-
@sabas_thess said in DS4 2021:
Bendley οδηγάμε φίλος
xaxaxaxa
Κάπως έτσι το φαντάζομαι!
το διευκρίνησε ο φίλος ότι το κάνει κάτω από πίεση όχι γενικά θορυβώδες
τελικά το έχει παραγγείλει και παραλάβει κάποιος, εγώ το έχω παραγγείλει μέσα Απρ με παραλάβει 5 μήνες.
καλησπέρα και από μένα,
Το παράγγειλα 7 Απριλίου Performance Line , κόκκινο με μαύρη οροφή μαζί με το Iris System και το touch pad. Μου είχαν πει πιθανή ημερομηνία παραγωγής 28 Μαΐου, τώρα άλλαξε σε 28 Ιουλίου. Αναμένω με ανυπομονησία και γω!!! -
Άρα μούφα το 4μηνο που υπόσχονταν στη DS ή τέλος πάντων ίσχυσε για πολύ λίγο καιρό. Ήμουν στο τσακ πριν 1-1.5 μήνα να ακυρώσω το C4 για ένα DS4 αλλά ευτυχώς κρατήθηκα. Θα ήταν σοβαρή ήττα να δώσω 7Κ επιπλέον και να μου έρθει ακόμα πιο μετά το DS.
-
@stefan147 said in DS4 2021:
Άρα μούφα το 4μηνο που υπόσχονταν στη DS ή τέλος πάντων ίσχυσε για πολύ λίγο καιρό. Ήμουν στο τσακ πριν 1-1.5 μήνα να ακυρώσω το C4 για ένα DS4 αλλά ευτυχώς κρατήθηκα. Θα ήταν σοβαρή ήττα να δώσω 7Κ επιπλέον και να μου έρθει ακόμα πιο μετά το DS.
Μήπως εννοεί φετινό Ιούλιο γιατί εγώ αυτό πιστεύω.
-
Προφανώς και μιλάμε για φετινό Ιούλιο. Αν μιλάγαμε για του χρόνου...άστο...
-
Ναι εννοείται για φετινό. Γενικά εγώ πήγαινε για Trocadero έκδοση, αλλά δεν υπήρχε προγραμματισμός παραγωγής στα κοντά, για αυτό πήγα σε αυτήν την επιλογή που ήταν προγραμματισμένη, αρχικά όπως έγραψα στις 28/5
-
-
Ναι εννοείται για φετινό. Γενικά εγώ πήγαινε για Trocadero έκδοση, αλλά δεν υπήρχε προγραμματισμός παραγωγής στα κοντά, για αυτό πήγα σε αυτήν την επιλογή που ήταν προγραμματισμένη, αρχικά όπως έγραψα στις 28/5
Ενημερώθηκα για κατασκευή 7/7 και παράδοση έως τέλος Ιουλίου (συνολικός χρόνος 3,5 μήνες). Περιμένω με ανυπομονησία.
-
Ενημερώθηκα για κατασκευή 7/7 και παράδοση έως τέλος Ιουλίου (συνολικός χρόνος 3,5 μήνες). Περιμένω με ανυπομονησία.
Kαλορίζικο!!! Απολαυστικά και ασφαλή ταξίδια εύχομαι!
-
Καλημέρα,
Μόλις μου έστειλαν email από την αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο έχει παραχθεί και πήρα αριθμό πλαισίου. Τώρα θα φορτωθεί και υπολογίζεται, αν όλα πάνε καλά, τέλη Ιουλίου να το έχω! -
-
Εδώ δοκιμή του ds4. Παρακολουθώντας την δεν έχεις παρά να υποκλιθείς στο ......mazda.
Δείτε τι έχει καταφέρει η mazda σε επιτάχυνση, κατανάλωση και ηχομόνωση μπροστά σε μια Ds4 Diesel. Μόνο σε επιτάχυνση εν κίνηση χάνει καθώς απαιτεί ως ατμοσφαιρικό κατέβασμα σχέσης στο κιβώτιο. Στο 0-100 ξεκσιζει.
Στο mazda 3 στα 130 χλμ/ώρα 64db. Μόνο μια λιμουζίνα επιπέδου s class , 7 series, γράφει τέτοια νούμερα. Σαφέστατα πιο ήσυχο από τη ds4
Διαφορά κατανάλωσης με diesel η ds4 στο +0,3l βενζίνης το mazda.
Δηλαδή πραγματικά πας να δεις τη citroen και μένεις άναυδος με το mazda.
-
Κάτι άρχισε να ακούγεται πάλι για κατάργηση τεκμηρίων και ΦΠ. Βέβαια η συγκυρία τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2023 είναι τόσο καλή που προσεγγίζει τα 70's. ΑΝ όλα αυτά αλλάξουν (στατιστικά απίθανο) το Mazda θα μπορούσε (όφειλε) να γίνει πρωταγωνιστής...
-
Έτσι όπως τα λες. Πάμε για εποχές 70s στον ενεργειακό τομέα και ως εκ τούτου με παρόμοιο πληθωρισμό.
-
@sabas_thess said in DS4 2021:
Κάτι άρχισε να ακούγεται πάλι για κατάργηση τεκμηρίων και ΦΠ. Βέβαια η συγκυρία τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2023 είναι τόσο καλή που προσεγγίζει τα 70's. ΑΝ όλα αυτά αλλάξουν (στατιστικά απίθανο) το Mazda θα μπορούσε (όφειλε) να γίνει πρωταγωνιστής...
Λογικο έρχονται εκλογές κάπως πρέπει να τρυγισουμε τα πρόβατα! Και μόλις ξαναβγούν θα υποσχεθούν ότι θα τα καταργήσουν σε βάθος τετραετίας και παει λέγοντας...
-
μολις παρουν ολοι μεταχειρισμενα 2000+ θα ξαναβαλουν τους φορους παλι πισω
dejavu
-
Μια και λέτε άσχετα, χτες είδα την πρώτη DS9 στον δρόμο...
Μεγάλη, αρκετά μεγάλη..
-
-
Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά του ds4 cross
αν υπάρχει κάποιος που το έχει θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι εντυπώσεις και αν αξίζει να προβώ στην αγορά του -
Δεν υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην κατηγορία. Ειδικά το εσωτερικό είναι εύκολα στο top-3, αν όχι το καλύτερο. Εάν μπορείς να ζήσεις με ημιάκαμπτο και μέτριες επιδόσεις (για 40Κ) τότε δεν νομίζω ότι έχεις κάτι να φοβηθείς.
-
Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά του ds4 cross
αν υπάρχει κάποιος που το έχει θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι εντυπώσεις και αν αξίζει να προβώ στην αγορά τουΑμαξαρα 40Κ και σέρβις μαζί με τα Σιτροέν που τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη η αντιπροσωπεία είναι η χαρά του συνεργείου καθώς έχει χείριστο σέρβις. Θα πρέπει να ζήσεις και με αυτά πέρα από τις μέτριες επιδόσεις και τον ημιακαμπτο..
DS4 2021