-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως εμενα αυτό που με νοιάζει και πρέπει να μας νοιάζει είναι το "λυμένα χέρια". Ο ίδιος άνθρωπος θα αντιμετωπιστεί αλλιώς μέρα/νύχτα με κόσμο κοντα/δίχως κόσμο κοντά κτλ.
Ο κακοποιός πρεπει συλλαμβάνεται όποιος και αν ειναι και να χρησιμοποιείται αναλογική βία εναντίον του. Κάποιοι γουστάρουν αμερικανικες λύσεις και τις θέλουν ακριβώς για να μην υπάρχουν διαδηλώσεις για κανένα λόγο._τι σχεση εχει η καταστολη στις διαδηλωσεις με το εγκλημα? το ενα ειναι πολιτικη επιλογη και το δευτερο φυσικη. αν καποιοι γουσταρουν παρακρατικους μηχανισμους δεν εχει καποια σχεση με το συμβαν, μιλαμε για καταστολη, σωστή ή λαθος, εγκληματος. το να μιλαμε για τους πιθανους παρακρατικους ή δεν ξερω εγω τι αλλο, πραγματι συνηθως δεξιοφασιζουσας αποψης, καθε φορα που συμβαινει το παραμικρο με την αστυνομια αποπροσανατολιζουμε τη κουβεντα.
-
Θοδωρή μου πολλοί εξ αυτών που είναι #με_την_αστυνομια γουστάρουν ΠΡΩΤΑ το ξυλο στις διαδηλωσεις. Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...
Τώρα βέβαια με τόσα πολλά που σου έχουν τύχει, καταλαβαίνω. Εμένα το κοντέρ σταμάτησε στην προίκα του kadett και σε ένα κομπλέ ηχοσύστημα αυτοκινήτου τότε που τα χρυσοπληρωναμε. Είχα και ένα ευτράπελο μια φορά όταν φτιάχναμε τη Χαλκίδα όπου σκάω ένα μεσημέρι καλοκαιριού στην οικοδομη και βλέπω Ερατώ με κορμί Marina Visconti να κάνει μπάνιο με το λάστιχο."Μη με πειράξεις, είμαι αγκυα!"
Εδώ ταιριάζει το δε σου κάνω τον αγκυο, αχ αμάρτησα αλλά θέλει μερακλοκαλτιλα άλλου επιπέδου...
-
Απλά πράγματα, κάθε παραβατικόττα τιμωρείται...και εαν σηκώσει ςόπλο σε αστυνομία, η αστυνομία έχει δικαίωμα να σε πυροβολήσει πρώτη. Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες...τα δικαιώματα τον πολιτών που έχουν πάει?
Κλείσανε οι άλλοι την Εθνική πόσες ώρες...γιατί?? Το δικαίωμά μου να ταξιδέψω που είναι?
Η λύση απλή: Σηκώνεις ελικόπτερα και θερίζεις...με 15' προειδοποίηση...όποιος δεν φύγει, γεια σας. -
-
Με καταθέσεις σαν του οδηγού του λεωφορείου (αν αναπαράγεται επακριβώς) φαίνεται πάνω κάτω το τι έγινε και το ότι ο οδηγός ήθελε να τραυματίσει/σκοτώσει (ήταν πιθανό και το ήξερε) αστυνομικούς.
Εγώ όμως έχω άλλη απορία. Ο οδηγός πες "οκ". Όταν όμως αρχίζεις να πυροβολάς (30 σφαίρες) είναι σίγουρο ότι η μπάλα θα πάρει και τους επιβαίνοντες. Οι οποίοι όσο και αν μας φαίνεται δύσκολο, μπορεί να είναι αμέτοχοι της φάσης. Μπήκε δλδ (υποθετικό σενάριο) ο γιος μου στο αμάξι κάποιου και αυτός αποφασίζει σε κάποιο σημείο να το παίξει GTA χωρίς να μπορεί ο γιος μου να αντιδράσει, τρέχει σαν μουρλός, παραβιάζει κόκκινα και στο τέλος εμβολίζει αστυνομικούς για να τους σκοτώσει. Και αρπάζει και αυτός 2-3 σφαίρες σαν τον συνοδηγό που τραυματίστηκε (μόνο; θα την βγάλει καθαρή;). Εκεί τι λένε τα πρωτοκολλα; Εδώ σε θέλω.
-
Από την κηδεία του Ρομά.
