-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μου κάνει εντύπωση πάντως που άνθρωποι μορφωμένοι υποτίθεται, καταπινουν σα γλάροι το δόλωμα που πετάνε οι ακροδεξιοί λαϊκιστες που τους υπόσχονται ότι "θα σταματήσουν τη μετανάστευση"!
Σα να τους υπόσχονται ότι θα τους φέρουν να διαβάσουν τα χειρόγραφα του Ιησού ή σαν να τους υπόσχονται ότι θα σταματήσουν τη βροχή, για να μη λερωνονται τα καινούρια τους αυτοκίνητα...
Οι ακροδεξιοί λαϊκιστες, ποντάρουν στο λουμπεναριό, αλλά τελικά κερδίζουν πολύ περισσότερους.Ινδιάνοι και καθρεφτακια
-
Εδώ οι αριστεροί καταπίνουν το αγκίστρι χωρίς δόλωμα καν και υποτίθεται ότι είναι και μορφωμένοι άνθρωποι...
Επί της ουσίας πάντως, η μετανάστευση δεν θα σταματήσει, γιατί είναι ίδιον του ανθρώπου.
Κανόνες όμως μπορούν να μπουν, ιδιαίτερα σε όσους έρχονται με άλλες ορέξεις, όχι ενσωμάτωσης, αλλά κυριαρχίας.
Ηδη βλέπουμε διαδηλώσεις υπέρ του Ισλάμ σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, γεγονός που από μόνο του, είναι παράνομο εκεί, επειδή αυτές οι χώρες έχουν εδώ και αιώνες διαχωρίσει την εκκλησία από το κράτος, αφού υπήρξαν αυτοκρατορίες πολυεθνικές.
Οπότε έχουν τον τρόπο, να στείλουν αυτούς από εκεί που ήρθαν, χωρίς να αποκτούν θρησκευτική ισχύ στους ομοεθνείς τους που θέλουν να ενσωματωθούν κοινωνικά.
-
Γι αυτό το συζητάμε στο νήμα με τις Γελοιογραφίες, επειδή εσείς οι ακομμάτιστοι, προκειμένου να πατάξετε την ιδεολογικη Ηγεμονία της Αριστεράς που σας έχει πρήξει τα σκώτια απ την εποχή των γερμανοτσολιάδων και δώθε, είστε διατεθειμένοι να υποστηρίξετε τον οποιονδήποτε, εν γνώσει σας, τσαρλατάνο...
-
Μπα την εποχή των γερμανοτσολιάδων είχε η αριστερά το νόου χάου να κάνεις το τακίμι των ναζί....
-
Μου κάνει εντύπωση πάντως που άνθρωποι μορφωμένοι υποτίθεται, καταπινουν σα γλάροι το δόλωμα που πετάνε οι ακροδεξιοί λαϊκιστες που τους υπόσχονται ότι "θα σταματήσουν τη μετανάστευση"!
Σα να τους υπόσχονται ότι θα τους φέρουν να διαβάσουν τα χειρόγραφα του Ιησού ή σαν να τους υπόσχονται ότι θα σταματήσουν τη βροχή, για να μη λερωνονται τα καινούρια τους αυτοκίνητα...
Οι ακροδεξιοί λαϊκιστες, ποντάρουν στο λουμπεναριό, αλλά τελικά κερδίζουν πολύ περισσότερους.Όποιος μιλάει για μετανάστες κλπ και δεν αναφέρει τα ταμεία που θα σκάσουν με μαθηματικη ακρίβεια καθώς η Ευρώπη γίνεται μια ήπειρος γερόντων, ξέρω ότι λέει λαλακίες. Αλλά απ την αλλη εχουμε συνηθίσει να ακούμε μόνο λαλακίες απ τους πολιτικούς οποτε αν ποτε κανεις λεει αληθειες μαλλον θα τον λιθοβολησουμε. Οποτε κ αυτοι παιζουν για το κοινο που εχουν.
-
Γι αυτό το συζητάμε στο νήμα με τις Γελοιογραφίες, επειδή εσείς οι ακομμάτιστοι, προκειμένου να πατάξετε την ιδεολογικη Ηγεμονία της Αριστεράς που σας έχει πρήξει τα σκώτια απ την εποχή των γερμανοτσολιάδων και δώθε, είστε διατεθειμένοι να υποστηρίξετε τον οποιονδήποτε, εν γνώσει σας, τσαρλατάνο...
Η ιδεολογικη ηγεμονια της Αριστερας εχει τελειωσει. Ειναι πια ξεκαθαρο. Αντιστοιχα με την ιδεολογικη ηγεμονια της εκκλησιας παλιοτερα. Ομως, και εδω ειναι ο λακος, δεν τελειωσε επειδη κατι καλυτερο πηρε την θεση της.
