-
Αν δε βλέπεις διαφορές ανάμεσα σε Tucson και qashqai kadjar απλά πήγαινε πάρε το qashqai να γλυτώσεις και 5 χιλιάρικα
-
Αν δε βλέπεις διαφορές ανάμεσα σε Tucson και qashqai kadjar απλά πήγαινε πάρε το qashqai να γλυτώσεις και 5 χιλιάρικα
ή δώσε μου τα φώτα σου να δω τις διαφορές και να μην τραβάω τα... αυτιά μου!
Το Kadjar δεν το έχω δει ακόμη από κοντά, αλλά το Qashqai σαν σαλόνι είναι πολύ φτωχό σε σχέση με το Tucson!
Επίσης μιλάς με άτομο που έχει μπει σε δέκα δεκαπέντε αυτοκίνητα όλα κι όλα, κι αυτά τουλάχιστον δεκαετίας, δεν έχω το μάτι και την εμπειρία σε σχέση με τους περισσότερους από εδώ μέσα!
-
Ποιες διαφορές ψάχνεις τωρα ; Βλέπω τώρα το kadjar 140 hp sport edition στα 21.300 !!!! Δεν θα ξαναυπάρξουν τέτοιες τιμές πλέον στην αγορά για τέτοιου μεγέθους αυτοκίνητο με παρόμοιο εξοπλισμό και ιπποδύναμη. Τόσο κάνει ένα καλό εξοπλισμένο clio με 100 άλογα, ούτε Duster δεν θα παίρνεις στην βασική του έκδοση στα 21.000 σε λίγο.
-
https://www.whatcar.com/news/2021-nissan-qashqai-electric-and-hybrid-power-revealed/n20282
το Kadjar δεν πούλαγε πάνω από 10 αυτοκίνητα το μήνα όταν είναι ολοκαίνουργιο, εδώ και 3 χρόνια παίζει αυτή η τιμή (με διαφορετικό κινητήρα) και πάλι δεν πουλάει.
Εμένα μου το έδιναν ακόμη λιγότερο λόγω γνωστού αλλά πραγματικά εκτός από μέγεθος, δεν έβρισκα τίποτα συμπαθητικό πάνω του. Αν ψωνίζεις τα πάντα με το κιλό, τότε pound per pound είναι καλή αγορά (έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από το QQ, που είναι μάλλον το αδύνατο σημείο του, μαζί με το εσωτερικό κουδουνίστρα).
Μάλλον θα προτιμούσα QQ για την ομορφότερη και πρακτικότερη καμπίνα, και το λίγο γοητευτικότερο σχήμα απ΄ έξω.
Θα είσαι και ο πρώτος με QQ στη γειτονιά σου (πλάκα κάνω, σχεδόν αδύνατο αυτό!)!
Γενικότερα αυτή η γενιά που ξεκίνησε με κάποια αυτοκίνητα τέλος 2019, συνεχίζεται το 2020-21 και μάλλον θα ολοκληρωθεί μέχρι αρχές του 22, είναι, αναμενόμενα, καλύτερη, ποιο σύγχρονη, ασφελέστερη από την προηγούμενη. Μετά το επόμενο βήμα θα γίνει γύρω στο 2025 περίπου, που θα έχουμε και τη δεύτερη γενιά ηλεκτρικών/PHEV και θα είναι ποιο μπερδεψ-way η κατάσταση!
Αν θες QQ, περίμενε μερικούς μήνες μέχρι να βγει το επόμενο, και θα το παίρνεις κυριολεκτικά τσάμπα, δεν νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή να βιαστείς για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχει πέσει πολύ η τιμή του, δηλαδή κάποιοι που πήραν λίγο πριν τον έτος, το πλήρωσαν χιλιάρικα παραπάνω, ακριβώς εκεί στα τελειώματα (ας πούμε Τucson/Sportage δεν έπεσαν τόσο πολύ ποτέ, σε αναλογία).
-
Εχει δει κανένας video η πληροφορίες για την πραγματική κατανάλωση της full hybrid έκδοσης με τα 230ps ?!
-
Εκεί δεν είναι και τα φλας του Κona;
Αν θυμάμαι καλά είναι σε άθλια θέση, αφού οι χρήσιμες πληροφορίες πρέπει να δίνονται σε ευθεία θέση μπροστά και γύρω από το οπτικό πεδίο.
Tου Kona είναι σε λίγο καλύτερη θέση,πιο πάνω κι εκτός προφυλακτήρα.
Αλλά όντως, πιο ευκρινές θα ήταν να βρίσκονταν σε κανονική θέση,μαζί ή κοντά στο υπόλοιπο πίσω φωτιστικό σώμα.
-
Εχει δει κανένας video η πληροφορίες για την πραγματική κατανάλωση της full hybrid έκδοσης με τα 230ps ?!
Eδώ,
στο 5:48, λέει πως σε δίωρο test drive -κυρίως αστικά- του έδειξε 5,9lt/100km, ενώ σε υπεραστικό (δεν διευκρινίζει αυτοκινητόδρομο ή επαρχιακό) 6,3lt/100km.
-
από περιοδικό του χώρου, στην Ιταλία έγινε η δοκιμή, έχουμε και λέμε: (l/100km)
Πόλη: 5,5
Εθνική: 6,2
Αυτοκινητόδρομος: 8,7
Μέση απόδοση δοκιμής: 6,6
Μέση εργοστασιακή απόδοση: 6,2
-
Το 48v δυστυχώς ειδικά το 180 δύσκολα το βλέπω κάτω από 8 μο και με προσεκτική οδήγηση.
