-
Ελπίζω κι ο Κριου να αναγνωρίσει πως δεν πρόκειται για κάποιο αμφισβητούμενο πέναλτι...
Για άλλους βέβαια δεν έχω και πολλές ελπίδες. Το σκορ είναι τα πάντα. Να κερδάει η ομάδα...
-
παντως ιανι δεν μπορεις να ειπεις οτι οι αντιφα της περιοχης μας ειναι τα καλυτερα των παιδων. αδιστακτα φασιστακια που βαρανε οποιον αγοραζει καθημερινη. χωρις να χρειαζονται προσκληση ή προκληση για να δρασουν.
-
Εμ γι'αυτό παίρνω τους 4Τ ασακουλευτους
Μιλάω πάντα σε γενικό πλαίσιο. Άλλωστε μη ξεχνάς πως είμαι ένας απλός ερωτικός μετανάστης* οπότε δε πολυδινω σημασία στην Παχατουριδουπολη, από τη γειτονιά πάντως δεν έχω παράπονο, ησυχια. Τόσα χρόνια το μόνο που έχω δει είναι πεσιματα φενταγιν σε γαβρους.
Άλλωστε μετά το σκατομενιδο στα '90s, oλα είναι παράδεισος...*Που περιμένω κάαααποτε να φύγουμε για Χαλκίδα και μετά θα ρίξω ένα φουσκωτακι στη Θάλασσα και θα πηγαίνω από εκεί Σύρο. (95 μίλια) Κάποτε...Άλλωστε "στης Συρας τα στενά δε χωρούν φασισταρια" γράφει ενας τοίχος έξω απ' το Νεωριο. ️
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αναρωτιέμαι λοιπόν. Αν ο λαός έβαζε μυαλό θα ψήφιζε κάτι άλλο όλες αυτές τις δεκαετίες; Υπήρχε ή υπάρχει άλλος πολιτικός δρόμος; Κάποιες άλλες πολιτικές ή κομματικές προτάσεις που θα έκαναν την διαφορά;
Αυτά τα ερωτήματα συχνά/πυκνά τα αναφέρω στο φόρουμ από τότε που γράφτηκα. Δηλ. το 2003. Κανείς δεν έχει μπει στο κόπο να απαντήσει.
Είτε δεν υπάρχει απάντηση, είτε τελικά η Ελλάδα έχει το πολιτικό και κομματικό σύστημα που της αξίζει, οπότε και ο λαός είναι ικανοποιημένος και δεν έχει διάθεση για ριζικές αλλαγές.
Τα εχω απαντήσει προσωπικά. ΔΕΝ υπάρχει κατι άλλο…απλό είναι.
-
Εγώ είπα , η βία φέρνει βία .
Αμα την κλαδεύει νωρίς το κράτος , δεν βγάζει βλαστάρια....
-
να πω και γω την αλήθεια μου παρόλο που και ακροαριστερούς και ακροδεξιούς δεν τους συμπαθώ καθόλου , (γενικά ποτε όταν είσαι ακραιος δεν είναι φυσιολογικό και καλό για μένα) τους ακροδεξιούς τους απεχθάνομαι περισσότερο.
Ουτε με τους μεν ούτε με τους δε μπορώ να συννενοηθώ και να συζητήσω (καλα ούτε προσπαθώ είναι η αλήθεια) αλλά τουλάχιστον οι ακροαριστεροι μπορουν να συντάξουν μια ολόκληρη πρόταση. Δεν ισχύει για όλους αλλά για την πλειοψηφία.
-
Παντού υπάρχουν ακραίοι. Είναι θεωρώ η φύση του ακραίου ανθρωπου να ψάχνει να βρει πατήματα σε μια θεωρία υπέρτατης αλήθειας που για Χ,ψ λόγους την πιστευει και μέσα από αυτήν βγάζει στην επιφάνεια και δικαιολογεί τον επικίνδυνο εαυτό του.
Είναι ψυχιατρικά άρρωστοι άνθρωποι. Δεν σέβονται τίποτα, δεν έχουν αξιοπρεπεια, είναι δηλοί καθώς τις ακραίες πράξεις τους προσπαθούν και τις δικαιολογούν μέσω καποιων θεωριών αντί να παραδεχτούν στα ίσα την αρρώστια της ψυχής τους. Τους απεχθάνομαι και τους δύο. Δεν θέλω ούτε καν να ανοίξω συζήτηση με κάποιον ακραίο και να ακούσω την λογική γύρω από τη βία. Πόσο μάλλον να δω αν συντάσσει σωστά τα επιχειρήματα του.
Γενικά ο φανατισμός που εκδηλώνεται με βία και απάνθρωπα ένστικτα είναι πολύ επικυνδινο πράγμα και στα σπορ και σε όλα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παντού υπάρχουν ακραίοι. Είναι θεωρώ η φύση του ακραίου ανθρωπου να ψάχνει να βρει πατήματα σε μια θεωρία υπέρτατης αλήθειας που για Χ,ψ λόγους την πιστευει και μέσα από αυτήν βγάζει στην επιφάνεια και δικαιολογεί τον επικίνδυνο εαυτό του.
Είναι ψυχιατρικά άρρωστοι άνθρωποι. Δεν σέβονται τίποτα, δεν έχουν αξιοπρεπεια, είναι δηλοί
Δηλοί αλήθεια τωρα όχι δειλοί?
και σε πειράζει το ποιο αντι του πιο?????
χαχαχααχαχαχα
-
Διαβαζοντας διαφορα αρθρα βλεπω πως τα ακροδεξια στοιχεια, μαλλον συντονισμενα εχουν ξεκινησει επιθεσεις σε βαρος της νομιμης εκπροσωπησης της αριστερας. Καποιος θα πρεπει να τους μαζεψει το συντομοτερο. Για τα πανεπιστημιακα ιδρυματα λεγαμε μα σε λιγο η αντιπαλοτητα θα φτασει στα νηπιαγωγεια...
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τωρα? -
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι ψυχιατρικά άρρωστοι άνθρωποι. Δεν σέβονται τίποτα, δεν έχουν αξιοπρεπεια, είναι δηλοί
Δηλοί αλήθεια τωρα όχι δειλοί?
και σε πειράζει το ποιο αντι του πιο?????
χαχαχααχαχαχα
Ναι ρε γαμωτο, πως μου ξέφυγε...μάλλον το τ9
Πρέπει να προσέχω ποιο πολυ -
Δημοσιογράφοι λένε ότι παίζουν και ραντεβού για ξύλο.
Αν ισχύει αυτό , τότε αυτοί που φωνάζουν θα είναι οι χαμένοι...Σαν τον προπονητή του γαύρου , που αντί να ευχαριστεί τον διαιτητή που δεν έκλεισε το μάτς από το πρώτο 10λεπτο με 3-0 υπέρ του ΠΑΟ , με τα αίσχη που έκαναν οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ , 2-3 και περισσότερες φορές , μίλησε ότι δεν κράτησε περισσότερη καθυστέρηση από τα 25 λεπτά που είχε κρατήσει συνολικά ήδη.
Αυτά για να συνδέουμε τα θέματα.
Και κάτι τελευταίο .
Τα κυβερνητικά και κρατικά κανάλια , είναι εναντίον των ακροδεξιών και υπέρ της κνε και της κεερφα.Είναι επειδή είναι πρώην κνίτης ο θεοδωρικάκος ?
Η στις δημοσκοπήσεις βλέπουν άλλα από αυτά που διαβάζουμε οι υπόλοιποι ?Αν αρχίσει πάντως το κρύο και οι τιμές των καυσίμων είναι στα ύψη, παίζει η επιλογή για εκλογές τον Μάρτη , είτε να μην γίνει , είτε να έλθει πιο κοντά ...
Σε 1,5 μήνα για παράδειγμα...
-
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να γράψω καμιά άποψη για τα περιστατικά. Εγώ κεφάλι, ούτε κ@λο σκύβω σε κανέναν. Και όποιος θέλει ας έρθει στην γαλέρα να τα πούμε.
Από εκεί και πέρα όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση.
