-
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Τι τραβάει ο άνθρωπος...?
Αλλάξτε το multimedia να τελειώνουμε...εδώ αλλάζουν αλλά και άλλα ....πανάκριβα...κόλλησαν στο multimedia.Αν μας διαβάζουν.....Αϊντε.... Σοβαρευτείτε...
Το τρέχον λειτουργικό σύστημα για το infotainment της PSA είναι από την Continental αν θυμάμαι καλά και έρχεται από το μακρινό 2015. Ξεπερασμένο UI όσο δε πάει και αρκετά προβλήματα με κολλήματα.
Το νέο σύστημα πάντως που ξεκινά με το 308, και προφανώς θα περάσει και στα άλλα νέα οχήματα που ακολουθούν, φαίνεται πολύ ωραίο και σύγχρονο. -
@costasar said in [PEUGEOT FORUM]
Το νέο σύστημα πάντως που ξεκινά με το 308, και προφανώς θα περάσει και στα άλλα νέα οχήματα που ακολουθούν, φαίνεται πολύ ωραίο και σύγχρονο.
Η ομορφιά μας μάρανε, αξιόπιστο να είναι....
-
Και ευχρηστο θα συμπλήρωνα
-
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
και το απέδωσαν στην προσαρμογή του συστήματος στις παρούσες καιρικές συνθήκες. Βγάλε άκρη τώρα....
Δεν παλεύονται τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Πραγματικά δηλαδή, δεν παλεύονται.
Πάντα "κάπου το αποδίδουν". Ποτέ δεν λένε στα ίσα ότι έχει πρόβλημα κάτι. Πάντα "κάτι άλλο φταίει".
Καλό κουράγιο. Δεν έχω να γράψω κάτι άλλο.
-
Κουράγιο... Κάτι ανάλογο (όχι τόσο σημαντικό) αντιμετωπίζω και εγώ αυτές τις μέρες...
Μετά την αλλαγή παρμπρίζ αντί να χρησιμοποιήσουν καινούριο gel pad διπλής όψης για να κολλήσουν τον αισθητήρα των υαλοκαθαριστήρων στο τζάμι, βάλανε το ίδιο (!), με αποτέλεσμα λόγω της αλλοίωσης της κόλλας από το ξεκόλλημα να είναι "λερωμένο" και να μην αναγνωρίζει σωστά την βροχή... Δεν δουλεύει όπως πριν.
Μόλις βρήκαμε ότι έφταιγε αυτό υποτίθεται ότι το καθάρισαν (!) και μου είπαν πως τώρα είναι οκ. Ρίχνοντας νερό από μπουκάλι ακριβώς πάνω στον αισθητήρα ενεργοποιείται. Σε κανονική βροχή όμως όχι! Η ευαισθησία δηλαδή δεν είναι σωστή.
Σήμερα τους κάλεσα να ζητήσω να παραγγείλουν καινούριο. Μιλάμε για ένα στρογγυλό αυτοκόλλητο διάφανο διπλής όψης διαμέτρου 3-4 εκατοστά! Πόσο να κοστίζει; Η απάντηση ήταν δε μας το βγάζει το σύστημα ως ανταλλακτικό μεμονομένο και πρέπει να δούμε πως θα το αλλάξουμε!!!
Πραγματικά μερικές καταστάσεις είναι αστείες. Πιέζεις με ευγένεια (αρχικά) και ζητάς τα αυτονόητα.
-
Για αυτό αγοράζεις psa για να μη λειτουργούν οι αισθητήρες νερού σωστά απο την πρωτη μέρα..
Οπότε ότι κόλλα και αν βάλουν, εργοστασιακό γίνεται -
Ειναι φοβερο το γεγονος οτι ενω το Multimedia ειναι ενα selling point που το προβαλλουν τοσο πολυ, για πολλους κατασκευαστες, ειναι τοσο πισω σε ενσωματωση με το υπολοιπο αυτοκινητο. Σε συνδυασμο με την αγνοια των περισσοτερων αντιπροσωπειων μπορει οντως τα προβληματα να γινουν ψυχοβγαλτικα.
Θυμαμαι οταν στο σερβις του δικου μου Opel ανεφερα οτι καναδυο φορες εσβησε η οθονη αλλα το ραδιοφωνο εξακολουθουσε να παιζει και να αλλαζεις σταθμους/ενταση απο το τιμονι κανονικα η απαντηση ηταν "ε το κανουν μερικες φορες αυτο"
Αυτη την δικαιολογια παντως με την προσαρμογη στις καιρικες συνθηκες ειναι εντελως καινουρια πιπα. Συνηθως το μενου εχει κακη βενζινη, πολυ ωρα στον ηλιο, σωστο ζεσταμα κινητηρα και αλλες δρακουλιες που επιστρατευονται οταν δεν εχουν ιδεα
πολυ χαμηλο το επιπεδο των αντιπροσωπειων δυστυχως
-
@tutuyo said in PEUGEOT FORUM:
Ειναι φοβερο το γεγονος οτι ενω το Multimedia ειναι ενα selling point που το προβαλλουν τοσο πολυ, για πολλους κατασκευαστες, ειναι τοσο πισω σε ενσωματωση με το υπολοιπο αυτοκινητο. Σε συνδυασμο με την αγνοια των περισσοτερων αντιπροσωπειων μπορει οντως τα προβληματα να γινουν ψυχοβγαλτικα.
Θυμαμαι οταν στο σερβις του δικου μου Opel ανεφερα οτι καναδυο φορες εσβησε η οθονη αλλα το ραδιοφωνο εξακολουθουσε να παιζει και να αλλαζεις σταθμους/ενταση απο το τιμονι κανονικα η απαντηση ηταν "ε το κανουν μερικες φορες αυτο"
Αυτη την δικαιολογια παντως με την προσαρμογη στις καιρικες συνθηκες ειναι εντελως καινουρια πιπα. Συνηθως το μενου εχει κακη βενζινη, πολυ ωρα στον ηλιο, σωστο ζεσταμα κινητηρα και αλλες δρακουλιες που επιστρατευονται οταν δεν εχουν ιδεα
πολυ χαμηλο το επιπεδο των αντιπροσωπειων δυστυχως
Μπα.
Το ακουσα για πρώτη φορά το 1996 όταν δεν βρίσκαμε για ποιο λόγο ρεταριζε το saxo. -
Αλλαγή "τηλεματικής" (μονάδας) Infotainment σήμερα. Υποτίθεται πως ότι υπάρχει πίσω από την οθόνη μπήκε καινούργιο. Περίμενα κάνα 3ωρο στην αντιπροσωπεία αλλά ελπίζω να είναι και το τελευταίο πλην ετήσιου σέρβις. Δεν είχα καν το κουράγιο να ρωτήσω αν πέρασε ή έπρεπε να περάσει από πάνω το τελευταίο update ξανά. Πάντως όταν μπήκα στο αμάξι χρειάστηκε να σετάρω AA και σύνεση Bluetooth εξαρχής με το κινητό.
Ωστόσο το περασμένο Σ/Κ μάλλον μου έκανε το χειρότερο το infotainment. Σε απόπειρα να αλλάξω σταθμό ραδιοφώνου από το τιμόνι καθώς η σύζυγος μιλούσε στο κινητό έσβησε η οθόνη κάνοντας "τσαφ" σαν να βραχυκύκλωσε! Αφού έβαζα στοίχημα ότι την επόμενη δεν θα λειτουργήσει καθόλου αλλά παρά ταύτα λειτούργησε. Τεσπά άλλο κακό να μην μας βρεί, το τελευταίο να είναι.
-
Τελικά πως το άλλαξαν; Πείστηκαν ή χρειάστηκε να φωνάξεις;
-
Τελικά πως το άλλαξαν; Πείστηκαν ή χρειάστηκε να φωνάξεις;
Έστειλα mail διαμαρτυρίας στην αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης επιφυλασσόμενος αν δεν γίνει το σωστό να επικοινωνήσω με την εισαγωγική στην Αθήνα και το εννοούσα. Μετα από τόσες δικογραφίες αν μη τι άλλο νιώθω να γράψω. Το καταλαβαίνω πρακτικά γιατί τα μούτρα τους κάθε φορά που πάω έχουν αυτήν την ψεύτικη ευγένεια που κρύβει νευράκια από πίσω αλλά ξυδάκι...
-
Για να δούμε τι θα γίνει αυτήν την φορά. Πραγματικά "Λάμψη" έχει γίνει το θέμα με το infotainment..Θεωρητικά αν το παρήγγειλαν και το παρέλαβαν τώρα πολύ πιθανώς να έχει το τελευταίο λογισμικό. Δεν μπορείς με κάποιον τρόπο να δεις ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη;
-
Καλά αν χαλάσει τον βλέπω τον Σάβα να το πουλαει
-
Έχω πει ήδη στην γυναίκα μου ότι αν δεν είχαμε αλλά πολύ πιο επείγοντα άμεσα έξοδα (συν την κάκιστη περιρρέουσα ατμόσφαιρα) θα το είχα ήδη κάνει τραμπα με CHR. Αλλά πλέον στα 39 οφείλω να έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου οπότε θα το κρατήσουμε.
-
Αν χαλάσει τον βλέπω να το λαμπαδιάζει μπροστά στην αντιπροσωπεία χαχχχα.
Άντε @sabas_thess μακάρι να είναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει στο αυτοκίνητο .
-
Σωστός ο Σάβας.
Έτσι όσο μεγαλώνουμε τελειώνουν οι ευκαιρίες για χαβαλε και μεγάλα έξοδα,ταξίδια αυτοκίνητα κτλ. Τα ίδια σκέφτομαι και εγώ. -
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Έχω πει ήδη στην γυναίκα μου ότι αν δεν είχαμε αλλά πολύ πιο επείγοντα άμεσα έξοδα (συν την κάκιστη περιρρέουσα ατμόσφαιρα) θα το είχα ήδη κάνει τραμπα με CHR. Αλλά πλέον στα 39 οφείλω να έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου οπότε θα το κρατήσουμε.
εσυ κανεις κουμαντο στο πορτοφολι σου φυσικα, αλλα απο αποψη πωλησης ισως ειναι η καλυτερη περιοδος, με τις μεγαλες καθυστερησεις των αντιπροσωπειων, τα ελαχιστα ετοιμοπαραδοτα και την αυξημενη ζητηση
Δλδ θα το πουλησεις οσο πιο κοντα στην τιμη αγορας, ωστε να μετριασεις την χασουρα
Αλλα μπορει να μην χρειαστει, μακαρι να ισιωσει και να το χαρεις απροβληματιστο -
Ναι, αλλά τα καινούργια καλπάζουν σε τιμές. Οπότε ισα βάρκα, ισα νερά με πρίν
-
Αν το αμάξι σταματήσει να με στέλνει στην αντιπροσωπεία δεν έχω κανέναν άλλο λόγο να το δώσω. Είναι άριστο για την χρήση που του κάνουμε. Δεν θέλω να το αδικήσω. Μακάρι να μας αφήσει ήσυχους.
-
Αφήνω εδώ μια μέτρηση ηχομόνωσης στα 130 σε ΕΟ για το 308 1.5HDi
Τα ελαστικά είναι τα εργοστασιακά Bridgestone 3 ετιας.
PEUGEOT FORUM