-
Εγώ πάντως με το που είδα τα πίσω φώτα του tucson κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό το υπάρχον sportage που εκεί ακριβώς τα έχει και αυτό.Μου φάνηκε επίσης παράξενο που κανένα σας δεν το ανέφερε(σας είχα για ψαχτήρια) μιας και είναι στο ίδιο γκρουπ.
-
Εγώ πάντως με το που είδα τα πίσω φώτα του tucson κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό το υπάρχον sportage που εκεί ακριβώς τα έχει και αυτό.Μου φάνηκε επίσης παράξενο που κανένα σας δεν το ανέφερε(σας είχα για ψαχτήρια) μιας και είναι στο ίδιο γκρουπ.
Πώς μας πετσόκωψες έτσι;
-
Είδες; τακ τακ τακ τακ έναν έναν
-
Σωστός ο parikon, μας τσάκωσε!
-
Αισχρη αντιμετωπιση σε γνωστη αντιπροσωπεια Hyundai που προσπαθησα να επισκεφτω το πρωι.
Και γραφω προσπαθησα γιατι ειλικρινα με το που μπηκα δεν προλαβα να πω καλημερα, ηρθε ενας πωλητης φουριοζος να μου πει πως δεν υπαρχουν αυτοκινητα και δεν ξερουμε τιμες και οι παραγγελιες θα καθστερησουν κτλ. Δλδ 'Μην το κοιτας ντιπ αδερφε, κανε μεταβολη οπως εισαι και φυγε'.
Πραγματικα ενιωσα οτι σχεδον με πεταξε εξω. Εννοειται οτι δεν ασχοληθηκε κανεις μαζι μου.
Καλη ποιοτητα μεσα, μαλακα πλαστικα ψηλα. Τα χερουλια ετριζαν αλλα οκ εκθεσιακο
Τρωει αρκετα απο τον χωρο αποσκευων η εξτρα μπαταρια. Ειναι ψηλος αλλα σχετικα ρηχος.
Πισω καθεσαι ΠΟΛΥ ανετα. Μειονεκτημα η απουσια φυσικων διακοπτων.
Μονο και μονο για την αντιμετωπιση τεραστιο Χ απο εμενα
-
-
Αισχρη αντιμετωπιση σε γνωστη αντιπροσωπεια Hyundai που προσπαθησα να επισκεφτω το πρωι.
ΜΙλας για Αττικη φιλε ; Λιγο παραξενο , τιμες εχουν τι λεμε τωρα, να σου ελεγαν οτι δεν εχουμε τιμες για εξτρα και δεν ξερουν χρονους παραδοσης κλπ οκ , αν και οπως εχω πει εχω επισκεφθει τρεις αντιπροσωπειες (Αττικη) και δεν συναντησα καμια δυσκοίλια συμπεριφορα , ισα ισα αμεσως σηκωθηκε πωλητης να με εξηπηρετησει σε σημειο που παραξενευτηκα με οσα ειχα ακουσει εδω για τις αντιπροσωπειες της συγκεκριμενης εταιρειας, απλα δεν ειχαν και πολυ καλη πληροφορηση για καποια πραγματα οσο αφορουσαν τα εξτρα μονο αυτο.
-
-
Προσωπικά είμαι 30 χρόνων και διαθέτω τα χρήματα να αγοράσω το Tucson. Παρόλα αυτά επειδή μικροδειχνω στο πρόσωπο σε καμία αντιπροσωπεία δεν με έχουν εξυπηρετήσει ούτε είναι ευγενικοι. Τις περισσότερες φορές δεν κάνουν καν τον κοπο να έρθουν να μου μιλήσουν, όσο και ωραία να έχω ντυθεί.
Αν έρθει κάποιος, τότε βαριέται τη ζωή του και θέλει να ξεπερδεψει σε 1 λεπτό με το χρονόμετρο. Φωτεινή εξαίρεση η BMW στο Περιστέρι όπου συζητήσαμε εκτενώς για την 118i και πήρα offer.
-
Προσωπικά είμαι 30 χρόνων και διαθέτω τα χρήματα να αγοράσω το Tucson. Παρόλα αυτά επειδή μικροδειχνω στο πρόσωπο σε καμία αντιπροσωπεία δεν με έχουν εξυπηρετήσει ούτε είναι ευγενικοι. Τις περισσότερες φορές δεν κάνουν καν τον κοπο να έρθουν να μου μιλήσουν, όσο και ωραία να έχω ντυθεί.
Αν έρθει κάποιος, τότε βαριέται τη ζωή του και θέλει να ξεπερδεψει σε 1 λεπτό με το χρονόμετρο. Φωτεινή εξαίρεση η BMW στο Περιστέρι όπου συζητήσαμε εκτενώς για την 118i και πήρα offer.
Φιλε μου αυτο ειναι κατι που παιζει πολυ, το αντιμετωπισα και εγω οταν εψαχνα να αγορασω αμαξι. Επειδη δουλευω αρκετες ωρες, πεταγομουν στις αντιπροσωπειες κατα τις μεσημεριανες ωρες με τζηνακι - μπλουζακι (εκανα μαλιστα το 'σφαλμα' και κουβαλουσα και σακιδιο πολλες φορες ). Ποτε δεν θα ξεχασω την αντιμετωπιση απο την skoda karenta...
-
στο 16:00 του βίντεο φαίνεται η διαφορα στα πίσω φώτα όταν δεν είναι led, δηλαδή στην έκδοση με τα 150 άλογα στην Ελλάδα. Χάνει πολύ σε εμφάνιση. Επισης φαίνεται στο βίντεο και η 8αρα οθόνη (στις 2 πρώτες εκδόσεις της Ελλάδας). Έχουν βγει και βίντεο με τις καταναλώσεις του, 8-9 με μέση χρήση πιστεύω, όταν το 3008 είναι στα 7 το χειροκίνητο βενζινη
Hyundai Tucson NX4 (2020)