-
Το ότι βρέθηκαν να πατήσουν Like 28 άτομα στην άποψη μου πιο πάνω το βρίσκω και ανησυχητικό για το μέλλον του κόσμου.
Admins και mods (κρυφοί και φανεροι )
Τι παίζει με τα likes;;;
Υπάρχει περίπτωση 28 ατομα να συμφωνούν μαζι μου ή με τον Χαρη;;
Υ,γ Και επειδή μου την έδωσαν......
ΔΙΑΦΩΝΏ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΝΩΘΕΝ.
-1 από εμένα.
-
Γιατί κατά βάθος είμαστε όλοι Honda, αλλά κατά, των τιμών της στην Ελλάδα!
-
Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Ιντιάνα. Λογικά αφορά μόνο την αγορά των ΗΠΑ σε αυτή τη φάση.
Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά οι Ιάπωνες.
Κάθε φορά που βλέπω κάποιο βιντεάκι του, το βρίσκω εξαιρετικό.
Κι αυτός ο λεβιές του χειροκίνητου... σκέτη κ@υλ@ με το συμπάθειο... -
Και επανέρχομαι.... σε αυτό το λινκ λέει:
- On sale date – Winter 2021
- Available short-throw 6-speed manual transmission
- Available 1.5-litre turbocharged engine makes 180 horsepower and 177 lb.-ft. of torque
τι να πω... μακάρι!
Edit: Άκυρο τελικά.. το LondonHonda αναφέρεται σε κάποιο μέρος του Καναδά που λέγεται London... άει στα κομμάτια.. τζάμπα η χαρά
-
Απραγματοποίητος έρωτας. Άραγε πόσο θα τιμολογήσει ο "Σ" τώρα που όλα πήραν 1000-2000€ επάνω (με εργοστάσια στην Ευρώπη) ενώ παράλληλα ανέβηκαν τα μεταφορικά στον Θεό όταν το αμάξι θα εισάγεται από την βόρεια Αμερική ήπειρο;...
-
Ωραίο είναι. Θυμίζει κάτι από accord των 80s το σχήμα του.
-
Ενθουσιασμένοι οι παρουσιαστές του παραπάνω βίντεο από την οδηγική του συμπεριφορά , τους άρεσε πάρα πολύ η σχεδίαση και η ποιότητα του εσωτερικού , μνημονεύουν τους μεγάλους χώρους επιβατών και χώρου αποσκευών και την πρακτικότητα του hatchback αμαξώματος στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι οι Αμερικάνοι.
Και στην αρχή του βίντεο αναφέρει πως ξεκινάει από 23.000$ και το τοπ σπεκ που έχει πολύ πρόσθετο εξοπλισμό φτάνει στα 29.500$ . Και αν κατάλαβα σωστά μιλάνε για το καλό 1.5 turbo. Οι κάτοχοι του προηγούμενου ας το δουν, σε κάποιο σημείο κάνουν ένα άνοιγμα καλό , αν και cvt εδώ νομίζω θα καταλάβουν αν είναι ο 1.5. Επίσης κλασσικά μιλάνε για χειροκίνητο ως επιλογή σε αυτό το αυτοκίνητο αν και το cvt είναι πλέον πολύ καλό.
Τι να πει κανείς για αυτό το αυτοκίνητο , κατά την άποψη μου το καλύτερο civic ως τώρα λόγω της πιο ευπεπτης σχεδίασης σε σχέση με το προηγούμενο , με όλες τις υπόλοιπες αρετές του προηγούμενου βελτιωμένες στα σημεία, δηλαδή το κορυφαίο c hatchback της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και ίσως το τελευταίο κορυφαίο θερμικό μοντέλο αυτής της κατηγορίας. Το απόλυτο οικογενειακό για την Ελλαδιτσα για όσους νιώθουν λιγάκι με την οδήγηση, η μοναδική λογική και μαχητή επιλογή απέναντι στα SUV που θέλουν οι γυναίκες μας. Το θέμα τώρα είναι η τιμή εδώ , αν έχει 35.000 κλαψτα Χαράλαμπε, καλώς τα, τα Tuscon, Sportage , 3008 Tiguan κλπ με mhev στην καλύτερη να μετράμε καταναλώσεις και αρχοντική οδήγηση στα 130 στη ε.ο και σε επαρχιακό που τα πάω επίσης αρχοντικά οικονομικά και αθόρυβα με Golf IV 105 ίππων. -
Στο βίντεο πάντως ο 1,5Τ είναι.
