-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Θέλεις μήπως το Αγγλικό Χρήστο;
Και τα δύο έχω, το πήγαινα με εύρεση κειμένου και το παράτησα, σκέφτομαι πολύ σοβαρα να το περάσω στο chat gpt πάντως ώστε να κάνω ερωτήσεις σε φυσική γλώσσα, θα το κοιτάξω.
Ναι αυτό θα αξίζει…
-
Μπορει καποιος σε αυτους τους κινητηρες ττους gdi 1.6 που ναι τουρμπο να βαλει φυσικο αεριο?Γιατι εχει ακριβυνει καο οι βενζινη και καινε πολυ τα συγκεκριμενα
-
Δε θα το τολμούσα ούτε για αστείο, αν η κατανάλωση είναι πρόβλημα και υπάρχει η δυνατότητα για ανεφοδιασμό με φυσικό αέριο θα το πούλαγα χτες και θα έπαιρνα κάποιο vag με φ.α από μαμά.
-
Έχεις ρωτήσει πόσο κάνει η μετατροπή σε φ.α.? Είναι πολύ ακριβότερη από υγραέριο. Μένεις ή περνάς συνέχεια δίπλα από κάποιο πρατήριο φ.α.?
Μήπως εν τέλει εννοείς υγραέριο lpg? -
@dstou said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Έχεις ρωτήσει πόσο κάνει η μετατροπή σε φ.α.? Είναι πολύ ακριβότερη από υγραέριο. Μένεις ή περνάς συνέχεια δίπλα από κάποιο πρατήριο φ.α.?
Μήπως εν τέλει εννοείς υγραέριο lpg?το αεριο που εχουν ola τα βενζιναδικα, οχι το cng
-
@georgemit said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Δε θα το τολμούσα ούτε για αστείο, αν η κατανάλωση είναι πρόβλημα και υπάρχει η δυνατότητα για ανεφοδιασμό με φυσικό αέριο θα το πούλαγα χτες και θα έπαιρνα κάποιο vag με φ.α από μαμά.
αφου τα vag βγαζουν πολλα προβληματα.Ξερω οτι στα παλιοτερα αμαξια με τους απλους ατμοσφαιρικους κινητηρες γινοταν (αρκει να γινεται σωστα). Τωρα σε αυτους τους τουρμπο με τον τροπο λειτουργιας που εχουν δεν ξερω
-
Υγραέριο λοιπόν, όχι φ.α., μπαίνεις σε πολύ περίεργα και σκοτεινά μονοπάτια.
Καλύτερα άλλαξε αυτοκίνητο και βρες κάποιο που ταιριάζει πιο πολύ στις ανάγκες σου. -
Κανένα νεότερο σχετικά με την ακριβή ημερομηνία άφιξης του fl έχουμε; Να δούμε τιμές, εκδόσεις κλπ επιτέλους στο site.
-
@niou said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Κανένα νεότερο σχετικά με την ακριβή ημερομηνία άφιξης του fl έχουμε; Να δούμε τιμές, εκδόσεις κλπ επιτέλους στο site.
Πολύ σύντομα, σύμφωνα με το car & driver Ιούνιο, έχει βγει ήδη στην αγορά της Ρουμανίας, λένε για 2500 με 3500 ευρώ πάνω.
-
,έπεσαν οι τιμές στο Τουσον άρα έρχεται το fl.η δική μου έκδοση επανήλθε στην τιμή που αγόρασα πριν 14 μηνες στα 33690 απο 35690 που ειχε φτασει(150ps distinctive).Τέλος ήμουν Κωνσταντινούπολη για ένα 3ημερο σεμινάριο και όλα σχεδόν τα περιπολικά στην γείτονα χώρα ήταν τουσον(φωτο αύριο γιατί δεν ξέρω πως να ανεβάσω από το κινητο)
-
Δυστυχως ομως κινητηρες και αυτοματα κιβωτια θα ναι τα ιδια πανω κατω
-
@chris__7 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
20 άλογα κάτω (από το 180) δεν το λες και λίγα Χρήστο...
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
ναι αλλα και το αυτοματο διπλου συμπλεκτη ξηρου τυπου δε το λες και αξιοπιστο...gdi κινητηρες.Γιατι δεν βαζουν ενα mpi και εναν ηλεκτροκινητηρα μαζι?
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
ναι αλλα και το αυτοματο διπλου συμπλεκτη ξηρου τυπου δε το λες και αξιοπιστο...gdi κινητηρες.Γιατι δεν βαζουν ενα mpi και εναν ηλεκτροκινητηρα μαζι?
Δεν νομίζω ότι έχουμε θέμα με τίποτα απο τα δύο, πουλάει τόσα πολλά Tucson, αν είχαν κάποιο πρόβλημα, με την εγγύηση που έχουν θα είχαν φαλιρίσει. Στην Αμερική, που εμφάνισε ένα σοβαρό πρόβλημα πριν χρόνια ο κινητήρας τους Theta II, δίνουν 10 χρόνια (!) εγγύηση κινητήρα ώστε να μην αμαυρωθεί το όνομα τους.