Αν το παρακάτω αυτοκίνητο ντεραπάρει ή τρακάρει ή κάποιος πέσει από την καρότσα θα φταίει ο Μητσοτάκης για ότι συμβεί; -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από την κηδεία του Ρομά.
Αν το παρακάτω αυτοκίνητο ντεραπάρει ή τρακάρει ή κάποιος πέσει από την καρότσα θα φταίει ο Μητσοτάκης για ότι συμβεί;Όχι.
-
Ίσως το καλύτερο σύστημα οπισθοπορείας
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να πω και γω κάτι μη πολιτικά ορθό, που είναι και της μοδος.
Εκτός απ τη μάνα και τον πατέρα του σκοτωμένου, κανείς από εμάς δεν "συμπάσχει με τους ρομά" και κατά βάθος κανένας μας δεν νοιάζεται για το δρόμο που διάλεξαν οι γύφτοι να ζουν τη ζωή τους, αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Ούτε οι αριστεροί ή δεξιοί που προσπαθούν, να μασουν ψηφαλάκια ο καθένας απ το ακροατήριο του.Αλλά παιδιά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, ΘΕΣΜΙΚΟ στον τρόπο που λειτουργεί αυτό το πράγμα που λέγεται Ελληνική Αστυνομία. Και γω που δεν είμαι δεξιός, αλλά δεν είμαι παραβατικος, στην ανάγκη μου τους μπάτσους θα καλέσω, όχι τίποτα χίπιδες από συλλογικότητα...
Αλλά πλέον μιλάμε για μεγάλο κομμάτι της ΕΛ.ΑΣ. που δρα σαν τους παραβατικους, επανειλημμένα και με την άγαρμπη κάλυψη των ΑΡΔ, προς πολιτικό όφελος. Νέα Δημοκρατία έχουμε, δεν έχουμε Χούντα, για να μπορούν μερικοί κατσαπλιάδες με στολή να καταστρατηγουν κάθε αρχή και κανόνα.
Αν δεν γίνει καμία ενέργεια απ την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και την κυβέρνηση για Κάθαρση, πλέον μιλάμε για αναρχία και ανομία, απ αυτούς που πρέπει να φυλάνε τον νόμο και την τάξη.Μα πες μου σε παρακαλώ πολύ. Πως είναι δυνατόν κάθε, μα κάθε φορά που ΕΛΑΣ κανει κάτι να το κάνει λάθος. Κι όταν δεν κάνει τίποτα, πάλι λάθος να είναι? Και γιατί δεν μπορεί να σκεφτεί κανείς τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που μπορεί να είναι, και μάλλον είναι φτωχαδάκι και έμεινε χωρις μέσο να πηγαίνει στο μεροκάματο? Κι γιατί ν μην πουμε το σενάριο ότι αυτά τα 3 άτομα αν τα άφηναν δεν πήγαιναν να κάνουν μια ληστεία, ή τραυμάτιζαν μια πεζή γυναίκα με το παιδί της ας πούμε? Πάλι η αστυνομία δεν θα έφταιγε?
Το ερώτημα είναι πως είναι δυνατόν κάθε φορά που κάποιοι αστυνομικοί διαπράττουν φόνο, να τους δικαιολογούμε με αστείες έως ηλιθιες δικαιολογίες;
Δηλαδή σκοτώσαν έναν 18χρονο στο πίσω κάθισμα, ως εκδίκηση αν τυχόν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν είχε αύριο μεταφορικό μέσο;
Ή τον σκοτώσαν ως εκδίκηση προληπτικά, μην τυχόν και το όχημα στο οποίο ήταν συνεπιβάτης, στο μέλλον εμπλέκονταν σε θανατηφόρο ατύχημα;
Κι αν υπάρχει κάτι ουσίας που πρέπει να γίνει, είναι πως αυτοί οι 7 που σκοτώσαν τον γύφτο χτες, αυτοί που σκοτώσαν τον π@ύστη και δικάζονται τώρα, και όλοι οι άλλοι μπάτσοι (δεν αξίζουν να λέγονται Αστυνομικοί) που έχουν εμπλακεί σε τέτοια, ακόμη κι αν δεν τιμωρηθούν, θα έπρεπε είτε να πάνε σπίτι τους ή να μετατα χθουν σε υπηρεσίες καθαριότητας κλπ. γιατί δεν είναι σε θέση να φέρουν όπλο και να κάνουν αυτή τη δουλειά, είναι ακατάλληλοι, πως το λένε...
