-
@gatoz said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
@dettol said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
@gtsartsal said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Να ρωτήσω κάτι?
Τι σαλόνια έχετε? Γήπεδα?
Εγώ πέρσι πήρα 55αρα και το μετάνιωσα. Μάλλον η επόμενη θα είναι μικρότερη.κοινως, στα 2.5μ για να "δεις" 4κ, θες 65αρα. Δεν νομιζω οτι 2.5μ αποσταση καναπε-τηλεορασης ειναι σαλονι-γηπεδο
Εμένα μου φαίνεται τεράστια η τηλεόραση μου ακόμα και όταν καθομαι περίπου στα 2 μέτρα. Όταν τις καλές θέσεις τις πιάνουν τα παιδιά και είμαι στον κάθετο καναπέ, είμαι σχεδόν στο 1 μέτρο και με ζορίζει!
ιδανικα, αυτο που θελεις ειναι η οθονη να σου γεμιζει το field of view. Το 1μ ναι ειναι υπερβολικο, ειδικα αν ειναι υπο μεγαλη γωνια, οπου αρκετες τηλεορασεις "ξεβαφουν".
Πρακτικα, τα περισσοτερα σαλονια ανετα υποστηριζουν 75αρες. Το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο, αλλα οσο πεφτουν οι τιμες τους, ανεβαινουν οι ιντσες που πωλουνται. Πριν μερικα χρονια οι 55αρες ηταν οι top seller, τωρα εχει μεταφερθει στις 65αρες ο τιτλος αυτος.καπου αλλου ειναι η κουβεντα για την τεραστια ακριβεια στα σπιτια
τι λεμε τωρα...
τα 5 παραπανω τμ στο σαλονι δεν υπαρχουν ή για να υπαρξουν σημαινει δανειο μεχρι τα 84βρε συ γατε, δηλαδη τα σπιτια/διαμερισματα που βλεπεις εσυ εχουν αποσταση καναπε-τηλεορασης μικροτερη απο 3μ; Αν λογω διαρρυθμισης (παραθυρα, αεραγωγοι κτλπ) δεν χωραει ενα πανελ 65-75', αυτο ειναι τελειως διαφορετικο θεμα
-
αναρωτιεμαι στον καναπε ποιος πεφτει στην αγκαλια του αλλου να δειτε σειρες για την ηλεκτροκινηση και την επανασταση στην 75αρα
-
Ολα αυτα για 1.5μ χ1μ που καταλαμβανει μια 65αρα?
Σιγα ρε σεις...ελεος.
Αμα μενεις σε γκαρσονιερα ναι...αλλα σε σπιτι ανω των 80τμ δεν μπορειτε να βαλετε μια 65αρα?
Εκτος και αν εχει λαθος διαρρυθμιση. -
Να ρωτήσω κάτι?
Εγώ πέρσι πήρα 55αρα και το μετάνιωσα. Μάλλον η επόμενη θα είναι μικρότερη.κοινως, στα 2.5μ για να "δεις" 4κ, θες 65αρα. Δεν νομιζω οτι 2.5μ αποσταση καναπε-τηλεορασης ειναι σαλονι-γηπεδο
Εμένα μου φαίνεται τεράστια η τηλεόραση μου ακόμα και όταν καθομαι περίπου στα 2 μέτρα. Όταν τις καλές θέσεις τις πιάνουν τα παιδιά και είμαι στον κάθετο καναπέ, είμαι σχεδόν στο 1 μέτρο και με ζορίζει!
ιδανικα, αυτο που θελεις ειναι η οθονη να σου γεμιζει το field of view. Το 1μ ναι ειναι υπερβολικο, ειδικα αν ειναι υπο μεγαλη γωνια, οπου αρκετες τηλεορασεις "ξεβαφουν".
Πρακτικα, τα περισσοτερα σαλονια ανετα υποστηριζουν 75αρες. Το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο, αλλα οσο πεφτουν οι τιμες τους, ανεβαινουν οι ιντσες που πωλουνται. Πριν μερικα χρονια οι 55αρες ηταν οι top seller, τωρα εχει μεταφερθει στις 65αρες ο τιτλος αυτος.καπου αλλου ειναι η κουβεντα για την τεραστια ακριβεια στα σπιτια
τι λεμε τωρα...
τα 5 παραπανω τμ στο σαλονι δεν υπαρχουν ή για να υπαρξουν σημαινει δανειο μεχρι τα 84βρε συ γατε, δηλαδη τα σπιτια/διαμερισματα που βλεπεις εσυ εχουν αποσταση καναπε-τηλεορασης μικροτερη απο 3μ; Αν λογω διαρρυθμισης (παραθυρα, αεραγωγοι κτλπ) δεν χωραει ενα πανελ 65-75', αυτο ειναι τελειως διαφορετικο θεμα
σπιτια των 100τμ δεν εχουν χωρο για 65αρα, εαν την τοποθετησουν, που το κανουν, κλεινουν ζωτικο χωρο στο σαλονι, δεν ειναι θεμα διαρυθμισης, ειναι θεμα τιμης. του σπιτιου.
-
αναρωτιεμαι στον καναπε ποιος πεφτει στην αγκαλια του αλλου να δειτε σειρες για την ηλεκτροκινηση και την επανασταση στην 75αρα
Εγώ ξαπλώνω στον τριθέσιο και η αγαπημένη στον διθέσιο. Βάζω πολιτικές αναλύσεις, νανουρίζεται και μετά βλέπω αυτοκίνητα. Ζωάρα.
Εάν δω πρώτα αυτοκίνητα, θα δούμε μετά βαφή μανικιούρ, ή τραγούδια οπότε δεν αλλάζει η σειρά. Όλα είναι μελετημένα
-
@gatoz said in [Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους]
σπιτια των 100τμ δεν εχουν χωρο για 65αρα, εαν την τοποθετησουν, που το κανουν, κλεινουν ζωτικο χωρο στο σαλονι, δεν ειναι θεμα διαρυθμισης, ειναι θεμα τιμης. του σπιτιου.
Σπίτι 57 τμ...65άρα...απόσταση από θέση θέασης μέχρι τηλεόραση, ακριβώς 3 μέτρα...μια χαρά είναι...
Υ.Γ.1 δεν χρειάζεται γκρίνια για όλα
Υ.Γ2 έχεις φωτο... -
Να ρωτήσω κάτι?
τι λεμε τωρα...
τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων. Αν δεν τους ενδιαφερει να κανουν σουαρε σπιτι τους, αλλα να αραζει η οικογενεια και να βλεπει ταινιες, τοτε γιατι να μην παρουν την μεγαλυτερη τηλεοραση που μπορουν;
Η τιμη σπιτιου δεν καταλαβαινω πως μπαινει στην συζητηση, παρα μονο στα τετραγωνικα του σπιτιου. -
-
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΧΙΟ
-
φερτε και τον @criuser και γιναμε!
-
Πες ζήτω το ΠΑΣΟΚ και θα έρθει
-
Δεν έχει τηλεόραση,βλέπει όλη μέρα Fox News μόνο και family guy!
-
@antonmone said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Δεν έχει τηλεόραση,βλέπει όλη μέρα Fox News μόνο και family guy!
ετσι μπραβο, μπας και δει επιτελους λιγο καλη ακροαματικοτητα αυτο το παλικαρακι ο seth που δεν τον ξερει ουτε η μανα του.
-
Το φορ κεη θέλει ιντσες για να «δειξει».
Που να καταλάβεις αν εχει γινει γουαξινγκ ή λεηζερ στα νινια του πορνχαμπ;
Κατω απο 85 ειναι συμβιβασμός.
-
Γατάκια. Έχω έτοιμο επόμενο πρότζεκτ. Smart glasses 150 ίντσες oiled.
Μαζεύω φράγκα.
-
@lap said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Γατάκια. Έχω έτοιμο επόμενο πρότζεκτ. Smart glasses 150 ίντσες oiled.
Μαζεύω φράγκα.
Τι λάδι θα βάλεις ,αραβοσιτέλαιο;
-
Μια τηλεοραση ειπε να παρει ο ανθρωπος και το γ@μησατε για θεμα...
-
Αναλόγως το περιεχόμενο
-
@chrisk6 said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
κατσε, ακομα δεν ξεκινησε η πολιτικη συνιστωσα του θεματος (θα υπαρχει καπου χωμενη, ειμαι σιγουρος)
-
@chrisk6 said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
κατσε, ακομα δεν ξεκινησε η πολιτικη συνιστωσα του θεματος (θα υπαρχει καπου χωμενη, ειμαι σιγουρος)
δεν ανιχνευεις καλα
ουτε καν ο αλλος που λεει οτι ειναι και οργανωμενος.... θα τον δωσω στα οργανα. κανονικα.
Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους