-
Και γιατί να μη τα κόψετε φέτες, να τα κουρκουτιασετε και μετά να τα πετάξετε ως άλλες ταπες μεσα σε ένα βαρέλι τζατζίκι να γίνουμε;
-
Δεν θα μπορούμε να φιληθούμε μετά!
θα βρωμάνε τα χνώτα μας... -
Τέλος πάντων, για να μην υπερισχύει ο πεσιμισμός της ροπής προς τον φασισμό, μεγάλου τμήματος του πληθυσμού, και στεναχωριέται κι ο αγαπητός Λαπ με τις ανακρίβειες της μεθόδου, υπάρχει κι η ευχάριστη πλευρά.
Με τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες που ζούμε, οι καφετέριες στη Βολιώτικη παραλία είναι γεμάτες, πολύ δύσκολα βρίσκεις τραπέζι πρώτο στο κύμμα, λιαζόμαστε άπαντες λες κι είμαστε μετανάστες στο Σύνταγμα... μέχρι και οι δάσκαλοι φέρανε τα παιδάκια εκδρομή στα καφέ σήμερα! (να σας λέω για τα 2.70-3.30€ το φρέντο σερβιρισμένο με ζεστό κρουασάν σοκολάτας ή τυρόπιτα, σχεδόν σε όλες τις καφετέριες να ζηλεύετε...)
Και σχεδόν κάθε διασταύρωση στον πεζόδρομο της βολιώτικης Ερμού, έχει κι από ένα πλανόδιο μουσικό με σωρό τα κέρματα στη θήκη της κιθάρας(αμφιβάλω όμως αν κόβουν απόδειξη), μπροστά στα όντως πολύ λιγότερα κλειστά καταστήματα. Μέχρι κι ένα ρεμπέτικο τρίο έπαιζε σε ένα παγκάκι σήμερα!Συμπέρασμα:
έχει αρχίσει και κινείται το χρήμα!
Η Ανάπτυξη είναι εδώ! -
Λαϊκε για την κατάσταση, απολαύστε το για όσο κρατησει. Εψηνα σύζυγό για Βόλο στο τέλος του μηνα μιας και στααανταρ τα Χριστούγεννα θα τα φάμε στο μέρος μας αλλά οι πάντα ακλόνητοι στο πρόγραμμα τους ελληνικοί αγώνες έφεραν ανάβαση Ιερού Βουνού (Διόνυσος) στο τελευταίο Σ/Κ του Οχχχτωβρη...
-
-
Μέχρι τώρα, οι γνωστοί άγνωστοι, φώναζαν γιατί δεν τον διαγράφουν...
Τώρα που τον διέγραψαν, θα πουν ότι τώρα δεν μετράει, άργησαν...
Δεν τους πιάνεις πουθενά... -
@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν τους πιάνεις πουθενά...Τους γνωστούς αγνώστους;
Ποιος τους λογαριάζει αυτούς...
Αλλά εσύ, πως διάβασες το μέλλον;
Σημασία έχει πως είναι ευχαριστημένοι οι Νεοδημοκράτες με την αποπομπή του, ικανοποιηθήκε έστω και καθυστερημένα το κοινό περί δικαίου αίσθημα στο κόμμα. -
Σε καθε περιπτωση ειναι μια θετικη εξελιξη η διαγραφη του. Διχαστικες εκφρασεις απο βουλευτες δε χρειαζεται να υπαρχουν, οταν μαλιστα βρισκονται αρκετοι θερμοκεφαλοι προθυμοι να τις ενστερνιστουν.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σημασία έχει πως είναι ευχαριστημένοι οι Νεοδημοκράτες με την αποπομπή του, ικανοποιηθήκε έστω και καθυστερημένα το κοινό περί δικαίου αίσθημα στο κόμμα.Όπως ακριβώς ήξερα ότι στη έκφραση "γνωστοί άγνωστοι" θα αναγνώριζες κάτι οικείο και θα έτρεχες να σχολιάσεις
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο -
Μόνο που ο Κούλης αφού τον διέγραψε , υπέστη επίθεση από τον σύριζα που ζητάει άνευ όρων παράδοση στο βαγόνι του Φος.
Και από πίσω και το Κιναλ που έχει και εκλογές...
Δώσε αέρα στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι , λέει οι παροιμία.
Υπάρχει και μία άλλη , λίγο αθυρόστομη...
Μάθανε πως.... και πλάκωσαν και οι ....
-
Το γραν φινάλε σε μια μέρα γροθιά στο στομάχι κάθε κατά τα άλλα μη ακραίου είναι γεγονός. Τώρα όμως προέχει η συσπείρωση γύρω από τον αρχηγό, καταλαβαινουμε*...
Ξεκινημα λοιπον με Πρόεδρο γεωγραφικού χώρου μεταξύ Ελλαδοβουλγαροσερβοαλβανιας να γίνεται δεκτός στο Μαξίμου μετά βαϊων και κλάδων, από αυτόν που "ναι μεν, αλλά".
Και πάμε σε άλλο ενα ρεσιταλ υποκρισίας: Καλή η αφορμή πού δοθηκε, αλλα:
-Το "μαγαζί" έχει και άλλους πιο μεγάλους. Είναι υπουργοί. Αυτοί είναι καλοι; Άρα μάλλον το θέμα είναι ότι ο Κων/νούλης παραεκανε βαβουρα. Δεν έχει αυτή τη "θεσμική" αντιαριστεροτητα του Μαυρουδή...
-Φωτια στα τόπια ο Κερκυραίος. Αυτός τον έστειλε αψαλτο και ο τουριστιΚουλης τι να κάνει, το επικύρωσε. Κρίμα ο αγώνας που έδωσε να τον φέρει μαζί του. Τέλος οι εύκολες αντι-συριζα μέρες.
-Α' Αθήνας και η μπάλα καίει. Σκούρα τα πράγματα για τους βουλευτες εκει. Βέβαια αυτά αφορούν εκείνους και τους ultras._
-Σε κΥνοβουλευτικο επίπεδο δε τρέχει κάστανο. Ακόμα και αν δεν δώσει την έδρα συμφωνούν σε τόσα που οι 158 επί της ουσίας είναι πια 157,8.*Δύσκολο πράγμα να πρεπει να δικαιολογεί κάνεις τα αδικαιολόγητα στην πολυκατοικία. Θετικό πάντως το γεγονός όσο και αν άργησε και όπως και αν εγινε. Η μνημονιακη περίοδος εδωσε Τρολευτες πρακτικά σε ΟΛΑ τα κόμματα.
-
Τον Χατζηδάκη δεν τον έδειραν αριστεροί , και όλοι καταδίκασαν την πράξη τότε.
Ο άλλος με το τσεκούρι από τους Κενταύρους ή Power rangers η ΕΠΟΝ πως τους λέγανε, χουντοναζιστης και τι άλλο ήταν δεν ξέρει ούτε ο ίδιος ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Τι να λέμε τώρα ;; Τα ίδια και χειρότερα οι άλλοι 2 χουνταιοι αρνητές του Άουσβιτς με υπουργικές θέσεις στην ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Τέλος πάντων επειδή δεν βλέπω να μένει κανείς στο ζήτημα της επικαιρότητας που αφορά μόνο τους ναζιστές αλλά λέει τα δικά του σαν να μην ακούει και βλέπει τίποτα άλλο πέρα από αυτά - ο spiduster έγραψε κάτι πως τον κυνηγάνε 2-3 εδώ να τον πατροναρουν δεν πρέπει να διάβασε ούτε 2 γραμμές από αυτά που του έγραψαν και πάτησε το reply να γράψει αυτά που σκεπτόταν από πριν- τότε και εγώ κλοτσάω δυνατά το τόπι και κλείνω με το εξής:ΝΔ - ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ.
-
Μιας και το ρίξαμε στις ριμες: ️
Δεν άντεχα να κάθομαι
στης Δεξιάς τον πάγκο
Γι'αυτό τις Wehrmacht έβγαλα
και φόρεσα Sebago.Μαυρουδής ο μειλίχιος, 2005 μχ
(Είδατε κύριος, μετράω απ'οταν μπήκε στην Καρατζαferries και δούλευε άγονη γραμμή, όχι μετά που κωλοκαθησε στη γέφυρα blue star) -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και ποιον έβριζαν; Τον Μητσοτάκη. Έναν άτολμο πολιτικό που έχει κατεβάσει και τα σώβρακα για να μην χάσει το κέντρο και τις ψήφους από την αριστερά.
Τον Μητσοτάκη λοιπόν, που εγώ θεωρώ ότι είναι αριστερός.+1 και δεν γράφω κάτι παραπάνω για να μην με διαγράψουν και εμένα από εδώ μέσα...χε!χε!....
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο άλλος με το τσεκούρι από τους Κενταύρους ή Power rangers η ΕΠΟΝ πως τους λέγανε, χουντοναζιστης και τι άλλο ήταν δεν ξέρει ούτε ο ίδιος ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Τι να λέμε τώρα ;; Τα ίδια και χειρότερα οι άλλοι 2 χουνταιοι αρνητές του Άουσβιτς με υπουργικές θέσεις στην ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Τέλος πάντων επειδή δεν βλέπω να μένει κανείς στο ζήτημα της επικαιρότητας που αφορά μόνο τους ναζιστές αλλά λέει τα δικά του σαν να μην ακούει και βλέπει τίποτα άλλο πέρα από αυτά - ο spiduster έγραψε κάτι πως τον κυνηγάνε 2-3 εδώ να τον πατροναρουν δεν πρέπει να διάβασε ούτε 2 γραμμές από αυτά που του έγραψαν και πάτησε το reply να γράψει αυτά που σκεπτόταν από πριν- τότε και εγώ κλοτσάω δυνατά το τόπι και κλείνω με το εξής:ΝΔ - ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ.