Προσωπικά κι εγώ πιστεύω ότι είναι ηλίθιο να κάνεις κάτι παράνομο και να έχεις δίκιο. Αυτό κι αν είναι ηλίθιο!!! Επομένως πρέπει να γίνει κατάργηση της αστυνομίας ή στην καλύτερη/χειρότερη (ανάλογα πως το βλέπει κανείς) κατάργηση των όπλων σε αστυνομικούς γιατί είναι αδύνατον να τα χρησιμοποιήσουν και να έχουν δίκιο αφού είνι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι εδώ βρε Ιωάννη ?
Οταν αφήνεις να πράγματα να ξεφύγουν , ξεφεύγουν .Πορείες με λατάκια Φ5-Φ7 που έχουν ένα αστείο σημαιάκι στην άκρη , είναι απαράδεκτες .
Το κλείσιμο των δρόμων και ιδιαίτερα των εθνικών οδών , είναι επίσης απαράδεκτο.
Αλλά η χώρα έχει μάθει στην ανομία εδώ και δεκαετίες.
Και αν δεν υπήρχε ένας ρουπακιάς , θα είχαμε διπλές βίες , διπλές ανομίες , διπλούς τσαμπουκάδες .Και θα γινόταν όπως στον εμφύλιο . Οποιος δεν ήταν με τους μεν ή τους δε , ήταν το βέβαιο θύμα. Ο βέβαιος νεκρός.
Αυτό μια φορά έγινε και έμεινε ατιμώρητο . Την δεύτερη φορά θα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχουν οι δυναμικές μειοψηφίες των ολοκληρωτικών.
Κάτσε κάτσε γιατί μπορεί να είμαι από οικογένεια εαμοβούλγαρων και να μην τα καταλαβαίνω καλά τα ελληνικά. Το αν δεν υπήρχε Ρουπακιάς θα είχαμε διπλές βίες διπλές ανομίες διπλους τσαμπουκάδες πως το εννοείς;καλώς που υπήρξε Ρουπακιάς;γιατί έτσι το καταλαβαίνω. Απάντησε μου λίγο σοβαρά να δω κάτι
Επίσης χώρα της ανομίας δεν γίναμε γιατί κάποιοι κανουν διαδηλώσεις.το λιγότερο φελος οποίος πιστευει κάτι τέτοιο
Η ανομία ξεκινάει από τα παλια χρονια τότε που απελευθερωναν πολεις και μετά καιγανε περιουσολογιο για να παιρνει το φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας περιουσιες(μπορεί να μαι και τουρκοσπορος ποτε δεν ξέρεις)Η ανομία ξεκινάει από την άναρχη οικοδόμηση και το συναφι των εργολάβων που πχ μια πολη πληθυσμιακα όσο η Βαρκελώνη και η Βουδαπέστη την στοιβαζουν στο 1/8 από τις δυο όμορφες ευρωπαϊκές πολεις. Κι όταν αναρωτιέσαι το γιατί σου λένε είχαμε Τουρκοκρατία εμείς. Τότε μπερδευεσαι γιατί ο Καραμανλής δεν ήταν πρωθυπουργός του Όθωνα
Η ανομία ξεκινάει από τις μίζες της επανάστασης(η Εγνατία τότε ξεκινάει ανεπισημα,είναι κάτι χαρτιά μιας αμερικανικης εταιρείας που κοστίζουν 2 εκατομμύρια δραχμες το 1969)και την ανέλιξη ανθρώπων μέσω αυτής που ακόμα και σήμερα κυβερνάνε τον μαλάκα.είτε άμεσα είτε εμμεσα
Η ανομία ξεκινάει από το ενδοξο 81 και το Τσοβόλα δωστα όλα αλλά ξαναπάρτα πισω και κυρηξε λιτότητα. Από το 85 λιτότητα εχει η πατριδα
Η ανομία ξεκινάει από τον μπαμπά του Κουλη που από τότε ονειρευόταν νεοφιλελεύθερη υλοποίηση και πουλαγε οση περιουσια προλαβε να πουλησει συν την πρωτη απαλλοτρίωση των ασφαλιστικών εισφορών του μαλάκαΠραγματικά βαρέθηκα να γράφω για την ανομία,τα υπόλοιπα χρόνια μεχρι το σήμερα τα ζήσαμε όλοι
Αν λες γι αυτή την ανομία πασο.αν λες για την ανομία των διαδηλώσεων εγώ θα πω απλά πως ακόμα και οι κουτόφραγκοι τόσο κουτόχορτο δεν φαγανε.ο μαλάκας όμως...Και κάτι τελευταίο. Όταν δεν έχεις μεινει ποτε σου νηστικός φοβάσαι να πεινασεις. Όταν όμως έχεις μεινει το πολυ πολυ να πεινασεις. Αλλά κάποιον θα δαγκώσεις για να φας. Κι αυτό η εξουσία το ξερει καλά. Είτε πεταει ξεροκομματο, είτε κάνει προσληψεις αστυνομικών. Το να τρέχεις από το πρωι μέχρι το βράδυ για να μπορείς να κάνεις τα βασικά δεν σε κάνει έξυπνο. Κάποια στιγμή θα αλλάξει κι αυτό. Ουτε τα βασικά δεν θα μπορεις
Υ. Γ γατε εγώ καταλαβαίνω τι γράφεις και από ελάχιστη προσωπικη πειρα. Αλλά απευθυνεσαι σε λάθος κοινό. Ταπεινή μου άποψη να ξες
-
Εδώ κάποιοι θέλουν διάλυση εντός λεπτού και συλλήψεις με κάθε κόστος ή κότερα-ελικοπτερα-οικοπεδα αλλά δίνουν τεταρτακι. Και αυτό όχι σε κάποιον που κλέβει/κρατά ομήρους αλλά σε όποιον κλείνει δρόμο. Το δρόμο μπορεί να τον κλείνει κάποιος που χάνει τη δουλειά του ή γενικώς ζοριζεται από πολιτικές. Εκεί τι παίζει αγαπητοί; Μη πείτε μια λωρίδα γιατί μια χαρά στον πάτο του τον κούμπωσε το νόμο του ο βρωμοπασοκος με το εργασιακό και τις επικουρικές...
-
Ντάξει, όταν θα γίνει εμπανάστα θα βάλουμε τον πολάκη ή κάποιον ανάλογο λεβέντη να δικάσει όλες αυτές τις ανομίες εις το όνομα του λαού για τον λαό. Και είμαι σίγουρος ότι το επαναστατικό δικαστήριο θα τα δικάσει όλα σωστά και δίκαια.
Και μέχρι να δικαστούν όλες οι ανομίες μέχρι και την τουρκοκρατία όπως πρέπει (με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα βεβαίως βεβαίως) θα κλείσουμε τα ματια στα πάντα. Τι κι αν κάποιοι προπηλακίζουν, καίνε, λεηλατούν, σπάνε, ληστεύουν περιουσίες; (του απλού κοσμάκη βεβαίως διότι στα ΒΠ που κατοικούν οι "ταξικοί εχθροι" παραδόξως ουδέποτε έπεσε μολότωφ να κάψει αμάξι ή βίλα). Οι άλλες ανομίες πάντα ήταν μεγαλύτερες. Α, και κατάργηση της αστυνομίας (προφανώς!).Και αν κάποιος σας κάψει το αμάξι, ε, τι να κάνει ο άνθρωπος, πεινασμένος/αγανακτισμένος θα ήταν, άσε που οι κολοκοτρωναίοι με τα χρυσόβουλα είχαν κάνει και χειρότερα...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
...Το δρόμο μπορεί να τον κλείνει κάποιος που χάνει τη δουλειά του ή γενικώς ζοριζεται από πολιτικές.
Ή επειδή πήρε email από το κόμμα, ή το σύλλογο, ή τον βουλευτή του, ή από το συνδικαλιστικό όργανο ή από τον αρχηγό της ομάδας των μπαχαλάκιδων ή από την Θύρα του Πρωταθλητή ή...ή...ή...
Εγώ ξέρω παλουκάρια και κορίτσα που δηλώνουν επαγγελματίες διαδηλωτές. Καλό το φαγοπότι. Καλό το μεροκάματο.
α! και στον ιδιωτικό τομέα προφανώς δεν προβλέπεται η κοπάνα από την δουλειά για πορείες, κλεισίματα δρόμων και ότι άλλο μπορεί να προκύψει.
Φυσικά θα με ρωτήσεις τώρα: "Και δηλαδή να μην διαμαρτύρεται μαζικά ο κόσμος; Ο λαός; Οι πολίτες;"
Φυσικά και ΝΑΙ. Όχι όμως να χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης ο ίδιος ο λαός και τελικά οι μόνοι που δεν αισθάνονται την πίεση να είναι οι πολιτικοί της εκάστοτε εξουσίας. Γιατί αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.
Εμένα π.χ. αν μου κλείσει κάποιος το δρόμο για να ουρλιάξει ή αν μου σπάσουν το αυτοκίνητο δεν νομίζω να συγκινηθεί ιδιαίτερα ο Γεωργιάδης ή ο Σπίρτζης.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ντάξει, όταν θα γίνει εμπανάστα θα βάλουμε τον πολάκη ή κάποιον ανάλογο λεβέντη να δικάσει όλες αυτές τις ανομίες εις το όνομα του λαού για τον λαό. Και είμαι σίγουρος ότι το επαναστατικό δικαστήριο θα τα δικάσει όλα σωστά και δίκαια.
Και μέχρι να δικαστούν όλες οι ανομίες μέχρι και την τουρκοκρατία όπως πρέπει (με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα βεβαίως βεβαίως) θα κλείσουμε τα ματια στα πάντα. Τι κι αν κάποιοι προπηλακίζουν, καίνε, λεηλατούν, σπάνε, ληστεύουν περιουσίες; (του απλού κοσμάκη βεβαίως διότι στα ΒΠ που κατοικούν οι "ταξικοί εχθροι" παραδόξως ουδέποτε έπεσε μολότωφ να κάψει αμάξι ή βίλα). Οι άλλες ανομίες πάντα ήταν μεγαλύτερες. Α, και κατάργηση της αστυνομίας (προφανώς!).Και αν κάποιος σας κάψει το αμάξι, ε, τι να κάνει ο άνθρωπος, πεινασμένος/αγανακτισμένος θα ήταν, άσε που οι κολοκοτρωναίοι με τα χρυσόβουλα είχαν κάνει και χειρότερα...
Θίχτηκες για την εκκλησία και τους συνταγματάρχες και κανεις έτσι;
Που να χαμε και κίτρινα γιλεκα τι θα διαβαζαμε εδώ μέσα
Κοσμακης που του τα χουν παρει τα χρηματιστήρια και οι Ολυμπιακοί (όχι οι γαυροι, ο σαμαρανκ) κλαίει για την αστυνομευση που δεν έχει επειδή γίνονται διαδηλώσειςΤον σκοπό της οποίας διαδήλωσης εδώ μέσα κάποιοι επιμελώς τον ξεχνανε. Προφανώς δεν νιώσανε ποτε την ανάγκη να φωνάξουν και να κατεβουν στον δρόμο,όλα καλά πηγαινανε παντοτε και ανομία είναι το δικαίωμα του να αντιδράς σε ότι σου τρώει το βίος και τη ψυχή σου. Κομπλέ καταλαβα
-
Γενικά απότι διαβάζω σε FB - net - forum όλοι μα όλοι χεστήκαμε αν πέθαναν 1-2-3 ή 1023 γύφτοι , είναι μια ράτσα που έπρεπε να είχε εξαφανιστεί και δεν θα έλειπε σε κανένα . Ξεκάθαρη επιλογή τους η παραβατικότητα και η ανομία , τα διδάσκονται από μικροί και δεν θέλουν να κάνουν τίποτα άλλο .
Το μόνο κακό στην υπόθεση είναι ότι οι "Δίας" πήραν ξεκάθαρη εντολή να σταματήσουν και να αφήσουν το αμάξι με την ησυχία τους να πάει στο γκέτο και να το πάνε μετά για "δρομολόγιο" περίπου 5 φαρμακεία βγάζει σε μια "βάρδια" ένα κλεμμένο πριν το πετάξουν - κάψουν ή στην περίπτωση του τίμιου accent του βάλουν πινακίδες και το κυκλοφορήσουν για δικό τους .
Ούτε δάκρυ δεν θα χυθεί ... βρήκα και μια ωραία φωτογραφία με γραφικά GTA SANta Barbara ....Wasted αλλά θα φάω ...Ban -
Το προσπαθησε ο Χίτλερ δεν τον άφησαν οι Ρώσοι να το σχολάσει ( ο Σαββίδης δλδ)
Πάντως στην Γιαννεναρα παιζει να μαστε ο παραδεισος. Οι Ρομά εδώ το πολυ μέχρι να παιξουν κανα κλαρίνο. Μαλακια όμως αφανισμό και πυρα κλαρίνο μόνο άρια φυλή
Υ. Γ καμια μερα θα θέλουν να αφανίσουν την ρατσα μας και θα δηλώνουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνες.ρε μήπως έγινε κι αυτό και το ξεχνάω;
-
@argosxolos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θίχτηκες για την εκκλησία και τους συνταγματάρχες και κανεις έτσι;
Που να χαμε και κίτρινα γιλεκα τι θα διαβαζαμε εδώ μέσα
Κοσμακης που του τα χουν παρει τα χρηματιστήρια και οι Ολυμπιακοί (όχι οι γαυροι, ο σαμαρανκ) κλαίει για την αστυνομευση που δεν έχει επειδή γίνονται διαδηλώσειςΤον σκοπό της οποίας διαδήλωσης εδώ μέσα κάποιοι επιμελώς τον ξεχνανε. Προφανώς δεν νιώσανε ποτε την ανάγκη να φωνάξουν και να κατεβουν στον δρόμο,όλα καλά πηγαινανε παντοτε και ανομία είναι το δικαίωμα του να αντιδράς σε ότι σου τρώει το βίος και τη ψυχή σου. Κομπλέ καταλαβα
Ανομία είναι η αντίδραση να τρώει το βίος και την ψυχή του δίπλα. Ο οποιος μπορεί να μην θέλει/μπορεί να διαδηλωσει. Μπορείς να διαδηλώσεις και στην Εκάλη, σου πέρασε ποτέ αυτό από το μυαλό;
Κοσμακης τα έχασε στο χρηματιστήριο; Έχουμε μάλλον αλλη άποψη για το τι θα πει κοσμακης. -
Επίσης και μένα αν μου κλέψει το αμάξι το παλιό ο γιούφτος για να πάει βόλτα, να του φάω το λαρύγγι θα θέλω.
Αλλά τότε, κάποιον ας πούμε που καταχράστηκε 120 εκατομμύρια και τώρα κάνει ζωάρα καθώς ασθενής και οδοιπόρος ουκ έχει αμαρτία, τι θα έπρεπε να τον κάνω; -
Ε, ταπαμε, μέχρι να δικαστεί ο Μιαούλης, ο Παλαιών Πατρών, μην σου πω και ο Αλκιβιαδης κλπ τίποτα να μην τον κανεις. Και είναι σίγουρο ότι θα περνάμε όλοι όμορφα.
Κι αν ο μη γένοιτο κανένας μαθυσμενος, πάρει σβαρνα το παιδί μου στον δρόμο, να θυμηθώ τα χρυσόβουλα με τα οποία έφαγε κτήματα η εκκλησία και να δώσω τόπο στην οργή... Ποιο το έγκλημα του όταν οι άλλοι έφαγαν εκατομμύρια; -
@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γενικά απότι διαβάζω σε FB - net - forum όλοι μα όλοι χεστήκαμε αν πέθαναν 1-2-3 ή 1023 γύφτοι , είναι μια ράτσα που έπρεπε να είχε εξαφανιστεί και δεν θα έλειπε σε κανένα . Ξεκάθαρη επιλογή τους η παραβατικότητα και η ανομία , τα διδάσκονται από μικροί και δεν θέλουν να κάνουν τίποτα άλλο .
Το μόνο κακό στην υπόθεση είναι ότι οι "Δίας" πήραν ξεκάθαρη εντολή να σταματήσουν και να αφήσουν το αμάξι με την ησυχία τους να πάει στο γκέτο και να το πάνε μετά για "δρομολόγιο" περίπου 5 φαρμακεία βγάζει σε μια "βάρδια" ένα κλεμμένο πριν το πετάξουν - κάψουν ή στην περίπτωση του τίμιου accent του βάλουν πινακίδες και το κυκλοφορήσουν για δικό τους .
Ούτε δάκρυ δεν θα χυθεί ... βρήκα και μια ωραία φωτογραφία με γραφικά GTA SANta Barbara ....Wasted αλλά θα φάω ...BanΚάπως έτσι.
Ούτε οι υπόλοιποι γύφτοι δεν νοιάζονται κατά βάθος αν πέθανε ένα παιδί τους, "θα κάνουν άλλο" όπως λέει και τ ανέκδοτο για το γυφτάκι που έπεσε απ το Ντάτσουν.Το θέμα είναι, εμείς οι γνήσιοι μπαλαμοί πολίτες με υψηλό εθνικό φρόνημα, θέλουμε να έχουμε αστυνομικούς που κάνουν του κεφαλιού τους ενάντια στις διαταγές που τους διαβιβάζονται, που για να ακινητοποιήσουν το όχημα που φέρεται να απειλεί τη ζωή τους, ρίχνουν 38 σφαίρες για να πετύχουν οι 3 από αυτές τον επιβάτη στο πίσω κάθισμα, και μετά φλομωνουν τον κόσμο στο ψέμα με τη συνδρομή των ΑΡΔ;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2