-
-
-
Δε με διαβάζεις ρε Λάπη!
https://www.drive.gr/news/kosmos-tuning/pagani-huayra-me-moter-daewoo-tyfla-na-hei-i-oritzinal-video
-
Δεν το είχα δει ....συγνώμη...
Παντως εαν κάποιος έχει ένα χρέπι και παλιό αυτοκίνητο και θέλει να βρει κάποιο για να παρκάρει στον κήπο τού σπιτιού του ώστε να τρελάνει τους γείτονες, δεν υπάρχει καλύτερη λύση.
-
Το MG ZS ταρακούνησε την Ισπανία με πρωτιά στις πωλήσεις
Θα μας πεις τι μας ενδιαφέρει η Ισπανία. Ε, κάπως μας ενδιαφέρει καθώς -όπως και στην Ελλάδα- η MG έκανε είσοδο στην αγορά της και όσο να' ναι ένα ενδιαφέρον υπάρχει για την απήχηση της φίρμας αλλά βλέπουμε και τις τιμολογιακές διαφορές.
Η μεγάλη άνοδος της MG στην Ευρώπη τον περασμένο μήνα οφείλεται και από την επιτυχία του SUV της φίρμας MG ZS, το οποίο ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις στην Ισπανία τον Δεκέμβριο.
Η θυγατρική της κινεζικής SAIC προσφέρει το βενζινοκίνητο ZS για λιγότερο από 15.000 ευρώ στην Ισπανία (κοντά στα 19.000 στην Ελλάδα)
Μάθανε ότι απαυτωνόμαστε στην Ελλάδα
Πλακωσανε κι οι Κινέζοι... -
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Παντως εαν κάποιος έχει ένα χρέπι και παλιό αυτοκίνητο και θέλει να βρει κάποιο για να παρκάρει στον κήπο τού σπιτιού του ώστε να τρελάνει τους γείτονες, δεν υπάρχει καλύτερη λύση.
Αυτό πάντως δείχνει ότι είναι εύκολο να φτιάξεις αυτοκίνητο. Το software των ηλεκτρικών είναι πρόβλημα!
-
Λοιπόν αυτο είναι το καλύτερο που βρήκα στα βίντεο
Απλά δεν γίνεται να ανοίξει! Μη χάσετε το κλειδί !!!!
Υπάρχει τίποτα αντίστοιχο στην ευρωπαϊκή αγορά ;;;
-
Αυτα που έβαλες βγήκαν πρώτα στην παρακάτω δοκιμή που εχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί δείχνει πως τα κλέβουν ή τι θα κάνουμε αν χάσουμε τον αντάπτορα - μπουλόνι
-
Είναι εξαιρετικά!
Τα φέρνουν εδώ στην Ελλάδα;
-
Ωραίο πάρκινγκ έφτιαξαν.
Το γκαράζ στο κέντρο της Αθήνας που πήρε διεθνές βραβείο αρχιτεκτονικής
-
-
-
Ο γνωστός στους Ιταλόφιλους της αυτοκίνησης ¨τσιρώνης¨ έχει στο κανάλι του και βίντεο με συνέντευξη εκτός των οδηγικών του εντυπώσεων από αυτοκίνητα.
Συνομιλεί με τον υπεύθυνο οδηγό δοκιμών εξέλιξης της ferrari για σχεδόν 50 χρόνια. Λίγο στη μετάφραση μας τα χαλά το youtube ,αλλά βλέπεται νεράκι...
Spoiler alert , πλέον ως προσωπικό αυτοκίνητο, οδηγά guilia και όχι δεν είναι qv. -
Το mild-hybrid σύστημα κίνησης δίνει τη δυνατότητα στο θερμικό μηχανικό σύνολο να σβήνει, όταν ο οδηγός αφήνει το πόδι του από το γκάζι.
https://www.4troxoi.gr/dokimes/odigoyme-to-skoda-octavia-1-5-tsi-e-tec/
Κάτι αντίστοιχο κάνει και η hyundai νομίζω.
Ωστόσο εμένα δε μου πολυαρέσει όλο αυτο. Μου φαίνεται overengineered και γενικά το άναψε/σβήσε του κινητήρα όλη την ώρα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν θα δημιουργήσει θέματα σε βάθος χρόνου.
-
@williamg said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
.....και γενικά το άναψε/σβήσε του κινητήρα όλη την ώρα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν θα δημιουργήσει θέματα σε βάθος χρόνου.
Κανείς δεν ασχολείται με το βάθος χρόνους αφού α) η πλειοψηφία ληζινγκ και β) το θέμα ειναι να πιάσουν τα όρια CO2 σήμερα, δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει σε 5 χρόνια, ας διαλύσει το μοτέρ, δεν ειναι πρόβλημα των εταιριών αλλά του ιδιοκτήτη!
-
-
Ή μένετε Μπουρνάζι .
-
Αφιερωμένο στους κατόχους SUV:
Youtube Video -
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Με λίγα λόγια, όλοι οι οδηγοί αγώνων είναι ψυχοπαθείς, αλλά και οι πιτσιρικάδες που εκστασιάζονται με τον θόρυβο, και ονειρεύονται Akrapovic κλπ.
Ώπα, τώρα θυμήθηκα, πως ο Δουρής, είναι ένα ρενώ φουέγκο, αλλά έκανε θόρυβο άραγε;
Σίγουρα ναι.Πόσο καιρό έχει να πάει με άντρα αυτή η καθηγήτρια;
Εγώ που σιχαίνομαι τις εξατμίσεις, αλλά γουστάρω τα 45hz και κάτω τι είμαι;
Αναμένω ανάλυση Lap. -
Ο Δουρής φίλε είχε Fuego τρίλιτρο…όχι ότι να’ναι…
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!