-
Δεν το λες και χαμηλό πάντως με 1.65 ύψος.... πάντως από διαστάσεις βλέπω ότι κινείται στα όρια των μεγάλων B Suv...
-
163 ρύποι για χιλιάρι μοτέρ με 16 κιλά ροπής ?
-
Δύο πράγματα ξεχωρίζω:
(α) την ταχύτητα του Συγγελίδη που με συνοπτικές διαδικασίες έφερε την MG στην Ελλάδα και άμεσα οργανώθηκε σε όλους τους τομείς.
(β) την γκάμα της MG που καλύπτει και όσους θα ήθελαν κάποιο θερμικό π.χ. εγώ. Το MG ZS φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και ευτυχώς δεν είναι χαμηλοτάβανο κλειστοφοβικό.Αναμένω με ενδιαφέρον τις τιμές και τις πρώτες δοκιμές.
-
Μόνο αν το πουλάει 3000 κάτω από το μπαγιόν, δηλαδή να παίρνεις με 15000 αμάξι με πλούσιο εξοπλισμό, έχει κάποια ελπίδα.
Αλλιώς υπάρχει το Σαντερο.
-
Bayon; Sandero;
Εγώ ούτε με σφαίρες.
Προτιμώ το C3. Το θεωρώ ποιο μάχιμο.Το MG είναι B Suv ψηλοτάβανο. Μεγάλο θετικό αυτό για μένα.
Δεν μπορώ με τίποτα τα SUV που είναι για Χόμπιτς... -
Bayon; Sandero;
Εγώ ούτε με σφαίρες.
Προτιμώ το C3. Το θεωρώ ποιο μάχιμο.Το MG είναι B Suv ψηλοτάβανο. Μεγάλο θετικό αυτό για μένα.
Δεν μπορώ με τίποτα τα SUV που είναι για Χόμπιτς...Αυτή την στιγμή η βασική έκδοση φηλ πακ του 3 Αιρκρος έχει 19900 με τον παρακάτω εξοπλισμό :
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Μπάρες οροφήςΠίσω φιμέ τζάμια
Προβολείς ομίχλης
Citroen LED VisionΑΣΦΑΛΕΙΑ
Περιοριστής και ρυθμιστής ταχύτητας
ABS, EBD, Brake Assist, ESP με ASR και Hill Assist
6 αερόσακοι: Οδηγού, Συνοδηγού, Πλαϊνοί και Οροφής
Pack Safety 1 (AFIL, SLI/ISA/CBA)ΑΝΕΣΗ
My Citroen Drive (Navigation, Οθόνη αφής 9", Mirror Screen)Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος
Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρος και πίσω
Πίσω κάθισμα αναδιπλούμενο σε διάταξη 60/40
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτεςΔερμάτινο τιμόνι
Αυτόματος κλιματισμός
Αυτόματη λειτουργία προβολέωνΤο αμάξι είναι 20 εκ μικρότερο σε μήκος από το ΖΡ, είναι λίγο ψηλότερο, έχει 3 εκ μεγαλύτερο μεταξόνιο, 110 άλογα, τούρμπο, 205 ροπή και 133 ρύπους, 10 δ 0-100, καλό εξοπλισμό.
Γιατί να προτιμήσει κάποιος το ΖΡ, αν δεν είναι 4-5000 φτηνότερο ?
-
Γιατί αυτή η έκδοση του Ερκρος είναι για περιορισμένο αριθμό, η τιμή για όποιον προλάβει και το αμάξι αλλάζει, σε 2-3 μήνες δεν θα υπάρχει. Οποτε το Εκρος ειναι ειδική περίπτωση αυτή την περίοδο και μόνο εαν θες αυτό, γιατί εαν θες άλλη έκδοση κλαύτα χαράλαμπε!
Μην πούμε για αξιοπιστία, που ακόμα και το κινέζεικο MG πιο αξιόπιστο θα είναι....χαχαχα!!
-
Γιατί αυτή η έκδοση του Ερκρος είναι για περιορισμένο αριθμό, η τιμή για όποιον προλάβει και το αμάξι αλλάζει, σε 2-3 μήνες δεν θα υπάρχει. Οποτε το Εκρος ειναι ειδική περίπτωση αυτή την περίοδο και μόνο εαν θες αυτό, γιατί εαν θες άλλη έκδοση κλαύτα χαράλαμπε!
Μην πούμε για αξιοπιστία, που ακόμα και το κινέζεικο MG πιο αξιόπιστο θα είναι....χαχαχα!!
Η συνταγή που σας γράφουν για να πάρετε τα τρόλει είναι εφ΄ άπαξ ή επαναλαμβανόμενη όπως πηγαίνετε να παίρνετε χαρτάκια για την εγγύηση ?
-
Δεν θα προτιμούσα το Aircross, παρόλο που είναι σε προσφορά, γιατί δεν μου αρέσει η σχεδίαση μπροστά. Μου θυμίζει τον Predator.
Νομίζω ότι αυτό και μόνο είναι ένας καλός λόγος απόρριψης. Ούτε το Bayon μου αρέσει.
Και το MG μπροστά δεν είναι κάτι το τρομερό σε σχεδίαση. Αλλά είναι ποιο ισσοροπημένο σχεδιαστικά.
Σχεδιαστικά ξεχωρίζω το Crossland και το Mokka, αλλά ξεφεύγουν εντελώς σε τιμές και πάσχουν πολύ σε εξοπλισμό.
-
Καλά και αυτά σε προσφορά είναι, από την Οπελ. Τώρα τους ήρθαν αμάξια και κατεβάζουν τιμές.
-
...αλλά κρατάνε μυστικές τις προσφορές.
Προσφορές ανάλογα τον πελάτη... -
-
Από €36.000 το ηλεκτρικό ZS, προ επιδότησης.
-
-
Και από €25.000 το 1.000αρι αυτόματο. Εαν δεν βαρεθώ θα παώ να οδηγήσω το 1000αρι που το έχουν για τεστ ντραιβ.
-
Και από €25.000 το 1.000αρι αυτόματο. Εαν δεν βαρεθώ θα παώ να οδηγήσω το 1000αρι που το έχουν για τεστ ντραιβ.
εκανα ερώτηση ενδιαφέροντος για test drive του ηλεκτρικού.
Αν προλάβω πριν φυγω για Κορεα (18-20 Αυγούστου) και ταξιδι προς Αυστραλία θα πάω να το οδηγήσω. Αλλιώς θα ξαναπροσπαθήσω από Σεπτέμβρη
Να γραψεις εντυπώσεις!!!!
Βλέπω πολύ ενδιαφέρον να υπάρξει με καλές τιμές
-
Εκεί που έχουν φθάσει οι τιμές των καινούριων, λογικό είναι και οι πελάτες αλλά και οι αντιπρόσωποι να θέλουν ποιο φτηνά αυτοκίνητα στην αγορά.
Ότι μάρκα και αν έρθει με αυτοκίνητα VFM, αν είναι με καλό δίκτυο, θα πουλήσει, αρκεί να απευθύνεται στην πλειοψηφία των πελατών.
Και αυτή τη στιγμή η πλειοψηφία δεν θέλει ηλεκτρικά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ασχέτως ότι υπάρχει έμμεση και άμεση προώθηση από διαφόρους.
-
-
-
Μπορείς να μου τον στείλεις; Αν τον έχεις βέβαια.
MG (SAIC) forum