-
@npapanik said in Honda Civic:
@pond said in Honda Civic:
Λίγες μέρες μαζί του.
Τα θετικά δεν θα τα πω, είναι πολλά και τα γνωρίζουν όλοι πάνω κάτω.
Μόνο αρνητικό τα λάστιχα σε βροχερές μέρες, δεν έχουν καθόλου καλή συμπεριφορά. Προσοχή σε όλους.
Κατά τα άλλα μιλάμε για αυτοκίνητο άλλης κατηγορίας! Μακριά από τον ανταγωνισμό.
Pilot Sport 4 δεν φοράει;
@pond αδερφέ μόλις έχουμε γυρίσει απο Ζαγοροχώρια και ξέρεις ότι έχω πλέον περίπου 5000 χλμ μαζί του δεν έχω αντιμετωπίσει σε βροχή αυτό που λές και ναι φοράει το Pilot Sport 4 που είναι φανταστικό λάστιχο οπότε μου προκαλεί εντύπωση θα έλεγα δοκιμασέ τα λίγο παραπανω και δώσε ξανά feedback.Πιστεύω έχεις μείνει ικανοποιημένος με την επιλογή σου? Καλα χιλιόμετρα να έχεις και κάνε και τα update στους χάρτες σίγουρα θα έχει να κάνεις.Ανεβασε και καμία φώτο
-
@nkoasidis said in Honda Civic:
Λίγες μέρες μαζί του.
Μόνο αρνητικό τα λάστιχα σε βροχερές μέρες, δεν έχουν καθόλου καλή συμπεριφορά. Προσοχή σε όλους.
Κατά τα άλλα μιλάμε για αυτοκίνητο άλλης κατηγορίας! Μακριά από τον ανταγωνισμό.
@pond αδερφέ μόλις έχουμε γυρίσει απο Ζαγοροχώρια και ξέρεις ότι έχω πλέον περίπου 5000 χλμ μαζί του δεν έχω αντιμετωπίσει σε βροχή αυτό που λές και ναι φοράει το Pilot Sport 4 που είναι φανταστικό λάστιχο οπότε μου προκαλεί εντύπωση θα έλεγα δοκιμασέ τα λίγο παραπανω και δώσε ξανά feedback.Πιστεύω έχεις μείνει ικανοποιημένος με την επιλογή σου? Καλα χιλιόμετρα να έχεις και κάνε και τα update στους χάρτες σίγουρα θα έχει να κάνεις.Ανεβασε και καμία φώτο
Φοράω τα ίδια στο Swift της υπογραφής και είναι φανταστικά στην βροχή.
-
Λίγες μέρες μαζί του.
Φοράω τα ίδια στο Swift της υπογραφής και είναι φανταστικά στην βροχή.
Ακριβώς είναι φανταστικό λάστιχο και στην βροχή και στο στεγνό
-
Μου έφυγε ελάχιστα 2 φορές (σε εκκίνηση και πορεία), μπορεί να φταίει πως έχω κάνει μόνο 300χλμ και θέλουν ακόμα λίγο πάτημα.
Όσο για το αυτοκίνητο είμαι πολύ ικανοποιημένος!
-
Νέος κάτοχος civic εδώ και λίγες μέρες.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα μπορούσα να γράψω πολλά για το τι μου αρέσει σε αυτό το αυτοκίνητο.
Αρνητικό θεωρώ το ότι τα καθίσματα δεν έχουν μνήμες, για να αποθηκεύει όποιος το οδηγάει τη θέση του και το παρακάτω:
Μήπως κάποιος έχει καταφέρει να συνδέσει το android auto ασύρματα; Με καλώδιο είναι πολύ καλό για μεγάλες διαδρομές αλλά σε μικρότερες θα ήθελα να έχω αυτή τη δυνατότητα.
-
@fhcc said in Honda Civic:
Μήπως κάποιος έχει καταφέρει να συνδέσει το android auto ασύρματα; Με καλώδιο είναι πολύ καλό για μεγάλες διαδρομές αλλά σε μικρότερες θα ήθελα να έχω αυτή τη δυνατότητα.
Καλοτάξιδο να είναι, δες το παρακάτω video θα σε βοηθήσει, το έκανα στο jazz και λειτούργησε.
