-
@lap said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Ανοίγεις την πόρτα του γκαράζ το πρωί και αντικρίζεις αυτό....
Εμένα το Captur μου θυμίζει έτσι.
-
Ανοίγεις την πόρτα του οδηγού και βλέπεις αυτό
-
Ναι οι διακόπτες των παραθύρων ειναι από το 2008....και όχι απο punto
-
Σε τί τιμή θα παίξει το mild hybrid;
-
Punto δεν υπάρχει πια συνεπώς, πώς να πάρουν διακόπτες απο εκεί. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο, όντως μοιάζει περισσότερο με Alfa συγκριτικά με το MiTo που αναφέρθηκε πιο πρίν και ναι, ανοίγοντας το γκαράζ μου, είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να δω. Το πίσω μέρος λίγο θέλω να το συνηθίσω, ειδικά το σχήμα των φαναριών, πιθανόν βλέποντας το νύχτα να φαίνεται όμορφο. Μιλώντας για φανάρια, πιθανόν τα εμπορεύονται από τον ίδιο προμηθευτή που εμπορεύεται και η Toyota για το τωρινό Corolla.
Στο μπλε χρώμα, όντως μοιάζει περισσότερο με Πεζοειδές, η μπροστινή vintage μάσκα φέρνει πιο πολύ σε Alfa Romeo, στο κλασικό κόκκινο όμως, μοιάζει ακόμα περισσότερο με Alfa, δεν φαίνεται η συγγένεια. Επίσης, οι καθρέφτες, είναι όσοι φοριούνται από ξαδερφάκια της Stellantis, δεν μας πειράζει όμως, μην ξεχνάμε ότι η Alfa τα έκανε αυτά και παλαιότερα, έπαιρνε διακόπτες από Fiat, είτε η Fiat έπαιρνε διάφορα, το σίγουρο όμως είναι ότι στο εσωτερικό, μυρίζει Alfa, έχει εμφανή συγγένεια με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.....
@moysatos Εχω την εντύπωση ότι σε κάποιο άρθρο, αναφερόταν ως τιμή τα 28000€, για Ιταλία όμως. Στα μέρη μας όμως, άνετα 30αρι.....
-
-
Ρε 'σείς τα πίσω φώτα από s cross είναι! Α ρε Suzuki!
-
Καλά μόνο 1 κινητήρα βενζίνης έχει έτσι και αλλιώς και είναι ο νέος 1,2 υβριδικός της Peugeot, δύσκολα να είναι του 1980. Επίσης ούτε καν ο 1,5 της Fiat; ...
-
Και το καντράν από swift ξέχασες.
-
@antonakis said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Εννοείται....όχι μόνο.... ετοίμαζα φωτογραφία από που είναι....
-
@lap μπροστά ειναι ένα συνοθύλευμα Πεζώ με Καπτούρ.
Πίσω, είναι απλά χάλια από μόνη της, σαν κλαμμένα φρύδια (μην πω κάτι άλλο).
Εμένα το Captur μου θυμίζει έτσι.
ΑναΜπραβοΓειαΣου!! Το ίδιο σκέφτηκα αμέσως. Καμία πρωτοτυπία και καμία σχέση με Άλφα.
-
Μη την αγοράσεις.
-
Το ταμπλό από auris ξεχάσαμε.
-
Μη την αγοράσεις.
Σιγά μην την αγοράσω! Βασικά σιγά μην αγοράω Άλφα....να την κάνω τι? Έχει πεθάνει εδώ και 30 χρόνια η εταιρεία.
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
Μη την αγοράσεις.
Σιγά μην την αγοράσω! Βασικά σιγά μην αγοράω Άλφα....να την κάνω τι? Έχει πεθάνει εδώ και 30 χρόνια η εταιρεία.
εισαι υπερβολικος
156,τζιουλετα, μιτο,τζουλια,στελβιο τιμησαν το ονομα -
@dimitrioskosmas said in Alfa Romeo Milano (B-SUV):
εισαι υπερβολικος
156,τζιουλετα, μιτο,τζουλια,στελβιο τιμησαν το ονομαΔεν συμφωνώ (είχα ΜιΤο), αλλά δέχομαι την άποψή σου. Για εμένα καμία από αυτές δεν ήταν πραγματική Άλφα - καλά αμάξια αλλά οχι Άλφα.
-
Εντωμεταξυ η diesel μίτο φίλου χειρότερη στις λακούβες και από swift και πολύ θορυβώδες.
Με πήγε βόλτες κάποιες φορς....πφφφφ σιγά το αυτοκινητο τεσπα
Έκανε έναν ήχο σαν να κατι να ήταν κούφιο πίσω από το ταμπλό. Μου θύμισε παρα πολύ όχι μόνο το αντίστοιχο punto αλλά το παλιοτερο που οδηγούσα καποτε.
Το ήθελε η γυναίκα του, αλλά τελικά δεν την βόλεψε και του έλαχε σε αυτόν....
-
-
Εντωμεταξυ η diesel μίτο φίλου χειρότερη στις λακούβες και από swift και πολύ θορυβώδες.
ή είχε χαλασμένη ανάρτηση ή 18αρες ζάντες. Γιατί η δικιά μου ήταν απίστευτη άνετη, από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου είναι η ποιότητα κύλισης και η άνεση της ανάρτησης - πολύ καλύτερη από Μίνι. Αλλά επειδή έχω οδηγήσει και με 18αρες και σπορ ανάρτηση, είναι τραγική!
-
Πρέπει να είχε 17.... είχε κάτι εξτρα πάνω της. Ήταν αυτή με το κόκκινο σαγρέ ταμπλό κτλ.
Alfa Romeo Junior (B-SUV)