-
https://www.autoblog.gr/2021/10/19/epishmo-neo-honda-civic-si-me-202-aloga/
ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ.
Κάτω από το καπό του νέου Civic Si υπάρχει ο -γνωστός- 1.500αρης VTEC turbo κινητήρας, απόδοσης 202 ίππων και 260 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με τον λεβιέ του να έχει 10% κοντύτερες διαδρομές.
6ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο:
Μπάκετ καθίσματα:
-
Προφανώς δεν θα έρθει στην Ευρώπη, όπως και τα προηγούμενα Si.
-
Εδώ παίζει να μην φέρει το απλό χειροκίνητο στην Ευρώπη δυστυχώς..
Αν μας διαβάζει κανείς εκεί στον Σαρακάκη κάντε καμία κίνηση, στείλτε εκεί στα κεντρικά Honda Europe τίποτε, να φέρουμε μερικά μοντέλα κι εδώ.. -
@lap said in Honda Civic:
Εχει δικιο ο sabbas .τα sedan ειναι εκ φυσεως ομορφα συτοκινητα. Εχουν μια πυθαγόρεια ισορροπία στους ογκους τους.
-
Αυτό το Liana υποψήφιο για το γκαράζ μου είναι.
Κουκλάκι είναι ρε συ.
-
Κανένα νέο για την κυκλοφορία του Ευρώπη δεν έχουμε ε;
-
Μάλλον προς το τέλος καλοκαιριού του 22 θα το δούμε Ελλαδα
-
@lap said in Honda Civic:
Αυτό το Liana υποψήφιο για το γκαράζ μου είναι.
Κουκλάκι είναι ρε συ.
-
Τι πίνει αυτός ο LAP; Πρέπει να μοιραστεί το μυστικό του.
-
Τον τελευταίο καιρό πάντως, βλέπω αρκετά από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από το αυτοκίνητο σε Αμερική -Καναδά και όλοι λένε τα καλύτερα για το μοντέλο. Και μου κάνει επίσης τρομερή εντύπωση ότι η τοπ έκδοση "Sport Touring" κοστίζει 35.000-37.000 CAD. Δηλαδή περίπου 25.000 ευρώ!! Εδώ βέβαια πολύ φοβάμαι ότι θα την φάμε την 35αρα στο κέφαλι...
Επίσης αν έχω καταλάβει σωστά, το manual κιβώτιο το πληρώνουν εξτρά εκεί, σε σχέση με το αυτόματο...
Έχει κανείς ξεκάθαρη εικόνα με τι κινητήρα/άλογα θα έρθει στη χώρα μας? Έχω διαβάσει ότι μάλλον θα έρθει μόνο με τον υβριδικό, οπότε μόνο αυτόματο, ωστόσο δεν έχω καταλάβει τα κυβικά/άλογα/ροπή κλπ στοιχεία παρέχει ο εν λόγω κινητήρας. Είναι ο ίδιος με του jazz ή καινούργιος? -
Δυστυχώς παιδιά, ακούγεται έντονα ότι το νέο Civic στην Ευρώπη θα έρθει μόνο σε υβριδική έκδοση η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι η 1,5 που έχει το καινούριο HR-V... Άρα ούτε επιδόσεις, ούτε φυσικά χειροκίνητο κιβώτιο και τιμή που δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι χαμηλότερη του HR-V. Πραγματικά πιστεύω ότι το marketing της Honda στην Ευρώπη ή δεν υφίσταται ή η μαμά εταιρία δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την Γηραιά Ήπειρο. Εξωφρενικά ψηλές τιμές χωρίς ή μάρκα να θεωρείται premium στην Ευρώπη.
-
Η Χόντα διάγει περίοδο χρόνιας κατρακύλας στα μέρη μας.
Honda Civic