-
Εσείς που είστε κρατιστές μπορείτε να ελπίζετε σε πρόσληψη. Τυχεράκιδες...
-
Θοδωρή δεν έχουμε Πόρσε, δεν έχουμε γκαράζ, δεν έχουμε Τέσλα, δεν θα έχουμε a/c και ραδιόφωνο, αλλά μόλις ξηλωσα το αυτοκόλλητο grecia από το roll cage. Έπαθα ο,τι παθαίνεις εσύ με τη θέαση μιλφατου μπραζεροειδους! ️
Κούνια Μπέλα
Κούνια Μπέλα
Μπροστά στα OMP
τι να μας πει η Abella (Danger) -
2 τυχαίοι άνθρωποι από 2 τυχαία σημεία σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν πολύ περισσότερα κοινά από διαφορές.
Εμείς όλοι εδώ που διαφωνούμε σε ιδεολογίες και ότι διαφορετικές ιδέες και απόψεις έχουμε, ξεχνάμε συνεχώς πόσα κοινά έχουμε και εστιάζουμε μονίμως στις διαφορές μας. Αυτό μας κάνει να ξεφεύγουμε και να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο για τις απόψεις του, ενώ απλά μπορεις να διαφωνήσεις σε κόσμιο επίπεδο χωρίς καμπάνες, υβρεις και προσβολές. Είναι πολύ καλό να διαφωνείς δείχνει την διαφορετικότητα του καθενός. απλά πρέπει να εστιάζουμε και καμια φορά και να μην ξεχναμε ότι έχουμε και πολλά κοινα και όχι μόνο διαφορές.
Υπό αυτό το πρίσμα καλό είναι να κάνουμε πρώτα κριτική σε αυτά που γράφουμε εμείς οι ίδιοι να μην είναι εριστικά, μετά να κάνουμε κριτική σε αυτά που γράφουν οι άλλοι και που ξέρεις μπορεί να βρεις ή να ανακαλήψεις πολλά πράγματα για τους συνομιλητές και τις απόψεις τους ενδιαφέροντα. Αν δεν το κάνεις απλά δεν καταλήγει πουθενα και είναι απλά ανταλλαγή κορώνων να έχουμε να λέγαμε.
Αν βεβαια οι απόψεις των δύο είναι στα δύο άκρα αντίθετες μια ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΑΚΗ βοηθάει πολύ.
-
Εγώ έβαλα διότι έγραψες ολόκληρη παράγραφο χωρίς ένα "ποιο".
Τι άλλο να ζητήσω; Ποιο πολλά θα ήταν υπερβολή.
-
Η κυβέρνηση επιχορηγεί με 1 εκ. ευρώ τις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha
Τον νέο κύκλο επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha επιχορηγεί το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Το υπουργείο εξέλαβε την εν λόγω τηλεοπτική παραγωγή ως «επενδυτικό σχέδιο» και τον παραγωγό της, ως «φορέα επενδυτικού σχεδίου», το οποίο, κατά το υπουργείο, «πληροί τα πολιτιστικά κριτήρια», όπως ορίζονται σε αναφερόμενη ΚΥΑ.
-
Aρα τα "Διλημματα Ζωης" της Κατερινας Καινουργιου πανε για Emmy;
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αχαχαχα....κλαίω!!! Πολύ καλό!
Με τέτοια κυβέρνηση όλα να τα περιμένεις....δεν θα μου έκανε εντύπωση! -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
απλά κλαίω ρε φίλε χαχαχαχαχααχαχχα και γ@μω τα σχόλια
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
τον
που την ανακάλυψες την "μιζουλα" ρε θηρίο. Που διερευσε αυτό?
-
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
τον
Ζαίοι το διέρρευσαν:
-
τον
Δεν είναι μίζες. Είναι κρατικές επιχορηγήσεις και πάντα τις έδινε το κράτος στον "καλλιτεχνικό κόσμο" και στα MME. Εδώ και πολλές δεκαετίες υπάρχει αυτό το αλισβερίσι.
Και πέρυσι υπήρξε επενδυτικό σχέδιο για την σειρά αυτή του ALPHA, όπως και για πολλά άλλα.
Πέρυσι όμως δεν ήταν καλή εποχή για "σκάνδαλο μεγατόνων". Φέτος είναι καλύτερη εποχή.Αν πω όμως κάτι για τον κρατισμό θα είμαι ο κακός του φόρουμ.
-
Εγώ είπα θα βάζω + σε όλους που γράφουν στο θέμα.
Οσο για τα λεφτά στους καλλιτέχνες , παλιά τακτική που ξεκίνησε ως συνήθως επί πασοκ , με την κουλτούρα να φύγουμε που λέγανε.
Υπήρχε βέβαια και επί χούντας για συγκεκριμένους τζέιμς πάρις...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
τον
Δεν είναι μίζες. Είναι κρατικές επιχορηγήσεις και πάντα τις έδινε το κράτος στον "καλλιτεχνικό κόσμο" και στα MME. Εδώ και πολλές δεκαετίες υπάρχει αυτό το αλισβερίσι.
Και πέρυσι υπήρξε επενδυτικό σχέδιο για την σειρά αυτή του ALPHA, όπως και για πολλά άλλα.
Πέρυσι όμως δεν ήταν καλή εποχή για "σκάνδαλο μεγατόνων". Φέτος είναι καλύτερη εποχή.Αν πω όμως κάτι για τον κρατισμό θα είμαι ο κακός του φόρουμ.
Το να τις δίνει στο Θέατρο ή σε προσπάθεις για ελληνικό κινηματογραφο ή έστω στην Κρατική τηλεόραση αντε να το καταλάβω. Γιατί να τα δίνει στον Alpha που είναι ιδιωτικό κανάλι και έχει έσοδα από διαφημίσεις? και αν τα δίνει γιατι δεν τα δίνει σε κάποια σειρά που αξίζει και τα δίνει σε σκουπίδια? ποιος αποφασίζει για αυτά τα κονδύλια?
Εμένα που είμαι άσχετος με αυτά τα πράγματα μου δημιουργούνται οι παραπάνω απορίες και βγάζω το αφελές ίσως συμπέρασμα για μιζα σε καναλάρχη. Και αντίστοιχα στα ΜΜΕ για να μας γλύψουν καλά οι δημοσιογράφοι.
Βεβαια μπορεί να έχω άδικο καθώς δηλώνω αγνοια και δεν είμαι σχετικός. Οποιος είναι ας εξηγήσει τα παραπάνω να καταλάβω και γω.
-
Μην νομίζεις ότι εγώ είμαι ο σχετικός με όλα αυτά. Απλά έχω το κακό συνήθειο να αμφισβητώ, ψάχνω πολύ (μάλλον λόγω επαγγέλματος) και είμαι ιδιαίτερα παρατηρητικός.
π.χ. πρόσεξα ότι το παραπάνω "σκάνδαλο" το διέρρευσαν αντιπολιτευόμενοι για να πλήξουν ποιον; Την κυβέρνηση; Μα, οι επιδοτήσεις/ενισχύσεις αυτές στηρίζονται σε νομοσχέδιο του ΠΑΠΠΑ του ΣΥΡΙΖΑ (νομοσχέδιο 4487/2017/Α'116, Δ κεφάλαιο),
Μπήκα λοιπόν στο κόπο να δω τι νομοσχέδιο ψήφισαν οι αριστεροί. Ψήφισαν λοιπόν ένα νομοσχέδιο που δίνει το δικαίωμα να ζητάνε οικονομικές ενισχύσεις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βρίσκονται στο χώρο των ΜΜΕ.
Λοιπόν, με ένα καλό νομικό τμήμα (δηλ. δικηγόρους) μπορεί όποιος θέλει να αιτηθεί οικονομικών ενισχύσεων.
Εγώ ξέρεις τι πιστεύω; Πιστεύω ότι πολλοί στην Ελλάδα δεν θέλουν να βάζουν το χέρι στη τσέπη και περιμένουν το κράτος να τους ταϊζει. Αυτό πιστεύω και αυτό συμβαίνει και στα ΜΜΕ κλπ...
Αν ερευνήσεις την εταιρεία που πρόκειται να ενισχυθεί είναι μία κοινοπραξία STAR/ALPHA για τηλεοπτικές παραγωγές. Γιατί λοιπόν να πλερώνει ο Βαρδινογιάννης όταν μπορεί εύκολα με νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τα φράγκα για να παράξει "έργο";
Ερώτηση: Θα μπορούσε η ΝΔ να τα καταργήσει όλα αυτά;
Απάντηση: Όχι
Ερώτηση: Γιατί;
Απάντηση: Γιατί να την καταργήσει; Βρήκε ένα νομοσχέδιο που την βολεύει, όπως βόλεψε και τους προηγούμενους που θεωρητικά ήταν η "μεγάλη αλλαγή".Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει σωτηρία!
-
Προφανεστατα αποτελεί κρατική επιχορήγηση στο κανάλι όπως θα συμβαίνει σίγουρα και με τα υπόλοιπα. Αυτές οι πρακτικές είναι γνωστές. Εξάλλου το κράτος πάντα επιχορηγούσε μεγάλη γκαμα επιχειρήσεων. Αν πάντως επρόκειτο για μεμονωμένο δώρο οι πρώτοι που θα τσίνιζαν θα ήταν οι αποδελοιποί καναλάρχες.