Ο "λαός δεν ξεχνά" από τις ναφθαλίνες της νόμιμης εκπροσώπησης;
ok... Αντίδραση λοιπόν.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αναρωτιέμαι λοιπόν. Αν ο λαός έβαζε μυαλό θα ψήφιζε κάτι άλλο όλες αυτές τις δεκαετίες; Υπήρχε ή υπάρχει άλλος πολιτικός δρόμος; Κάποιες άλλες πολιτικές ή κομματικές προτάσεις που θα έκαναν την διαφορά;
Αυτά τα ερωτήματα συχνά/πυκνά τα αναφέρω στο φόρουμ από τότε που γράφτηκα. Δηλ. το 2003. Κανείς δεν έχει μπει στο κόπο να απαντήσει.
Είτε δεν υπάρχει απάντηση, είτε τελικά η Ελλάδα έχει το πολιτικό και κομματικό σύστημα που της αξίζει, οπότε και ο λαός είναι ικανοποιημένος και δεν έχει διάθεση για ριζικές αλλαγές.
Τα εχω απαντήσει προσωπικά. ΔΕΝ υπάρχει κατι άλλο…απλό είναι.
Σωτηρία δεν υπάρχει για αυτή τη χώρα, γιατί απλώς έχουμε τους εκπροσώπους - κυβερνώντες που μας αρμόζουν! Και αν έφευγαν αυτοί οι 300, οι επόμενοι 300 και οι μεθεπόμενοι 300 ίδιοι θα ήταν! Γιατί πολύ απλά είναι ο καθρέφτης μας. Όλοι αυτοί που κατακεραυνώνουν τους 300 αυτή τη στιγμή, σε ποσοστό 90% (για να μην φανώ υπερβολικός) τα ίδια θα έκαναν αν ήταν σε θέσεις εξουσίας! Δυστυχώς αυτός ο λαός έχει εκμαυλιστεί σε τέτοιο βαθμό, που δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον διαφυγή από την καταστροφή...
-
Τα είπες όλα Χάρη...!
-
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να γράψω καμιά άποψη για τα περιστατικά. Εγώ κεφάλι, ούτε κ@λο σκύβω σε κανέναν. Και όποιος θέλει ας έρθει στην γαλέρα να τα πούμε.
Από εκεί και πέρα όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση.
Ο "λαός δεν ξεχνά" από τις ναφθαλίνες της νόμιμης εκπροσώπησης;
ok... Αντίδραση λοιπόν.
Δράση: Βρίζει, μοιράζει προκηρύξεις, κάνει πορεία, διοργανώνει μια εκδήλωση.
Αντίδραση: Βγάζουμε μαχαίρια, σπάμε κεφάλια και δέρνουμε.Λογική η αντίδραση;
ΥΓ: Έτσι όπως το έθεσες @storm είναι σαν να αντέδρασαν οπαδοί του Μητσοτάκη επειδή τον έβριζαν. Θεωρώ ότι δεν είναι οπαδοί του, αυτοί που "αντέδρασαν".
-
Είναι γείτονες στην πολυκατοικία και τους έπνιξε το δίκιο...
-
@liakoni said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΥΓ: Έτσι όπως το έθεσες @storm είναι σαν να αντέδρασαν οπαδοί του Μητσοτάκη επειδή τον έβριζαν. Θεωρώ ότι δεν είναι οπαδοί του, αυτοί που "αντέδρασαν".
Το έθεσα όπως ακριβώς είναι. Όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση. Μαζεύτηκε η κομματική μούργα στην κηδεία του Θεοδωράκη για να απειλήσει, βρίζοντας τον Μητσοτάκη με τα γνωστά συνθήματα.
Ποιον; Τον Μητσοτάκη. Εντάξει. Ήξερα ότι οι κομουνιστές και οι αριστεροί μισούν την ΝΔ και την Δεξιά, αλλά αυτοί το τερμάτισαν. Τόσο ταξικό μίσος;
Και ποιον έβριζαν; Τον Μητσοτάκη. Έναν άτολμο πολιτικό που έχει κατεβάσει και τα σώβρακα για να μην χάσει το κέντρο και τις ψήφους από την αριστερά.
Τον Μητσοτάκη λοιπόν, που εγώ θεωρώ ότι είναι αριστερός.Και από την άλλη, ποιος σου είπε εσένα ότι το μονοπώλιο στα μαχαίρια, στο σπάσιμο κεφαλιών και στις σφαλιάρες το έχουν μόνο οι ακροδεξιοί, οι φασίστες και όσους τέλος πάντων, θεωρείτε ταξικούς εχθρούς σας;
Όποιος πιστεύει ότι νόμιμο δικαίωμα στην παραβατικότητα, στην μπαχαλοποίηση και στην βία έχουν μόνο οι ιδεολογίες που κινούνται από το κέντρο προς τα αριστερά, καλύτερα να αναθεωρήσει.
