-
@chris__7 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
πες μου λιγο τι προβληματα βγαζει.αριθμησε τα μου
Δύο σχετικά με το Dct:
1.- Για όσους το χρησιμοποιούν εντός πόλης ως επί το πλείστον μετά τα 70.000km είχαν παράπονα ιδιοκτήτες για σαφές πατινάρισμα οπότε μετέβαιναν αντιπροσωπεία όπου στον έλεγχο έπιανε 70% και πήγαινε για αντικατάσταση.
2.- Αδιευκρίνιστος έντονος θόρυβος μπροστά αριστερά στις κρύες εκκινήσεις ο οποίος μέχρι να κάνω unfollow τις ομάδες τέλη του 2024 δεν είχε βρεθεί η αιτία αυτού ή ο τρόπος αντιμετώπισης του από τις αντιπροσωπείες. Το μόνο που τους έλεγαν είναι ότι μάλλον προέρχεται από το κιβώτιο "αλλά δεν είναι τίποτα", ώστε να το αγνοήσουν.
Εδώ μέσα αυτά δεν αναφέρθηκαν ποτέ. Όπως τόσα άλλα προβλήματα (ακόμα σημαντικότερα) γενικότερα σε διάφορες εταιρείες και μοντέλα τα οποία ανακαλύπτει κανείς ΜΟΝΟ ακολουθώντας τις αντίστοιχες ομάδες ιδιοκτητών, ειδικά στην Αγγλία.
Κάποια στιγμή σκέφτηκα να κάτσω να τα quotάρω όλα αυτά στα αντίστοιχα νήματα εδώ μέσα να μην βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν οι "δικηγόροι". Όμως ολοκληρώνοντας την έρευνα αγοράς μου κουραστικά από όλο αυτό και αποφάσισα ότι πρώτα και πάνω από όλα θα απολαύσω την επιλογή μου ..
-
@sabas_thess said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Δύο σχετικά με το Dct:
1.- Για όσους το χρησιμοποιούν εντός πόλης ως επί το πλείστον μετά τα 70.000km είχαν παράπονα ιδιοκτήτες για σαφές πατινάρισμα οπότε μετέβαιναν αντιπροσωπεία όπου στον έλεγχο έπιανε 70% και πήγαινε για αντικατάσταση.
2.- Αδιευκρίνιστος έντονος θόρυβος μπροστά αριστερά στις κρύες εκκινήσεις ο οποίος μέχρι να κάνω unfollow τις ομάδες τέλη του 2024 δεν είχε βρεθεί η αιτία αυτού ή ο τρόπος αντιμετώπισης του από τις αντιπροσωπείες. Το μόνο που τους έλεγαν είναι ότι μάλλον προέρχεται από το κιβώτιο "αλλά δεν είναι τίποτα", ώστε να το αγνοήσουν.
Εδώ μέσα αυτά δεν αναφέρθηκαν ποτέ. Όπως τόσα άλλα προβλήματα (ακόμα σημαντικότερα) γενικότερα σε διάφορες εταιρείες και μοντέλα τα οποία ανακαλύπτει κανείς ΜΟΝΟ ακολουθώντας τις αντίστοιχες ομάδες ιδιοκτητών, ειδικά στην Αγγλία.
Κάποια στιγμή σκέφτηκα να κάτσω να τα quotάρω όλα αυτά στα αντίστοιχα νήματα εδώ μέσα να μην βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν οι "δικηγόροι". Όμως ολοκληρώνοντας την έρευνα αγοράς μου κουραστικά από όλο αυτό και αποφάσισα ότι πρώτα και πάνω από όλα θα απολαύσω την επιλογή μου ..
κατσε ρε φιλε θα πληρωσω ενα τριχιλιαρο για να αλλαξω κιβωτιο στα 70000km?παμε καλα?
-
Δύο σχετικά με το Dct:
κατσε ρε φιλε θα πληρωσω ενα τριχιλιαρο για να αλλαξω κιβωτιο στα 70000km?παμε καλα?
Και όλα αυτά τα διαβάζουμε οι κάτοχοι Suzuki και γελάμε. Άσχημο για πολλούς, αλλά δεν έχουν κάνει κιχ, τα Suzuki...
-
περιμένω ακόμα τα ποστς που εκθειάζω το CVT.....
-
@i-hasu said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Όχι όχι ψέματα είπα, εσύ αγαπάς τα manual και μόνιμα σε αυτά αναφέρεσαχαχαχαχαχαχα
-
Δεν είπε κανείς ότι είναι κάτι δεδομένο αλλά συνέβη. Δεν είναι λόγος απόρριψης των συγκεκριμένων οχημάτων αλλά βαρέθηκα ότι άκουγα το 2005. Φτάνει. Όλα τα dct ξηρού είναι το ίδιο ευαίσθητα.
-
@i-hasu said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Όχι όχι ψέματα είπα, εσύ αγαπάς τα manual και μόνιμα σε αυτά αναφέρεσαχαχαχαχαχαχα
Δεν ξέφτισε το πληκτρολόγιο στα γράμματα C V T ? Κοίτα να δεις κάτι πράγματα.
