-
Don't do it Fanis !
-
Εμένα το μόνο κριτήριο είναι να μπορεί να ανταπεξέλθει στο μάζεμα των ελιών. Να του 'κάτσω' μια τετράδα good year wrangler να μπορεί να ανέβει εκεί που... πρέπει.
Μέχρι στιγμής και για τα τελευταία 15 χρόνια το L200 κάνει περίφημη δουλειά και με τη βασική συντήρηση κάτι που δεν το ήξερα πριν το αγοράσω αλλά προέκυψε στην πορεία, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός είναι χειρότερος ή καλύτερος. Σε 2-3 χρόνια που βλέπω να το πουλάω, πάλι θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά σίγουρα μια ματιά θα έριχνα και στα υπόλοιπα.
Το μόνο που δεν θα έβαζα προτεραιότητα θα ήταν να είναι κούρσα, να είναι κυριλέ και φυσικά ποτέ τετράπορτο, ποτέ κάλυμα στη καρότσα.
-
Φανης 75= Corolla hybrid
Λοιπόν ας πω και γω τα δικά μου (αν και θα αργήσω)
Χλμ 24000 το χρονο
Κίνηση επαρχια
Ταχύτητες το πιο συχνό είναι 80, σε ταξίδι είναι 140 αν δεν το δει η γυναίκα αλλιώς 120
Χρημα 25 βαριά 26
Αυτοκινητα που κοιτούσα - έκλεισα-ακυρωσα
Diesel:
Honda civic 5d diesel stop
Mazda cx30 diesel stop
Mazda 3 diesel stop μιλάμε για γκαντέμης όχι αστεια
Peugeot 2008 πανέμορφο αλλά ακύρωση για διάφορους λόγους κυριότερος θέμα υγείας μέσα στην οικογενεια
3008 ακριβο
Xceed όμορφο αλλά δεν μου κάνει κλικ
I30 fastback nline ειδωμεν
Puma πολύ όμορφο
Hybrid
Chr 1.8 εμένα μου φάνηκε καλο δεν ξέρω όμως αν θα βαριόμουν την καθημερινότητα λόγω αυτόματου
Υ. Γ τα 3 πρώτα για μένα είναι έρωτας όχι απλά αυτοκινητα, τόσο πολύ που λέω να ψάξω και μτχ
-
Φανης 75= Corolla hybrid
Χλμ 24000 το χρονο
Κίνηση επαρχια
Ταχύτητες το πιο συχνό είναι 80, σε ταξίδι είναι 140 αν δεν το δει η γυναίκα αλλιώς 120
Χρημα 25 βαριά 26
Diesel:
Mazda cx30 diesel stop
Peugeot 2008 πανέμορφο αλλά ακύρωση για διάφορους λόγους κυριότερος θέμα υγείας μέσα στην οικογενεια
3008 ακριβο
Puma πολύ όμορφο
Hybrid
Chr 1.8 εμένα μου φάνηκε καλο δεν ξέρω όμως αν θα βαριόμουν την καθημερινότητα λόγω αυτόματου
Υ. Γ τα 3 πρώτα για μένα είναι έρωτας όχι απλά αυτοκινητα, τόσο πολύ που λέω να ψάξω και μτχ
Σου βρήκα! Και δίπλα σου!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32548910-mazda-cx-30
-
Το πραγματικό σου δίλημμα είναι Yaris Cross ή Corolla κατα τη γνώμη μου.
To Corolla έχει καλύτερη αεροδυναμική, (0.31 έναντι 0.35), πολλαπλούς συνδέσμους, καλύτερη ηχομόνωση και θα είναι αδιαμφισβήτητα πιο αποδοτικό σε ταξίδια.
Καλά τα λές. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Κορόλα έναντι του Γιάρις (Κρος) είναι η ανώτερη ποιότητα κύλισης και η πολύ χαμηλότερη τιμή.
φαν θυμήσου να σου πάρω κομπολόι. αν εχεις κατι να κανεις με τη βαριεμαρα, τουοτα παιρνεις ΝΟΤ.
μετα εσυ σκεψου να βαζεις τη τραγανη σε τετοιο ράιζ μπέρνερ.
αυτη θα σκεφτει απευθειας μωρο.
Αχαχαχα....κλαίω!!
Δεν έχω θέμα ανύψωσις, μετά τα 50 που ίσως έχω θα πάρω Τέσλα με 800 άλογα!! Είπαμε μόνο μιλφάτα που και ξέρουν και μωρό δεν θέλουν.
Corolla θα πάρει ο άνθρωπος, απλά μας το πασάρει σιγά σιγά για να γλυτώσει τη γενική κατακραυγή!
Αχαχαχα! Δεν έχω θέμα κατακραυγής, δεν με απασχολεί. Και η όποια καζούρα από φίλους καλοδεχούμενη.
-
alex mix wrote:
Φανης 75= Corolla hybrid
Χλμ 24000 το χρονο
Κίνηση επαρχια
Χρημα 25 βαριά 26
Diesel:
Mazda cx30 diesel stop
3008 ακριβο
Puma πολύ όμορφο
Hybrid
Χαχα να σαι καλά δουβλι, αλλά 32 μτχ είπαμε αλλά όχι τόσα, τα mazda ειδικά το cx30 ήταν πρώτα όταν είχαν την έκπτωση 4000.Αλλωστε όπως είπα αυτήν την στιγμή δύσκολο αλλιώς θα είχα μείνει και στο 2008 που μου άρεσε πάρα πολύ, έχει πέσει τόσο βαρύ φορτίο αυτήν την στιγμή, δουλειά, αγροτικά, νοσοκομεία εξετάσεις που αν η μέρα είχε 40ωρες πάλι μπορεί να μην μου έφταναν.
-
-
Dublin wrote:
alex mix wrote:
Φανης 75= Corolla hybrid
Χλμ 24000 το χρονο
Κίνηση επαρχια
Χρημα 25 βαριά 26
Diesel:
Mazda cx30 diesel stop
3008 ακριβο
Puma πολύ όμορφο
Hybrid
Χαχα να σαι καλά δουβλι, αλλά 32 μτχ είπαμε αλλά όχι τόσα, τα mazda ειδικά το cx30 ήταν πρώτα όταν είχαν την έκπτωση 4000.Αλλωστε όπως είπα αυτήν την στιγμή δύσκολο αλλιώς θα είχα μείνει και στο 2008 που μου άρεσε πάρα πολύ, έχει πέσει τόσο βαρύ φορτίο αυτήν την στιγμή, δουλειά, αγροτικά, νοσοκομεία εξετάσεις που αν η μέρα είχε 40ωρες πάλι μπορεί να μην μου έφταναν.
Τα σοβαρά πρώτα, οι λαμαρίνες μετά! Ότι καλύτερο σας εύχομαι.
-
Αφού λοιπόν σας 'ζάλισα' με το σεντόνι, πάμε και στο διατάυτα!
Τελικά από την λίστα των υποψηφίων μπορείτε να καταλάβετε ότι το Γιάρις έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Δυστυχώς το ίδιο και το Puma, γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω σε εμένα τις €5-8.000 πάνω από το Φιέστα ούτε το να δώσω €28.000 για το Puma. Εάν έφτανα τόσο ψηλά το 182αρι Φόκους είναι φως φανάρι καλύτερη επιλογή, άσχετα εάν υστερεί (για εμένα) εμφανισιακά. Επίσης έφυγε και το C3, για τους λόγους που έγραψα και επειδή η διαφορά τιμής ήταν πολύ μικρή από τα υπόλοιπα της κατηγορίας για να δικαιολογήσει την έλλειψη mHEV και τις ιδιοτροπίες του.
Οπότε τελικά τα ερωτήματα ήταν:
-
Ποιο μου αρέσει περισσότερο από όσο έμειναν?
-
Πόσο πάνω από τον προϋπολογισμό των €20.000 θέλω να ξεφύγω?
-
Ποιο θα μπορεί να πουληθεί πιο εύκολα στο μέλλον (future proof) με τα σημερινά δεδομένα?
-
Ποιο ταιριάζει περισσότερο με την χρήση που κάνω στο αυτοκίνητό μου?
Οπότε η παραγγελία εδόθη για την Corolla (!!!). Αναλυτικά και περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό θέμα σύντομα, αφού το αυτοκίνητο το έχω από την Παρασκευή στα χέρια μου και έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα. Και ναι αναμένω καζούρα από γάτο και λοιπούς....βαράτε αντέχω...αχαχαχα!!
-
-
το μονο που σε σωζει ειναι η προβλεψη σου οτι ξαναπουλιεται ευκολα. λοιπον το αγοραζω εγω ΤΩΡΑ. για εκεινο το γκανγκμπανγκ που λεγαμε....
-
Κλαίω με σχόλια γάτου!!
Πέρα απο την πλάκα είναι εξαιρετικό αυτοκινητάκι για τα λεφτά του και για εμένα πολύ ευχάριστο στην οδήγηση.
-
Κλαίω με σχόλια γάτου!!
Πέρα απο την πλάκα είναι εξαιρετικό αυτοκινητάκι για τα λεφτά του και για εμένα πολύ ευχάριστο στην οδήγηση.
ποιος κανει πλακα?
-
Καλορίζικο Φάνη...
Μην τον κοντράρεις τον Γάτο , γιατί έχει άκρη με τα λήζινγκ, αφού όταν το πουλήσεις δίπλα σε αυτά θα είναι...
Τουλάχιστον δεν είναι άσπρο...
Επειδή είχα ξεχάσει το θέμα και το ξαναδιάβασα , φαινόταν από την αρχή το πράγμα ...
Ούτε εγώ με τα σιτροέν τόσο προβλέψιμος...
-
Καλορίζικο και με πολλά απροβλημάτιστα και ασφαλή χλμ!!!
-
Καλορίζικο και απροβλημάτιστο!
-
Καλορίζικο Φάνη, καλοτάξιδο με πολλά και καλά χιλιόμετρα.
-
Καλορίζικο και πολλά χιλιόμετρα!!
Νομίζω είχα πέσει μέσα 100% εδώ και καιρό!
-
Καλοτάξιδο, απροβλημάτιστο και να το χαρείς στο μέγιστο!
-
Ήμουν ο πρώτος που σου απάντησε στο συγκεκριμένο νήμα...
Επειδή στις προβλέψεις μοιάζω στον Γεωργίου....είχα πει Puma...
Καλοτάξιδο και να το χαρείς όσο δεν πάει...
-
Fanis75 καλοτάξιδο,να το χαρείς με υγεία.
Διαδικασία/Κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου