-
Σίγουρα θα πουληθεί, το θέμα είναι να μη το χαρίσεις αφού είναι κούτα.
Γιατί το πουλάς και τι ψάχνεις;
Μη πάρεις μεταχειρισμένο. -
Άστο φίλε georgemit γιατί το σκίσαμε το θέμα του Fabia.
Το θέμα μου δεν είναι η πώληση του Leon. Αλλά ο αντικαταστάτης. Εκεί κολλάει το θέμα.
Tα υπόλοιπα εδώ: https://forum.4troxoi.gr/topic/93344/forum-peri-aytokinisis-peri-aytokinisis-anemon-ydaton/490για να μην συνεχιστεί το offtopic.
-
@storm said in Skoda Fabia MK4 2021:
@polistas και @vdx αν το πάρω απόφαση να το δώσω θα ενημερώσω εδώ το φόρουμ.
Η τιμή του θα είναι τόσο, όσο πρέπει για να πουληθεί και φυσικά αρκετά κάτω από την τιμή αγοράς (16 χιλιάρικα το είχα πάρει).
Επίσης να πω ότι υπάρχει και ενδεχόμενο να το δώσω στην spotawheel. Το έκανα με το Aircross, πιθανά να το κάνω και με το Leon.
Εγώ ενδιαφέρομαι και μπαίνω σε σειρά προτεραιότητας! Χαχαχ οπότε αν είναι να το πουλήσεις εδώ είμαστε, ούτε απευθείας αγορά, ούτε spot a weel ούτε τπτ!
-
@stratis70 said in Skoda Fabia 4 (2022):
Το έχει δει κανείς από κοντά για εντυπώσεις ?
{mod}:Μεταφέρθηκε στο υπάρχον θέμα. Δεν ανοίγουμε νέα θέματα όταν ήδη υπάρχουν.
-
@stratis70 said in Skoda Fabia 4 (2022):
Το έχει δει κανείς από κοντά για εντυπώσεις ?
Μόνο στατικά στο Golden Hall....πολύ όμορφο είναι.
-
Πέτυχα μια νταλίκα σήμερα στο δρόμο που κουβαλούσε καινούργια vw. Μάλλον για διανομή σε αντιπροσωπείες. Έβλεπα από μακριά ένα μπλε αυτοκίνητο στο πίσω μέρος της, που μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν καταλάβαινα τι είναι. Πλησίασα και είδα ότι είναι το νέο Fabia.
Το αυτοκίνητο πανέμορφο. Μπλε με μαύρη οροφή και μαύρες ζάντες, κουκλί. Αν δεν είχε το σήμα της Skoda θα στοιχημάτιζα ότι είναι Audi. Δεν το πιστεύω ότι έβγαλε τόσο όμορφο αυτοκίνητο η Skoda.
Λέτε το ασχημόπαπο ν' αρχίσει να γίνεται κύκνος? Πολλά συγχαρητήρια στη Skoda. -
Γυρνώντας σπίτι σταμάτησα σε γνωστό αντιπρόσωπο Skoda στη Συγγρού και χάζεψα από κοντά το νέο Fabia.
Το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο και τεράστιο σε χώρους. Σε σχέση με το a3 που έχω, δεν έχει καμιά αισθητή διαφορά. Ουσιαστικά είναι οικογενειακό αυτοκίνητο υπεράνετο για 4 άτομα.
Μην κρίνει κανείς από το παλιότερο μοντέλο που βλέπει στο δρόμο. Μόνο στο όνομα είναι ίδιο με το παλιό Fabia.
Πραγματικά στα 18-19k που το δίνουν, το θεωρώ από τις πρώτες επιλογές σε B. Όποιος ενδιαφέρεται να πάει να το δει.
Αυτή η εταιρεία ξεφεύγει από τα vw και τα seat. Σα να έχει σαν πρώτυπο την Audi, και στη σχεδίαση και στο εσωτερικό. Πραγματικά ένοιωσα σαν να είμαι μέσα σε Audi με πιο σκληρά πλαστικά. Κεντάει η Skoda, ανερχόμενη δύναμη. -
Φυσικά ένιωσες σαν σε audi, διότι τα audi δεν διαφέρουν από τα skoda!!!!
Τι έκδοση αυτή η τιμή;
-
@lap said in Skoda Fabia MK4 2021:
Φυσικά ένιωσες σαν σε audi, διότι τα audi δεν διαφέρουν από τα skoda!!!!
Τι έκδοση αυτή η τιμή;
Άμα δεν πεις το καρφί σου δεν μπορείς
18 η μεσαία έκδοση και 19.500 η μεγάλη, η style. Με το 1.0 tsi 110. Τιμές καταλόγου. Άμα τους παζαρέψεις, όλο και κάτι θα πάρεις στη Skoda. Δεν έχουν την ξεροκεφαλιά της vw με τις εκπτώσεις και τα δώρα.
