-
-
Χριστούγεννα με κρύο, τα παιδιά των αρχόντων των στρατοπέδων της Σιβηρίας βρίσκονται στο στοιχείο τους...
Παραποιούν κάλαντα, εικόνες, προσβάλλουν τις αντιλήψεις των άλλων, δείχνοντας ξεκάθαρα τον ολοκληρωτισμό τους και το μίσος για τον άλλο που έχουν στην μαύρη ψυχή τους.
Και αν κάποιος τους ψέξει, όπως έγινε με τον Κυμπουρόπουλο, τότε τα παγωμένα 0,60 βγαίνουν εκστρατεία μίσους και σκατοψυχιάς που έχουν σε περίσσεια...
-
Αυτές τις μέρες οι θρησκευόμενοι σιωπούν συλλογίζονται προσεύχονται για όλο τον κόσμο και όταν υπάρχουν τέτοιες προκλήσεις χαμογελούν γιατί οι υποτιθέμενοι Άθεοι τελικά έχουν ηθική πυξίδα καταλαβαίνουν το καλό και κακό αρα δέχονται την ύπαρξη μιας ανώτερης του ανθρώπου αρχής .
Βέβαια έχουν βάλει αριστερά της πυξίδας ενα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο που όπως μάθατε στον στρατό και θα σας πει ο γάτος #monovitara είναι λάθος
Χρόνια Πολλά!
-
@monman2 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Άθεοι τελικά έχουν ηθική πυξίδα καταλαβαίνουν το καλό και κακό αρα δέχονται την ύπαρξη μιας ανώτερης του ανθρώπου αρχής
Πραγματικά δεν ήθελα να βγω off topic, αλλά θα απαντήσω σε αυτό επειδή το έγραψες εσύ, που είσαι καλός μου φίλος, και άρα έχω την οικειότητα μαζί σου. Αν το έγραφε κάποιος άλλος θα το άφηνα να περάσει στο ντούκου. Κοντεύοντας στα 50 μου, νιώθω πιο άθεος παρά ποτέ.
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Χριστούγεννα με κρύο, τα παιδιά των αρχόντων των στρατοπέδων της Σιβηρίας βρίσκονται στο στοιχείο τους...
Παραποιούν κάλαντα, εικόνες, προσβάλλουν τις αντιλήψεις των άλλων, δείχνοντας ξεκάθαρα τον ολοκληρωτισμό τους και το μίσος για τον άλλο που έχουν στην μαύρη ψυχή τους.
Και αν κάποιος τους ψέξει, όπως έγινε με τον Κυμπουρόπουλο, τότε τα παγωμένα 0,60 βγαίνουν εκστρατεία μίσους και σκατοψυχιάς που έχουν σε περίσσεια...
Σημασία έχει ότι οι δεξιόφρονες μπατριώτες σαν καλοί χριστιανοί γυρίζουν και το άλλο μάγουλο και ανοίγουν τη καρδιά τους στην αγάπη και το πνεύμα των Χριστουγέννων, παύοντας για λίγες μέρες να εταιροπροσδιορίζονται απ το πόσο μισούν τους διαφορετικούς που είναι εχθροί!
https://www.facebook.com/share/v/Efzn4ACzdsMRq3ad/
Ευλογία Κυρίου και έλεος αυτού έλθοι εφ̓̓υμάς, τη αυτού θεία χάριτι και φιλανθρωπία, πάντοτε∙ νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων
-
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σημασία έχει ότι οι δεξιόφρονες μπατριώτες σαν καλοί χριστιανοί γυρίζουν και το άλλο μάγουλο και ανοίγουν τη καρδιά τους στην αγάπη και το πνεύμα των Χριστουγέννων, παύοντας για λίγες μέρες να εταιροπροσδιορίζονται απ το πόσο μισούν τους διαφορετικούς που είναι εχθροί!
https://www.facebook.com/share/v/Efzn4ACzdsMRq3ad/
Ευλογία Κυρίου και έλεος αυτού έλθοι εφ̓̓υμάς, τη αυτού θεία χάριτι και φιλανθρωπία, πάντοτε∙ νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων
Περιμένω ακόμα ποια είναι τα πριβέ σχολεία που πήγα ?
-
Κρουζερ μου θυμιζεις κατι κοτσαμπασηδες της υπαιθρου που αφου εχουν κανει οτι βρωμια υπαρχει σε υλικο και ηθικο επιπεδο , οταν πλησιαζουν στο τελος αρχιζουν να αναρωτιουνται , ρε μπας και υπαρχει θεος ; και αρχιζουν τις επισκεψεις στην εκκλησια ξυλοδαρμους να παρουν πρωτοι αντιδωρο και μεταλαβια και δωροδοκίες στους αντιπροσωπους του θεου στην γη .
