-
@gatoz said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
βασικα παιρνεις μια μιτσουμπα φεβ και χωρας τη προικα και της βλαχας και της κορης της
....λενε 450 λιτρα αλλα μονο μεχρι εκει που ειναι το συρομενο καλυμα, που ειναι χαμηλα στα καθισματα. δειτε χωρο, τα μακροστενα ειναι μεγαλες ομπρελες, το πορτοκαλι 240 το κοκκινο 200 και το αλλο μπλε καρεκλα για τον αρχοντα τον γατο. φυσικα προτιμαω αμα εχει ξαπλωστρες γιατι κοντα φυτρωνουν και μιλφατα πισωκινητα, αλλα αμα δεν εχει, ιδιοχρηση και βλεπω τη βλαχα
Καλό φαίνεται, αλλά τα κουνέλια χωράνε;
-
@cirus said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@iceman7 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@cirus said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@iceman7 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@dublin said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
.. και εγώ θεωρώ υπερβολή τα μεγάλα αυτοκίνητα, γι' αυτό δεν πήγαμε στο C5 Aircross, και σε νησιά/χωρια/βουνά/πόλη μας έχει βγει άριστο το 2008, αλλά το να πάω στο Ζαγοροχώρια με Mii, 4 άτομα, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό! Προφανώς το Yaris είναι B κατηγορία, έχει περισσότερες δυνατότητες ταξιδίου/χώρων, αλλά η Α για μένα είναι μόνο για μέσα στην πόλη. Τεσπα, περί ορεξεως..αν βολεύει, βολεύει. Ξέρω και ένα άτομο που πήγε με την κοπέλα και τον σκύλο του Ισπανία με το C1, αλλά γενικά ήταν/είναι περίεργη προσωπικότητα!
Βρε συ εγραψα κατι για Ζαγοροχωρια και segment A;
Τετοια αμαξια μόνο για κυκλαδονήσια με στριμωγμα μεχρι να μπεις στο φέρυ...
ναι αμα τα καταφέρεις να τα στριμώξεις ΟΛΑ τα πράγματα για νησι τα σπάει
αλλά πως τα στριμωχνεις ολα μέσα. Εμένα η γυναικα κάνει μετακόμιση κάθε φορα. Βαλε και τα πράγματα των παιδιών. που να χωρέσουν όλα αυτά μέχρι να πας στο φέρυ
Ειχα παει 10 μέρες Παρο τότε... 4μελης οικογενεια.. απλά δεν είχαμε ομπρέλλα και καρέκλες (ποτε δεν έχουμε γιατι δεν πάμε σε ανοργάνωτες παραλίες)
Με σακ βουαγιαζ αντί βαλιτσων και μπόλικο τέτρις παντα χωράνε όλα....
Στην περίπτωση αυτή ειχαμε βάλει και απο ένα σακκίδιο στα πόδια των επιβατών και ένα ακόμα σακ βουαγιαζ στη μέση πίσω....
Τότε θα μπορούσαμε να πάμε και με το γιαρις αλλά ήταν καινούργιο ακομα και το 108 το είχα leasing... Αλλά χωράγαμε παντου και εξαιτίας αυτού κατορθώσαμε να παμε και 2 βράδια Ναουσααξιος. εγώ δεν θα μπορούσα. Και παντα παίρνω ομπρέλα. 2 κιολας και παλουκι αμμομπηκτο
Συνήθως παίρνω και 2 ξαπλώστρες. Και ένα κάρο πράγματα. Και αν τολμήσω να στραπατζάρω κανα τσαντάκι στιμώχνοντας το ακούω και μουρμούρα που το τσαλάκωσα.....
Ειμαι της οργανωμένης και εγω και για την ανεση και για οσα αναφέρει ο γατος παραπανω, οποτε γλυτωνω παντα τετοια!
Η μόνη περιόδος που είχα θέμα με πράγματα ήταν όταν είχαμε τα παιδιά μικρά όπου κουβαλάγαμε παρκοκρέβατο και καρότσι.. ευτυχως έχουν ηλικιακή διαφορά τα παιδιά και δεν χρειάστηκε ποτέ να τα έχω διπλά αυτά...
