-
Η Toyota είναι πολύ πίσω σε infotainment συστήματα, η αλήθεια να λέγεται. Εν έτη 2021, ακόμα με καλώδιο!!
-
@vast said in Toyota Corolla 2019:
Η Toyota είναι πολύ πίσω σε infotainment συστήματα, η αλήθεια να λέγεται. Εν έτη 2021, ακόμα με καλώδιο!!
Στο yaris cross το νέο info με την 9" ήταν εμφανέστατα βελτιωμένο -κυρίως σε απόκριση- και συνδέεται κι ασύρματα με το κινητό (από την adventure).
-
Νομίζω από τη style
-
Το ενσωματωμένο gps αξίζει αν το έπαιρνες ως standard εξοπλισμό, να δώσεις 800+ ευρώ είναι πολλά
Χρησιμοποιείς το κινητό με android auto ή carplay. Στη περίπτωση του corolla, αν το θες για μικρες διαδρομες συνήθως, αγοράζεις ένα ασύρματο dongle και είσαι κομπλέ. Στις μεγάλες αποστάσεις θες καλώδιο. Αν και αναλόγως κινητού μπορεί να αντέξει η μπαταρία του αρκετή ώρα.
Εγώ αγόρασα ένα dongle για τη καθημερινότητα και σε επαρχία όταν θα κάνω μεγάλα ταξίδια έχω και το καλώδιο που δε το γλυτώνεις 800+ ευρώ δεν αξίζουν. Να έκανε τα μισά λεφτά οκ να το έβλεπα
-
Για να μην λέμε μόνο τα θετικά εκτός του ότι το infotainment της Corolla είναι σαν πρώτης γενεάς είναι και απαράδεκτο απο οποιαδήποτε εταιρεία γενικότερα να σου χρεώνει το Navi από midspec και επάνω. Εκτός αυτών εκεί στο άκυρο δίπλα στο γόνατο του συνοδηγού που έχει την θύρα δεδομένων usb θα έπρεπε να ντρέπονται και μην σας πω να χάσουν μισό αστέρι στο EuroNCAP!
Άρα λοιπόν το νέο infotainment με ασύρματο AA+Carplay βελτιωμένη απόκριση/γραφικά/navi κλπ αλλά και τους λαμπτήρες LED σε πλαφονιέρα και πινακίδες (ημαρτον δεν αντέχεται η κιτρινίλα) τα θεωρώ απαραίτητες και αναγκαίες αναβαθμίσεις.
Ακόμα και αν αγόραζα σήμερα αμάξι ειλικρινά θα περίμενα να βγάλει αυτά για να το πάρω. Το λέω επειδή αναφέρθηκε από κάποιον πιο επάνω κουβέντα πωλητή ότι και καλά αυτά θα μπουν απ' το 2023. Αν και πιθανότατα είναι γνωστές εξυπνάδες των πωλητών για να ξεστοκάρουν ότι έχουν εγώ θα σηκωνόμουν από το γραφείο και φεύγοντας προς την έξοδο θα του έλεγα "το τηλέφωνό μου το έχετε, περιμένω να με καλέσετε με το καλό το 2023 όταν θα έρθει το αμάξι όπως πρέπει"!!...
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
Το ενσωματωμένο gps αξίζει αν το έπαιρνες ως standard εξοπλισμό, να δώσεις 800+ ευρώ είναι πολλά
Χρησιμοποιείς το κινητό με android auto ή carplay. Στη περίπτωση του corolla, αν το θες για μικρες διαδρομες συνήθως, αγοράζεις ένα ασύρματο dongle και είσαι κομπλέ. Στις μεγάλες αποστάσεις θες καλώδιο. Αν και αναλόγως κινητού μπορεί να αντέξει η μπαταρία του αρκετή ώρα.
Εγώ αγόρασα ένα dongle για τη καθημερινότητα και σε επαρχία όταν θα κάνω μεγάλα ταξίδια έχω και το καλώδιο που δε το γλυτώνεις 800+ ευρώ δεν αξίζουν. Να έκανε τα μισά λεφτά οκ να το έβλεπα
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ,ήδη δύο φορές,δεν κάνει 800+ φίλε μου όπως γράφεις και σωστά γράφεις διότι στα αξεσουάρ λένε ότι το χρεώνουν 795 ευρώ + την εγκατάσταση δεν ξέρω πόσο είναι αυτή , ΑΛΛΑ όταν πήγα στα ανταλλακτικά έμαθα ότι το ποσόν είναι περίπου 1100 ευρώ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ εγκαταστημένο στο αυτοκίνητο...!!!
Και όταν ρώτησα μα πως γίνεται αυτό αφού σαν αξεσουάρ το πουλάτε 795 ευρώ ,η απάντηση ήταν ..... ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ....!!!
Corolla 1,8 HB active plus 2020...!!!!
Mου έπεσαν τα λίγα μου μαλλιά και έφυγα εννοείται...!!!
Πήγα στην cosmote που είμαι συνδρομητής,αγόρασα με 14 ευρώ δύο κάρτες με τον ίδιο φυσικά αριθμό που είχα ,πέρασα τη μία σε ένα παλιό τηλέφωνο,πήρα και ένα καλώδιο και τα άφησα στο αυτοκίνητο να παίζει το android ή το carplay ότι έχετε..!! Μοναδικό μειονέκτημα ότι πρέπει να κλείνετε το ένα τηλέφωνο όταν θέλετε ίντερνετ,δε δουλεύουν ταυτόχρονα και τα δύο στο ίντερνετ, ε δε με χαλάει αντί να δώσω το χιλιάρικο...!!!
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 50-60 ευρώ,κι αν έχετε κρατήσει το παλιό σας τηλέφωνο, 15 ευρώ και ένα καλώδιο,έχετε και το καινούργιο σας τηλέφωνο ξεκούραστο αν θέλετε γιατί σας χαλάει να το βάζετε να βράζει συνέχεια...!!! -
Για όποιον έχει κονέ να φέρει από Ιαπωνία συλλεκτικό μοντέλο. Θα έχει ενδιαφέρον στο μέλλον η τιμή του ως συλλεκτικό πλέον αυτοκίνητο
https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/to-neo-toyota-corolla-ton-50-ekatommyrion
-
Μου ήρθε το ασύρματο CarPlay (πολύ γρήγορα!) και μου πήρε 1' να το συνδέσω. Δουλέυει εξαιρετικά, χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Επίσης, πέρασα και τα 6.000χλμ, οπότε τις επόμενες ημέρες θα γράψω τις εντυπώσεις μου μέχρι τώρα από το αυτοκίνητο.
-
Ερώτηση. Το καινούριο corolla έχει service κάθε χρόνο;
-
@storm said in Toyota Corolla 2019:
Ερώτηση. Το καινούριο corolla έχει service κάθε χρόνο;
Ναι, κάθε χρόνο ή 15.000χλμ, ο,τι έρθει πρώτα.
-
thank you!!!
Πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξουμε μία λίστα με τα αυτοκίνητα που έχουν επίσημο service κάθε δύο χρόνια.
-
Ο γνωστος Αμερικανος ειδικος περι Toyota λεει βεβαια πως πρεπει η αλλαγη λαδιων να γινεται καθε 8000χλμ (για ολα τα αυτοκινητα).
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Ο γνωστος Αμερικανος ειδικος περι Toyota λεει βεβαια πως πρεπει η αλλαγη λαδιων να γινεται καθε 8000χλμ (για ολα τα αυτοκινητα).
Μίλια μήπως;
-
Τα βλέπω και κατεβάζω στα 5000 χλμ ή 3 μήνες.
-
@dimitriscsd said in Toyota Corolla 2019:
Μίλια μήπως;
5000μιλια ή 6 μηνες
-
το smart connect πάει μαζί με την νέα οθόνη καταλαβαίνω σωστά?
-
@leonidas26 said in Toyota Corolla 2019:
Δεν υπάρχει νέα οθόνη για το Corolla, παραμένει στις 8''. Τουλάχιστον σύμφωνα με την Toyota Hellas:
Μόνο το Yaris Cross έχει νέα οθόνη 9'', απ' όσο ξέρω τουλάχιστον..
Μακάρι να την έπερνε και το Corolla ΜΥ22.. -
Δεν υπάρχει νέα οθόνη για το Corolla, παραμένει στις 8''. Τουλάχιστον σύμφωνα με την Toyota Hellas:
Μακάρι να την έπερνε και το Corolla ΜΥ22..απο την εκδοση style και πανω. τα αλλα εχουν 8 αρα
-
@tgk said in Toyota Corolla 2019:
Μακάρι να την έπερνε και το Corolla ΜΥ22..απο την εκδοση style και πανω. τα αλλα εχουν 8 αρα
Εννοείς για το Yaris Cross όχι για το Corolla σωστά?
-
@tgk said in Toyota Corolla 2019:
Εννοείς για το Yaris Cross όχι για το Corolla σωστά?
Σωστά
Toyota Corolla 2019