-
Γειά σας παιδιά.. Θέλω να ρωτήσω εάν έχετε κάποιο θέμα με το κληματιστικο.. Το αμάξι το παρέλαβα 28 Δεκέμβρη και τώρα σιγά σιγά ανοίγω το κληματιστικο.. Δε βλέπω όμως κάποια τρομερή απόδοση.. Και με προβληματίζει σε σχέση με το προηγούμενο που είχα seat leon του 2006 με κλίμα.. Με το που το άνοιγες μιλάμε παγωνες.. Έχετε κάποια γνώση πάνω σ αυτό κάποιος; το βάζω για παράδειγμα στο τέρμα χαμηλό την θερμοκρασία κι έχει απλά δροσιά.. Τώρα που έχει 25 βαθμούς.. Εάν αρχίσουν οι 33 και 35 βαθμοί τι θα γίνει δλδ.. Θα σκαμε; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..
-
@galios36 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Γειά σας παιδιά.. Θέλω να ρωτήσω εάν έχετε κάποιο θέμα με το κληματιστικο.. Το αμάξι το παρέλαβα 28 Δεκέμβρη και τώρα σιγά σιγά ανοίγω το κληματιστικο.. Δε βλέπω όμως κάποια τρομερή απόδοση.. Και με προβληματίζει σε σχέση με το προηγούμενο που είχα seat leon του 2006 με κλίμα.. Με το που το άνοιγες μιλάμε παγωνες.. Έχετε κάποια γνώση πάνω σ αυτό κάποιος; το βάζω για παράδειγμα στο τέρμα χαμηλό την θερμοκρασία κι έχει απλά δροσιά.. Τώρα που έχει 25 βαθμούς.. Εάν αρχίσουν οι 33 και 35 βαθμοί τι θα γίνει δλδ.. Θα σκαμε; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..
Δεν αντιμετωπιζω καποιο πρόβλημα, αλλά αυτό που ίσως φταίει είναι ότι έχει πολυ υλικό το εσωτερικό του ζεσταίνεται και ανεβάζει θερμοκρασία η καμπίνα. Επισης λόγω μόνωσης αποβάλλεται εξίσου δύσκολα, ιδιαίτερα από το ταμπλό που συσσωρεύει πολύ ζέστη από τον ήλιο. Μην συγκρίνεις με αυτοκίνητα που είχαν την μισή ποσότητα υλικού προ 20ετιας.
Έξω στο λιοπύρι το είχες; Οι αντί ηλιακές μεμβράνες «νάνο κεραμικές» μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση ιδιαίτερα αν βάλεις και στον ανεμοθώρακα.
Καλού κακού κάνε έναν έλεγχο όμως.
-
Ίσα-ίσα το leon έχει και πιο κεκλιμένο παρπρίζ, άρα δέχεται περισσότερο ήλιο.
Τώρα, αυτά τα υλικά που είναι περισσότερα (!) και η μόνωση που δεν αφήνει να αποβληθεί η ζέστη....;Αν δεν υπάρχει αρκετή μόνωση, οι καυτές λαμαρίνες και το περιβάλλον, θα περνάνε τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο!Να κοιτάξει ο φίλος, τις ρυθμίσεις στο aircon, και ακόμα καλύτερα να επισκεφθεί το service.
-
@bassstarlet said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Να κοιτάξει ο φίλος, τις ρυθμίσεις στο aircon
Αυτό πρωτίστως.
-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@galios36 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Δεν αντιμετωπιζω καποιο πρόβλημα, αλλά αυτό που ίσως φταίει είναι ότι έχει πολυ υλικό το εσωτερικό του ζεσταίνεται και ανεβάζει θερμοκρασία η καμπίνα. Επισης λόγω μόνωσης αποβάλλεται εξίσου δύσκολα, ιδιαίτερα από το ταμπλό που συσσωρεύει πολύ ζέστη από τον ήλιο. Μην συγκρίνεις με αυτοκίνητα που είχαν την μισή ποσότητα υλικού προ 20ετιας.
Έξω στο λιοπύρι το είχες; Οι αντί ηλιακές μεμβράνες «νάνο κεραμικές» μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση ιδιαίτερα αν βάλεις και στον ανεμοθώρακα.
Καλού κακού κάνε έναν έλεγχο όμως.
Δυστυχώς δεν έχω κάπου να το βάζω κάποιο γκαράζ η κάποιο στεγαστρο.. Και η κουκούλα μου σπάει τα νεύρα κάθε μέρα βάζε βγάζε.. Μόνο ηλιοπροστασια έχω.. Τέλος πάντων όταν ανέβω Θεσσαλονίκη θα το πάω στην αντιπροσωπεία ούτως ή άλλως.. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως.. Να είστε καλά..
-
Παιδια ποτε ερχεται το ανανεωμενο τουσον ελλαδα?
Hyundai Tucson NX4 (2020)