Από 3 κουμπιά που θα πατήσεις ταυτόχρονα, το κουμπί >>> που θα πατήσεις να είναι το δεξί, αντίθετα από αυτό που βλέπουμε στο video.
-
Με ποιο τηλέφωνο συνδέθηκες;
Έχω ενεργοποιήσει το ασύρματο android auto στο αυτοκίνητο και στο τηλέφωνό μου αλλά δεν τα κατάφερα.
-
Με ποιο τηλέφωνο συνδέθηκες;
Έχω ενεργοποιήσει το ασύρματο android auto στο αυτοκίνητο και στο τηλέφωνό μου αλλά δεν τα κατάφερα.
Σβήσε το τηλέφωνο από το Honda, και το Honda από το τηλέφωνο.
Αν ενεργοποίησες το ασύρματο, κάνε ξανά σύνδεση, αρχική, με το καλώδιο και λογικά μετά θα συνδέεται ασύρματα.Έχω το Nokia xr20, αλλά η αλήθεια είναι ότι σπάνια χρησιμοποιώ το android auto, (πιο πολύ για τους χάρτες).
-
Θα δοκιμάσω αυτό που είπες.
Αυτό που φοβάμαι είναι πως το τηλέφωνό μου είναι το πρόβλημα.
Έχω ένα huawei mate 20 pro που δεν θα ήθελα να το αλλάξω παρόλο που δεν είναι καινούριο.Αν κάποιος έχει συνδεθεί ασύρματα ας το γράψει (με ποιο τηλέφωνο) , για να βοηθήσει και τους υπόλοιπους.
-
Κινηηταρα το mate 20 pro ακόμα το έχω spare και το δουλεύει ο φαδερ
-
Θα δοκιμάσω αυτό που είπες.
Αυτό που φοβάμαι είναι πως το τηλέφωνό μου είναι το πρόβλημα.
Έχω ένα huawei mate 20 pro που δεν θα ήθελα να το αλλάξω παρόλο που δεν είναι καινούριο.Αν κάποιος έχει συνδεθεί ασύρματα ας το γράψει (με ποιο τηλέφωνο) , για να βοηθήσει και τους υπόλοιπους.
@fhcc Καλοτάξιδο αδερφέ ανέβασε και καμία φωτό.Tι χρώμα?.Επίσης για το πρόβλημα σου δυστυχώς χρησιμοποιώ μόνο apple carplay στο δικό μου, εάν έχεις κάνει αυτό πoυ ανέβασε ο @ektoras και πάλι τίποτα δες το παρακάτω νήμα αλλά απ'ότι διάβασα λέει ότι το τηλέωνο είναι unsupported με Android auto.Καλά χιλιόμετρα .
https://consumer.huawei.com/uk/community/details/Android-Auto-issue-Mate-20-Pro/topicId_37227/ -
Το 'χω πάρει σε μαύρο. Δύσκολο χρώμα και δεν αρέσει σε πολλούς αλλά αφού αρέσει σε εμένα..
Και το προηγούμενο που είχα ήταν μαύρο.
Ελπίζω το χρώμα του να αντέχει περισσότερο από ότι στο προηγούμενο honda που είχα. Αυτή τη φορά απφάσισα να το πλένω μόνος μου..
Φωτογραφίες κατόχων του καινούριου civic έχει σε ένα γερμανικό φόρουμ που είναι και καλύτερα οργανωμένο και σε ένα γαλλικό που όμως δεν βρίσκεις εύκολα άκρη, γιατί όλα είναι γραμμένα σε ένα νήμα 200 σελίδων. Στο αγγλικό που υπήρχε από παλιά δεν έχει σχεδόν τίποτε, έχουν πρόβλημα με τις παραδόσεις (όπως και σε άλλες χώρες)
-
Να βοηθήσω με αυτά που έχω μάθει μέχρι τώρα.
Και να ρωτήσω τις επόμενες μέρες για κάτι που δεν έχω καταφέρει να κάνω μέχρι τώρα...Τα forum που ανέφερα είναι τα παρακάτω:
https://www.motor-talk.de/forum/honda-civic-11-b1144.html
https://forum-auto.caradisiac.com/topic/97131-topic-officiel-honda-civic-11-2022/#comments
Δεν γνωρίζω αν παραβιάζω κάποιον κανόνα του forum βάζοντάς τα.
Αν το έκανα ας διαγραφούν. -
Οι χάρτες στο αυτοκίνητο που πήρα ήταν του 2021.
Μπορεί να γίνει ενημέρωση με wifi μόνο για Ελλάδα.
Για να κάνω ενημέρωση όλου του χάρτη της Ευρώπης έπρεπε να χρησημοποιήσω usb stick. Η ενημέρωση είναι πάνω από 20GB και παίρνει αρκετή ώρα.
Χρειάζεται στικάκι 32GB γιατί πρέπει να γίνει φορμάτ σε fat32. Εγώ που είχα μεγαλύτερο έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα που βρήκα στο διαδίκτυο, γιατί μέσα από τα windows δεν γίνεται σε μεγάλα σε μέγεθος στικάκια. -
Γνωρίζουμε αν τα πίσω τζάμια φορούν αντιηλιακές μεμβράνες ή είναι απλώς Privacy;
-
Γνωρίζουμε αν τα πίσω τζάμια φορούν αντιηλιακές μεμβράνες ή είναι απλώς Privacy;
Είναι απλώς privacy @pond
-
Είναι απλώς privacy @pond
Τι κρύσταλλα φοράει το civic;
Τα UV της AGC; -
@ektoras said in Honda Civic:
Καλοτάξιδο να είναι, δες το παρακάτω video θα σε βοηθήσει, το έκανα στο jazz και λειτούργησε.
Από 3 κουμπιά που θα πατήσεις ταυτόχρονα, το κουμπί >>> που θα πατήσεις να είναι το δεξί, αντίθετα από αυτό που βλέπουμε στο video.
Το δοκίμασα σε Galaxy S20 και όντως δουλεύει! Αρκετά βολικό αν θες να φορτίσεις ταυτόχρονα.
-
Στο Ηράκλειο Κρήτης αντιπροσωπεύεται ξανά η Honda καθώς την πήρε η NISSAN - Σκουλούδης Δεληγιάννης ΑΕ.
Οπότε καλά τα νέα καθώς πλέον υπάρχει και άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην πόλη μας.
Σήμερα πήγα να πάρω λάδια για το δικό μου και περιεργάστηκα το νέο Civic. Μου φαίνεται ανεβασμένο σε ποιότητα σε σχέση με το δικό μου (πιο κοντά σε Γερμανικό παρά σε Γιαπωνέζικο σε αυτό το θέμα μου φάνηκε) αλλά δε μου άρεσε το σχήμα του απέξω. Μέσα είναι υπέροχο βέβαια και σαν ντιζαιν και σαν αίσθηση και σαν ποιότητα υλικών. Μια καμπίνα που παραπέμπει σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο ακριβά!
Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ όμως ήταν το Jazz! Πραγματικά εντυπωσιακό και θα έλεγα κλάσεις ανώτερο από τον ανταγωνιστή του το Toyota Yaris. Αχ, και να ήταν πιο φτηνό! -
@sargus said in Honda Civic:
Στο Ηράκλειο Κρήτης αντιπροσωπεύεται ξανά η Honda καθώς την πήρε η NISSAN - Σκουλούδης Δεληγιάννης ΑΕ.
Οπότε καλά τα νέα καθώς πλέον υπάρχει και άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην πόλη μας.
Σήμερα πήγα να πάρω λάδια για το δικό μου και περιεργάστηκα το νέο Civic. Μου φαίνεται ανεβασμένο σε ποιότητα σε σχέση με το δικό μου (πιο κοντά σε Γερμανικό παρά σε Γιαπωνέζικο σε αυτό το θέμα μου φάνηκε) αλλά δε μου άρεσε το σχήμα του απέξω. Μέσα είναι υπέροχο βέβαια και σαν ντιζαιν και σαν αίσθηση και σαν ποιότητα υλικών. Μια καμπίνα που παραπέμπει σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο ακριβο.Που να το οδηγήσεις κιόλας συντεκνε!!!
Honda Civic