζωής.
-
εχεις πεσει θυμα προπαγανδας
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2