-
@cirus said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
@antonmone said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Άσχετο αλλά αν είσαι αυτός που νομίζω θα το καταλάβεις μόνο εσυ!Ξερεις τον διχόνοια (η κάπως έτσι του Αστερίξ;). Spcav?
οχι φίλε μου, μάλλον θα με μπερδεύεις με κάποιον αλλο, δεν καταλαβαίνω τι γράφεις
από Αστερίξ ποιο πολύ τα αγριογουρουνα του Οβελιξ μαρέσουν
Εντάξει συγγνώμη λάθος τότε.Απλά με το nickname σου φωνάζουν ένα παιδί στο avclub.gr με αβαταρ την φιγούρα από τον Αστερίξ και υπέθεσα ότι είσαι εσυ!
-
Ότσι ! Αλλά αν έχεις λεφτά πλέρωνε συνδρομές για ευκολία χρήσης
-
Ναι μωρέ αλλά ψάχνεις μενού από δώ και από εκεί και στο τέλος ποτέ δεν ξέρεις μην γίνει καμιά στραβή ιφ γιου νοου γουοτ αι μιν. Anyway αν το βάλεις κάνε ένα report back με εντυπώσεις
-
Ωραίος.. πάντως και εγώ που είχα ρωτήσει όλοι Μag προτείνουν. Νομίζω το 524 είναι το τρέχον μοντέλο
-
@pgp737ng said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
7 χρόνια τώρα! Μόνο μια φορά πριν 3 περίπου χρονια υπήρξε ένα μικρό θέμα για κάνα δυο μήνες και μετά όλα καλά, ξανά ονλινέ!
Εχουμε κάνα link για συνδρομές? Τι παραπάνω κάνει το mag σε σχέση με άλλα κουτιά? Εννοώ έχει κάτι το ιδιαίτερο και παίζει πιο εύκολα τις "συνδρομές"?
-
Και με την "συνδρομή" τι πακέτο έχουμε?
Edit :Αν θες στείλε μου σε pm -
@yem said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Edit :Αν θες στείλε μου σε pm50 τρίμηνο,ctv,nova με ότι έχουν,πολλά κανάλια θεματικά,και ξεχωριστή λίστα με ταινίες ,σειρές κλπ.
-
Edit :Αν θες στείλε μου σε pm50 τρίμηνο,ctv,nova με ότι έχουν,πολλά κανάλια θεματικά,και ξεχωριστή λίστα με ταινίες ,σειρές κλπ.
Σωστά! Τα πάντα όλα!
Λαθος!Δεν εχει ολη τη Σειρηνα!!(troll)
Στα σοβαρα τωρα,υπαρχουν πολυ μικρες διαφορες σε περιεχομενο.Αυτο που θα ηθελα να δω ,ειναι τα ΝΒΑ ,δυσκολο βεβαια αφου τα δικαιωματα δεν τα εχει ενα αμερικανικο δικτυο,μπας και κοψω το leaguepass.Xωρις ελληνικο σχολιασμο βεβαια.Μην ξεχναμε και το κοστος της συσκευης περι τα 100 ευρω αν θυμαμαι καλα. -
Λαθος!Δεν εχει ολη τη Σειρηνα!!(troll)
Στα σοβαρα τωρα,υπαρχουν πολυ μικρες διαφορες σε περιεχομενο.Αυτο που θα ηθελα να δω ,ειναι τα ΝΒΑ ,δυσκολο βεβαια αφου τα δικαιωματα δεν τα εχει ενα αμερικανικο δικτυο,μπας και κοψω το leaguepass.Xωρις ελληνικο σχολιασμο βεβαια.Μην ξεχναμε και το κοστος της συσκευης περι τα 100 ευρω αν θυμαμαι καλα.Έχει όμως μια χαρά καναλακια!!! Και τον Σειρηνάκη πρώτο πρώτο!!
