-
Χωρίς A pilar τουλαχιστον
-
-
Το θέμα είναι να παίζει τα αθλητικά και ειδικά τα ντέρμπι χωρίς να βλέπεις κάθε 5" loading εικόνα. Εκεί μου την σπάνε αυτά, ταινίες και σειρές βλέπεις και στο stremio (και αλλού) και με πιο φιλική στην χρήση πλατφόρμα
-
Είναι μια χαρα πλέον ,δοκιμασμένο,πιο παλιά γίνονταν αυτά ειδικά σε αγώνες με μεγάλη επισκεψιμότητα.
-
@yem βάλε και αν γίνει #mlkia ο λογαριασμός στον antonmonme
-
Αν γίνει μαλακια θα του πληρώσω διαρκείας είναι πιο σωστό!
-
Ξέρει κανείς αν παίζει με Samsung? (tizen λειτουργικό)
Να το δοκίμαζα δλδ χωρίς box
-
@mastoras78 said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αποκλείεται! -
Ούτως η άλλως αν επιλέξεις ταινία που έχει κωδικοποίηση dts και όχι dd, δεν θα είχες ήχο γιατί η Samsung και με επιφύλαξη η Lg δεν πληρώνουν δικαιώματα!Δεν θυμάμαι αν λύνεται κάνοντας pass through με ενισχυτή η ήχο μπάρα.
-
Το λυσανε κι αυτό οι εταιρείες, dts πλέον γιοκ, ουτε για δείγμα, κι ας ήταν μέρα με τη νύχτα η διαφορά απόδοσης σε σύγκριση με D.D. και το αστείο του Atmos με τα 17 ηχεία στο σαλόνι...
-
Πρέπει να κινείται το χρήμα.
Μόνο με τα 5 ηχεία θα μείνεις;
Βάλε ρε παιδί μου μια 5δα ηχεία και στο ταβάνι να ακούγεται το whipping τις βοιδοπτσας του πρωταγωνιστή και κάνα 2 svs στο σαλόνι να ακούγεται το "ποπ" της σαμπανιας της Τζούλιας μέχρι τον 5οροφο.....
-
Συμφωνω με την ανωτερότητα του DTS,μεγάλη σημασία εκτός του ενισχυτή στο home cinema,έχουν τα ηχεία και φυσικά πολύ μεγάλη το sub.Ένα καλό 7.1 η 9 είναι μια χαρα, το Atmos για να είναι σωστό θέλει αρκετα παραπάνω χρήματα,μελέτες χώρου,διάταξη ηχείων κλπ!
-
Βεβαίως παίζει.
-
Χαζομάρες.
Και εμεις έχουμε έναν κάτσε καλά ενισχυτή, δεν ξέρω και εγώ πόσο κόστιζε. Dts εποχή που μετέτρεπε και μόνος του σε DTS το σήμα. Τζάμπα λεφτά, αν το βάζαμε δυνατά ετριζε το σπίτι, τρελαίναμε κόσμο.
Αυτά είναι για όσους έχουν μονοκατοικίες με κανονικά home cinema δωμάτια και μονώσεις. Για νορμάλ ανθρώπους δεν ειναι
-
@cirus said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Σπιτι έχω ακόμα την PANASONIC GT50 plasma, που είναι η δευτερη καλύτερη plasma που βγήκε ποτέ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικόνα ακόμα και τωρα μετα από τοσα χρόνια!!!!!!!
Ηταν ακριβη ναι αλλά τηλεορασαρα με τα όλα της. Ειχαν λύσει ολα τα μειον της πλάσμα τεχνολογίας αλλά την τεχνολογια αυτή την έφαγε η κατανάλωση ρευματος....... τα ιδια σκατα με τα αυτοκίνητα ενα πράγμα....... τωρα 99 στους 100 κοιτανε καταναλωση ενω παλιά αλλα πράγματα ερχονταν πρώτα.
