-
Είδα τις προάλλες ένα σε πλούσια έκδοση και σκέφτηκα πως είναι πλούσιος ο τύπος που το οδηγεί.
Εκεί φτάσαμε, χαχα
Πάντως είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Μοιάζει πολύ primium.
-
Mα 40k+ για 1300άρι; Είμαστε στα καλά μας;;;;;
-
@xenos said in Nissan Qashqai 2021:
τα 40+ αφορουν κατά βάση το φουλ υβριδικο 1.5 με 190 αλογα, οχι το βενζινα, τωρα αν 40+ εννοεις την τεκνα και τεκνα + με την βενζίνη οκ αυτα θα πουλησουν 1 , 2 κομματια.
Στα φουλ υβριδικα εκει παιζει με τα τουσον/σπορτατζ που ομοιως ειναι πάνω από 40Κ και πλεον και η cc που 40αρισε και αυτη τελευταια... -
@tkin73 said in Nissan Qashqai 2021:
τα 40+ αφορουν κατά βάση το φουλ υβριδικο 1.5 με 190 αλογα, οχι το βενζινα, τωρα αν 40+ εννοεις την τεκνα και τεκνα + με την βενζίνη οκ αυτα θα πουλησουν 1 , 2 κομματια.
Στα φουλ υβριδικα εκει παιζει με τα τουσον/σπορτατζ που ομοιως ειναι πάνω από 40Κ και πλεον και η cc που 40αρισε και αυτη τελευταια...Για τα πλούσια βενζίνη λέω που ανέφερε ο λαπ παραπάνω.
-
Στα φουλ υβριδικα εκει παιζει με τα τουσον/σπορτατζ που ομοιως ειναι πάνω από 40Κ και πλεον και η cc που 40αρισε και αυτη τελευταια...Έχουν αλλάξει στόχευση όλοι αυτοί, τα Κορεατικα και QQ είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τα παλιά, δεν παίρνεις το ίδιο όχημα φυσικά. Δηλαδή μεγάλη αύξηση τιμών θα είχαμε ούτως ή άλλως. Βέβαια μεσολάβησαν και όλα τα υπόλοιπα..and the rest is history.
Εγώ από αυτά θα έπαιρνα Sportage πάντως.
-
@dublin said in Nissan Qashqai 2021:
Στα φουλ υβριδικα εκει παιζει με τα τουσον/σπορτατζ που ομοιως ειναι πάνω από 40Κ και πλεον και η cc που 40αρισε και αυτη τελευταια...Έχουν αλλάξει στόχευση όλοι αυτοί, τα Κορεατικα και QQ είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τα παλιά, δεν παίρνεις το ίδιο όχημα φυσικά. Δηλαδή μεγάλη αύξηση τιμών θα είχαμε ούτως ή άλλως. Βέβαια μεσολάβησαν και όλα τα υπόλοιπα..and the rest is history.
Που είναι και το ακριβότερο όλων( σπορτατζ).
-
Το Tuscon δεν μου αρέσει εμφανισιακά και πρακτικά μέσα. Το QQ είναι λίγο πιο κάτω σε κινητήρια σύνολα θεωρώ. Έχουν μεγάλη διαφορά; Ο ένας φίλος που το ψάξαμε το καλοκαίρι πήγε Sportage ασυζητητί..
-
Το Tuscon δεν μου αρέσει εμφανισιακά και πρακτικά μέσα. Το QQ είναι λίγο πιο κάτω σε κινητήρια σύνολα θεωρώ. Έχουν μεγάλη διαφορά; Ο ένας φίλος που το ψάξαμε το καλοκαίρι πήγε Sportage ασυζητητί..
Μεταξύ φουλ υβριδικών τουσον και σπορτατζ η διαφορά είναι στο 2Κ και το κια είναι πιο καλά εξοπλισμένο οπότε εκεί πας στο σπορτατζ σίγουρα. Το epower δεν ξέρω πως στέκεται απέναντι τους.
-
https://m.youtube.com/watch?v=Opl_hybRA_4
4.3 κατανάλωση , 24 μο ταχύτητα, σε 27 χλμ , 83% σβηστό. -
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι την αγορά ενός 1.3lt 158ps Hybrid X-Tronic (N-Connecta). Επειδή έχω αρκετά ευαίσθητο αφτί, τα θέματα συναρμολόγησης, τριγμοί κτλ. πιστεύετε ότι έχουν λυθεί;
-
Καλησπέρα. Η συναρμολόγηση γίνεται στο ίδιο εργοστάσιο της Αγγλίας αν δεν κάνω λάθος εκεί που γινόταν και του προηγούμενου.