Ο <<σοφος >> λαος τους λεει αυτοι που κανουν μεγαλο σταυρο .
Σιγα μην ζηταμε και την αδεια του Παπα και των μουλαδων για να παραποιησουμε κοροιδεψουμε συμβολα γιδοβοσκων πριν 2000 χρ . και τον καθε μουχαμετη .
Αν καποιος εχει αγωνιες και ερωτηματικά πνευματικες αναζητησεις και αγχη που του περασαν στην παιδικη ηλικια οι ρασοφοροι και οι γονεις του , ασ τα βρει με τον εαυτο του η παρεα με τον ψυχιατρο του .
Γκοσαμε απο υποκρισια . -
Δεν συμφωνώ, τα θρησκευτικά σύμβολα που για πολλούς ανθρώπους είναι ταυτοτικα ζητήματα πρέπει να τα σεβόμαστε όλοι!
Ειδάλλως θα μπορεί να εξυβρίσει και χλευάσει ο καθένας οτιδήποτε θεωρεί κάποιος ως ταυτοτικο!
Αυτό θα φέρει χάος σε μια κοινωνία!
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δεν συμφωνώ, τα θρησκευτικά σύμβολα που για πολλούς ανθρώπους είναι ταυτοτικα ζητήματα πρέπει να τα σεβόμαστε όλοι!
Ειδάλλως θα μπορεί να εξυβρίσει και χλευάσει ο καθένας οτιδήποτε θεωρεί κάποιος ως ταυτοτικο!
Σε μια θεοκρατικη κοινωνια κρατος θες να πεις .
-
Το να σέβομαι τις πεποιθήσεις του άλλου, δεν σημαίνει ότι τις συμμερίζομαι κιόλας...
Είναι δείγμα ότι πιστεύω στις Ατομικές Ελευθερίες και την Δημοκρατία.
Το να γελοιοποιείς τις πεποιθήσεις του άλλου, ενώ σε τσούζει αν σου υπενθυμίζουν τις βρωμιές των δικών σου πεποιθήσεων, είναι δείγμα άκρατου Οπαδισμού και Ολοκληρωτισμού.
Δηλαδή αν θες να φας κρέας την Μεγάλη Παρασκευή κάνε το, δεν θα ασχοληθεί κανείς.
Αν όμως το διαφημίσεις, είσαι απλά ανόητος.
Σαν να πας να ψήνεις χοιρινά σουβλάκια έξω από ένα τζαμί το Ραμαζάνι.
Μέχρι να γίνεις και ο ίδιος σουβλάκι, απλά θα έχεις φανεί ανόητος.
-
Όχι σε μια λογική!
Για εσένα τι είναι ταυτοτικο; Ο πατέρας σου είναι;
Μπορούμε να τον χλευάζουμε για πλάκα κσι να γελούμε ;Και αν αντιδράς να σου λέμε "γιατί ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνικά;"
Στα σχολικά μου χρόνια είχα συμμαθητή μουσουλμάνο! Στο ραμαζάνι ποτέ δεν έτρωγα μπροστά του! Ποτέ! Μου έλεγε πως δεν έχει θέμα δεν είμαι υποχρεωμένος! Εγώ όμως εάν ήθελα να φάω δεν ήμουν κοντά του, πήγαινα κάπου που να μη με βλέπει για να μην τον επηρεάσω
-
@otso said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σε μια θεοκρατικη κοινωνια κρατος θες να πεις .
Σε μία θεοκρατική κοινωνία, δεν θα τολμούσες να το σκεφτείς.
Σε μία δημοκρατική κοινωνία, οφείλεις απλά να το σεβαστείς, όχι να το αποδεχτείς, όπως θα απαιτείς να σέβονται και οι άλλοι τις δικές σου πεποιθήσεις, εφ΄ αυτές βέβαια σέβονται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Δημοκρατία.
-
Ενω το να επιβαλουν με το ζορι στα παιδια σου την θρησκεια η να τα στιγματιζουν ;
Ρε αντε παιξτε αλλου. -
@otso said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ενω το να επιβαλουν με το ζορι στα παιδια σου την θρησκεια η να τα στιγματιζουν ;
Ρε αντε παιξτε αλλου.αυτά γινόντουσαν παλιά, πριν δεκαετίες και στις μικρές κοινωνίες που έτσι και αλλιώς ζούσαν από το κουτσομπολιό.
-
Όχι σε μια λογική!
