@antonmone said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Μια χαρα είναι για lcd η q 70,ιδανική για τηλεόραση σαλονιού να παίζει όλη μέρα και αξιόλογο va panel.
Η δίκη μου έχει μόνο ένα ελαφρύ dse που δεν ενοχλει.
Η ένσταση μου είναι ότι είναι φτήνια και τσιγκουνιά να έχουν το ίδιο φτηνιάρικο χειριστήριο δυο τηλεοράσεις με τεραστια διαφορά στην τιμη.Η ποιότητα στην εικόνα είναι αναμένομενη υπέρ της ακριβής φυσικά.Κατά τη γνωμη μου υπάρχει πτώση στην ποιότητα των υλικών τουλάχιστον σε αυτά που φαίνονται εξωτερικά αλλά και στον ποιοτικο έλεγχο,πέρναει πολύ σαβούρα στη κατανάλωση.Φασόν γραμμές παραγωγής,ειδικά στις χαμηλές τιμές και μάρκες φαντάσματα του παρελθόντος.Ακόμα και η Panasonic βγάζει τις φθηνές στην Vestel ενώ έχει εργοστάσιο στην Πολωνία.
Η Pany που έχει βάλει 254.000 κουμπιά στο χειριστηριο ,ενώ δεν το έκανε τουλάχιστον φωτιζόμενο η να δίνει ένα μικρό πιο εύχρηστο και ας ήταν με χρέωση όπως έκανε όχι και τόσο παλιά.
Συσκευασία με απλό φιλμ στο panel,ενώ παλιά έπρεπε να κανείς μισή ώρα για να βγάλεις την συσκευασία.
Λεπτομέρειες όλα αυτά βέβαια,μακάρι να είναι ποιοτικά τα ουσιώδη.
Οι panasonic εχουν χασει την αιγλη τους εδω και αρκετα χρονια. Μου εκανε εντυπωση μαλιστα που ησουν τοσο ευχαριστημενος με μοντελο του 2014, αλλα εγω εχω πανω απο 10 χρονια που δεν ασχολουμαι μαζι τους. Οταν ηθελα να αλλαξω τηλεοραση περισυ, το εψαξα αρκετα το θεμα, τοσο απο αποψη πανελ οσο και interface και επελεξα σονυ (lcd οχι oled) και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος. Η προηγουμενη ηταν μια samsung, η οποια απο την πρωτη μερα με ειχε ξενερωσει με clouding. Ειχα αγχος τι θα δω και στη σονυ, αν και ολες οι κριτικες ανεφεραν οτι το πανελ δεν εχει τετοια προβληματα, και τελικα οντως ολα καλα.