Τώρα αν σφίγγουν καλύτερα και αν οι γίνονται περισσότεροι έλεγχοι κανείς δεν το ξέρει.
Είναι ένα νέο μοντέλο μπορεί να έχει παιδικές ασθένειες ακόμα και στην συναρμολόγηση... -
@gi said in Nissan Qashqai 2021:
Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι την αγορά ενός 1.3lt 158ps Hybrid X-Tronic (N-Connecta). Επειδή έχω αρκετά ευαίσθητο αφτί, τα θέματα συναρμολόγησης, τριγμοί κτλ. πιστεύετε ότι έχουν λυθεί;
Ναι, όταν δοκίμασα το χειροκίνητο πέρσι, ήταν πολύ ποιοτικό και προσεγμένο. Να ξέρεις ότι καίει, πολύ.
-
Και κάτι ακόμα που μου ήρθε τώρα: μην περιμένεις να έχει μεταπώληση σε 5 χρόνια, ένα μοντέλο που καίει τόσο. Θα είναι σα να προσπαθείς να πουλήσεις σήμερα έναν δεινόσαυρο, του στιλ Grand Cherokee 4.7.
-
Δυο φιλοι κατοχοι του Τουσον με χρηση ενος ετους εκαστος δε μου δινουν κατω του 8,5 με κανονικη οδηγηση. Εαν θελησουν να απολαυσουν την δυναμη, το 9,5 ερχεται ευκολα.
-
@spi_duster said in Nissan Qashqai 2021:
Δυο φιλοι κατοχοι του Τουσον με χρηση ενος ετους εκαστος δε μου δινουν κατω του 8,5 με κανονικη οδηγηση. Εαν θελησουν να απολαυσουν την δυναμη, το 9,5 ερχεται ευκολα.
Για τον 180 αυτά;
-
@spi_duster said in Nissan Qashqai 2021:
Ναι αυτό δεν είναι πολύ, το QQ με το CVT καίει πιο πολύ.
-
Για το Tuscon λέει ο SPi. Εγώ είχα 8.4 στη δοκιμή και σίγουρα το αυτόματο θα καίει περισσότερο. Χίλιες φορές το e-Power, και πιο οικονομικό στη χρήση και πολύ ευκολότερη μεταπώληση μετά από χρόνια.
-
@dimsabas said in Nissan Qashqai 2021:
Για το Tuscon λέει ο SPi. Εγώ είχα 8.4 στη δοκιμή και σίγουρα το αυτόματο θα καίει περισσότερο. Χίλιες φορές το e-Power, και πιο οικονομικό στη χρήση και πολύ ευκολότερη μεταπώληση μετά από χρόνια.
για την μεταπώληση σωστά ισχύει με την προυπόθεση οτι δεν θα τα εχουν φτυσει οι μπαταριες.
Αλλα το οικονομικο στην χρηση απαιτει και +5.500 χιλιαρικα να δώσεις μετρητα στην αγορα τα οποια αν κανεις πχ 20.000 χλμ και ας πουμε οτι εχουν 3 λτ διαφορα στην καταναλωση ( νισσαν δίνει μονο 1.4 λτ διαφορα μεταξυ τους ) με 1.8 βενζινη θες 5-6 χρονια για να αποσβέσεις τον epower...Κλασικα πολυ ακριβά κοστιζει η οικονομια στην αυτοκίνηση!!
-
Αν θέλεις οικονομία αποκλειστικά, πάρε ένα άτος. Δε πα να πατάς, άντε να κάψει λίγο παραπάνω.
Με ευχαριστείς αργότερα...
-
Αν θέλεις οικονομία αποκλειστικά, πάρε ένα άτος. Δε πα να πατάς, άντε να κάψει λίγο παραπάνω.
Με ευχαριστείς αργότερα...
καλα...και με το ποδι πεφτει και η μπακα...
το θεμα είναι μεταξυ της μιας ή της άλλης επιλογης. ΜΕ την τιμη του epower και την διαφορα στην καταναλωση που ανακοινωνει η νισσαν με 20.000 το χρονο θες 10 χρονια για να αποσβεσεις!
Φυσικα αν ανεβεκατεβαίνεις τον κηφισσο οταν εχει μποτιλιαρισμα η αποσβεση θα γινει γρηγορότερα!!Κατα συνεπεια αυτα τα υβριδικα ΔΕΝ τα παιρνεις για οικονομια αλλα για την εμπειρια της χρησης.
Nissan Qashqai 2021