Η εκκλησια μας τελειωσε οταν μας τελειωσε η πιστη στον Θεο. Η αριστερα προσπαθησε να καλυψει το κενο που αφησε με την πιστη στον ανθρωπο. Καθως λοιπον φευγει και αυτο νομιζω οτι η θεση εχει καλυφθει απο την πιστη στην καλοπεραση, τα κερδη και σε κατι ακομα πιο σκοτεινο και κοντυτερα στην φυση του ανθρωπου.
Φυσικα ο καθεις αναλογα με τις καταβολες του θα ισχυριστει οτι "μα τωρα που πεθανε αυτη η παλιαριστερα μπορει να ξαναρθει το παλιοτερο και καλυτερο" πχ ο δεξιος θα ελπισει σε κατι σε πατρις/θρησκεια/οικογενεια. Μονο που δε νομιζω οτι δουλευει ετσι. Αλλα αυτο δε θα ενοχλησει φυσικα τους Βελοπουλους αυτου του κοσμου που με χαρα θα προσφερουν το τριπτυχο οσο ειναι εξω απ την εξουσια. Μετα, γινονται Μελονι και τα καλυτερα παιδια του ΝΑΤΟ και εκει που ο Πουτιν ειχε τα δικια του μπορει να πει στην σταυροφορουσα μανα να στειλει τους γιοκες της στα χακι για την Ουκρανια. Και ισως η εξηγηση για τετοιες κωλοτουμπες, σπανιες στην Ελλαδα ομολογουμενως, να ειναι οτι τα πραματα εχουν αλλαξει και το παλιο απλα δεν μπορει να το βαλουμε στο καινουριο κουτι και να το πουλησουμε ιδιο. Πολυ απλα ο κοσμος οπου ακμασε ισως το ταδε ή δεινα πακετο αρχων δεν υπαρχει πια. Με τον ιδιο τροπο που αν αυριο πεσουνε 2-3 πυρηνικα ο κοσμος θα ειναι τελειως διαφορετικος απο σημερα και πολλα πραματα του σημερα θα ειναι αυτοματως αχρηστα. Οπως πχ οι φορολογικες δηλωσεις στις χωρες που θα σκασουνε τα πυρηνικα ή οι τοματες στις διπλανες.
-
@williamg εξαιρετική τοποθέτηση με την οποία συμφωνώ σχεδόν 100%!
-
-
@williamg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Οπως πχ οι φορολογικες δηλωσεις στις χωρες που θα σκασουνε τα πυρηνικα
Κανε τη δηλωση τωρα και μην ελπιζεις. ο κουλης περιμενει εσοδα
-
@k-m said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@williamg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Οπως πχ οι φορολογικες δηλωσεις στις χωρες που θα σκασουνε τα πυρηνικα
Κανε τη δηλωση τωρα και μην ελπιζεις. ο κουλης περιμενει εσοδα
λολ. Έτσι μου λέει και η λογιστρια.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Κάποτε η αριστερά φώναζε για την ενισχυμένη αναλογική που της έκλεβε λέει έδρες και είχε στόχο το 17 % της Β΄ κατανομής...
Τώρα πανηγυρίζει στην Γαλλία που έκλεψε τις έδρες της Λεπέν μαζί με τον Μακρόν, παρότι πήρε 50 % λιγότερο από την Λεπέν.
Από την άλλη ο Μακρόν είναι έτοιμος να διαλύσει το λαικό μέτωπο και ο σταλινούλης θα μείνει με το σφυρί στο χέρι...
-
Οντως το σύστημα αυτό ακουσα πως το υιοθέτησαν για να κρατήσουν μακριά τα αριστερά κόμματα από την εξουσία τη δεκαετία του 60 που κάλπαζαν.
Και τώρα με το ίδιο σύστημα τα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα βγαίνουν πρώτα κόβοντας τα δεξιά και Ακροδεξιά.
Η ιστορία παίζει περίεργα παιχνίδια.
Να τα λέμε όλα. Η δεξιά της Λεπέν πήρε τους περισσότερους ψήφους. Όπως επίσης οι ψηφοφόροι της δεν είναι όλοι ακροδεξιοί.
Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Πιο πολύ απελπισμένοι μου κάνουν και ψάχνουν να βρουν ένα πολιτικό ρεύμα που θα νιώσουν μια προοπτική.
Αυτοί έχουν αλλά προβλήματα στην κοινωνία τους εκεί. Δεν τα γνωρίζουμε εμείς σε βάθος. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε αυτή την χωρα. Άσχετα αν εχω αγοράσει και χρυσοπληρώσει τα αξιόπιστα (not) προϊόντα της.
Γελοιογραφία & Χιούμορ