Ποδηλατάκια και λοιπά παιχνίδια δεν υπήρχαν/υπάρχουν..... καμιά μπάλα και ξεφουσκωτα παιχνίδια θαλάσσης σε μέρη που η θαλασσα ήταν μπροστά μας και τα κουβαλάγαμε με το χέρι! -
Λοιπόν παίζει να είμαι ο μόνος που του αρέσει το εσωτερικό του Μήτσου;
Ωραίο φαίνεται. Δεν είναι άσχημο. -
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Λοιπόν παίζει να είμαι ο μόνος που του αρέσει το εσωτερικό του Μήτσου;
Ωραίο φαίνεται. Δεν είναι άσχημο.Ωραιο σχεδιαστικά! Στιβαρό και αρχοντικό .. οχι περιττες μοντερνιές!
Του παει και η διχρωμία αλλά για έμενα είναι δυσβασταχτο για τα OSD μου! -
Για όλα τα γούστα.
-
ΩΩΩΩΩΩ και με τιμόνι 4 ακτίνων σαν παλιά καλή Μερκ .. αρχοντική .. οχι τις γκεϊκες τις πρόσφατες
-
Α γεια σου. Αυτό σκέφτηκα και εγώ.
Και εμένα μου αρέσουν αυτά τα τιμόνια
-
Α γεια σου. Αυτό σκέφτηκα και εγώ.
Και εμένα μου αρέσουν αυτά τα τιμόνια
Εγω με 4κτινα μεγάλωσα για τις λιμουζίνες και 3κτινα για τα σπορ.
Κατι 2κτινα που επανηλθαν στη μοδα είχαν κατι κουβαδες για θειτσες....
Μπλιαχχχχχχχ -
Δεν περιγραφω άλλο.
Δες τιμόνι, και πίνακα οργάνων. Το τελευταίο τέλειο αντρικό εσωτερικό.
25 χρόνων και ακόμα εξαιρετικό
Την βλέπεις και θαυμάζεις την κομψότητα και την αρρενωπή σχεδίαση. Απλές λιτές γραμμές μα τοσο σοβαρές που ακόμα και σήμερα άνετα κάθεται ως σχεδίαση
-
Βλέπω την απομίμηση ξύλου και μου γυρίζουν τα συκώτια!!!
Ότι χειρότερο έχω δει σε αυτοκίνητο....... -
Νομίζω ξύλο ήταν
-
Σε κάποιες εκδόσεις, bmw exclusive ονομαζόντουσαν νομίζω, ήταν true ξύλο
-
@ggab said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ότι χειρότερο έχω δει σε αυτοκίνητο.......Δεν έχεις δίκιο.
Το ξύλο ταιριάζει σε κάποια εσωτερικά.
Πχ,τα ροβερ75 είχαν γαμάτο εσωτερικό με πινελιές ξύλου. -
Δεν περιγραφω άλλο.
Δες τιμόνι, και πίνακα οργάνων. Το τελευταίο τέλειο αντρικό εσωτερικό.
25 χρόνων και ακόμα εξαιρετικό
Την βλέπεις και θαυμάζεις την κομψότητα και την αρρενωπή σχεδίαση. Απλές λιτές γραμμές μα τοσο σοβαρές που ακόμα και σήμερα άνετα κάθεται ως σχεδίαση
Έφτασα στο τσακ να πάρω μια τέτοια 520 με τέτοιο εσωτερικό για Sunday car (ήταν τσεκαρισμένη και με 1000 ευρώ) αλλα δεν θα είχα που να τη βάλω.
-
@teo-mak said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@ggab said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ότι χειρότερο έχω δει σε αυτοκίνητο.......Δεν έχεις δίκιο.
Το ξύλο ταιριάζει σε κάποια εσωτερικά.
Πχ,τα ροβερ75 είχαν γαμάτο εσωτερικό με πινελιές ξύλου.Περί ορέξεως είναι και η εσωτερική ομορφιά όπως και η εξωτερική. Απο μικρός όταν έβλεπα ξύλινη επένδυση με χάλαγε. Ακόμη και πραγματικό ξύλο να είναι,ΔΕΝ........
-
Ηταν μόδα τα ξύλα κάποτε...
-
Έτσι ...ξύλο και μπεζ εσωτερικό. Αιωνίως παραμένει ένας πολύ ωραίος συνδιασμός.
Ακόμα και στο απλα και λαικα αυτοκίνητα.
-
Σβήστο.... Λυπήσου μας..
-
Όσοι μπήκαν στο Car με χαζέψουν παλιές 5άρες να σηκώσουν το χέρι τους.
-
@dimsabas said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Όσοι μπήκαν στο Car με χαζέψουν παλιές 5άρες να σηκώσουν το χέρι τους.
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!