Απαραδεκτος με μπολικη φασιστικη διαθεση απεναντι μου θα συμπληρωσω.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επειδή βλέπω και σένα φορτωμένο σαν τον Παφίλη, τι θα ήθελες για να νοιώσεις καλύτερα;
Διαγραφές μελών από το φόρουμ;Να συμφωνήσουν με το ζόρι όλοι μαζί σου μήπως;
Νομίζω ότι το ξέρεις ότι εδώ μέσα δεν ήμαστε όλοι εκπρόσωποι κάποιων κομμάτων ώστε να ακολουθούμε (με το ζόρι) την πολιτική ορθότητα. Που σημαίνει ότι εγώ π.χ. έχω το κάθε δικαίωμα να καταδικάζω ότι θέλω και όχι ότι θέλει η πολιτική ορθότητα.
α! Εσύ που ξέρεις τι ψήφισαν αυτοί που δικαίως έκαναν τόπι στο ξύλο τον καπιταλιστή φιλελεύθερο Χατζηδάκη;
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καιρός ήταν.....
Καιρός ήταν ή καιρός είναι... για να δημιουργηθεί ένα αμιγώς δεξιό/ακροδεξιό κόμμα;
Κάτι ήδη ακούστηκε, ότι ήταν στημένο το χθεσινό αντικομουνιστικό κρεσέντο.Πάει ο Μπογδάνος με Φαήλο και Τζήμερο;
Και κάτι ακούστηκε ότι θα πάνε και άλλοι βουλευτές της ΝΔ.
Και είπαν και τους λόγους που θα γίνει αυτό...Γκρεμίζεται επιτέλους το απολίθωμα της ΝΔ;;;;;;!!!!!
Μακάρι...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σημασία έχει πως είναι ευχαριστημένοι οι Νεοδημοκράτες με την αποπομπή του, ικανοποιηθήκε έστω και καθυστερημένα το κοινό περί δικαίου αίσθημα στο κόμμα.Όπως ακριβώς ήξερα ότι στη έκφραση "γνωστοί άγνωστοι" θα αναγνώριζες κάτι οικείο και θα έτρεχες να σχολιάσεις
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόποΠΩΣ μου την έφερες έτσι!;
Θα σε έχω φόβο να σε προσέχω από δω και πέρα μπαγασάκο...
Υπάρχουν οι μάγκες αλλά υπάρχουν και οι πονηρούληδες στο κόμμα.
Που να τον μυριστώ εγώ τον υπαινιγμό που τόσο τεχνηέντως ετέθη!Κατά τα άλλα, έχω και τον Λαπ να αμφισβητεί την ακρίβεια των αριθμών για το αν υπάρχει συμπάθεια και ροπή προς το φασισμό ενός μέρους της ελληνικής κοινωνίας...
Χαίρομαι πάντως που υπάρχει το υγειές κομμάτι της ΝΔ που απορρίπτει μετά βδελυγμίας το φασιστικό κομμάτι της παράταξης και βλέπει με ανακούφιση την διαγραφή του Κωνσταντίνου, που τόσο καιρό τους ντρόπιαζε!
One down, δυο-τρεις Υπουργοί και καμιά δεκαριά ακόμη βουλευτές, to go... -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καιρός ήταν.....
Καιρός ήταν ή καιρός είναι... για να δημιουργηθεί ένα αμιγώς δεξιό/ακροδεξιό κόμμα;
Κάτι ήδη ακούστηκε, ότι ήταν στημένο το χθεσινό αντικομουνιστικό κρεσέντο.Πάει ο Μπογδάνος με Φαήλο και Τζήμερο;
Και κάτι ακούστηκε ότι θα πάνε και άλλοι βουλευτές της ΝΔ.
Και είπαν και τους λόγους που θα γίνει αυτό...Γκρεμίζεται επιτέλους το απολίθωμα της ΝΔ;;;;;;!!!!!
Μακάρι...
Να βγει και ο Ηλίας, όπως ο Μένιος, να ολοκληρωθεί το καρέ, να μην αναγκάζεται να κάνει δηλώσεις στη τηλεόραση μέσα από τη φυλακή.
Τότε θα μετρήσει κι ο Λαπ τα ακριβή ποσοστά φασιστών στη χώρα...Να αποκαλυφθεί κι η Αριστεροσύνη του Κυριάκου, να έχουμε μια νέα ελπίδα, έναν Ηγέτη, εμείς οι αριστεροί, μετά την προδοσία του Τσίπρα.
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2