Ναι πλέον μια OLED είναι καλυτερη. Πήρα και τέτοια μικρότερη
αλλά η Plasma ακόμα και σημερα είναι τρομερη τηλεόραση και βαζει ακόμα κάτω ακόμη και τωρα αρκετες καινούργιες σε εικόνα (προφανως όχι κορυφαία μοντελα)
ειναι μόλις Full HD αλλά οι πλασμα δεν έχουν εγγενη αναλυση οπότε και χαμηλότερης ποιοτητας σήματα τα δείχνουν εξαιρετικά. Εξαιρετικό μαύρο εννοειται και πολυ καλή φωτεινότητα για πλασμα. (εννοειται led, oled κτλ δεν τις φτανει σε φωτεινότητα)
Είχα την vt50 Panasonic την πιο καλή την πήρα το 2011 1650 αν θυμάμαι προσφορά το 2017 όμως όπως πολλές εκείνης της γενιάς κάηκε πλακέτα με κόστος 300+ δεν επισκευάστηκε ποτέ πήγε στην αποθήκη. Πέρυσι μπήκαν στην οικοδομή άνοιξαν τις αποθήκες προσπάθησαν να την πάρουν την πήγαν 1μ δεν κουβαλιοταν η άτιμη από βάρος την παράτησαν στον διάδρομο... φοβερή τηλεόραση με πριμιουμ τηλεκοντρόλ...μετά πήρα οled lg 55 τώρα ψηνομαι αν βρω καμιά προσφορά του 2022 σε 65 την c2 να την αλλάξω.
-
@tkin73 said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Είχα την vt50 Panasonic την πιο καλή την πήρα το 2011 1650 αν θυμάμαι προσφορά το 2017 όμως όπως πολλές εκείνης της γενιάς κάηκε πλακέτα με κόστος 300+ δεν επισκευάστηκε ποτέ πήγε στην αποθήκη. Πέρυσι μπήκαν στην οικοδομή άνοιξαν τις αποθήκες προσπάθησαν να την πάρουν την πήγαν 1μ δεν κουβαλιοταν η άτιμη από βάρος την παράτησαν στον διάδρομο... φοβερή τηλεόραση με πριμιουμ τηλεκοντρόλ...μετά πήρα οled lg 55 τώρα ψηνομαι αν βρω καμιά προσφορά του 2022 σε 65 την c2 να την αλλάξω.
Ναι η VT ήταν η ν1.
Εμένα ακόμα παίζει υπέροχα, δεν έχει πάθει ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. Τηλεορασάρα.
Οταν πάθει θα αλλαχθει με OLED αλλά είμαι τόσο ευχαριστημένος που αν δεν χαλάσει δεν την αλλάζω
-
@nasosto said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Βεβαίως παίζει.
Ενδιαφέρον.. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες? Η έστω κάποιο link για μελέτη.
Anton έχω και ηχομπαρα αλλά δε θυμάμαι αν υποστηρίζει dts. Ψευτοatmos σίγουρα.. Και εμένα με πόνεσε που το αποσύρανε
-
@tkin73 said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
@cirus said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Σπιτι έχω ακόμα την PANASONIC GT50 plasma, που είναι η δευτερη καλύτερη plasma που βγήκε ποτέ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικόνα ακόμα και τωρα μετα από τοσα χρόνια!!!!!!!
Ηταν ακριβη ναι αλλά τηλεορασαρα με τα όλα της. Ειχαν λύσει ολα τα μειον της πλάσμα τεχνολογίας αλλά την τεχνολογια αυτή την έφαγε η κατανάλωση ρευματος....... τα ιδια σκατα με τα αυτοκίνητα ενα πράγμα....... τωρα 99 στους 100 κοιτανε καταναλωση ενω παλιά αλλα πράγματα ερχονταν πρώτα.