Όλοι από τον ίδιο ψωνίζουμε;
-
Πάντως αυτός που έχω εδώ και 1 χρόνο ,δίνει τη δυνατότητα να παίζει όπου θες ,αρκεί να υπάρχει Wi-Fi. Το προηγούμενο δεν έπαιζε άλλου.Χρήσιμο για διακοπές κλπ!
-
Με xiaomi Mi Box δεν παίζει?
Με το λειτουργικό της smart lg?
Με υπολογιστή παίζει? -
Με υπολογιστή παίζει?Οχι και στα 3
Παίρνεις boxaki δικό τους ,περίπου 120 ισως και παραπάνω τώρα ,το πληρώνεις μια φορά και το κρατας -
Θέλεις γρήγορο Ίντερνετ και καλό hdmi μονο
-
Εμείς φώς θα δούμε;
-
Παίρνεις boxaki δικό τους ,περίπου 120 ισως και παραπάνω τώρα ,το πληρώνεις μια φορά και το κραταςΑα κατάλαβα, και σου το έχει σεταρισμενο. Ενδιαφέρον τοτε.
Το καλοκαίρι λέω να κόψω την NOVA γιατί το παρακάναμε... Τελείως νεκρό πρόγραμμα και ψάχνω εναλλακτικές.
Βρήκα μια με το Netflix μέσω Τουρκίας, με καλύπτει λίγο και το stremio αλλά θέλεις και καμιά μπαλίτσα Ελληνική -
Αχχαχχαχαχα 0000!
-
Παίρνεις boxaki δικό τους ,περίπου 120 ισως και παραπάνω τώρα ,το πληρώνεις μια φορά και το κραταςΑα κατάλαβα, και σου το έχει σεταρισμενο. Ενδιαφέρον τοτε.
Το καλοκαίρι λέω να κόψω την NOVA γιατί το παρακάναμε... Τελείως νεκρό πρόγραμμα και ψάχνω εναλλακτικές.
Βρήκα μια με το Netflix μέσω Τουρκίας, με καλύπτει λίγο και το stremio αλλά θέλεις και καμιά μπαλίτσα ΕλληνικήΝαι εννοείται,αν δεν βαριέσαι επισης λίγο το ψάξιμο ,θα κόψεις και το Νετφλιξ,απλά θα πρέπει να θυμάσαι που έχεις αφήσει τις σειρές σου αν βλέπεις πολλές ταυτόχρονα!
-
Θέλεις γρήγορο Ίντερνετ και καλό hdmi μονο
Όταν λες καλό internet? Οι ξύστες στην γειτονιά δεν μας έχουν φέρει καν vdsl.. Σκέφτομαι να τα σκάσω στον iron man σωτήρα της ανθρωπότητας για starlink ώρες ώρες..
Επίσης δε θέλω να τρουπάω τον τοίχο για καλώδιο δικτύου.. Με 5G wifi παλεύεται?
Καλό hdmi καλώδιο? Πρέπει να πέσεις σε εντελώς μάπα για να έχεις θέματα
-
Θα έχεις θέμα όχι τόσο με το Ίντερνετ αλλά με το καλώδιο ,μόνο αν επιλέξεις να δεις 4k (ο θεός να το κάνει βέβαια).Εκεί θα σου κολλάει κάποιες φορές η απλά θα σου σπάσει τα νεύρα και θα το κλείσεις.Με 5g παίζει εννοειται,όχι όμως τόσο καλά στα 4κ.
Να διευκρινήσω ότι όπως θα ξέρεις το 4k είναι περισσότερο εντυπωσιασμός σε αυτές τις υλοποιήσεις.
Μια ταινία σε υψηλές αναλύσεις σε εικόνα και ήχο απαιτεί παρά πολλα gigabyte μέγεθος αρχείου,όποτε ας πούμε ότι το 4k έχει αρκετα καλύτερη εικόνα από τα απλά ,μέχρι εκεί. -
Κατανοητός σε ευχαριστώ.. Ω ναι είναι μούφα 4Κ όπως στα αμάξια το μούφα/mild hybrid
Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους