-
@npapanik said in Νεο Hyundai Tucson :
@ntou Ευχαριστώ! @d_m Η version που έχετε είναι 8 μήνες πίσω. Το θέμα είναι ότι στον Καναδά υπάρχει online η ενημέρωση για την Gen2V (8'' οθόνη) που φυσικά δεν κάνει για την Ευρώπη https://update.hyundai.com/CA/EN/updateNoticeView/957/pop2 Ελπίζω να έχουν την ενημέρωση στο service και να σας την εγκαταστήσουν.
@npapanik Ευχαριστώ για το ψάξιμο! Τη version που έχω δυστυχώς παρέλειψα να την αναρτήσω, θα το κάνω όμως. Αν έκαναν update στο πρώτο service, αυτό θα έγινε τον περσινό Απρίλιο. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός μου είχε πει ότι το θέμα με το ραδιόφωνο δεν το έλυνε κάποιο update, αλλά η αποθήκευση των σταθμών με αύξουσα συχνότητα, όπως έχω αναφέρει και πάλι. Θα τους αναφέρω το πρόβλημα στο επόμενο service...
-
@ntou Ευχαριστώ! @d_m Η version που έχετε είναι 8 μήνες πίσω. Το θέμα είναι ότι στον Καναδά υπάρχει online η ενημέρωση για την Gen2V (8'' οθόνη) που φυσικά δεν κάνει για την Ευρώπη https://update.hyundai.com/CA/EN/updateNoticeView/957/pop2 Ελπίζω να έχουν την ενημέρωση στο service και να σας την εγκαταστήσουν.
Μια σελίδα πίσω, αναφέρει κάποιες πληροφορίες για αυτή την καναδέζικη version..
https://update.hyundai.com/CA/EN/updateNoticeView/957Δυστυχώς μόνο ένα πράμα φαίνεται να αλλάζει.. Συγκεκριμένα στην ενότητα What's new αναφέρεται μόνο σε βελτίωση της σύνδεσης των Apple που τρέχουν iOS 14. Δλδ ολόκληρη version μόνο για μια διόρθωση; Εντύπωση μου κάνει. Το κατέβασα για να δω μήπως έχει κάποιο αρχείο τύπου changelog μέσα αλλά τίποτα..
-
@d_m said in Νεο Hyundai Tucson :
Παρόλα αυτά, ο τεχνικός μου είχε πει ότι το θέμα με το ραδιόφωνο δεν το έλυνε κάποιο update, αλλά η αποθήκευση των σταθμών με αύξουσα συχνότητα, όπως έχω αναφέρει και πάλι. Θα τους αναφέρω το πρόβλημα στο επόμενο service...
Το δοκίμασες αυτό σαν λύση; διορθώνει όντως τη λάθος συμπεριφορά;
-
@d_m ο μηχανικός που σου είπε ότι το update δεν φτιάχνει κάτι τέτοιο μάλλον δεν κατάλαβε ότι αναφέρεσαι σε update του ηχοσυστήματος και όχι του αυτοκινήτου (κινητήρας/κιβώτιο). Τα updates αυτά διορθώνουν τέτοιου είδους software bugs. @ntou το καναδικό update αφορά μεταγενέστερη version από την τελευταία ευρωπαϊκή.
-
@ntou said in Νεο Hyundai Tucson :
Παρόλα αυτά, ο τεχνικός μου είχε πει ότι το θέμα με το ραδιόφωνο δεν το έλυνε κάποιο update, αλλά η αποθήκευση των σταθμών με αύξουσα συχνότητα, όπως έχω αναφέρει και πάλι. Θα τους αναφέρω το πρόβλημα στο επόμενο service...
Το δοκίμασες αυτό σαν λύση; διορθώνει όντως τη λάθος συμπεριφορά;
Όχι, δεν έχω μπει στη διαδικασία. Πρέπει όμως, παρότι βαριέμαι αφόρητα...
-
@d_m ο μηχανικός που σου είπε ότι το update δεν φτιάχνει κάτι τέτοιο μάλλον δεν κατάλαβε ότι αναφέρεσαι σε update του ηχοσυστήματος και όχι του αυτοκινήτου (κινητήρας/κιβώτιο). Τα updates αυτά διορθώνουν τέτοιου είδους software bugs. @ntou το καναδικό update αφορά μεταγενέστερη version από την τελευταία ευρωπαϊκή.
@npapanik Για να είμαι ειλικρινής δεν διευκρίνησα ποιο update, γιατί δεν γνώριζα ότι υπήρχε update μόνο για το ηχοσυστημα, ουτε - φυσικά - το πρότεινε ο τεχνικός. Είπε απλά ότι το ίδιο θέμα έχουν και πολλά ΚΙΑ και το μόνο που πρότεινε ηταν η λύση που προανέφερα.
-
@chrisk6 said in Νεο Hyundai Tucson :
Kαλοταξιδο κ πολλα χλμ.
Βαλτε κ καμια φωτο για το ματι...Ευχαριστημένος;
-
Τρελός συνδιασμός! Το άσπρο σαλόνι είναι έξτρα;
-
@dublin said in Νεο Hyundai Tucson :
Ναι αλλά είναι δωρεάν και πολύς κόσμος δεν το ξέρει…
-
Kαλοταξιδο κ πολλα χλμ.
Τώρα ναι.
Δεν πρόσεξα αν το ανέφερες προηγουμένως αλλά έρχεται με crossclimate? -
Στο παλιό που είχα ρωτήσει, ήταν πάλι δωρεάν, ουσιαστικά με απέτρεψαν οι πωλητές (τελικά πήρα άλλο αυτοκίνητο βέβαια) όμως με πολλές δικαιολογίες.. τότε βέβαια δεν ήταν και συνηθισμένο να περιμένεις πάνω από έτος για αυτοκίνητο..
Κούκλα και φοβερός συνδιασμός, ίσως να το έπαιρνα και εγώ έτσι, γιατί και τότε κάτι τέτοιες μίξεις κοίταγα!
Βέβαια με τα μικρά μας που πάνε μπρος - πίσω μέσα στο αυτοκίνητο με τα παπούτσια δεν ξέρω πόσο θα άντεχε το μπεζ, μάλλον καμία δεκαριά μέρες!
-
Kαλοταξιδο κ πολλα χλμ.
Τώρα ναι.
Δεν πρόσεξα αν το ανέφερες προηγουμένως αλλά έρχεται με crossclimate?Έρχεται με Continental Ecocontact 6 αλλά είχα κανονίσει με τον λαστιχά μου φεύγοντας από την αντιπροσωπεία να πάω κατευθείαν εκεί (2,5km μόνο) και να μου τα αλλάξει με 300€!
-
Στο παλιό που είχα ρωτήσει, ήταν πάλι δωρεάν, ουσιαστικά με απέτρεψαν οι πωλητές (τελικά πήρα άλλο αυτοκίνητο βέβαια) όμως με πολλές δικαιολογίες.. τότε βέβαια δεν ήταν και συνηθισμένο να περιμένεις πάνω από έτος για αυτοκίνητο..
Κούκλα και φοβερός συνδιασμός, ίσως να το έπαιρνα και εγώ έτσι, γιατί και τότε κάτι τέτοιες μίξεις κοίταγα!
Βέβαια με τα μικρά μας που πάνε μπρος - πίσω μέσα στο αυτοκίνητο με τα παπούτσια δεν ξέρω πόσο θα άντεχε το μπεζ, μάλλον καμία δεκαριά μέρες!
Εμένα οι μικρές είναι 12 και 9 και δεν τις φοβάμαι… μην ξεχνάς επίσης ότι τα καθίσματα είναι γκρι…
-
Εμένα οι μικρές είναι 12 και 9 και δεν τις φοβάμαι… μην ξεχνάς επίσης ότι τα καθίσματα είναι γκρι…
Μπράβο, πολύ όμορφο, να το απολαμβάνεις με την οικογένειά σου! Πέντε μήνες μετά την παραγγελία μου, ζήτησα να προσθέσω τη διχρωμία (νομίζω ότι εσύ το είχες αναφέρει στο forum), αλλά μου είπαν ότι ο χρόνος αναμονής θα ξεκινούσε απο το μηδέν, οπότε πάει η διχρωμία!
-
@cardio1972 said in Νεο Hyundai Tucson :
Μπράβο, πολύ όμορφο, να το απολαμβάνεις με την οικογένειά σου! Πέντε μήνες μετά την παραγγελία μου, ζήτησα να προσθέσω τη διχρωμία (νομίζω ότι εσύ το είχες αναφέρει στο forum), αλλά μου είπαν ότι ο χρόνος αναμονής θα ξεκινούσε απο το μηδέν, οπότε πάει η διχρωμία!
Πολύ κρίμα!
-
20,000 χλμ με το 1,6 180 HP 7DCT 4X4 Premium - εντυπώσεις
Στα +
- Επιδόσεις
- οδική συμπεριφορά
- επίπεδο θορύβου
- αυτόματη τετρακίνηση (έκανα σοβαρή βλακεία σε στροφή λόγω πολλής κούρασης και το αυτοκίνητο με ΄μάζεψε΄)
- άνεση ανάρτησης
- πορτ μπαγκάζ
- εύλογη κατανάλωση αν δεν κάνεις υπερβολές
- εξοπλισμός
Στα -
- αργό τιμόνι
- paddles που στρίβουν μαζί με το τιμόνι
- η ποιότητα των πλαστικών επενδύσεων των θυρών (σκληρά) και τα πλαστικά των υποβραχιόνιων οδηγού και συνοδηγού που χαράσσονται εύκολα
- σκληρό πλαστικό κάτω από το τιμόνι (τσακίζω το γόνατο αν μπω άγαρμπα, το χτυπάω στη γωνία αριστερά από το πλαισιο του διακόπτη υψους δεσμης φώτων)
- τα πίσω φλας που είναι τόσο χαμηλά ώστε να μην είναι στο σύνηθες οπτικό πεδίο του οδηγού που ακολουθεί
- σχετικά μικρά καθίσματα μπροστά για 1,80 & > 100 κιλα - όσο περνάει ο καιρός , τόσο δυσφορώ
-
για τις διαστάσεις που γράφεις τα καθίσματα τα θεωρώ τραγικά. Λόγος απόρριψης στα 2 λεπτά.
-
@kapelis said in Νεο Hyundai Tucson :
για τις διαστάσεις που γράφεις τα καθίσματα τα θεωρώ τραγικά. Λόγος απόρριψης στα 2 λεπτά.
εχω απορία να δω πόσα και ποια από τα μείον που ανέφερα, θα διορθώσουν στο επερχόμενο f/l
-
- σχετικά μικρά καθίσματα μπροστά για 1,80 & > 100 κιλα - όσο περνάει ο καιρός , τόσο δυσφορώ
δίαιτα asap.
problem solved!
-
@i-hasu said in Νεο Hyundai Tucson :
δίαιτα asap.
problem solved!
χαχα ναι, καλή η δίαιτα, δε λέω, αλλά αν δεν υπήρχαν(με) καποιοι XXL , ποιοί θα αξιολογολογούσαν τα καθίσματα και την ευρυχωρία των αυτοκινήτων? ...οι κινεζοι?!...
Hyundai Tucson NX4 (2020)