-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Αυτοματο είναι το δικό σου;
Χτύπημα κάτω από τη ζώνη ήταν αυτό...
-
@dgrgtc said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:

-
Μπα Dsg DQ200 δεν ξαναγοραζω ( αν και μου μπηκαν ιδεες καποια στιγμη)
-
@dgrgtc said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
χεχε σωστος
-

-

-
Μόνικα Μπελούτσι στα μαύρα
-
κρυβεσαι βλεπω σιρε, κρυβεσαι....
ΑρΕς
γουελ_νταν! -
-
Οι γριές και το μουλάρι..

Το civic έχει 350.000χμ και έχει περάσει δοκιμασίες βελτιώσεων, πίστες κτλ, το 309 με 200.000χμ με στοργή και προδέρμ για να μην σκορπίζει και το baleno αισίως τα 40.000χμ με γυναίκα στο τιμόνι τον τελευταίο χρόνο. -
Wow! Repect και για τα αυτοκίνητα και για την αισθητική του χώρου.
Το πάτωμα κάτω είναι σταμποτο; Αν ναι ρίξατε χρώμα στο τσιμέντο;Οι ζάντες του 309 από 205gti?
Υ.γ το μπαλέτο στην φώτο έχει κάτι το εκλεπτυσμένο στην σχεδίαση. Δεν έχει τα εξτρημ σχεδιαστικά στοιχεία των Ιαπώνων.
-
Όταν χτιζόταν το σπίτι αντί για απλό βιομηχανικό είπαμε να το κάνουμε σταμποτό. Έχει ειδική επεξεργασία, μια σκόνη, στο χρώμα που θες, μετά τη στάμπα που θες και μετά βερνίκι.
205gti και 309gti είχαν τις ίδιες ζάντες. Αυτές είναι οι ιταλικές speedline. -
Το CIVIC πάρα πολύ όμορφο και εργαλείο, να το χαίρεστε.
Lap το δάπεδο αυτό είναι το ίδιο με το δικό μου γκαραζ κοιτα δυο φωτο πιο πάνω. Σταμπωτό είναι
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Lap το δάπεδο αυτό είναι το ίδιο με το δικό μου γκαραζ κοιτα δυο φωτο πιο πάνω. Σταμπωτό είναι
Να στε καλά. Το σταμπωτό είναι καλή και ανθεκτική λύση.
Το civic είναι θρύλος.. Έχει δοκιμάσει τα πάντα με έμφαση το στήσιμο. Σε αυτή τη φάση φοράει ελατήρια ιντεγκρα, αμορτισέρ bilstein κυρλαγκιτση, μπάρες αντιστρεπτικές asr σινεμπλοκ κτλ. Μηχανικά είναι 1.4 αλλά ψυχωμενο, στα χρόνια της νιότης πηγαίναμε και dynofighters
Βέβαια, δυστυχώς τα civic κακοποιηθηκαν στα χέρια νέων με έφεση στην καγκουρια.. -
@poliviosfp said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Να στε καλά. Το σταμπωτό είναι καλή και ανθεκτική λύση.
Το civic είναι θρύλος.. Έχει δοκιμάσει τα πάντα με έμφαση το στήσιμο. Σε αυτή τη φάση φοράει ελατήρια ιντεγκρα, αμορτισέρ bilstein κυρλαγκιτση, μπάρες αντιστρεπτικές asr σινεμπλοκ κτλ. Μηχανικά είναι 1.4 αλλά ψυχωμενο, στα χρόνια της νιότης πηγαίναμε και dynofighters
Βέβαια, δυστυχώς τα civic κακοποιηθηκαν στα χέρια νέων με έφεση στην καγκουρια..Εχουν αγορά ακόμα αυτά; εχω ενα καλοσυντηρημενο 1,5 του 1995 του πεθερου, με αναγκη διαφόρων φαναρτζοδουλειών... θα πιάνει τιποτα γιατι εμεις θελουμε να το δώσουμε στα σκουπίδια μην πληρωνουμε και φορους κληρονομιάς;
-
Wow! Repect και για τα αυτοκίνητα και για την αισθητική του χώρου.
Το πάτωμα κάτω είναι σταμποτο; Αν ναι ρίξατε χρώμα στο τσιμέντο;Οι ζάντες του 309 από 205gti?
Υ.γ το μπαλέτο στην φώτο έχει κάτι το εκλεπτυσμένο στην σχεδίαση. Δεν έχει τα εξτρημ σχεδιαστικά στοιχεία των Ιαπώνων.
Σε μια φωτογραφία χαζεύεις το γκαζόν του @mastoras78
Σε άλλη χαζεύεις τα σκουπίδια πίσω από τον @tsofras
Τωρα χαζεύεις το σταμποτο δάπεδο του @poliviosfp
Τι θα γίνει βρε με την περίπτωση σου?

-
Δεν κοιτώ το δέντρο, αλλά το δάσος!

Και του cirus το σταμπωτό χαζεύω, αλλά δεν του το είπα.

Μαζεύω ιδέες για το δικό μου σπίτι, μπας και οοοοοταν.. -
@iceman7 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εχουν αγορά ακόμα αυτά; εχω ενα καλοσυντηρημενο 1,5 του 1995 του πεθερου, με αναγκη διαφόρων φαναρτζοδουλειών... θα πιάνει τιποτα γιατι εμεις θελουμε να το δώσουμε στα σκουπίδια μην πληρωνουμε και φορους κληρονομιάς;
Αν δεν ειναι διαλυμενο εξωτερικα , πιανει πανω απο 1000€ . Κοιτα στο car ποσο τα πουλανε
-
This post is deleted! -

Δεν την ανεβάζω για τις αρμονικές γραμμές που δεν έχεις ( σα μπλε περίπτερο είσαι...), ούτε για την οδηγική απόλαυση που προσφέρεις ( δεν προσφέρεις) , ούτε για την αξιοπιστία σου ( με check ανέβηκες) , απλά για να αναδείξω ότι η ορεινή χώρα μας είναι πανέμορφη κυρίως την άνοιξη και το φθινόπωρο!
Αυτός ο μήνας , αναλόγως της περιοχής και του υψομέτρου βέβαια , έχει συγκλονιστικά χρώματα.
Οι οξιές φέτος έτσι όπως το βλέπω θα έχουν χρώματα για άλλες 2 εβδομάδες και πολύ λέω γιατί την προηγούμενη εβδομάδα στην Ήπειρο στα υψόμετρα της οξιάς χιόνισε ( έλιωσε , φωτογραφίες με χιόνι δεν πρόλαβα, μόνο στο Σμόλικα στα 2000+ έμεινε). Στα χαμηλότερα τα χρώματα είναι ακόμα πιο έντονα και θα κρατήσουν περισσότερο καιρό, οπότε όποιος μπορεί ας εκδράμει!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!