-
Καλώς όρισες!
Πολύ καλή επιλογή αν και προσωπικά στην τιμή που έχει το φουλ υβριδικό τουσον πρακτικά παίρνεις και το σπορτατζ καθώς έχει περισσότερο εξοπλισμό στην gt line που δικαιολογεί τα επιπλέον που κοστίζει, ενώ στις άλλες εκδόσεις κινητήρα το τουσον είναι πιο vfm εδώ ισορροπεί η κατάσταση.
Ποια τράπεζα δίνει αυτό το καλό επιτόκιο και πόσο είναι αυτό; -
Ενδεχομένως κάτι να άξιζε παραπάνω από κάτι άλλο, αλλά πάντα κάτι θα αξίζει κάτι παραπάνω από κάτι άλλο, με τα υποκειμενικά κριτήρια του καθενός. Καταλαβαίνω τι εννοείς πάντως. Αλλά it is what it is. Πήρα αυτό και νιώθω πολύ οκ με την επιλογή μου. Και οπτικά και οδηγικά και γενικά. Ευχαριστώ πάντως
Όσο για την τράπεζα είναι (σίγουρα) η eurobank που σου δίνει νομίζω 4.9% , εν αντιθέση με το 8.5% άλλων. Δεν είναι κάτι εκπληκτικό (όπως έδινε πχ η Ford πριν κάνα χρόνο με 1% το Puma) αλλά είναι περίπου το μισό επιτόκιο. Απλά νομίζω οτι "ζητάει" αρκετά σε προκαταβολή για να κατοχυρωθεί κατά κάποιον τρόπο και αυτή.
-
Για αγορά αυτοκινήτου η eurobank δίνει επιτόκιο 10,1%. Μήπως είδες κάποιο άλλο είδους δάνειο?
-
Μπα όχι. Εννοώ μέσο αντιπροσώπου (μου το πρότειναν). Απλά ζητάει τουλάχιστον 30% του ποσού σε προκαταβολή.
-
@kapa-0 said in Νεο Hyundai Tucson :
Για αγορά αυτοκινήτου η eurobank δίνει επιτόκιο 10,1%. Μήπως είδες κάποιο άλλο είδους δάνειο?
Ισχύει αυτό που είπε ο φίλος το είχαν δώσει και σε εμένα. Απλά αφορά μόνο φουλ υβριδικό ή το πριζατο. Για αυτό τον ρώτησα ήθελα να μάθω αν μιλούσε για το ίδιο.
-
@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :
να. Απλά αφορά μόνο φουλ υβριδικό ή το πριζατο. Για αυτό τον ρώτησα ήθελα να μάθω αν μιλούσε για το ίδιο.
Προς κατόχους Hyundai Tucson
Κάτοχος μερικών εβδομάδων του Tucson dct 150 48v.Overall το αυτοκίνητο είναι φανταστικό και τελείως αθόρυβο.
Εχω κάποιες απορίες
Έχοντας μονο 600 χιλιόμετρα η κατανάλωση ειναι μικτο περίπου 8.5 λίτρα
Θα δω μικρότερη κατανάλωση όταν στρωθεί το αυτοκίνητο?
Γενικα στην καθόδου του Κηφισού προς Πειραιά έχω δει και 5.4. Στην ανοδό βλέπω γυρω στο 8 αλλα γενικά μπαίνω πρωινές ώρες που εχει φουλ κίνησηΌταν βγαίνω απο ποτάμι ομως και μπαίνει σε αστικες ζώνες και ειδικά σε ανηφορικά σημεία χτυπάει διψήφιο για πλάκα.
Επιπρόσθετα ενώ στο eco το sailing δουλεύει άψογα βλέπω διαφορές στην κατανάλωση. Σε επαρχιακούς δρόμους και σε ανηφορικά σημεία αυξάνει την κατανάλωση σε σχέση με το normal. Ξερει κανεις αν μειώνεται η υποδύναμη στο eco?
Εχω δει διαφορες 1 με 1.5 λιτρα. Το αυτοκινητο δεν δουλευει πανω απο τις 2Κ στροφές.Γενικά ο υπολογιστης ταξιδιού που δειχνει την κατανάλωση για μια διαδρομή ξεκινάνει απο πολύ ψηλά του στυλ 25l/100 και πέφτει.
Έχεις άλλος παρατηρήσει τα παραπάνω αλλος κάτοχος?
Ευχαριστώ -
Δεν είμαι κάτοχος αλλά όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Αυτές είναι τιμές που πριν 2 γενιές τις έβλεπες σε Focus ας πούμε.. πάλι καλά να πούμε, το αυτοκίνητο είναι τεράστιο, οι νόμοι της φυσικής δεν έχουν καταργηθεί ακόμη!
Το eco φυσικά και κόβει, εμένα μου την σπάει και δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Σε κάποια αυτοκίνητα πάνω από κάποιες στροφές (π.χ όταν του ζητήσεις δύναμη για μία προσπέραση ή κάτι τέτοιο) απενεργοποιείται αυτόματα, αλλά το έχω διαβάσει και δεν ξέρω λεπτομέρειες, ή αν ισχύει για το συγκεκριμένο. Καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσεις, μην σε κρεμάσει σε κάποια ιδιαίτερη και εν δυνάμει επικίνδυνη κατάσταση.
Απορώ με το ποσταρισμα παραπάνω για FL, καλά, πόσα χρόνια έχει στην αγορά, και πάει για FL;!
Νομίζω πρέπει να χαλαρώσουν λίγο, εκτός αν βρήκαν επιπροσθέτως την δικαιολογία/αιτιολογία του FL για να ανεβάσουν αμεσότερα και ευκολότερα τις τιμές που ούτως ή άλλως ανεβαίνουν, ή απλά ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος πλέον στην αγορά.
-
Εδώ πάντως στο τέλος του άρθρου γράφει:
''Η Hyundai επιλέγει να αλλάζει και να αναβαθμίζει τα μοντέλα της ανά 2,5 μέχρι το πολύ 3 χρόνια. Και ακριβώς αυτό κάνει και με το Tucson''https://www.carandmotor.gr/nea/ektetameni-ananeosi-gia-hyundai-tucson-2024
Εννοείται βέβαια πως είναι και ευκαιρία για περαιτέρω αύξηση των τιμών
-
Σχετικά με την κατανάλωση το 150αρι αυτόματο έχει μικτή γύρω στο 8. Λίγο πάνω λίγο κάτω αυτό να περιμένεις.
Το eco είναι μια παπατζα. Βάζεις νορμάλ και είσαι μια χαρά.
Τώρα σχετικά με τον ήχο πίσω δεξιά, τον άκουγα κι εγώ όταν το πρωτοπηρα και έφταιγε η ζώνη που κρέμεται από το "ουρανό". Δεν είχε κουμπωσει η θήκη που έχει.
-
Σχετικά με την κατανάλωση το 150αρι αυτόματο έχει μικτή γύρω στο 8. Λίγο πάνω λίγο κάτω αυτό να περιμένεις.
Το eco είναι μια παπατζα. Βάζεις νορμάλ και είσαι μια χαρά.
Τώρα σχετικά με τον ήχο πίσω δεξιά, τον άκουγα κι εγώ όταν το πρωτοπηρα και έφταιγε η ζώνη που κρέμεται από το "ουρανό". Δεν είχε κουμπωσει η θήκη που έχει.
καλησπέρα,
τι ακριβώς κάνατε για να κουμπώσει η θήκη της ζώνης? υποτίθεται ότι στο σερβις την έλεγξαν αλλά καμία εμπιστοσύνη...
ευχαριστώ -
Όταν το παρέλαβα η ζώνη ήταν όπως παρακάτω και σε κάθε μικρή κίνηση ακουγόταν ήχος.
Πίσω ακριβώς έχει μια σχισμή που κουμπωνει η ζώνη εκεί.
Δεν ξέρω αν είναι αυτό σε όλες τις περιπτώσεις. Πάντως σε μενα αυτό ήταν.
-
Όταν το παρέλαβα η ζώνη ήταν όπως παρακάτω και σε κάθε μικρή κίνηση ακουγόταν ήχος.
Πίσω ακριβώς έχει μια σχισμή που κουμπωνει η ζώνη εκεί.
Δεν ξέρω αν είναι αυτό σε όλες τις περιπτώσεις. Πάντως σε μενα αυτό ήταν.
Ευχαριστώ για τον κόπο με τις φωτογραφίες, αλλά στην περίπτωσή μου δυστυχώς δεν είναι αυτό... τη ζώνη την έχω ασφαλίσει όπως στη δεύτερη φώτο και ο θόρυβος καλά κρατεί, άρα προέρχεται από κάπου αλλού ...
-
Παρέλαβα και εγώ παιδιά (9μήνες και 11 μέρες). Είναι φυσικά πολύ νωρίς για να εκφράσω γνώμη. Η γυναίκα πάντως κατενθουσιασμένη...
-
#kaloriziko
#panta_me_asfaleia
-
Kαλοταξιδο κ πολλα χλμ.
Βαλτε κ καμια φωτο για το ματι... -
@chrisk6 said in Νεο Hyundai Tucson :
Kαλοταξιδο κ πολλα χλμ.
Βαλτε κ καμια φωτο για το ματι...Ευχαριστώ! Δυστυχώς το έχει βουτήξει η γυναίκα...
-
@npapanik said in Νεο Hyundai Tucson :
Παρέλαβα και εγώ παιδιά (9μήνες και 11 μέρες). Είναι φυσικά πολύ νωρίς για να εκφράσω γνώμη. Η γυναίκα πάντως κατενθουσιασμένη...
Καλοταξιδο,πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε!
-
Kαλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο και τώρα στην αρχή λίγη εγκράτεια με τα paddles! Είναι τέτοια η ευχρηστία τους που εύκολα φεύγουν προς τα (πολύ) πάνω οι στροφές
-
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείτε με υγεία!
Hyundai Tucson NX4 (2020)