Για εσένα τι είναι ταυτοτικο; Ο πατέρας σου είναι;
Μπορούμε να τον χλευάζουμε για πλάκα κσι να γελούμε ;Και αν αντιδράς να σου λέμε "γιατί ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνικά;"
Στα σχολικά μου χρόνια είχα συμμαθητή μουσουλμάνο! Στο ραμαζάνι ποτέ δεν έτρωγα μπροστά του! Ποτέ! Μου έλεγε πως δεν έχει θέμα δεν είμαι υποχρεωμένος! Εγώ όμως εάν ήθελα να φάω δεν ήμουν κοντά του, πήγαινα κάπου που να μη με βλέπει για να μην τον επηρεάσω
Ραμαζάνια, θεοί, δαίμονες και νεράιδες. Γελοία πράγματα. Θέλει ο άλλος να τα πιστεύει αυτά; Δικαίωμά του. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να σε περιορίσει στο σπίτι σου για να μην σε δει να κάνεις κάτι που δεν θεωρεί πρέπον. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!!
-
Δεν μου το επέβαλε. Ο σεβασμός μου σε κάτι που τον ταυτοποιεί και τον ολοκληρώνει ως άνθρωπο με οδήγησε να σεβαστώ ότι κάνει νηστεία και δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση τρώγοντας τυρόπιτες, τοστ και πίνοντας μιλκο μπροστά του.
-
Άρα σου επέβαλε την άποψή του, Λαπ. Από την στιγμή που ζούμε σε ελεύθερη (ας πούμε ελεύθερη) χώρα, ούτε ο Ταλιμπάν μπορεί να σε περιορίσει να μην φας τίποτα, στο Ραμαζάνι μπροστά του, ούτε ο Χριστιανοταλιμπάν να μην φας κρέας μπροστά του. Αν έχουν πρόβλημα με τους νορμάλ ανθρώπους, που τρώνε και πίνουν ό,τι γουστάρουν, ας κλειστούν στα σπίτια τους!!! Δικό τους πρόβλημα το κόλλημά τους. Δηλαδή Πέμπτη μπορείς να φας κρέας, αλλά Παρασκευή δεν μπορείς; Δεν είναι απλά γελοίο, είναι εντελώς παράλογο!!! Τους τρελούς δεν πρέπει να τους νταντεύουμε. 2025 έχουμε σε 4 μέρες. ο Γκαγκάριν πήγε στο διάστημα το 1961. Εμείς μείναμε στις αρχαίες θεότητες που πίστευαν οι υπανάπτυκτοι άνθρωποι τότε. Που και τότε αν ήσουν λίγο σκεπτόμενος (π.χ. Σωκράτης - καινά δαιμόνια) δεν θα πίστευες τέτοιες βλακείες!!!
-
Μα και εσύ που ενστερνίζεσαι μια αντίθετη άποψη δεν θα κάνω εκστρατεία για την αθεϊσμό σου, ούτε θα βγω να διαμαρτυρηθώ γιατί οι άθεοι υπάρχουν και δεν πιστεύουν . Θα σεβαστώ την επιλογή σου και θα την ακούσω. Και δεν θα σε φέρω σε δύσκολη θέση βάζοντας σου υποθετικά διλήμματα με αλλότριο σκοπό από την φιλολογία.
Είσαι ότι είσαι, το σέβομαι και δεν σε προκαλώ.
Όχι γιατί φοβάμαι, αλλά διότι δεν θέλω να σου χαλάσω την διάθεση.
Η δημοκρατία είναι το παιχνίδι των αμοιβαίων συμβιβασμων.
Εγώ δεν έχω καταλήξει, στις τελετές γενικά δεν πιστεύω διότι είναι ανθρώπινες εμπνεύσεις. Συμμετέχω που και που διότι είναι πολιτιστικό στοιχείο του ελληνισμού, δηλαδή ενός ταυτοτικου ζητήματος της κοινωνίας μας. Η παράδοση μας.
Όσο για την υπέρτατη δύναμη, δεν μπορώ να φέρω άποψη. Ακόμα δεν έχουν κατανοήσει το σύμπαν, πως μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τον δημιουργό ή την αιτία του σύμπαντος.
-
Η διαφορά Λαπ είναι ο δικός μου αθεϊσμός δεν επιβάλλει τίποτα σε κανέναν άλλον. Θες να φας κρέας Μεγάλη Παρασκευή; Φάε! Σιγά μην σκάσω... Οι Μαμελούκοι που θέλουν να επιβάλουν στον άλλον κάτι με το ζόρι, είναι που μου γυρνάνε τα έντερα!!! Όχι ότι προσωπικά με επηρεάζουν, γιατί τους έχω γραμμένους. Αλλά αν μου πει κάποιος στον δρόμο γιατί τρώω πιτόγυρο Μεγάλη Παρασκευή θα του προσφέρω να φάει κι αυτός, έτσι για τον χαβαλέ!!!
ΥΓ: Δεν λέω ότι τα ξέρω όλα, αυτό θα ήταν ύβρις. Αλλά το γεγονός ότι προεξοφλείς ότι υπάρχει ένας δήθεν δημιουργός, με ξεπερνάει. Γιατί δηλαδή να υπάρχει;
Γελοιογραφία & Χιούμορ