Το αν μας αρέσει ή όχι ουδεμία σχέση έχει. Δυστυχώς όταν πέφτουν μίζες περνά πολύς καιρός για να τις αντιληφθεί η μαρίδα. Για τις νόμιμες μίζες - επιχορηγήσεις δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι...
Παρεμπιπτόντως όσο και αν φαίνεται περίεργο εδώ μιλάμε για λιανώματα. Τα πραγματικά μεγάλα ποσά πέφτουν στις μεγάλες εταιρείες και εκεί μιλάμε για δεκάδες ή και εκατοντάδες εκατομμύρια.
Όλα αυτά είναι τεχνάσματα για να διατηρείται μια νομότυπη μιζαδόρικη όμως στη βάση της πρακτική ώστε οι κυβερνήσεις να τα έχουν καλά με το κεφάλαιο και τους παρατρεχάμενους.
Οι χείριστες καραμπινάτες περιπτώσεις μίζας που σχεδόν πάντα αποκαλύπτονται κατόπιν εορτής αφορούν σε εταιρείες φαντάσματα ή ΜΚΟ της μιας φοράς για να ευννοηθεί κάποιο λαμόγιο. Αυτό λοιπόν δεν είναι τπτ. Σα να κρούει κάποιος ανοιχτές πόρτες. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απάντηση: Όχι
Απάντηση: Γιατί να την καταργήσει; Βρήκε ένα νομοσχέδιο που την βολεύει, όπως βόλεψε και τους προηγούμενους που θεωρητικά ήταν η "μεγάλη αλλαγή".Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει σωτηρία!
Συμφωνώ 100% Storm (ειδικά για την σωτηρία που δεν υπάρχει), αλλά θα αλλάξω λίγο το παραπάνω, όπως το βλέπω εγώ.
Απάντηση: Ναι!!
Ερώτηση: Θέλει η ΝΔ να τα καταργήσει όλα αυτά;
Απάντηση: 'Οχι!
Απάντηση: Γιατί να την καταργήσει; Βρήκε ένα νομοσχέδιο που την βολεύει, όπως βόλεψε και τους προηγούμενους που θεωρητικά ήταν η "μεγάλη αλλαγή". -
Το ότι πλέον "είμαστε μαθημένοι" και όχι μόνο δεν εντυπωσιαζόμαστε, αλλά εν μέρει αποδεχόμαστε και δικαιολογούμε τις μίζες βάση του "έτσι δουλεύει το σύστημα", φαντάζομαι πως θα ίσχυε ακριβώς το ίδιο κι αν ήταν μια άλλη Κυβέρνηση που έδινε συνεχώς τις μιζούλες κι όχι η ΝΔ, θα τη δικαιολογούσαν εν μέρει ακριβώς το ίδιο οι σχολιαστές...
-
Το ότι πλέον "είμαστε μαθημένοι" και όχι μόνο δεν εντυπωσιαζόμαστε, αλλά εν μέρει αποδεχόμαστε και δικαιολογούμε τις μίζες βάση του "έτσι δουλεύει το σύστημα", φαντάζομαι πως θα ίσχυε ακριβώς το ίδιο κι αν ήταν μια άλλη Κυβέρνηση που έδινε συνεχώς τις μιζούλες κι όχι η ΝΔ, θα τη δικαιολογούσαν εν μέρει ακριβώς το ίδιο οι σχολιαστές...
Εγώ δεν δικαιολογώ τίποτα, απλά τα ανέχομαι γιατί έχω γράψει πολλές φορές ότι για εμένα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι το ΙΔΙΟ σκάρτοι, απατεώνες, λαμόγια και άνθρωποι κατώτατης υποστάθμης. Δεν έχω καμία ελπίδα από ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό στην Ελλάδα...για πέταμα ΟΛΟΙ.
-
Εγώ περιμένω τους πραγματικούς επαναστάτες, τους "Τσε Και Βάρα", να σώσουν την χώρα. Να, ένα παράδειγμα:
-
@fanis75 said in [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2]
Εγώ δεν δικαιολογώ τίποτα, απλά τα ανέχομαι γιατί έχω γράψει πολλές φορές ότι για εμένα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι το ΙΔΙΟ σκάρτοι, απατεώνες, λαμόγια και άνθρωποι κατώτατης υποστάθμης. Δεν έχω καμία ελπίδα από ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό στην Ελλάδα...για πέταμα ΟΛΟΙ.
Ακριβώς, όπως φυσικά και οι φανατισμένοι (πειναλέοι ιδεαλιστές) υποστηριχτές τους.. +1000
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2