-
Εσύ στη θέση των συγκεκριμένων γραμμάτων ή έχεις βάλει καπάκια από μπουκάλια των 300ml ή αλλάζεις πληκτρολόγια σαν τα πουκάμισα. Έληξε το θέμα δεν ξανά ασχολούμαι.
Έχω έναν πάνω από το κεφάλι μου στη δουλειά όλη μέρα που το μόνο που μπορεί να τον κάνει trigger είναι να σχολιάσεις οτιδήποτε σε μη υπερθετικό βαθμό για την Toyota και για το ΠΑΣΟΚ. Δεν αντέχω και εδώ έναν τέτοιο. Στη δουλειά καλώς ή κακώς η διαφορά βαθμού μας με υποχρεώνει να τον "ανέχομαι", εδώ δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο...
-
Τα DSG ακόμα σπάνε. Κανείς επίσης δεν είπε ότι τα DCT δεν σπάνε αφού και αυτά είναι ίδιας φιλοσοφίας. Εσύ πορώθηκες ως χρήστης VAG. Τα μόνα αυτόματα που δεν σπάνε είναι τα CVT. Επίσης πολύ καλά ήταν και τα EAT8, 8ταχυτα της Aisin που έβαζε η PSA όπως και τα 8τ της BMW.
-
Εσύ στη θέση των συγκεκριμένων γραμμάτων ή έχεις βάλει καπάκια από μπουκάλια των 300ml ή αλλάζεις πληκτρολόγια σαν τα πουκάμισα. Έληξε το θέμα δεν ξανά ασχολούμαι.
Έχω έναν πάνω από το κεφάλι μου στη δουλειά όλη μέρα που το μόνο που μπορεί να τον κάνει trigger είναι να σχολιάσεις οτιδήποτε σε μη υπερθετικό βαθμό για την Toyota και για το ΠΑΣΟΚ. Δεν αντέχω και εδώ έναν τέτοιο. Στη δουλειά καλώς ή κακώς η διαφορά βαθμού μας με υποχρεώνει να τον "ανέχομαι", εδώ δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο...
Μάθε να διαβάζεις πρώτα και μετά ειρωνεύσου.
-
ποσο ειναι το κοστος για αλλαγη dct?Αναθεμα επρεπε να το παρω χειροκινητο το μπου.... και μου λεγαν οχι ξηρου τυπου
-
Θέλεις να τα κάνουμε τράμπα; θα έχεις και rev matching στα κατεβάσματα.
-
@georgemit said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Θέλεις να τα κάνουμε τράμπα; θα έχεις και rev matching στα κατεβάσματα.
σιγα και συ που κανει rev matching στα κατεβασματα.xceed ειναι δεν ειναι i30 N
-
Κάνει κάνει (στο σπορτ).
Χαίρου το αυτόματο κιβώτιό σου και μην ακούς κανέναν. -
Με ολα τα τυπου ρομποτιζε σαζμαν συνηθιστε στα φαναρια να βαζετε νεκρα και σε οποιες περιπτωσεις θα βαζατε νεκρα με ενα χειροκινητο.
-
Αχμμ και γιατί δλδ να παει κάποιος σε Tucson σε σχέση με ένα Sportage? Δεν λέω το ένα είναι πιο όμορφο από το άλλο κτλπ. Παραπέρα αν έχετε να πείτε κάτι.
Thanks -
@ilias-a said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Με ολα τα τυπου ρομποτιζε σαζμαν συνηθιστε στα φαναρια να βαζετε νεκρα και σε οποιες περιπτωσεις θα βαζατε νεκρα με ενα χειροκινητο.
εχω διαβασει οτι στα καινουρια δεν ισχυει αυτο γιατι αμα κανεις συνεχεια εναλλαγες απο D σε N πιεζεται αρκετα το κιβωτιο
-
Αν εχει δισκο συμπλεκτη, διπλο ή μονο ισχυει το ιδιο, μεγαλο ποσοστο βλαβων ειναι στην αντλια συμπλεκτη που ταλαιπωρειται ασκοπα οταν ειναι σταματμενο με ταχυτητα το αυτοκινητο.
-
@ilias-a said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Αν εχει δισκο συμπλεκτη, διπλο ή μονο ισχυει το ιδιο, μεγαλο ποσοστο βλαβων ειναι στην αντλια συμπλεκτη που ταλαιπωρειται ασκοπα οταν ειναι σταματμενο με ταχυτητα το αυτοκινητο.
το start/stop λες να το κανει καλυτερο?αλλα και παλι χειροτερο μου φαινεται να μπαινει παλι το κιβωτιο και να αναβει και η μηχανη.Ασε που γονατιζουν οι μπαταριες
-
Απόλαυσε το αυτοκίνητό σου και τα συστήματα που πλήρωσες. Ο κατασκευαστής τα έχει προβλέψει, τα περισσότερα τουλάχιστον
Hyundai Tucson NX4 (2020)