Η style με 19k και κάτι ψιλά, είναι κομπλέ. 16άρες, cc, κάμερα πίσω, διζωνικός, 8άρα οθόνη, android, led, ψηφιακό καντράν, δε λείπει τίποτα βασικό.
Και 117 CO2, χωρίς τέλη, με ελεύθερο σε δακτύλιο. Είναι ολοκληρωμένη πρόταση το αυτοκίνητο.
Είναι και μικρό για ταξί, οπότε δε θα το βλέπεις και συνέχεια κιτρινιάρικο στο δρόμο -
Έχω το ίδιο αυτοκίνητο
πολύ δροσερό για την πόλη -
Καλησπέρα σας,μήπως έχει κάποιος απο σας το dsg ώστε να μου πει εντυπώσεις?με ενδιαφέρει
supermini αυτοματο.ευχαριστώ -
@nickb said in Skoda Fabia MK4 2021:
ευχαριστώ
Πολύ βολικό κιβώτιο (το έχω σε πόλο και σε τιγκουαν), αναβαθμίζει την εμπειρία χρήσης του αυτοκινήτου.
Βέβαια, είναι θνησιγενές από τη φύση του και πολύ πιθανόν να σου βγάλει πρόβλημα, είτε στο mechatronic είτε στον πολύδισκο.
Έχε κάβα 2k για την επισκευή. -
Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση,για leasing με ενδιαφέρει
-
Πως γινεται το Fabia να πωλειται με 6αρι στο tsi
Και το Ibiza πλεον με 5αρι ??
Έριξαν κ την ιπποδύναμη στους 110 -
Τα μπέρδεψες.
Ο 1.0 tsi βγαίνει σε 2 εκδόσεις. με 95hp και 5άρι σασμάν ή 110hp και 6άρι. Η ιπποδύναμη έπεσε πριν 2 χρόνια από τα 115 στα 100hp για μείωση στο CO2.
Το fabia κυκλοφορεί μόνο με το "μεγάλο μοτέρ" με τα 110hp. Το ibiza κυκλοφορεί και με τα δύο.
-
Ποιος θα πάει τώρα να πάρει Ibiza; Μόνο ένας τρελός θα πάει να πάρει SEAT.
Πάει η SEAT. Να ζήσουμε να την θυμόμαστε. -
Ε καλά δεν αλλάζει και τίποτα, μόνο το σήμα.
Δεν έκλεισε και το vag.
To δίκτυο παραμένει, ανταλλακτικά θα υπάρχουν οπότε όλα όπως πριν.
Άλλαξε κι εσύ σήματα και βάλε cupra. -
@storm said in Skoda Fabia MK4 2021:
Ποιος θα πάει τώρα να πάρει Ibiza; Μόνο ένας τρελός θα πάει να πάρει SEAT.
Πάει η SEAT. Να ζήσουμε να την θυμόμαστε.Γιατί? Μια χαρά τώρα μπορείς να ζητήσεις και έκπτωση. Και η Φορντ κλείνει την Ευρώπη σιγά σιγά αλλά μια χαρά πουλάει το Πούμα. Τα Σεατ τώρα που είναι VAG με άλλο σήμα, θα βρίσκεις ανταλλακτικά και στο περίπτερο!
-
-Τι αυτοκίνητο έχεις;
-SEAT
-SEAT; Ηλεκτρικό πατίνι έχεις; Για αυτοκίνητο ρώτησα...
-Ναι. Κάποτε η Seat έβγαζε αυτοκίνητα. Τώρα βγάζει πατίνια και αύριο μεθαύριο θα βγάζει παιδικά ποδηλατάκια για τα Jumbo.Ρε, ακόμη θυμάμαι το MG Rover που είχαμε και ακόμη θυμάμαι το Chevrolet που αγόρασα. Όποιος θέλει ας πάει να πάρει Seat.
Εγώ φυσικά δεν ασχολούμαι. Εμένα με ενδιαφέρει το σκούτερ μου. Το αυτοκίνητο ας πάει να πνιγεί σε κανά χείμαρρο. Χέστηκα κιόλας.
-
Η περίπτωση της seat είναι τελείως διαφορετική.
Απλά βρήκαν τρόπο να αυξήσουν τα τιμολόγια αλλάζοντας μόνο το σήμα μιας και η seat εκτοπίστηκε από τη skoda.
Εδώ και κάποια χρόνια προσπάθησαν να την προωθήσουν σαν το σπορ παρακλάδι του ομίλου, ποτέ όμως δε το κατάφεραν στη συνείδηση του κόσμου.
Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια.
Skoda Fabia MK4 2021