-
@liakoni said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το έθεσα όπως ακριβώς είναι. Όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση. Μαζεύτηκε η κομματική μούργα στην κηδεία του Θεοδωράκη για να απειλήσει, βρίζοντας τον Μητσοτάκη με τα γνωστά συνθήματα.
Ποιον; Τον Μητσοτάκη. Εντάξει. Ήξερα ότι οι κομουνιστές και οι αριστεροί μισούν την ΝΔ και την Δεξιά, αλλά αυτοί το τερμάτισαν. Τόσο ταξικό μίσος;
Και ποιον έβριζαν; Τον Μητσοτάκη. Έναν άτολμο πολιτικό που έχει κατεβάσει και τα σώβρακα για να μην χάσει το κέντρο και τις ψήφους από την αριστερά.
Τον Μητσοτάκη λοιπόν, που εγώ θεωρώ ότι είναι αριστερός.Και από την άλλη, ποιος σου είπε εσένα ότι το μονοπώλιο στα μαχαίρια, στο σπάσιμο κεφαλιών και στις σφαλιάρες το έχουν μόνο οι ακροδεξιοί, οι φασίστες και όσους τέλος πάντων, θεωρείτε ταξικούς εχθρούς σας;
Όποιος πιστεύει ότι νόμιμο δικαίωμα στην παραβατικότητα, στην μπαχαλοποίηση και στην βία έχουν μόνο οι ιδεολογίες που κινούνται από το κέντρο προς τα αριστερά, καλύτερα να αναθεωρήσει.
Σε ένα πολύ συγκεκριμένο συμβάν, το γενικολογείς για μπαχαλάκηδες κ.λ.π.
Αν βάλεις τους μπαχαλάκηδες (και 17Νοέμβρη;) με τα μαχαίρια στο ΚΚΕ(ΚΝΕ), ΣΥΡΙΖΑ, Μερα25, ΚΙΝΑΛ, και εγώ δεν ξέρω που αλλού τους θεωρείς ίδιους, τότε η Χρυσή Αυγή ανήκει στη δεξιά, μαζί με ΝΔ, Βελόπουλος, ΛΑΟΣ, Τζήμερο κ.λ.π.Οπότε καλά τα πάμε, πάμε για εμφύλιο να ξεκαθαρίσουμε, να πεθάνουμε οι μισοί, θα μειωθεί και η ανεργία
Στα γεγονότα των ημερών, ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα, ποιοι κρατούσαν μαχαίρι, ποιοι ήταν οι επιτιθέμενοι και σε ποιους βρήκαν όπλα, ποιοι δείρανε κόσμο...
-
Το γενικολογώ γιατί τα γεγονότα δεν είναι ούτε μεμονωμένα, ούτε αφορούν μόνο την μία πλευρά, ούτε έγιναν έτσι ξαφνικά, ούτε θα μου προκαλέσει έκπληξη αν υπάρχει και συνέχεια.
Πριν μερικές μέρες είχα γράψει ότι "όποιος παίζει με την φωτιά στο τέλος μπορεί και να καεί". Πήγαν οι μαντράχαλοι και οι μαντράχαλες στο λύκειο να κάνουν τι;
Ο εμφύλιος δεν έληξε ποτέ.
-
Το ΚΙΝΑΛ που κολλάει με τους αριστερούς ?
Για τους άλλους οι επιθέσεις εναντίον των διαφωνούντων ήταν πάντα στην ημερήσια διάταξη.Απλά η δεξιά δεν είχε αντίστοιχα με την αριστερά, τάγματα εφόδου και είδε το κενό η ακροδεξιά και είπε να παίξει μπαλίτσα με το άλλο άκρο.
Αμα το κράτος έκοβε το κωλαράκι κάθε τυπάκου που σηκώνει χέρι , κοντάρι , αλυσίδα , μολότοφ , τότε ούτε για εμφύλιο θα πηγαίναμε , ούτε θα είχαμε την εμφάνιση του αντίπαλου δέους .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2