-
Άκουσα Yaris hybrid με εξάτμιση...
That's the joke. -
Καλό είναι να θυμόμαστε τι γράφουμε και σε άλλα topic του φόρουμ.
Μου φαίνεται κάπως αντιφατικό κάποιος να κατηγορεί για σεξιστές, όταν του αρέσουν τα "γκομενάκια" της Ταϋλάνδης και τα "μοντέλα" των ασιατικών χωρών.. -
Είναι σεξιστικό να σου αρέσουν οι γυναίκες και να θέλεις να βγάλεις γκόμενα αν πας να μείνεις μόνιμα εκεί; Ενδιαφέρον αυτό.
-
@diego1960 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Είναι σεξιστικό να σου αρέσουν οι γυναίκες και να θέλεις να βγάλεις γκόμενα αν πας να μείνεις μόνιμα εκεί; Ενδιαφέρον αυτό.
Νομίζω η λέξη "γκομενάκια" χαρακτηρίζει και υποβιβάζει ως αντικείμενο τη γυναίκα.
Δεν ξέρω πάλι.Ας μας πουν τη γνώμη τους κι οι αριστερών πεποιθήσεων του φορουμ.
-
Εντάξει θα πηγαίνουμε να τους κάνουμε καντάδια με τα Κατσαμπάκια αφού τις αποκαλέσουμε "μαντμαζέλ" για να μην ερεθίζεται το αίσθημα ντροπής των δεξιώνε. Εν τω μεταξύ και οι γυναίκες γκόμενους λένε τους άνδρες αλλά φαντάζομαι δεν έχεις κυκλοφορήσει καθόλου στον έξω κόσμο τα τελευταία 20-25 χρόνια και σοκάρεσαι. Που να ακούσεις πως αλλιώς λένε οι άνδρες τις γυναίκες και οι γυναίκες τους άνδρες. Σοκ!
-
Ας πει ο ενδιαφερόμενος στην κοπέλα του «ότι την έχει γκόμενα» και θα λυθούν όλες του οι απορίες μονομιάς….
Βέβαια στην Ταϋλάνδη υπάρχει και ο άλλος κίνδυνος….οι κοπέλες εκεί ενίοτε θέλουν καλό ψάξιμο….
-
Εντάξει θα πηγαίνουμε να τους κάνουμε καντάδια με τα Κατσαμπάκια αφού τις αποκαλέσουμε "μαντμαζέλ" για να μην ερεθίζεται το αίσθημα ντροπής των δεξιώνε. Εν τω μεταξύ και οι γυναίκες γκόμενους λένε τους άνδρες αλλά φαντάζομαι δεν έχεις κυκλοφορήσει καθόλου στον έξω κόσμο τα τελευταία 20-25 χρόνια και σοκάρεσαι. Που να ακούσεις πως αλλιώς λένε οι άνδρες τις γυναίκες και οι γυναίκες τους άνδρες. Σοκ!
Εγώ δεν σοκάρομαι καθόλου.
Ένας που θεωρεί τον εαυτό του αριστερό,προοδευτικό,αντισεξιστή κ.λ.π. πρέπει να σοκάρεται.Αλλά ας μας απαντήσουν κι οι υπόλοιποι.
-
Επαναλαμβάνω, είναι μια νορμάλ λέξη που δεν έχει κανένα σεξισμό και χρησιμοποιείται ευρέως από τα 2 φύλλα χωρίς όριο ηλικίας, η πιο κοινή λέξη φυσικά για να περιγράψει σχέσεις, ενδιαφέρον, εν δυνάμει σχέσεις κτλ. Απορώ σε ποιά δεκαετία ζείτε, μάλλον εκεί με τις σχολικές ποδιές και την πρωινή προσευχή. Σεξισμό έχει μόνο στο θολωμένο σας μυαλό.
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Παλιές. Αθώες εποχές.
Εντελώς ηλίθια και σεξιστική διαφήμιση. Να τα έλεγε αυτά σε καμιά Μισέλ Μουτόν ή Ισμήνη Φαμπιάτου και να γελούσαμε μέχρι δακρύων...
-
Ώραία.. πήγαινε πες στην κοπέλα σου,κορίτσι σου,γυναίκα σου αντί "θέλω να είσαι η κοπέλα μου, ή το κορίτσι μου, ή η σχέση μου" , "θέλω να είσαι η γκόμενά μου", να δούμε τι θα σου απαντήσει. Ηχογράφησε το και πόσταρε το μας..
Άλλωστε στο κατάλληλο topic των γελοιογραφιών βρισκόμαστε..
-
@panormus772 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Καλό είναι να θυμόμαστε τι γράφουμε και σε άλλα topic του φόρουμ.
Μου φαίνεται κάπως αντιφατικό κάποιος να κατηγορεί για σεξιστές, όταν του αρέσουν τα "γκομενάκια" της Ταϋλάνδης και τα "μοντέλα" των ασιατικών χωρών..Τα "γκομενάκια¨ της Ταϋλανδης;;;;;;;
Προσοχή μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, πηγαίνετε για ΕΑΤ8 και σας βγει λεβιές.
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@georgemit said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σήμερα θα έτρωγε άνετα προστιματάρα και ban.
Εδώ πριν κανα 2 χρόνια έφαγε νομίζω πρόστιμο η vw επειδή σε διαφήμισή της έδειχνε γυναίκα να πηγαίνει βόλτα το μωρό της με το καροτσάκι και θεωρήθηκε προβολή στερεοτύπων.
Δεν είπαμε να γίνουμε και Μπέοι (πληθυντικός του Μπέου) αλλά νισάφι πια με τα ουράνια τόξα.Γνωστή μου αριστερών αντιλήψεων και με σπουδές ψυχολογικές έλεγε τις ίδιες παπαριές, ότι τάχα φτιάχνουμε στερεότυπα και τα παιδιά τα διαμορφώνουν τα στερεότυπα των γονιών τους και άλλες τέτοιες μλκιες.
Μέχρι που απέκτησε αγόρι και κορίτσι και παρ΄ ότι εκείνη προσπάθησε να μην έχει κάποια επιρροή, τα παιδιά τα είχαν από μόνα τους και εκείνη έκανε την αυτοκριτική της.
Θέλει βέβαια ακόμα δουλειά για να βγάλει την αριστερίλα από μέσα της , αλλά είναι σε καλό δρόμο, γιατί η Φύση την καθοδηγεί.
Καμιά αυτοκριτική δεν πρέπει να κάνει η φίλη σου. Αυτά τα στερεότυπα τα παιδιά απλά τα μαθαίνουν στο σχολείο, από τα άλλα παιδάκια που έχουν μεγαλώσει έτσι. Από μόνος σου δεν μπορείς να έχεις κάτι, από κάπου το μαθαίνεις!
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
O Diego κατά των αντρικών αυτοκινήτων... Μάλλον δεν είχε μπει σε κάπρι.
Σιγά την Ferrari... Ένα βαρύ κουπέ, που βασίζονταν σε σαλούν, ήταν.
-
Νομίζω η λέξη "γκομενάκια" χαρακτηρίζει και υποβιβάζει ως αντικείμενο τη γυναίκα.
Δεν ξέρω πάλι.Ας μας πουν τη γνώμη τους κι οι αριστερών πεποιθήσεων του φορουμ.
Το πιθανότερο είναι να βλέπουν κι αυτές τον Ντιέγκο ως ωραίο "γκομενάκι" κι εξωτικό φρούτο, να είναι αμοιβαία τα αισθήματα.
Στο λέω εγώ ο αντιδεξιός, εκ πείρας.Κι αν κάποιος πάντως την έχει δει πιο συριζαίϊκα, όπως αναθεωρείται το κόμμα τελευταία, υπάρχει εκεί κι ο τρίτος δρόμος, με κάτι μωρά απ αυτά που θέλουν ψηλάφηση, τύφλα να χουν οι βαμμένες πλατινέ σουφραχείλες απο επέμβαση χαμηλοκώλες της ΔΑΠ στο "Πάρτυ μωρή άρρωστη", μια και αναφερθήκαμε στον σεξισμό.
Δεν ξέρω από πότε έχετε να βγείτε έξω, να ακούσετε τις κοπελίτσες να αναφέρονται σε "ωραία γκομενάκια" για το αντίθετο φύλλο και να χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως "στα @@ μου" στην καθομιλουμένη τους.
-
Ώραία.. πήγαινε πες στην κοπέλα σου,κορίτσι σου,γυναίκα σου αντί "θέλω να είσαι η κοπέλα μου, ή το κορίτσι μου, ή η σχέση μου" , "θέλω να είσαι η γκόμενά μου", να δούμε τι θα σου απαντήσει. Ηχογράφησε το και πόσταρε το μας..
Άλλωστε στο κατάλληλο topic των γελοιογραφιών βρισκόμαστε..
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, εκτός αν πέσεις σε καμιά θεούσα. Τις προάλλες ένα κοράσιον, στα μισά μου χρόνια, μου έλεγε ότι γουστάρει ένα "γκομενέτο" (παλικάρι), αλλά δεν της κάθεται. Τα ακριβή της λόγια ήταν αυτά. "Δεν μου κάθεται!".
-
Πες τα! Δε τολμάμε να περπατήσουμε μόνοι μας! Τα σεξιστικά τους σχόλια όταν περνάω από τραπέζι με γυναικοπαρέα με κάνουν και ντρέπομαι!!!!!
-
Εσείς νομίζετε πως τα κορίτσια σήμερα ψάχνουν "γαμπρό" που να κάνει στο σόι...
Στα δεξιά σπίτια, δεν αποκλείεται.
Γι αυτό είναι κάπου μεταξύ 60-70% τα διαζύγια.Ο Ντιέγκο ας αφήσει καλύτερα τις ξεζουμισμένες και ρημαγμενες απ τον καπιταλισμό χώρες σαν την Ταϊλάνδη, κι ας πάει προς Βιετνάμ, εκεί που έριξαν έναν παργαλάτσο να με το συμπαθειο στους ιμπεριαλιστες κι έστησαν μια κοινωνία με μέλλον.
-
Έχει πάει φίλος διακοπές πριν 3-4 χρόνια, πρέπει να τον ρωτήσω!
-
Γιατί ντρέπεσαι όμως; Του κατηχητικού είσαι; Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το φλερτ, έστω και το πιο πιπεράτο. Φυσικά με κάποια όρια, χωρίς να προσβάλλεις. Όμως ότι οι νέες γυναίκες αποκαλούν σήμερα τους άντρες "γκομενάκια" και "καυλάκια" είναι γεγονός.
-
ΜΟΝΟ!
Γελοιογραφία & Χιούμορ