-
-
Νορβηγία: Τετραήμερος ο γάμος της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζα με τον bisexual σαμάνο σύντροφό της
Αν σβηνουν και τα φωτα στο γλεντι θα τους παρει ολους κουρσα ο μερακλης σαμανος.
Βλεπω τον βασιλιά Χάραλντ να εχει ακρατεια στο τελος του γλεντιου. -
-
Λογικά στη Γερμανία η βροχή θα σταματήσει όταν αρχίσουν τα χιόνια...
-
-
Famous .....απάντησε
-
-
Μας βλέπω να βγάζουμε φτερά.
-
Εύστοχη διαφήμιση αλυσίδας καταστημάτων
-
Να και ενας πραγματικος αντρας που εχει κοχονες με ενσυναισθηση που γερασε και δεν δισταζει να κλαιει με το παραμικρο , απ αυτους που αγαπανε οι γυναικες και ας μην εχει δεκαρα τσακιστη και τρυπιο σωβρακακι .
Μια ζωη κλαιει εμετος ρε πουστη μου και τον υμνουνε και συμπαθεια τον κακομοιρη.
Ειχαμε καποιους που το εκαναν οταν παιζαμε μπαλα προτου παμε στο δημοτικο , μετα το εκοψαν κι αυτοι, τουτος συνεχιζει , εμετος ρε πουστη μου .
Και τον εχουν για προτυπο τα πιτσιρικια .
Παλι καλα που μεγαλωσαμε με George Best -
Και ποιον να έχουν;;; Εσένα ή εμένα;;;
-
Επειδή τα ποδοσφαιρικά απαγορευόνται, ας το γυρίσουμε στην πολιτική.
Θέλω να δω τους Ευρωπαίους ακροδεξιους τώρα που μπαίνουν στα κόζα, τι θα κάνουν με τις εθνικές τους ομάδες που οι 7 παίκτες στους 10 είναι αφρικανικής καταγωγής και οι υπόλοιποι 3 μετανάστες από αλλού... -
Αν εργάζονται το πρωί σε γιαπιά, καλοί είναι.
-
Εδώ οι Ουκρανοί πήγαίνουν από eurovision σε euro και στα @@ τους.
Τι λογική είναι αυτή δε μπορώ να την καταλάβω.... -
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Θέλω να δω τους Ευρωπαίους ακροδεξιους τώρα που μπαίνουν στα κόζα, τι θα κάνουν με τις εθνικές τους ομάδες που οι 7 παίκτες στους 10 είναι αφρικανικής καταγωγής και οι υπόλοιποι 3 μετανάστες από αλλού...Είναι ενσωματωμένοι μετανάστες...
Δεν βλέπεις με τι πάθος τραγουδάνε τον εθνικό τους ύμνο ?
Τα δεξιά κόμματα μιλάνε για τους μετανάστες που ΔΕΝ θέλουν να ενσωματωθούν...
Χτες στο Ράιχσταγκ είχαν συζήτηση για τον φόνο του Φίλίππου που σκότωσε στο ξύλο, συμμορία μουσουλμάνων επειδή είχε σταυρό.
Οι οικΩλόγα καριόλιτσα είπε να μην εργαλειοποιούμε το θέμα...
Οπως και άλλοι του φυράματος των ισλαμολάγνων...
Βέβαια αυτοί κινούνται μόνο σε προστατευμένα μέρη, που τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι.
-
Η αλήθεια είναι πως στην φωτογραφία του θρύλου που σήκωνε το ευρωπαϊκο μου έκατσε κάπως που έβαλε ο άλλος τη σημαία του...ούτε ξέρω ποια χώρας...
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Θέλω να δω τους Ευρωπαίους ακροδεξιους τώρα που μπαίνουν στα κόζα, τι θα κάνουν με τις εθνικές τους ομάδες που οι 7 παίκτες στους 10 είναι αφρικανικής καταγωγής και οι υπόλοιποι 3 μετανάστες από αλλού...Είναι ενσωματωμένοι μετανάστες...
Δεν βλέπεις με τι πάθος τραγουδάνε τον εθνικό τους ύμνο ?
Τα δεξιά κόμματα μιλάνε για τους μετανάστες που ΔΕΝ θέλουν να ενσωματωθούν...
Χτες στο Ράιχσταγκ είχαν συζήτηση για τον φόνο του Φίλίππου που σκότωσε στο ξύλο, συμμορία μουσουλμάνων επειδή είχε σταυρό.
Οι οικΩλόγα καριόλιτσα είπε να μην εργαλειοποιούμε το θέμα...
Οπως και άλλοι του φυράματος των ισλαμολάγνων...
Βέβαια αυτοί κινούνται μόνο σε προστατευμένα μέρη, που τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι.
Δηλαδή οι ψηλοί ξανθοί γαλανομάτηδες πολιτικάντηδες της Δεξιάς πχ στη Γαλλία ή το Βέλγιο, θα αρχίσουν να βάζουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι σε όλους τους μαύρους και μουσουλμάνους που δεν παίζουν καλή μπάλα και δεν τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο... σε 10 χρόνια θα συναγωνίζονται την ελληνική εθνική ομάδα...
-
Σιγά μην αγοράσουν και ένα παπούτσι...
-
Μου κάνει εντύπωση πάντως που άνθρωποι μορφωμένοι υποτίθεται, καταπινουν σα γλάροι το δόλωμα που πετάνε οι ακροδεξιοί λαϊκιστες που τους υπόσχονται ότι "θα σταματήσουν τη μετανάστευση"!
Σα να τους υπόσχονται ότι θα τους φέρουν να διαβάσουν τα χειρόγραφα του Ιησού ή σαν να τους υπόσχονται ότι θα σταματήσουν τη βροχή, για να μη λερωνονται τα καινούρια τους αυτοκίνητα...
Οι ακροδεξιοί λαϊκιστες, ποντάρουν στο λουμπεναριό, αλλά τελικά κερδίζουν πολύ περισσότερους.
Γελοιογραφία & Χιούμορ