Ναι πλέον μια OLED είναι καλυτερη. Πήρα και τέτοια μικρότερη
αλλά η Plasma ακόμα και σημερα είναι τρομερη τηλεόραση και βαζει ακόμα κάτω ακόμη και τωρα αρκετες καινούργιες σε εικόνα (προφανως όχι κορυφαία μοντελα)
ειναι μόλις Full HD αλλά οι πλασμα δεν έχουν εγγενη αναλυση οπότε και χαμηλότερης ποιοτητας σήματα τα δείχνουν εξαιρετικά. Εξαιρετικό μαύρο εννοειται και πολυ καλή φωτεινότητα για πλασμα. (εννοειται led, oled κτλ δεν τις φτανει σε φωτεινότητα)
Η VT κάποια στιγμή σταμάτησε, σταμάτησαν μάλλον ολες οι plasma, όπως περίπου τώρα με τα ντίζελ. Απ τις τελευταίες με άριστη εικόνα που πωλουσαν ήταν U50/UT50 και εγώ τη βρήκα στις τελευταίες βδομάδες διάθεσης που το Πλαίσιο έκανε μάλλον clearance που παρουσίαζε ως προσφορά 2 εβδομάδων, κι από 1150€ την αγόρασα 600€. Πήγα στη Λάρισα τότε να την παραλάβω... Κάηκε πριν λίγους μήνες στη μοναδική ηλεκτρική καταιγίδα που μου έχει κάνει ζημιά στο σπίτι μέχρι τώρα. Μέχρι τότε ακόμη θαύμαζα την εικόνα της.
Πάντως και η πρώτη που παρέλαβα, είχε θέμα στο τροφοδοτικό και την αντικατεστησα ως DOA με καινούργια τις πρώτες μέρες.
Είχε και full pass through για το dts στο logitech 5.1 THX που είχα προλάβει σε άλλο clearance του Public στα 140€... Έπαιζε και Sanyo προβολέας τότε, αγορασμένος στη αμερικανική βάση στη Γερμανία.Εκτός από τα pass through που άρχισαν να κόβουν, πλέον και το 4Κ home theater δυσκολεύει τα πράγματα, οπότε πρέπει να χει android tv μια καινούρια συσκευή για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην χάνεις πράγματα όπως το stremio. Και κει τα χαλάνε οι κατασκευαστές. Μόνο η Sony έχει OLED με android tv κι ίσως τίποτα Κινέζοι.
Οι πιο φθηνές OLED είναι η σειρά Α της LG, θα τις βρεις 65" με 1200-1300€, αλλά δεν έχουν android και είναι 50Hz.
Εγώ τώρα κάνω τη δουλειά μου με μια 65" TLC που πήρα 700€ και είναι υπερπλήρης τουλάχιστον στο software κομμάτι.Αν βρείτε κάποια εξαιρετική προσφορά OLED ενημερώστε να προλάβουμε και μεις
-
Χωρίς να συγκρίνω αλλού, από διαφήμιση που μου έβγαλε, μια περίπτωση που το μέγεθος μετράει είναι εδώ https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-oled-77-4k-smart-oled77b26la/1717017
Και σε 65 εδώ https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-sony-oled-65-4k-android-xr65a75kaep/1697788
Της Sony δοκιμάστε κι αγορά απ την επίσημη σελίδα, συνήθως δίνουν εγγύηση δώρο.
Στα άλλα μαγαζιά, είναι πότε θα πετύχεις επιστροφή πόντων. -
Οι καλύτερες oled είναι της Panasonic ,απλά είναι πανάκριβες!Πανελ δίνει και σε αυτήν και στη Sony η Lg,απλά κάνουν τροποποιήσεις ,ειδικά στα ακριβά τους μοντέλα.
Η καλύτερη led,δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε μια oled,αν φυσικά κάποιος μπορεί να κάνει τις παραχωρήσεις που απαιτεί η συγκεκριμένη τεχνολογία,ώστε να έχει μια σχετική μακροζωία.
Εγώ πηρα qled75 για το σαλόνι,αν και δεν μου αρέσει η εικόνα που βγάζουν οι Samsung,επειδή παίζει όλη μέρα σχεδόν,βλέπουν τα παιδιά και τη βρήκα σε σχετικά καλή τιμή.Αν κάποιος βλέπει πιο πολύ τηλεοπτικό πρόγραμμα ,η Sony είναι κορυφη!
Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους